keskiviikko 25. marraskuuta 2020

Karvaton Kissa Sfinx

Pää on kiilamainen, hieman leveyttään pidempi. Kissanpentu näytti aluksi sfinxiltä, eli sphynxiltä. Sfinx tervehtii innoissaan jokaista vierailijaa ja tulee hyvin toimeen niin koirien kuin muidenkin lemmikkien kanssa. Vailla syytä kissalla alkoi karvanlähtö puolen vuoden iässä. Sfinx on keskikokoinen, lihaksikas kissa.

*karvaton kissa tuntuu kuumalta, onko sillä korkeampi ruumiinlämpö kuin muilla kissoilla? Karvaton kissa Matleena löytyi hylättynä tienposkesta – nykyisin se on mitä sosiaalisin lemmikki
Karvaton kissa Matleena löytyi hylättynä tienposkesta – nykyisin se on mitä sosiaalisin lemmikki from ylojarvenuutiset.fi
Kissanpentu näytti aluksi sfinxiltä, eli sphynxiltä. Sfinx on ensimmäinen karvaton kissarotu, joka on jalostettu nimenomaisesti tämän ominaisuuden vuoksi. Useimmat nykyään syntyvät sfinxit polveutuvat kuitenkin kolmesta torontossa vuonna 1978 syntyneestä kissanpennusta. Muutaman vuoden kuluttua samainen kissa astutettiin kotikissalla ja yksi. Vailla syytä kissalla alkoi karvanlähtö puolen vuoden iässä. *karvaton kissa tuntuu kuumalta, onko sillä korkeampi ruumiinlämpö kuin muilla kissoilla? Pää on kiilamainen, hieman leveyttään pidempi. Sfinx on keskikokoinen, lihaksikas kissa.

Jalostus alkoi vuonna 1966 ontariossa, kanadassa, kun lemmikkikissa synnytti karvattoman urospennun.

Muutaman vuoden kuluttua samainen kissa astutettiin kotikissalla ja yksi. Useimmat nykyään syntyvät sfinxit polveutuvat kuitenkin kolmesta torontossa vuonna 1978 syntyneestä kissanpennusta. Sfinx on lempeäluonteinen, eloisa ja älykäs kissa, joka suorastaan rakastaa kosketusta. Sfinx on keskikokoinen, lihaksikas kissa. Sfinx on omistajansa huomiota jatkuvasti hakeva kissa, jolla on tapana liimautua ihmiseen kuin tarra. Kissanpentu näytti aluksi sfinxiltä, eli sphynxiltä. Sfinx on ensimmäinen karvaton kissarotu, joka on jalostettu nimenomaisesti tämän ominaisuuden vuoksi. Jos aiot ottaa käyttöön a sfinksi tai sfinksi kissa, joka tunnetaan paremmin nimellä karvaton kissa, sinun on otettava huomioon sen hoidon yksityiskohdat, kuten ruoka tai dermis, välttääksesi mahdolliset terveysongelmat.tämä rotu on peräisin kanadasta ja sen kaljuuntuminen johtuu resessiivisestä geenistä. Sfinxin erikoinen ulkonäkö ihastuttaa ja vihastuttaa, mutta kun sen luonteeseen tutustuu, sydän on menetetty. Rotu on vielä melko uusi ja tuntematon suomessa. *karvaton kissa tuntuu kuumalta, onko sillä korkeampi ruumiinlämpö kuin muilla kissoilla? Sfinx on mutaationa syntynyt karvaton kissarotu, joka sai alkunsa kanadassa 1960 luvulla. Vailla syytä kissalla alkoi karvanlähtö puolen vuoden iässä.

Sfinx on mutaationa syntynyt karvaton kissarotu, joka sai alkunsa kanadassa 1960 luvulla. Kissanpentu näytti aluksi sfinxiltä, eli sphynxiltä. Useimmat nykyään syntyvät sfinxit polveutuvat kuitenkin kolmesta torontossa vuonna 1978 syntyneestä kissanpennusta. Muutaman vuoden kuluttua samainen kissa astutettiin kotikissalla ja yksi. *karvaton kissa tuntuu kuumalta, onko sillä korkeampi ruumiinlämpö kuin muilla kissoilla?

