maanantai 30. marraskuuta 2020

Schrödingerin Kissa Vitsi

Saksalaisella vitsiosastolla kysytään,mikä on ero extrovertin ja introvertin. Siinä kissa on yhtä aikaa elävä ja kuollut. Hän nauraa mieleensä tulleelle vitsille. Schrödingerin kissa on erwin schrödingerin kehittelemä ajatuskoe, joka yrittää kuvata kvanttimekaniikan epätäydellisyyttä siirryttäessä atomitasolta . Mitä schrödingerin kissa sanoi katsoessaan peiliin?

Kuten schrödingerin kissa, ei hän saa saatetaan hae tavaraa ulos. 1305714587549.gif
1305714587549.gif from peda.net
Ja vitsi sisältää ironiaa, jättää päätelmien tekemisen yleisölle tai on muuten vain. Schrödingerin kissa on elävää inhimillistä todellisuutta. Sa kuultu vitsi on, että käpistelijöillä arvosanatkin ovat binääriä: Kissa laatikossa, pj:lle kaulaan kultaiseksi koristeltu. Lopuksi vielä omat 11 kysymystäni. Suomen takaisinmaksut armeja on vitsi, eivät he todennäköisesti . Kuten schrödingerin kissa, ei hän saa saatetaan hae tavaraa ulos. Hän nauraa mieleensä tulleelle vitsille.

Kissa on laatikossa, jossa on .

Suomen takaisinmaksut armeja on vitsi, eivät he todennäköisesti . Kuten schrödingerin kissa, ei hän saa saatetaan hae tavaraa ulos. Kissa on laatikossa, jossa on . Schrödingerin kissa on erwin schrödingerin kehittelemä ajatuskoe, joka yrittää kuvata kvanttimekaniikan epätäydellisyyttä siirryttäessä atomitasolta . Ja vitsi sisältää ironiaa, jättää päätelmien tekemisen yleisölle tai on muuten vain. Siinä kissa on yhtä aikaa elävä ja kuollut. Schrödingerin kissa on elävää inhimillistä todellisuutta. Lopuksi vielä omat 11 kysymystäni. Mitä schrödingerin kissa sanoi katsoessaan peiliin? Hän nauraa mieleensä tulleelle vitsille. Kissa laatikossa, pj:lle kaulaan kultaiseksi koristeltu. Sa kuultu vitsi on, että käpistelijöillä arvosanatkin ovat binääriä: Saksalaisella vitsiosastolla kysytään,mikä on ero extrovertin ja introvertin.

Schrödingerin kissa on elävää inhimillistä todellisuutta. Kissa laatikossa, pj:lle kaulaan kultaiseksi koristeltu. Lopuksi vielä omat 11 kysymystäni. Ja vitsi sisältää ironiaa, jättää päätelmien tekemisen yleisölle tai on muuten vain. Mitä schrödingerin kissa sanoi katsoessaan peiliin?

Lopuksi vielä omat 11 kysymystäni. 1305714587549.gif
1305714587549.gif from peda.net
Ja vitsi sisältää ironiaa, jättää päätelmien tekemisen yleisölle tai on muuten vain. Saksalaisella vitsiosastolla kysytään,mikä on ero extrovertin ja introvertin. Siinä kissa on yhtä aikaa elävä ja kuollut. Suomen takaisinmaksut armeja on vitsi, eivät he todennäköisesti . Kissa laatikossa, pj:lle kaulaan kultaiseksi koristeltu. Mitä schrödingerin kissa sanoi katsoessaan peiliin? Hän nauraa mieleensä tulleelle vitsille. Kuten schrödingerin kissa, ei hän saa saatetaan hae tavaraa ulos.

Ja vitsi sisältää ironiaa, jättää päätelmien tekemisen yleisölle tai on muuten vain.

Lopuksi vielä omat 11 kysymystäni. Kissa laatikossa, pj:lle kaulaan kultaiseksi koristeltu. Ja vitsi sisältää ironiaa, jättää päätelmien tekemisen yleisölle tai on muuten vain. Kuten schrödingerin kissa, ei hän saa saatetaan hae tavaraa ulos. Hän nauraa mieleensä tulleelle vitsille. Suomen takaisinmaksut armeja on vitsi, eivät he todennäköisesti . Mitä schrödingerin kissa sanoi katsoessaan peiliin? Sa kuultu vitsi on, että käpistelijöillä arvosanatkin ovat binääriä: Saksalaisella vitsiosastolla kysytään,mikä on ero extrovertin ja introvertin. Schrödingerin kissa on elävää inhimillistä todellisuutta. Kissa on laatikossa, jossa on . Schrödingerin kissa on erwin schrödingerin kehittelemä ajatuskoe, joka yrittää kuvata kvanttimekaniikan epätäydellisyyttä siirryttäessä atomitasolta . Siinä kissa on yhtä aikaa elävä ja kuollut.

Saksalaisella vitsiosastolla kysytään,mikä on ero extrovertin ja introvertin. Hän nauraa mieleensä tulleelle vitsille. Lopuksi vielä omat 11 kysymystäni. Ja vitsi sisältää ironiaa, jättää päätelmien tekemisen yleisölle tai on muuten vain. Suomen takaisinmaksut armeja on vitsi, eivät he todennäköisesti .

Suomen takaisinmaksut armeja on vitsi, eivät he todennäköisesti . 1305714587549.gif
1305714587549.gif from peda.net
Suomen takaisinmaksut armeja on vitsi, eivät he todennäköisesti . Kissa on laatikossa, jossa on . Mitä schrödingerin kissa sanoi katsoessaan peiliin? Lopuksi vielä omat 11 kysymystäni. Schrödingerin kissa on elävää inhimillistä todellisuutta. Schrödingerin kissa on erwin schrödingerin kehittelemä ajatuskoe, joka yrittää kuvata kvanttimekaniikan epätäydellisyyttä siirryttäessä atomitasolta . Siinä kissa on yhtä aikaa elävä ja kuollut. Sa kuultu vitsi on, että käpistelijöillä arvosanatkin ovat binääriä:

Siinä kissa on yhtä aikaa elävä ja kuollut.

Mitä schrödingerin kissa sanoi katsoessaan peiliin? Hän nauraa mieleensä tulleelle vitsille. Ja vitsi sisältää ironiaa, jättää päätelmien tekemisen yleisölle tai on muuten vain. Kissa on laatikossa, jossa on . Lopuksi vielä omat 11 kysymystäni. Sa kuultu vitsi on, että käpistelijöillä arvosanatkin ovat binääriä: Kuten schrödingerin kissa, ei hän saa saatetaan hae tavaraa ulos. Saksalaisella vitsiosastolla kysytään,mikä on ero extrovertin ja introvertin. Kissa laatikossa, pj:lle kaulaan kultaiseksi koristeltu. Schrödingerin kissa on elävää inhimillistä todellisuutta. Suomen takaisinmaksut armeja on vitsi, eivät he todennäköisesti . Schrödingerin kissa on erwin schrödingerin kehittelemä ajatuskoe, joka yrittää kuvata kvanttimekaniikan epätäydellisyyttä siirryttäessä atomitasolta . Siinä kissa on yhtä aikaa elävä ja kuollut.

Schrödingerin Kissa Vitsi. Kissa on laatikossa, jossa on . Suomen takaisinmaksut armeja on vitsi, eivät he todennäköisesti . Hän nauraa mieleensä tulleelle vitsille. Kuten schrödingerin kissa, ei hän saa saatetaan hae tavaraa ulos. Sa kuultu vitsi on, että käpistelijöillä arvosanatkin ovat binääriä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...