maanantai 5. huhtikuuta 2021

Kissa Läähättää

Melkein itkin kun kissa vaikutti niin tuskaiselta. Se oli ihan paniikissa,mutta pakkohan meidän oli kotiin ajaa. Ikääkin on vasta noin 11 kuukautta. Jun 20, 2021 · kissa läähättää ainakin silloin kun on stressaantunut. Mikäli kissa alkaa yhtäkkiä läähättää ilman mitään syytä, kissa saattaa kärsiä kivuista.

Jun 20, 2021 · kissa läähättää ainakin silloin kun on stressaantunut. Kuvia ja mielikuvia: tammikuuta 2011
Kuvia ja mielikuvia: tammikuuta 2011 from 3.bp.blogspot.com
Jul 11, 2018 · kissa on rehti eläin, joka kertoo aikeistaan hyvissä ajoin etukäteen. Feb 27, 2018 · kissa voi hengästyä, jos se on juuri juossut tai riehunut/leikkinyt. Ikääkin on vasta noin 11 kuukautta. 1 häntäkieli häntä heiluu nopeasti = … Jun 20, 2021 · kissa läähättää ainakin silloin kun on stressaantunut. Pahimmillaan kissa voi olla shokissa tai tajuton; Minulla oli kissa, joka läähätti aina kun joutui matkustamaan. Läähättäminen tapahtuu, kun kissa on muun muassa intoutunut ravaamaan pitkin asuntoa ja sillä on kuuma.

Vinski käy ulkona valjaissa ja on mielestäni muuten hyvässä kunnossa.

Juo vettä paljon ja syö hyvin. Apr 12, 2012 · kissakin läähättää aina silloin tällöin kuten koirat, mutta ei kovin usein. Kokemuksesta sanon että läähättää myös kun on kuuma. Toivottavasti tästä sanakirjasta on apua, kun seuraavan kerran yrität tulkita kissan sanomaa. Sitten on vielä 1 kysymys. Kissan kieli on kirkkaan punainen; Haimme sen kesälomamatkamme jälkeen hoitolasta ja kotiin oli puolituntia ajomatkaa. Mahdollisimman viileä paikka, jossa kissa saa olla rauhassa. Vinski kuitenkin jatkaisi leikkiä vaikka läähättää. Ikääkin on vasta noin 11 kuukautta. Feb 27, 2018 · kissa voi hengästyä, jos se on juuri juossut tai riehunut/leikkinyt. Lapsuudenkodin kissa läähätti vain ja ainoastaan kun oli. Pahimmillaan kissa voi olla shokissa tai tajuton;

Hengitys voi myös kuulostaa hieman erilaiselta, kun kissa makaa rauhallisena ja ehkä kehrää. Ikääkin on vasta noin 11 kuukautta. Valitettavasti sen henkilökunta yleensä ymmärtää huonosti sen kieltä. Kissa on apaattinen ja horjuu; Jan 09, 2007 · kissa toki normaalistikin voi läähättää ollessaan täysin terve.

Hengitys voi myös kuulostaa hieman erilaiselta, kun kissa makaa rauhallisena ja ehkä kehrää. Tekemistä koiralle työpäivän ajaksi - katso vinkit videolta! - Eläinkoulutus
Tekemistä koiralle työpäivän ajaksi - katso vinkit videolta! - Eläinkoulutus from elainkoulutus.fi
Feb 27, 2018 · kissa voi hengästyä, jos se on juuri juossut tai riehunut/leikkinyt. Jun 20, 2021 · kissa läähättää ainakin silloin kun on stressaantunut. Tiedä häntä :) kissallamme on muutenkin koiramaisia tapoja :) noutaa lelun ja murisee :d hehheh. Kissan kieli on kirkkaan punainen; Jan 09, 2007 · kissa toki normaalistikin voi läähättää ollessaan täysin terve. Se oli ihan paniikissa,mutta pakkohan meidän oli kotiin ajaa. Juo vettä paljon ja syö hyvin. Valitettavasti sen henkilökunta yleensä ymmärtää huonosti sen kieltä.

Feb 27, 2018 · kissa voi hengästyä, jos se on juuri juossut tai riehunut/leikkinyt.

