maanantai 23. marraskuuta 2020

Bengalin Kissa Ulkoilu

Valvottu ulkoilu valjaissa tai hyvin tehdyssä tarhassa jossa on katto ovat kissalle turvallinen vaihtoehto. Sisäkissan kanssa omistajan tulee nähdä vaivaa ja tarjota kissalle runsaasti virikkeitä, mm. Kuten useimmat lyhytkarvaiset kissat, myös bengalit hoitavat oman turkkinsa erittäin tehokkaasti. Kissan ulkoilu on hyvää aktivointia, etenkin silloin kun rotu on hyvin energinen. Bengalikissa on ruumiinrakenteeltaan lihaksikas, mutta sulavalinjainen ja pitkänomainen.

Monet bengalit painavat kuutisen kiloa, osa uroksista jopa enemmänkin. Kissan ulkoilu on hyvää aktivointia - Dali the adventure cat
Kissan ulkoilu on hyvää aktivointia - Dali the adventure cat from www.dalitheadventurecat.com
Tällä kertaa tarinan kertojana on nöpö, joka on hyvin aktiivisen kissarodun edustaja, eli bengali. Yliopiston kissat siirtyivät jean millille, jolla oli jonkin verran kokemusta leopardikissoista. Kaikkien kissojen tavoin rotu tarvitsee säännölliset rokotukset, loishäädöt ja vuosittaisen terveystarkastuksen. Saatat saada vähän iäkkäämmän bengalin hiukan halvemmalla, mutta hyvälaatuiset pennut maksavat helposti yli 1000€. Bengalin kissat ovat jokatapauksessa yksiä kalliimpia kissoja, mitä voit omistaa. Bengalin pentuja suunnitelmissa syksylle 2022. En myy kissoja henkilöille joiden mielestä kissan kuuluu ulkoilla vapaana. Tästä huolimatta bengalin ei saisi missään nimessä myöskään antaa elää yksin.

Kaikkien kissojen tavoin rotu tarvitsee säännölliset rokotukset, loishäädöt ja vuosittaisen terveystarkastuksen.

Bengalin kissat ovat jokatapauksessa yksiä kalliimpia kissoja, mitä voit omistaa. Kissan ulkoilu on hyvää aktivointia, etenkin silloin kun rotu on hyvin energinen. Jos kissaa halutaan ulkoiluttaa, ovat valjaat tai aitaus oikeat vaihtoehdot. Valvottu ulkoilu valjaissa tai hyvin tehdyssä tarhassa jossa on katto ovat kissalle turvallinen vaihtoehto. Omistaja huomasi että kissan ulkoilu ja aktivointi rauhoittavat hyvin aktiivista kissaa ja antaa sopivasti virikettä. Valitettavasti, rodun lyhyen olemassaolon aikana on silti eräitä epäluuloja. Bengalit voivat oppia tekemään temppuja ja tuoda esineitä hampaissaan. En myy kissoja henkilöille joiden mielestä kissan kuuluu ulkoilla vapaana. Monet bengalit painavat kuutisen kiloa, osa uroksista jopa enemmänkin. Nämä kissat tulevat hyvin toimeen koirien kanssa ja voivat jopa tulla niiden parhaiksi ystäviksi! Ulkoilu ei kuitenkaan ole kissalle välttämättömyys. Kuten useimmat lyhytkarvaiset kissat, myös bengalit hoitavat oman turkkinsa erittäin tehokkaasti. Tällä kertaa tarinan kertojana on nöpö, joka on hyvin aktiivisen kissarodun edustaja, eli bengali.

Rauhalliset kissat, kuten persialainen ja brittiläinen lyhytkarva eivät sovi bengalikissan kaveriksi. Alla olevassa hintataulukossa on bengalin kissan esimerkkihintoja: Jos kissaa halutaan ulkoiluttaa, ovat valjaat tai aitaus oikeat vaihtoehdot. Bengalin kissat ovat jokatapauksessa yksiä kalliimpia kissoja, mitä voit omistaa. Valvottu ulkoilu valjaissa tai hyvin tehdyssä tarhassa jossa on katto ovat kissalle turvallinen vaihtoehto.

Valitettavasti, rodun lyhyen olemassaolon aikana on silti eräitä epäluuloja. Kissan ulkoilu on hyvää aktivointia - Dali the adventure cat
Kissan ulkoilu on hyvää aktivointia - Dali the adventure cat from www.dalitheadventurecat.com
Bengalikissa on ruumiinrakenteeltaan lihaksikas, mutta sulavalinjainen ja pitkänomainen. Valitettavasti, rodun lyhyen olemassaolon aikana on silti eräitä epäluuloja. Kuten useimmat lyhytkarvaiset kissat, myös bengalit hoitavat oman turkkinsa erittäin tehokkaasti. Omistaja huomasi että kissan ulkoilu ja aktivointi rauhoittavat hyvin aktiivista kissaa ja antaa sopivasti virikettä. Pää on pieni ja kapeahko, korvat suhteellisen pienet ja pyöreäkärkiset. Sisäkissan kanssa omistajan tulee nähdä vaivaa ja tarjota kissalle runsaasti virikkeitä, mm. Bengalin pentuja suunnitelmissa syksylle 2022. Kaikkien kissojen tavoin rotu tarvitsee säännölliset rokotukset, loishäädöt ja vuosittaisen terveystarkastuksen.

Jos kissaa halutaan ulkoiluttaa, ovat valjaat tai aitaus oikeat vaihtoehdot.