Rotu on vielä melko uusi ja tuntematon suomessa. Taustakuvat : valkoinen, sininen, poskiparta, sfinksi, sfinx, eläimistö, burmalainen
Taustakuvat : valkoinen, sininen, poskiparta, sfinksi, sfinx, eläimistö, burmalainen from get.wallhere.com
Sfinx on omistajansa huomiota jatkuvasti hakeva kissa, jolla on tapana liimautua ihmiseen kuin tarra. Muutaman vuoden kuluttua samainen kissa astutettiin kotikissalla ja yksi. Sfinx on mutaationa syntynyt karvaton kissarotu, joka sai alkunsa kanadassa 1960 luvulla. *karvaton kissa tuntuu kuumalta, onko sillä korkeampi ruumiinlämpö kuin muilla kissoilla? Vailla syytä kissalla alkoi karvanlähtö puolen vuoden iässä. Jos aiot ottaa käyttöön a sfinksi tai sfinksi kissa, joka tunnetaan paremmin nimellä karvaton kissa, sinun on otettava huomioon sen hoidon yksityiskohdat, kuten ruoka tai dermis, välttääksesi mahdolliset terveysongelmat.tämä rotu on peräisin kanadasta ja sen kaljuuntuminen johtuu resessiivisestä geenistä. Kissanpentu näytti aluksi sfinxiltä, eli sphynxiltä. Sfinx on keskikokoinen, lihaksikas kissa.

Muutaman vuoden kuluttua samainen kissa astutettiin kotikissalla ja yksi.

Sfinx on ensimmäinen karvaton kissarotu, joka on jalostettu nimenomaisesti tämän ominaisuuden vuoksi. Sfinx on mutaationa syntynyt karvaton kissarotu, joka sai alkunsa kanadassa 1960 luvulla. Sfinx on omistajansa huomiota jatkuvasti hakeva kissa, jolla on tapana liimautua ihmiseen kuin tarra. Jalostus alkoi vuonna 1966 ontariossa, kanadassa, kun lemmikkikissa synnytti karvattoman urospennun. Sfinx on lempeäluonteinen, eloisa ja älykäs kissa, joka suorastaan rakastaa kosketusta. *karvaton kissa tuntuu kuumalta, onko sillä korkeampi ruumiinlämpö kuin muilla kissoilla? Pää on kiilamainen, hieman leveyttään pidempi. Sfinx tervehtii innoissaan jokaista vierailijaa ja tulee hyvin toimeen niin koirien kuin muidenkin lemmikkien kanssa. Rotu on vielä melko uusi ja tuntematon suomessa. Sfinxin erikoinen ulkonäkö ihastuttaa ja vihastuttaa, mutta kun sen luonteeseen tutustuu, sydän on menetetty. Useimmat nykyään syntyvät sfinxit polveutuvat kuitenkin kolmesta torontossa vuonna 1978 syntyneestä kissanpennusta. Kissanpentu näytti aluksi sfinxiltä, eli sphynxiltä. Vailla syytä kissalla alkoi karvanlähtö puolen vuoden iässä.

Sfinxin erikoinen ulkonäkö ihastuttaa ja vihastuttaa, mutta kun sen luonteeseen tutustuu, sydän on menetetty. Pää on kiilamainen, hieman leveyttään pidempi. Jalostus alkoi vuonna 1966 ontariossa, kanadassa, kun lemmikkikissa synnytti karvattoman urospennun. Sfinx tervehtii innoissaan jokaista vierailijaa ja tulee hyvin toimeen niin koirien kuin muidenkin lemmikkien kanssa. Sfinx on keskikokoinen, lihaksikas kissa.

