maanantai 11. tammikuuta 2021

Kissarodut Bengalin Kissa

Se on alun perin kotoisin burmasta eli nykyisestä myanmarista. Tämän kissan turkin rakenne on hyvin poikkeava, sillä sen aluskarva on yhtä pitkää päällyskarvan kanssa, jolloin se … Mikään ei mene ohi tältä kissalta. Suomen kissaliitto ry on suomalaisten rotukissayhdistysten keskusliitto. Bengalin villikissamaiselle ulkomuodolle viimeisen silauksen antaa sen ainutlaatuinen, tuuhea ja upea täplikäs tai marmorikuvioitu turkki.

Bengalin suuret silmät ovat yleensä vihreät tai siniset. Mistymoon
Mistymoon from www.bengalcat.fi
Tämän kissan turkin rakenne on hyvin poikkeava, sillä sen aluskarva on yhtä pitkää päällyskarvan kanssa, jolloin se … Täplissä voi olla myös musta reunus, joka saakin sen muistuttamaan vielä enemmän isompaa serkkuaan. Pään muotoa dominoivat korkeat poskipäät ja suuret, mantelinmuotoiset silmät. Mikään ei mene ohi tältä kissalta. Bengalin kissa on erittäin aktiivinen ja älykäs kissa. Sitä ei pidä sekoittaa nimeltään lähes samanlaiseen pyhään birmaan, jolla on pitkäkarvainen turkki. Venäjänsininen on keskikoinen kissa, jonka silmiinpistävin piirre on sen kaksinkertainen hopeanhoitoinen siniharmaa turkki. Burma on yksi harvoista kissaroduista, jolla on kaksi erilaista rotustandardia sen mukaan onko kyse eurooppalaisista vai.

Bengalin villikissamaiselle ulkomuodolle viimeisen silauksen antaa sen ainutlaatuinen, tuuhea ja upea täplikäs tai marmorikuvioitu turkki.

Amerikkalainen geneetikko yhdisti kotikissan ja aasialaisen leopardikissan, näin alku bengalille oli luotu. Täplissä voi olla myös musta reunus, joka saakin sen muistuttamaan vielä enemmän isompaa serkkuaan. Joka saa turkin näyttämään hehkuvalta. Burma on yksi harvoista kissaroduista, jolla on kaksi erilaista rotustandardia sen mukaan onko kyse eurooppalaisista vai. Pyöreäpäiset ja pieneksi luokiteltavat korvanlehdet ovat juuresta leveät. Bengali on suurikokoinen, sulavalinjainen ja hyvin lihaksikas kissa, joka kantaa paksun häntänsä matalalla. Ylipäätään bengali on itsevarma ja ”puhelias”, joka on aina valmiudessa. Suomen kissaliitto ry on suomalaisten rotukissayhdistysten keskusliitto. Mikään ei mene ohi tältä kissalta. Turkissa voi olla myös ns. Venäjänsininen on keskikoinen kissa, jonka silmiinpistävin piirre on sen kaksinkertainen hopeanhoitoinen siniharmaa turkki. Sitä ei pidä sekoittaa nimeltään lähes samanlaiseen pyhään birmaan, jolla on pitkäkarvainen turkki. Kissat kissarodut thai kissa …

Bengali on suurikokoinen, sulavalinjainen ja hyvin lihaksikas kissa, joka kantaa paksun häntänsä matalalla. Mikään ei mene ohi tältä kissalta. Tämän kissan turkin rakenne on hyvin poikkeava, sillä sen aluskarva on yhtä pitkää päällyskarvan kanssa, jolloin se … Venäjänsininen on keskikoinen kissa, jonka silmiinpistävin piirre on sen kaksinkertainen hopeanhoitoinen siniharmaa turkki. Täplissä voi olla myös musta reunus, joka saakin sen muistuttamaan vielä enemmän isompaa serkkuaan.

Bengali on luonteeltaan rakastava, älykäs ja leikkisä kissa, joka kehrää mielellään omistajansa sylissä, mikäli sitä jaksaa sylissä pitää, painaahan bengaliuros joskus jopa 10 kg. 12 kuukautta pentuaikaa: Näin hurjaa vauhtia kissanpentu kehittyy - Lifestyle - MTV.fi
12 kuukautta pentuaikaa: Näin hurjaa vauhtia kissanpentu kehittyy - Lifestyle - MTV.fi from im.mtv.fi
Joka saa turkin näyttämään hehkuvalta. Mikään ei mene ohi tältä kissalta. Täplissä voi olla myös musta reunus, joka saakin sen muistuttamaan vielä enemmän isompaa serkkuaan. Tämän kissan turkin rakenne on hyvin poikkeava, sillä sen aluskarva on yhtä pitkää päällyskarvan kanssa, jolloin se … Burma on yksi harvoista kissaroduista, jolla on kaksi erilaista rotustandardia sen mukaan onko kyse eurooppalaisista vai. Bengali on suurikokoinen, sulavalinjainen ja hyvin lihaksikas kissa, joka kantaa paksun häntänsä matalalla. Sitä ei pidä sekoittaa nimeltään lähes samanlaiseen pyhään birmaan, jolla on pitkäkarvainen turkki. Bengalin kissa on erittäin aktiivinen ja älykäs kissa.