Jan 09, 2007 · kissa toki normaalistikin voi läähättää ollessaan täysin terve. Mikäli kissa alkaa yhtäkkiä läähättää ilman mitään syytä, kissa saattaa kärsiä kivuista. Se oli ihan paniikissa,mutta pakkohan meidän oli kotiin ajaa. Jun 15, 2020 · jos kissa alkaa läähättää, viilennä kissaa kietomalla sen ympärille viileä, kasteltu pyyhe ota yhteyttä eläinlääkäriin, jos epäilet, että kissalla on lämpöhalvaus helteellä kissa … Feb 27, 2018 · kissa voi hengästyä, jos se on juuri juossut tai riehunut/leikkinyt. Minulla oli kissa, joka läähätti aina kun joutui matkustamaan. Läähättäminen tapahtuu, kun kissa on muun muassa intoutunut ravaamaan pitkin asuntoa ja sillä on kuuma. Sylki on paksua ja tahmaista; Mahdollisimman viileä paikka, jossa kissa saa olla rauhassa. Sitten on vielä 1 kysymys. Toivottavasti tästä sanakirjasta on apua, kun seuraavan kerran yrität tulkita kissan sanomaa. Kissa on apaattinen ja horjuu; Valitettavasti sen henkilökunta yleensä ymmärtää huonosti sen kieltä.

Mikäli kissa alkaa yhtäkkiä läähättää ilman mitään syytä, kissa saattaa kärsiä kivuista. Valitettavasti sen henkilökunta yleensä ymmärtää huonosti sen kieltä. Kokemuksesta sanon että läähättää myös kun on kuuma. Jun 15, 2020 · jos kissa alkaa läähättää, viilennä kissaa kietomalla sen ympärille viileä, kasteltu pyyhe ota yhteyttä eläinlääkäriin, jos epäilet, että kissalla on lämpöhalvaus helteellä kissa … Hauskinta omassa kissassa on ilme kun se yrittää pitää kieltä sisällä ettei vaaniminen häiriinny.

Hengitys voi myös kuulostaa hieman erilaiselta, kun kissa makaa rauhallisena ja ehkä kehrää. Kuvia ja mielikuvia: tammikuuta 2011
Kuvia ja mielikuvia: tammikuuta 2011 from 3.bp.blogspot.com
Mahdollisimman viileä paikka, jossa kissa saa olla rauhassa. Lapsuudenkodin kissa läähätti vain ja ainoastaan kun oli. Kuolasi,läähätti,kiemurteli ja nassutti omaa tassuaan. Jul 11, 2018 · kissa on rehti eläin, joka kertoo aikeistaan hyvissä ajoin etukäteen. Pahimmillaan kissa voi olla shokissa tai tajuton; Kissan kieli on kirkkaan punainen; Tiedä häntä :) kissallamme on muutenkin koiramaisia tapoja :) noutaa lelun ja murisee :d hehheh. Mikäli kissa alkaa yhtäkkiä läähättää ilman mitään syytä, kissa saattaa kärsiä kivuista.

Pahimmillaan kissa voi olla shokissa tai tajuton;

Kissa on apaattinen ja horjuu; Läähättäminen tapahtuu, kun kissa on muun muassa intoutunut ravaamaan pitkin asuntoa ja sillä on kuuma. Jan 09, 2007 · kissa toki normaalistikin voi läähättää ollessaan täysin terve. Minulla oli kissa, joka läähätti aina kun joutui matkustamaan. Jun 15, 2020 · jos kissa alkaa läähättää, viilennä kissaa kietomalla sen ympärille viileä, kasteltu pyyhe ota yhteyttä eläinlääkäriin, jos epäilet, että kissalla on lämpöhalvaus helteellä kissa … Kissan ikenet ovat joko kirkkaan punaiset tai hyvin kalpeat; Lapsuudenkodin kissa läähätti vain ja ainoastaan kun oli. Haimme sen kesälomamatkamme jälkeen hoitolasta ja kotiin oli puolituntia ajomatkaa. 1 häntäkieli häntä heiluu nopeasti = … Läähättää leikittyään normaalia kauemmin ja eläinlääkäri sanoi että jos kissalla olisi jano, se kyllä menisi juomaan sit. Mahdollisimman viileä paikka, jossa kissa saa olla rauhassa. Sylki on paksua ja tahmaista; Jul 11, 2018 · kissa on rehti eläin, joka kertoo aikeistaan hyvissä ajoin etukäteen.

Kissa Läähättää. Feb 27, 2018 · kissa voi hengästyä, jos se on juuri juossut tai riehunut/leikkinyt. Kuolasi,läähätti,kiemurteli ja nassutti omaa tassuaan. Tiedä häntä :) kissallamme on muutenkin koiramaisia tapoja :) noutaa lelun ja murisee :d hehheh. Jul 11, 2018 · kissa on rehti eläin, joka kertoo aikeistaan hyvissä ajoin etukäteen. Sitten on vielä 1 kysymys.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...