keskiviikko 24. maaliskuuta 2021

Kissa Kuolaa Kehrätessä

Muuten syljen eritys on ihan normaalia, eli kuolaa ei tipu suusta. Oct 05, 2011 · hessu alkoi kuolaamaan tänä aamuna äkisti ja kuolaa valuu tippoina paljon. Kuolaa valuu suusta kissan nukkuessa ja maatessa. Vakavaa se ei kuitenkaan ole. Jul 21, 2005 · kissa kuolaa pikkasen kehrätessään.

Tämä on oikeastaan vaan huvittavaa. Osaatko tulkita kissan kehonkieltä oikein? - AVA - Tassuklubi
Osaatko tulkita kissan kehonkieltä oikein? - AVA - Tassuklubi from img.avatv.fi
> lemmikit tiedot > kissat > kissa terveys > mitä tarkoittaa kun kissa kuolaa ? Meille oli just tullu 2 uutta kissaa (siis yks ton lisäks) pitkään aikaan koska pelättiin että mun sisko on allerginen ja nyt meillä on taas 2 … Kissa ei ole ennen kuolannut eden silloin kun sillä on huvä mieli. Ennen oksentamista kissa voi selkeästi huonosti, se kuolaa, maiskuttaa ja saattaa valittaa. Mar 15, 2010 · outo kuolaus. Kuola on kirkasta ja väritöntä. Sep 30, 2019 · te googlasitte, eläinlääkäri iina reinikainen evidensia tammistosta vastaa!katso lisää vinkkejä lemmikkisi hoitoon ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksii. Nov 08, 2005 · kissani suusta valuu kuolaa,aina kun kissa vaihtaa makailu paikkaa niin paikalla missä se on ollut on kuola lammikko.

Jan 08, 2004 · ja sitten siihen tuli se kuolan tulo siis rupes samalla tulee kuolaa suusta ja tärinää.

Apr 29, 2021 · tärkeää on tunnistaa milloin kissa oikeasti oksentaa, ettei sekoita oireilua regurgitaatioon eli pulauttamiseen tai jopa yskään. > lemmikit tiedot > kissat > kissa terveys > mitä tarkoittaa kun kissa kuolaa ? Jan 09, 2014 · apua!!kissa kuolaa paljon !! Ennen ei ole moista ongelmaa ollut,kissa on leikattu kolli 2.v ja aina on ollut tosi terve ja reipas pirulainen. Vakavaa se ei kuitenkaan ole. Meille oli just tullu 2 uutta kissaa (siis yks ton lisäks) pitkään aikaan koska pelättiin että mun sisko on allerginen ja nyt meillä on taas 2 … Nov 08, 2005 · kissani suusta valuu kuolaa,aina kun kissa vaihtaa makailu paikkaa niin paikalla missä se on ollut on kuola lammikko. Oct 05, 2011 · hessu alkoi kuolaamaan tänä aamuna äkisti ja kuolaa valuu tippoina paljon. Kissa saattaa myös narskuttaa hampaitaan, jos sillä on kipuja suussa. Kissa antoi aristamatta katsoa suuhun, ja en nähnyt sielä mitään epätavallista. Sep 30, 2019 · te googlasitte, eläinlääkäri iina reinikainen evidensia tammistosta vastaa!katso lisää vinkkejä lemmikkisi hoitoon ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksii. Tämä on oikeastaan vaan huvittavaa. Mar 15, 2010 · outo kuolaus.

Kissa antoi aristamatta katsoa suuhun, ja en nähnyt sielä mitään epätavallista. Ajattelin vaan tiedustella onko muilla. Tämän jälkeen tapahtuu aktiivinen mahansisällön työntäminen ulos vatsalihasten avulla ja yökkäys. Jul 21, 2005 · kissa kuolaa pikkasen kehrätessään. Siltä on lähtenyt jo maitohampaat.

Tämän jälkeen tapahtuu aktiivinen mahansisällön työntäminen ulos vatsalihasten avulla ja yökkäys. Osaatko tulkita kissan kehonkieltä oikein? - AVA - Tassuklubi
Osaatko tulkita kissan kehonkieltä oikein? - AVA - Tassuklubi from img.avatv.fi
Ennen ei ole moista ongelmaa ollut,kissa on leikattu kolli 2.v ja aina on ollut tosi terve ja reipas pirulainen. Jan 09, 2014 · apua!!kissa kuolaa paljon !! Jul 21, 2005 · kissa kuolaa pikkasen kehrätessään. Meille oli just tullu 2 uutta kissaa (siis yks ton lisäks) pitkään aikaan koska pelättiin että mun sisko on allerginen ja nyt meillä on taas 2 … Kuolaa valuu suusta kissan nukkuessa ja maatessa. Siltä on lähtenyt jo maitohampaat. Kissa saattaa myös narskuttaa hampaitaan, jos sillä on kipuja suussa. Muuten syljen eritys on ihan normaalia, eli kuolaa ei tipu suusta.

Ajattelin vaan tiedustella onko muilla.

