keskiviikko 28. heinäkuuta 2021

Sfinx Kissa Värit

Sinisen ja vihreän värit näkyvät kissalle kirkkaamin kuin punaisen ja oranssin värit. Päätettyäsi hankkia kissan, mieti millainen kissa juuri sinulle sopii. Particolors, väripisteet, suklaa, lila ja kerma värit arvostetaan. Kaikki ihon värit ja kuviot ovat sallittuja. Ragdollin perinteiset värit ovat ruskea, sininen, suklaa ja lila, joista kaksi .

Kaikki ihon värit ja kuviot ovat sallittuja. Seychellien pitkäkarva | Kissapedia Wikia | Fandom
Seychellien pitkäkarva | Kissapedia Wikia | Fandom from vignette.wikia.nocookie.net
Kaikki ihon värit ja kuviot ovat sallittuja. Sfinx on lähes karvaton kissarotu, joka syntyi luonnollisen geenivirheen johdosta. Syntyy vaikutelma kissasta, joka kävelee ilmatyynyillä. Ragdollin perinteiset värit ovat ruskea, sininen, suklaa ja lila, joista kaksi . Sinisen ja vihreän värit näkyvät kissalle kirkkaamin kuin punaisen ja oranssin värit. Päätettyäsi hankkia kissan, mieti millainen kissa juuri sinulle sopii. Particolors, väripisteet, suklaa, lila ja kerma värit arvostetaan. Ryhmä iv ryhmän 3 värit valkolaikullisina sekä näiden agouti muunnokset.

Cfa hyväksyy myös kaikki kissan silmien värit, mutta silmien 'tulisi olla .

Päätettyäsi hankkia kissan, mieti millainen kissa juuri sinulle sopii. Syntyy vaikutelma kissasta, joka kävelee ilmatyynyillä. Sfinx on lähes karvaton kissarotu, joka syntyi luonnollisen geenivirheen johdosta. Particolors, väripisteet, suklaa, lila ja kerma värit arvostetaan. Kaikki klassiset värit ovat sallittuja. Cfa hyväksyy myös kaikki kissan silmien värit, mutta silmien 'tulisi olla . Ragdollin perinteiset värit ovat ruskea, sininen, suklaa ja lila, joista kaksi . Kaikki ihon värit ja kuviot ovat sallittuja. Ryhmä iv ryhmän 3 värit valkolaikullisina sekä näiden agouti muunnokset. Sinisen ja vihreän värit näkyvät kissalle kirkkaamin kuin punaisen ja oranssin värit. Aistien avulla kissa voi metsästää ja nähdä hämärässä.

Kaikki klassiset värit ovat sallittuja. Sinisen ja vihreän värit näkyvät kissalle kirkkaamin kuin punaisen ja oranssin värit. Aistien avulla kissa voi metsästää ja nähdä hämärässä. Cfa hyväksyy myös kaikki kissan silmien värit, mutta silmien 'tulisi olla . Syntyy vaikutelma kissasta, joka kävelee ilmatyynyillä.

Sfinx on lähes karvaton kissarotu, joka syntyi luonnollisen geenivirheen johdosta. Armas -korvakorut, eri värejä | NAMIA Design - Ilopilkkuja arkeen!
Armas -korvakorut, eri värejä | NAMIA Design - Ilopilkkuja arkeen! from namiadesign.fi
Aistien avulla kissa voi metsästää ja nähdä hämärässä. Päätettyäsi hankkia kissan, mieti millainen kissa juuri sinulle sopii. Sfinx on lähes karvaton kissarotu, joka syntyi luonnollisen geenivirheen johdosta. Syntyy vaikutelma kissasta, joka kävelee ilmatyynyillä. Cfa hyväksyy myös kaikki kissan silmien värit, mutta silmien 'tulisi olla . Particolors, väripisteet, suklaa, lila ja kerma värit arvostetaan. Sinisen ja vihreän värit näkyvät kissalle kirkkaamin kuin punaisen ja oranssin värit. Kaikki ihon värit ja kuviot ovat sallittuja.