*karvaton kissa tuntuu kuumalta, onko sillä korkeampi ruumiinlämpö kuin muilla kissoilla? For sale Kaksi Don Sfinx pentua, Helsinki, Uusimaa | Nettimarkkina
For sale Kaksi Don Sfinx pentua, Helsinki, Uusimaa | Nettimarkkina from cdn.nettimarkkina.com
Rotu on vielä melko uusi ja tuntematon suomessa. Don sfinx on karvaton kissarotu venäjältä. Vailla syytä kissalla alkoi karvanlähtö puolen vuoden iässä. Sfinx on mutaationa syntynyt karvaton kissarotu, joka sai alkunsa kanadassa 1960 luvulla. Sfinx on lempeäluonteinen, eloisa ja älykäs kissa, joka suorastaan rakastaa kosketusta. Sfinx tervehtii innoissaan jokaista vierailijaa ja tulee hyvin toimeen niin koirien kuin muidenkin lemmikkien kanssa. Jos aiot ottaa käyttöön a sfinksi tai sfinksi kissa, joka tunnetaan paremmin nimellä karvaton kissa, sinun on otettava huomioon sen hoidon yksityiskohdat, kuten ruoka tai dermis, välttääksesi mahdolliset terveysongelmat.tämä rotu on peräisin kanadasta ja sen kaljuuntuminen johtuu resessiivisestä geenistä. Pää on kiilamainen, hieman leveyttään pidempi.

*karvaton kissa tuntuu kuumalta, onko sillä korkeampi ruumiinlämpö kuin muilla kissoilla?

Sfinx on lempeäluonteinen, eloisa ja älykäs kissa, joka suorastaan rakastaa kosketusta. Sfinx on ensimmäinen karvaton kissarotu, joka on jalostettu nimenomaisesti tämän ominaisuuden vuoksi. Sfinx on keskikokoinen, lihaksikas kissa. Sfinxin erikoinen ulkonäkö ihastuttaa ja vihastuttaa, mutta kun sen luonteeseen tutustuu, sydän on menetetty. Jos aiot ottaa käyttöön a sfinksi tai sfinksi kissa, joka tunnetaan paremmin nimellä karvaton kissa, sinun on otettava huomioon sen hoidon yksityiskohdat, kuten ruoka tai dermis, välttääksesi mahdolliset terveysongelmat.tämä rotu on peräisin kanadasta ja sen kaljuuntuminen johtuu resessiivisestä geenistä. Don sfinx on karvaton kissarotu venäjältä. Useimmat nykyään syntyvät sfinxit polveutuvat kuitenkin kolmesta torontossa vuonna 1978 syntyneestä kissanpennusta. Sfinx on omistajansa huomiota jatkuvasti hakeva kissa, jolla on tapana liimautua ihmiseen kuin tarra. Rotu on vielä melko uusi ja tuntematon suomessa. Kissanpentu näytti aluksi sfinxiltä, eli sphynxiltä. Jalostus alkoi vuonna 1966 ontariossa, kanadassa, kun lemmikkikissa synnytti karvattoman urospennun. *karvaton kissa tuntuu kuumalta, onko sillä korkeampi ruumiinlämpö kuin muilla kissoilla? Sfinx on mutaationa syntynyt karvaton kissarotu, joka sai alkunsa kanadassa 1960 luvulla.

Karvaton Kissa Sfinx. Rotu on vielä melko uusi ja tuntematon suomessa. Kissanpentu näytti aluksi sfinxiltä, eli sphynxiltä. Sfinx on omistajansa huomiota jatkuvasti hakeva kissa, jolla on tapana liimautua ihmiseen kuin tarra. Useimmat nykyään syntyvät sfinxit polveutuvat kuitenkin kolmesta torontossa vuonna 1978 syntyneestä kissanpennusta. Sfinx tervehtii innoissaan jokaista vierailijaa ja tulee hyvin toimeen niin koirien kuin muidenkin lemmikkien kanssa.

Sfinx on omistajansa huomiota jatkuvasti hakeva kissa, jolla on tapana liimautua ihmiseen kuin tarra kissa sfinx
. Pää on kiilamainen, hieman leveyttään pidempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...