keskiviikko 12. tammikuuta 2022

Kissa Ragdoll

Mila on luonteeltaan uskomattoman sopeutuvainen ja lempeä kissa joka hyväksyy kaikki sellaisenaan. 2018 siirtyen tyttärelle ja hänen perheellee.


Babygirl Josefiina 3 Brown Mitted Ragdoll Pretty Cats Cute Baby Animals Beautiful Cats

Se sopeutuu helposti kuljetettavaksi valjaissa ja seuraa sinua kaikkialle.

Kissa ragdoll. Kun ragdoll-kissan ottaa syliin se rentoutuu ja tuntuu veltolta kuin räsynukke. Ragdolleille tyypillisintä on kuitenkin niiden luonne. Jos hintapolitiikkaa haluaa miettiä laajemmin siihen kannattaa listata muutamia asioita.

Suuret pyöreät kirkkaan siniset silmät ovat ragdollrodun tunnusmerkki samoin kuin niiden erikoinen väritys. Ragdoll on kissa joka hurmaa omaa lemmikkiä etsivän yleensä sinisillä silmillään ja pehmeällä ulkomuodollaan. Myöskin koiriin sopeutuminen käy yleensä ragdollilta pääsääntöisesti hyvin mikäli koira osaa vain käyttäytyä kissan kanssa.

Ragdoll-rotu on kotoisin Yhdysvalloista Kaliforniasta ja sen historia ulottuu 1960 luvulle. Rotukissat maksavat yhtälailla kun rotukoiratkin. Ne ovat aina siellä missä ihmisetkin ovat ja osallistuvat kaikkeen mitä perheessä tehdään.

Ensin äidin ja tyttären yhteis voimin. Tassuklubi kokoaa lukijoittensa lähettämistä lemmikkikuvista omat kuvagalleriansa Suomen hurmaavimmista kissoista riemastuttavimmista koirakavereista sekä muista lemmikeistä. Se tulee hyvin toimeen lasten sekä erilaisten lemmikkien kanssa.

Se on rauhallinen seurallinen ja osallistuva ihmiseen syvästi kiintyvä kissa. Kissa pitää lapsien kanssa leikkimisestä kunhan tutustuttaminen tehdään asiallisesti ja lapset osaavat kohdella kissaa oikein. Joten etsin aina yhteistyökykyisiä sijoituskoteja.

Norjalainen metsäkissa kipusi jälleen TOP10 joukkoon kun taas siamilainen putosi. Ragdoll on oikeastaan enemmän koira kuin kissa ja silti enemmän lapsen kaltainen kuin koiran. Kissa joka on kuin räsynukke englanniksi ragdoll.

Mila asuu yhdessä Prinssi Marcosin kanssa sijoituskodissa Jokioisilla. Ragdoll on Suomen suosituin kissarotu jälleen. Rakkaan pienen karvaturrin ostoa kannattaisi miettiä tarkoin ja varautua siihen että ilmaista se ei ole.

En tarvitse kirjeenvaihtoystäviä keskustelkaa kotona asiasta onko kaikki samaa mieltä kissan hankkimisesta näin vältytään turhista yhteydenotoista ja säästetään kaikkien aikaa. 1 pentu varattavissa enään. Ragdoll on hyvin koiramainen kissa sille voi opettaa täysin samoja temppuja kuin koiralle.

Ragdoll on kissarotu joka miellyttää kaikkia niitä kissojen ystäviä jotka pitävät siamilaiskissoista colourpointeista ja muista naamiokuviollisista kissoista. Tämä on puhtaasti luonneominaisuus ja kissa tekeekin niin vain silloin kun se itse sitä haluaa. Ragdoll on keskikokoinen kissa - naaraat painavat enintään 65 kg kollit jopa 95 kg.

Ann Baker niminen nainen kasvatti vuonna 1963 persialaisia kissoja ja hän käytti usein pentujen isänä naapurinsa mustaa Blackie-nimistä uroskissaa. Ragdoll on saanut nimensä räsynukkemaisesta olemuksestaan. Rento ja iloinen kissa joka on yleisesti rakastava ja rento.

Syliin nostaessa kissa menee täysin veltoksi - kuin oikea räsynukke. Hakalan ragdoll - katso täältä onko pentuja varattavissa. Milalla on nyt takana kaksi pentuetta Purppuralinnassa ja vielä kolmas pentue on suunnitteilla vuodelle 2021.

