maanantai 26. heinäkuuta 2021

Kissa Uuninpankolla

Mieto sujauttaa ensimmäiset lusikalliset suuhunsa. Jos kissa olisin uuninpankolla makaisin. Se on kuitenkin aina arvostanut myös leppoisaa elämää tupakissana uuninpankolla. Kissa tassutteli suomeen rautakaudella, ja siihen oli erityinen. Monet kuvittelevat mielessään uuninpankolla 20 tuntia vuorokaudessa nukkuvan eläimen, .

Jos kissa olisin uuninpankolla makaisin. Leevi The Cat: Kalavahti
Leevi The Cat: Kalavahti from 3.bp.blogspot.com
Jouluna kaurapuuro jää pois, mutta pakki pysyy vetreänä. Jos rakastat rauhaa ja hiljaisuutta ja mielikuvasi kissasta on uuninpankolla tai sohvalla nukkuva hiljainen ja hillitty kissa, niin suosittelen käymään . Monet kuvittelevat mielessään uuninpankolla 20 tuntia vuorokaudessa nukkuvan eläimen, . Mieto sujauttaa ensimmäiset lusikalliset suuhunsa. Jos kissa olisin uuninpankolla makaisin. Vatsaa kehrää kuin kissa uuninpankolla. Mutta olenkin vilukissa kesän lämpö vain unelmissa Tarkennan hieman,kissa on lähes 2 vuotias leikkaama.

Jouluna kaurapuuro jää pois, mutta pakki pysyy vetreänä.

Se on kuitenkin aina arvostanut myös leppoisaa elämää tupakissana uuninpankolla. Tassujani putsaisin ja tietenkin vain kermaa latkisin. Ensi ateriansa se sai nauttia komeasti uuninpankolla tai tuvan pöydällä. Mutta olenkin vilukissa kesän lämpö vain unelmissa Jos kissa olisin uuninpankolla makaisin. Oviasia kunnossa, antaa pakkasen paukkua! Rouvakin kehrää kuin kissa uuninpankolla! Jouluna kaurapuuro jää pois, mutta pakki pysyy vetreänä. Kissa opetti meidät jäyhät suomalaiset hellimään ja leikkimään. Monet kuvittelevat mielessään uuninpankolla 20 tuntia vuorokaudessa nukkuvan eläimen, . Tupakissa kehräsi uuninpankolla ja käpertyi talon emännän syliin. Mieto sujauttaa ensimmäiset lusikalliset suuhunsa. Aikaa jäi enemmän läheisille kun assari hoiti homman.

Se on kuitenkin aina arvostanut myös leppoisaa elämää tupakissana uuninpankolla. Mieto sujauttaa ensimmäiset lusikalliset suuhunsa. Oviasia kunnossa, antaa pakkasen paukkua! Tarkennan hieman,kissa on lähes 2 vuotias leikkaama. Jos rakastat rauhaa ja hiljaisuutta ja mielikuvasi kissasta on uuninpankolla tai sohvalla nukkuva hiljainen ja hillitty kissa, niin suosittelen käymään .

Mutta runon kissa ei asu kerrostalossa. Leevi The Cat: Kalavahti
Leevi The Cat: Kalavahti from 3.bp.blogspot.com
Kissa opetti meidät jäyhät suomalaiset hellimään ja leikkimään. Mutta olenkin vilukissa kesän lämpö vain unelmissa Rouvakin kehrää kuin kissa uuninpankolla! Aikaa jäi enemmän läheisille kun assari hoiti homman. Oviasia kunnossa, antaa pakkasen paukkua! Se on kuitenkin aina arvostanut myös leppoisaa elämää tupakissana uuninpankolla. Tarkennan hieman,kissa on lähes 2 vuotias leikkaama. Jos rakastat rauhaa ja hiljaisuutta ja mielikuvasi kissasta on uuninpankolla tai sohvalla nukkuva hiljainen ja hillitty kissa, niin suosittelen käymään .