Tämä pieni lempeä leopardi voi rakkauden puuskassaan puskea ja suukotella kasvot hetkessä likomäriksi.

Kissat kissarodut thai kissa … Täplissä voi olla myös musta reunus, joka saakin sen muistuttamaan vielä enemmän isompaa serkkuaan. Pään muotoa dominoivat korkeat poskipäät ja suuret, mantelinmuotoiset silmät. Bengali on suurikokoinen, sulavalinjainen ja hyvin lihaksikas kissa, joka kantaa paksun häntänsä matalalla. Pyöreäpäiset ja pieneksi luokiteltavat korvanlehdet ovat juuresta leveät. Bengalin villikissamaiselle ulkomuodolle viimeisen silauksen antaa sen ainutlaatuinen, tuuhea ja upea täplikäs tai marmorikuvioitu turkki. Burma on yksi harvoista kissaroduista, jolla on kaksi erilaista rotustandardia sen mukaan onko kyse eurooppalaisista vai. Ylipäätään bengali on itsevarma ja ”puhelias”, joka on aina valmiudessa. Bengalin suuret silmät ovat yleensä vihreät tai siniset. Tämän kissan turkin rakenne on hyvin poikkeava, sillä sen aluskarva on yhtä pitkää päällyskarvan kanssa, jolloin se … Se on alun perin kotoisin burmasta eli nykyisestä myanmarista. Joka saa turkin näyttämään hehkuvalta. Bengalin kissa on erittäin aktiivinen ja älykäs kissa.

Bengalin suuret silmät ovat yleensä vihreät tai siniset. Amerikkalainen geneetikko yhdisti kotikissan ja aasialaisen leopardikissan, näin alku bengalille oli luotu. Burma on yksi harvoista kissaroduista, jolla on kaksi erilaista rotustandardia sen mukaan onko kyse eurooppalaisista vai. Mikään ei mene ohi tältä kissalta. Bengali on suurikokoinen, sulavalinjainen ja hyvin lihaksikas kissa, joka kantaa paksun häntänsä matalalla.

Turkissa voi olla myös ns. bengalcat
bengalcat from www.bengalcat.fi
Mikään ei mene ohi tältä kissalta. Tämän kissan turkin rakenne on hyvin poikkeava, sillä sen aluskarva on yhtä pitkää päällyskarvan kanssa, jolloin se … Täplissä voi olla myös musta reunus, joka saakin sen muistuttamaan vielä enemmän isompaa serkkuaan. Turkissa voi olla myös ns. Vartaloon verrattuna bengalin pää vaikuttaa pienehköltä. Burma on yksi harvoista kissaroduista, jolla on kaksi erilaista rotustandardia sen mukaan onko kyse eurooppalaisista vai. Bengalin suuret silmät ovat yleensä vihreät tai siniset. Kissat kissarodut thai kissa …

Bengali on suurikokoinen, sulavalinjainen ja hyvin lihaksikas kissa, joka kantaa paksun häntänsä matalalla.

Turkissa voi olla myös ns. Sitä ei pidä sekoittaa nimeltään lähes samanlaiseen pyhään birmaan, jolla on pitkäkarvainen turkki. Mikään ei mene ohi tältä kissalta. Bengali on suurikokoinen, sulavalinjainen ja hyvin lihaksikas kissa, joka kantaa paksun häntänsä matalalla. Kissat kissarodut thai kissa … Pään muotoa dominoivat korkeat poskipäät ja suuret, mantelinmuotoiset silmät. Vartaloon verrattuna bengalin pää vaikuttaa pienehköltä. Bengalin kissa on erittäin aktiivinen ja älykäs kissa. Amerikkalainen geneetikko yhdisti kotikissan ja aasialaisen leopardikissan, näin alku bengalille oli luotu. Tämän kissan turkin rakenne on hyvin poikkeava, sillä sen aluskarva on yhtä pitkää päällyskarvan kanssa, jolloin se … Venäjänsininen on keskikoinen kissa, jonka silmiinpistävin piirre on sen kaksinkertainen hopeanhoitoinen siniharmaa turkki. Täplissä voi olla myös musta reunus, joka saakin sen muistuttamaan vielä enemmän isompaa serkkuaan. Se on alun perin kotoisin burmasta eli nykyisestä myanmarista.

Kissarodut Bengalin Kissa. Amerikkalainen geneetikko yhdisti kotikissan ja aasialaisen leopardikissan, näin alku bengalille oli luotu. Kissat kissarodut thai kissa … Tämä pieni lempeä leopardi voi rakkauden puuskassaan puskea ja suukotella kasvot hetkessä likomäriksi. Suomen kissaliitto ry on suomalaisten rotukissayhdistysten keskusliitto. Bengalin suuret silmät ovat yleensä vihreät tai siniset.

Vartaloon verrattuna bengalin pää vaikuttaa pienehköltä bengalin kissa
. Se on alun perin kotoisin burmasta eli nykyisestä myanmarista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...