Syntyy vaikutelma kissasta, joka kävelee ilmatyynyillä.

Kaikki klassiset värit ovat sallittuja. Kaikki ihon värit ja kuviot ovat sallittuja. Ragdollin perinteiset värit ovat ruskea, sininen, suklaa ja lila, joista kaksi . Aistien avulla kissa voi metsästää ja nähdä hämärässä. Sinisen ja vihreän värit näkyvät kissalle kirkkaamin kuin punaisen ja oranssin värit. Particolors, väripisteet, suklaa, lila ja kerma värit arvostetaan. Syntyy vaikutelma kissasta, joka kävelee ilmatyynyillä. Ryhmä iv ryhmän 3 värit valkolaikullisina sekä näiden agouti muunnokset. Päätettyäsi hankkia kissan, mieti millainen kissa juuri sinulle sopii. Sfinx on lähes karvaton kissarotu, joka syntyi luonnollisen geenivirheen johdosta. Cfa hyväksyy myös kaikki kissan silmien värit, mutta silmien 'tulisi olla .

Ragdollin perinteiset värit ovat ruskea, sininen, suklaa ja lila, joista kaksi . Sfinx on lähes karvaton kissarotu, joka syntyi luonnollisen geenivirheen johdosta. Kaikki ihon värit ja kuviot ovat sallittuja. Cfa hyväksyy myös kaikki kissan silmien värit, mutta silmien 'tulisi olla . Aistien avulla kissa voi metsästää ja nähdä hämärässä.

Päätettyäsi hankkia kissan, mieti millainen kissa juuri sinulle sopii. Linkit – Cornish rex ry
Linkit – Cornish rex ry from www.cornishrex.fi
Cfa hyväksyy myös kaikki kissan silmien värit, mutta silmien 'tulisi olla . Particolors, väripisteet, suklaa, lila ja kerma värit arvostetaan. Ryhmä iv ryhmän 3 värit valkolaikullisina sekä näiden agouti muunnokset. Syntyy vaikutelma kissasta, joka kävelee ilmatyynyillä. Aistien avulla kissa voi metsästää ja nähdä hämärässä. Päätettyäsi hankkia kissan, mieti millainen kissa juuri sinulle sopii. Sinisen ja vihreän värit näkyvät kissalle kirkkaamin kuin punaisen ja oranssin värit. Ragdollin perinteiset värit ovat ruskea, sininen, suklaa ja lila, joista kaksi .

Ragdollin perinteiset värit ovat ruskea, sininen, suklaa ja lila, joista kaksi .

Sfinx on lähes karvaton kissarotu, joka syntyi luonnollisen geenivirheen johdosta. Kaikki klassiset värit ovat sallittuja. Particolors, väripisteet, suklaa, lila ja kerma värit arvostetaan. Ryhmä iv ryhmän 3 värit valkolaikullisina sekä näiden agouti muunnokset. Kaikki ihon värit ja kuviot ovat sallittuja. Päätettyäsi hankkia kissan, mieti millainen kissa juuri sinulle sopii. Syntyy vaikutelma kissasta, joka kävelee ilmatyynyillä. Sinisen ja vihreän värit näkyvät kissalle kirkkaamin kuin punaisen ja oranssin värit. Cfa hyväksyy myös kaikki kissan silmien värit, mutta silmien 'tulisi olla . Ragdollin perinteiset värit ovat ruskea, sininen, suklaa ja lila, joista kaksi . Aistien avulla kissa voi metsästää ja nähdä hämärässä.

Sfinx Kissa Värit. Kaikki ihon värit ja kuviot ovat sallittuja. Aistien avulla kissa voi metsästää ja nähdä hämärässä. Syntyy vaikutelma kissasta, joka kävelee ilmatyynyillä. Ragdollin perinteiset värit ovat ruskea, sininen, suklaa ja lila, joista kaksi . Kaikki klassiset värit ovat sallittuja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...