Se on kuitenkin aina arvostanut myös leppoisaa elämää tupakissana uuninpankolla.

Tarkennan hieman,kissa on lähes 2 vuotias leikkaama. Se on kuitenkin aina arvostanut myös leppoisaa elämää tupakissana uuninpankolla. Mutta runon kissa ei asu kerrostalossa. Mutta olenkin vilukissa kesän lämpö vain unelmissa Vatsaa kehrää kuin kissa uuninpankolla. Tupakissa kehräsi uuninpankolla ja käpertyi talon emännän syliin. Oviasia kunnossa, antaa pakkasen paukkua! Aikaa jäi enemmän läheisille kun assari hoiti homman. Ensi ateriansa se sai nauttia komeasti uuninpankolla tai tuvan pöydällä. Kissa tassutteli suomeen rautakaudella, ja siihen oli erityinen. Tassujani putsaisin ja tietenkin vain kermaa latkisin. Jouluna kaurapuuro jää pois, mutta pakki pysyy vetreänä. Kolmannessa osiossa kissaa esitellään taiteen kautta.

Tarkennan hieman,kissa on lähes 2 vuotias leikkaama. Monet kuvittelevat mielessään uuninpankolla 20 tuntia vuorokaudessa nukkuvan eläimen, . Jos rakastat rauhaa ja hiljaisuutta ja mielikuvasi kissasta on uuninpankolla tai sohvalla nukkuva hiljainen ja hillitty kissa, niin suosittelen käymään . Jouluna kaurapuuro jää pois, mutta pakki pysyy vetreänä. Tassujani putsaisin ja tietenkin vain kermaa latkisin.

Aikaa jäi enemmän läheisille kun assari hoiti homman. Leevi The Cat: Kalavahti
Leevi The Cat: Kalavahti from 3.bp.blogspot.com
Mutta runon kissa ei asu kerrostalossa. Rouvakin kehrää kuin kissa uuninpankolla! Kolmannessa osiossa kissaa esitellään taiteen kautta. Aikaa jäi enemmän läheisille kun assari hoiti homman. Tarkennan hieman,kissa on lähes 2 vuotias leikkaama. Se on kuitenkin aina arvostanut myös leppoisaa elämää tupakissana uuninpankolla. Mutta olenkin vilukissa kesän lämpö vain unelmissa Oviasia kunnossa, antaa pakkasen paukkua!

Monet kuvittelevat mielessään uuninpankolla 20 tuntia vuorokaudessa nukkuvan eläimen, .

Jouluna kaurapuuro jää pois, mutta pakki pysyy vetreänä. Jos rakastat rauhaa ja hiljaisuutta ja mielikuvasi kissasta on uuninpankolla tai sohvalla nukkuva hiljainen ja hillitty kissa, niin suosittelen käymään . Mieto sujauttaa ensimmäiset lusikalliset suuhunsa. Aikaa jäi enemmän läheisille kun assari hoiti homman. Monet kuvittelevat mielessään uuninpankolla 20 tuntia vuorokaudessa nukkuvan eläimen, . Tassujani putsaisin ja tietenkin vain kermaa latkisin. Se on kuitenkin aina arvostanut myös leppoisaa elämää tupakissana uuninpankolla. Mutta olenkin vilukissa kesän lämpö vain unelmissa Kolmannessa osiossa kissaa esitellään taiteen kautta. Mutta runon kissa ei asu kerrostalossa. Kissa opetti meidät jäyhät suomalaiset hellimään ja leikkimään. Jos kissa olisin uuninpankolla makaisin. Vatsaa kehrää kuin kissa uuninpankolla.

Kissa Uuninpankolla. Mieto sujauttaa ensimmäiset lusikalliset suuhunsa. Aikaa jäi enemmän läheisille kun assari hoiti homman. Mutta olenkin vilukissa kesän lämpö vain unelmissa Rouvakin kehrää kuin kissa uuninpankolla! Mutta runon kissa ei asu kerrostalossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...