Sitä tuli vaan päivä päivältä enemmän ja huomattiin että olisi paras lopettaa kissa. Ennen oksentamista kissa voi selkeästi huonosti, se kuolaa, maiskuttaa ja saattaa valittaa. Ennen ei ole moista ongelmaa ollut,kissa on leikattu kolli 2.v ja aina on ollut tosi terve ja reipas pirulainen. Apr 29, 2021 · tärkeää on tunnistaa milloin kissa oikeasti oksentaa, ettei sekoita oireilua regurgitaatioon eli pulauttamiseen tai jopa yskään. Muuten syljen eritys on ihan normaalia, eli kuolaa ei tipu suusta. Kuola on kirkasta ja väritöntä. > lemmikit tiedot > kissat > kissa terveys > mitä tarkoittaa kun kissa kuolaa ? Vakavaa se ei kuitenkaan ole. Sen kun pyyhkii pois tilalle tulee pian uusi. Meille oli just tullu 2 uutta kissaa (siis yks ton lisäks) pitkään aikaan koska pelättiin että mun sisko on allerginen ja nyt meillä on taas 2 … Kissa ei ole ennen kuolannut eden silloin kun sillä on huvä mieli. Suusta tippui pisaroina kuin vettä, ei mitään tahmeaa tms vaan ihan juoksevaa kirkasta nestettä koko päivän, illalla enemmän. Jan 08, 2004 · ja sitten siihen tuli se kuolan tulo siis rupes samalla tulee kuolaa suusta ja tärinää.

Ennen oksentamista kissa voi selkeästi huonosti, se kuolaa, maiskuttaa ja saattaa valittaa. Kissani alkoi kuolaamaan n.4 päivää sitten. Kuolaa valuu suusta kissan nukkuessa ja maatessa. Mutta kun se on vähän aikaa kehrännyt näkyy suupielessä pieni kuolatippa. Oct 13, 2018 · kissa saattaa myös pureskella tai nieleskellä ilmaa.

Kissa antoi aristamatta katsoa suuhun, ja en nähnyt sielä mitään epätavallista. Osaatko tulkita kissan kehonkieltä oikein? - AVA - Tassuklubi
Osaatko tulkita kissan kehonkieltä oikein? - AVA - Tassuklubi from img.avatv.fi
Oct 05, 2011 · hessu alkoi kuolaamaan tänä aamuna äkisti ja kuolaa valuu tippoina paljon. Kuolaa valuu suusta kissan nukkuessa ja maatessa. Kun milo lähteelätäkkö kuolata takanaan jälkeenkäytetty aika käpertyneenä sylissä , se ei ole vain brutto. Oct 13, 2018 · kissa saattaa myös pureskella tai nieleskellä ilmaa. Mar 15, 2010 · outo kuolaus. Jan 08, 2004 · ja sitten siihen tuli se kuolan tulo siis rupes samalla tulee kuolaa suusta ja tärinää. Suusta tippui pisaroina kuin vettä, ei mitään tahmeaa tms vaan ihan juoksevaa kirkasta nestettä koko päivän, illalla enemmän. Sen kun pyyhkii pois tilalle tulee pian uusi.

Kissani alkoi kuolaamaan n.4 päivää sitten.

Muuten syljen eritys on ihan normaalia, eli kuolaa ei tipu suusta. Kissa ei ole ennen kuolannut eden silloin kun sillä on huvä mieli. Tämän jälkeen tapahtuu aktiivinen mahansisällön työntäminen ulos vatsalihasten avulla ja yökkäys. Oct 05, 2011 · hessu alkoi kuolaamaan tänä aamuna äkisti ja kuolaa valuu tippoina paljon. Sep 30, 2019 · te googlasitte, eläinlääkäri iina reinikainen evidensia tammistosta vastaa!katso lisää vinkkejä lemmikkisi hoitoon ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksii. Kissa saattaa myös narskuttaa hampaitaan, jos sillä on kipuja suussa. Jul 21, 2005 · kissa kuolaa pikkasen kehrätessään. Apr 29, 2021 · tärkeää on tunnistaa milloin kissa oikeasti oksentaa, ettei sekoita oireilua regurgitaatioon eli pulauttamiseen tai jopa yskään. > lemmikit tiedot > kissat > kissa terveys > mitä tarkoittaa kun kissa kuolaa ? Kissa antoi aristamatta katsoa suuhun, ja en nähnyt sielä mitään epätavallista. Sitä tuli vaan päivä päivältä enemmän ja huomattiin että olisi paras lopettaa kissa. Ennen ei ole moista ongelmaa ollut,kissa on leikattu kolli 2.v ja aina on ollut tosi terve ja reipas pirulainen. Kuolaa valuu suusta kissan nukkuessa ja maatessa.

Kissa Kuolaa Kehrätessä. Vakavaa se ei kuitenkaan ole. Sen kun pyyhkii pois tilalle tulee pian uusi. Kissa antoi aristamatta katsoa suuhun, ja en nähnyt sielä mitään epätavallista. Tämän jälkeen tapahtuu aktiivinen mahansisällön työntäminen ulos vatsalihasten avulla ja yökkäys. Jul 21, 2005 · kissa kuolaa pikkasen kehrätessään.

Ennen oksentamista kissa voi selkeästi huonosti, se kuolaa, maiskuttaa ja saattaa valittaa kissa kuolaa
. Sen kun pyyhkii pois tilalle tulee pian uusi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...