Rauhalliset kissat, kuten persialainen ja brittiläinen lyhytkarva eivät sovi bengalikissan kaveriksi. Bengalin lyhyt, kiiltävä turkki ei kaipaa jatkuvaa hoitoa, mutta ne nauttivat huomiosta myös turkinhoidon muodossa. Pää on pieni ja kapeahko, korvat suhteellisen pienet ja pyöreäkärkiset. Yliopiston kissat siirtyivät jean millille, jolla oli jonkin verran kokemusta leopardikissoista. Valitettavasti, rodun lyhyen olemassaolon aikana on silti eräitä epäluuloja. Alla olevassa hintataulukossa on bengalin kissan esimerkkihintoja: Saatat saada vähän iäkkäämmän bengalin hiukan halvemmalla, mutta hyvälaatuiset pennut maksavat helposti yli 1000€. Kuten useimmat lyhytkarvaiset kissat, myös bengalit hoitavat oman turkkinsa erittäin tehokkaasti. Risteytysten tuloksena syntyi bengalina tunnettu kissarotu. Nämä kissat tulevat hyvin toimeen koirien kanssa ja voivat jopa tulla niiden parhaiksi ystäviksi! Bengalin kissat ovat jokatapauksessa yksiä kalliimpia kissoja, mitä voit omistaa. Bengalin pentuja suunnitelmissa syksylle 2022. Kaikkien kissojen tavoin rotu tarvitsee säännölliset rokotukset, loishäädöt ja vuosittaisen terveystarkastuksen.

Valvottu ulkoilu valjaissa tai hyvin tehdyssä tarhassa jossa on katto ovat kissalle turvallinen vaihtoehto. Valitettavasti, rodun lyhyen olemassaolon aikana on silti eräitä epäluuloja. Alla olevassa hintataulukossa on bengalin kissan esimerkkihintoja: Kaikkien kissojen tavoin rotu tarvitsee säännölliset rokotukset, loishäädöt ja vuosittaisen terveystarkastuksen. Seuralaiskissoiksi soveltuvia kissarotuja ovat yhtä temperamenttiset kissat, kuin bengalikissa.

Bengalin lyhyt, kiiltävä turkki ei kaipaa jatkuvaa hoitoa, mutta ne nauttivat huomiosta myös turkinhoidon muodossa. Kissan ulkoilu on hyvää aktivointia - Dali the adventure cat
Kissan ulkoilu on hyvää aktivointia - Dali the adventure cat from www.dalitheadventurecat.com
Kuten useimmat lyhytkarvaiset kissat, myös bengalit hoitavat oman turkkinsa erittäin tehokkaasti. Sisäkissan kanssa omistajan tulee nähdä vaivaa ja tarjota kissalle runsaasti virikkeitä, mm. Saatat saada vähän iäkkäämmän bengalin hiukan halvemmalla, mutta hyvälaatuiset pennut maksavat helposti yli 1000€. En myy kissoja henkilöille joiden mielestä kissan kuuluu ulkoilla vapaana. Bengalikissa on ruumiinrakenteeltaan lihaksikas, mutta sulavalinjainen ja pitkänomainen. Nämä kissat tulevat hyvin toimeen koirien kanssa ja voivat jopa tulla niiden parhaiksi ystäviksi! Tästä huolimatta bengalin ei saisi missään nimessä myöskään antaa elää yksin. Rauhalliset kissat, kuten persialainen ja brittiläinen lyhytkarva eivät sovi bengalikissan kaveriksi.

Jos kissaa halutaan ulkoiluttaa, ovat valjaat tai aitaus oikeat vaihtoehdot.

Tällä kertaa tarinan kertojana on nöpö, joka on hyvin aktiivisen kissarodun edustaja, eli bengali. En myy kissoja henkilöille joiden mielestä kissan kuuluu ulkoilla vapaana. Tästä huolimatta bengalin ei saisi missään nimessä myöskään antaa elää yksin. Bengalin kissat ovat jokatapauksessa yksiä kalliimpia kissoja, mitä voit omistaa. Jos kissaa halutaan ulkoiluttaa, ovat valjaat tai aitaus oikeat vaihtoehdot. Pää on pieni ja kapeahko, korvat suhteellisen pienet ja pyöreäkärkiset. Valvottu ulkoilu valjaissa tai hyvin tehdyssä tarhassa jossa on katto ovat kissalle turvallinen vaihtoehto. Bengalin lyhyt, kiiltävä turkki ei kaipaa jatkuvaa hoitoa, mutta ne nauttivat huomiosta myös turkinhoidon muodossa. Omistaja huomasi että kissan ulkoilu ja aktivointi rauhoittavat hyvin aktiivista kissaa ja antaa sopivasti virikettä. Rauhalliset kissat, kuten persialainen ja brittiläinen lyhytkarva eivät sovi bengalikissan kaveriksi. Bengalit voivat oppia tekemään temppuja ja tuoda esineitä hampaissaan. Yliopiston kissat siirtyivät jean millille, jolla oli jonkin verran kokemusta leopardikissoista. Seuralaiskissoiksi soveltuvia kissarotuja ovat yhtä temperamenttiset kissat, kuin bengalikissa.

Bengalin Kissa Ulkoilu. Bengalikissa on ruumiinrakenteeltaan lihaksikas, mutta sulavalinjainen ja pitkänomainen. Jos kissaa halutaan ulkoiluttaa, ovat valjaat tai aitaus oikeat vaihtoehdot. Kaikkien kissojen tavoin rotu tarvitsee säännölliset rokotukset, loishäädöt ja vuosittaisen terveystarkastuksen. Monet bengalit painavat kuutisen kiloa, osa uroksista jopa enemmänkin. Bengalin kissat ovat jokatapauksessa yksiä kalliimpia kissoja, mitä voit omistaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...