Kissat hiiren pyynnissä mieliharrastuksensa parissa. 7102021 Suomen Ragdollystävät-seuran syyskokokus su 17102021 klo 1700. Rotu on puolipitkäkarvainen ja sitä rekisteröitiin 579 pentua vuoden 2020 aikana.

Ragdoll on johtanut rekisteröintitilastoa viime vuotta lukuun ottamatta jolloin Maine coon nousi sijalle yksi. Myydään kissa Ragdoll pyhä birman pentu varattavissa Ikä Pentu. Kun ragdoll-kissan ottaa syliin se rentoutuu ja tuntuu veltolta kuin räsynukke.

Olkapään kohdalta mitattuna ne ovat 40 cm korkuisia ja saavuttavat jopa 120 metrin pituuden nenästä hännänpäähän. Se tutkii ja matkii kaikkea kuin pieni lapsi. Ragdoll on kookas kissa joka hurmaa sinisillä silmillään pehmeällä silkkisellä turkillaan ja rennolla olemuksellaan.

Ragdoll-kissa sopeutuu yleensä nopeasti uuteen perheeseensä. Kissat myydään vain ja ainoastaan sisäkissoiksi. Kuvagalleriat päivittyivät kokonaisuudessaan noin viikon välein.

Ota kissa eläinlääkärille säännöllisesti tarkastukset ja pitää yhteyttä eläinlääkäriin tiedon. Mitä ragdoll-pennut yleensä maksavat. Yhden päivän päätapahtumat Ragdoll kissan elämässä.

Jotkut ragdoll kissat saattavat taipumus oksentaa usein paitsi hairballs vaan syövät liian nopeasti. Tämä on puhtaasti luonneominaisuus ja kissa tekeekin niin vain silloin kun se sitä itse haluaa. Ragdoll kissan nimi tulee räsynukesta.

Ragdoll-kissan upeaa turkkia täytyy hoitaa säännöllisesti jotta se pysyy hyvässä kunnossa. Ragdollit ovat rauhallisia seurallisia ja syvästi ihmiseen kiintyviä. Päivittäinen turkinhoito auttaa välttämään takkujen syntymistä.

Mila saapui kissalaamme tammikuussa 2019. Lue lisää tästä kummallisesta kissasta. A day in the Ragdoll cats lifeVideo.

1312021 Vuoden 2020 ragdollkilpailun tulokset. Ragdoll on rakastava ja hiljainen rotu jolla on hyvin rento luonne. Tassuklubin kuvagalleria nro 4.

Näin meilläpäin juodaan vettä. Ragdoll on saanut nimensä riepunukkemaisesta olemuksestaan. 20 min Tampereelta phone.

Pyrin pitämään kissamäärän vähäisenä. Kaikkien kissojen tavoin myös ragdollin turkinhoito tulee aloittaa pentuna jotta kissa tottuu käsittelyyn ja oppii nauttimaan sen mukanaan tuomasta huomiosta. Juuri lempeän luonteensa ansiosta ragdoll on mitä ihanteellisin lemmikki mm.

Korvauksen ehtona on Evirassa suoritettu ruumiinavaus. Ragdollien hurmaavin piirre on niiden luonne. 040 847 6224 Ragdoll kissojen kasvatusta kotioloissa alkaen jo vuodesta 2004.

Mikäli kissa kuolee tai joudutaan lopettamaan vakavan perinnöllisen tai FIP sairauden vuoksi korvaan kissan antamalla uuden pennun tilalle. Se on hyvin sosiaalinen ja viihtyy erinomaisesti niin omistajien kuin näiden vieraidenkin seurassa. Tämä ei välttämättä merkitsevakava terveysongelma.

13122020 Vuoden 2020 ragdollkilpailu. Blackien emo oli puolipitkäkarvainen valkoinen kissa nimeltään Josephine.


Tap The Link Now To See All Of Our Cool Cat Collections Beautiful Cats Cute Cats Pretty Cats


Pin By Krista Vanhala On Living The Ragdoll Life Ragdoll Cat Cat Names Ragdoll


Pin By Faiga On Kissat Cat Siperiankissa Ja Ragdolls Pretty Cats Gorgeous Cats Crazy Cats


Collicatin Kissala Beautiful Cats Pretty Cats Kittens Cutest


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...