sunnuntai 15. elokuuta 2021

Hankikoira Suomenlapinkoira

7kk ikäinen narttukoiranpentu 72H. Karvapeite on runsas ja.


Pin By Maja Smits On Our Dogs Cute Dogs Herding Breed Dog Lovers

Kennelliiton pentulistan sivuilta voi tarkastella pentueita joiden kasvattajat ovat allekirjoittaneet Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen ja ovat ilmoittaneet pentueensa sähköisesti OmaKoira-palvelun kautta.

Hankikoira suomenlapinkoira. Ethän tue tilannetta hyödyntäviä pentutehtailijoita ja rekisteröimättömiä pentuja myyviä kasvattajia. Suomenlapinkoira on kooltaan keskikokoa hieman pienempi ja kokoonsa nähden voimakasrakenteinen. Suora käännös rodun nimestä onkin keskikokoinen saksanpystykorva.

Joudumme luopumaan elämäntilanteen vuoksi koirastamme. Lapinporokoira sopii ulkoilusta ja liikkumisesta pitävälle ihmiselle. Suomenlapinkoira on tällä hetkellä todella suosittu rotu ja kaikki asialliset kasvattajat saavat nyt hyvin paljon pentukyselyitä.

Alla olevat tiedot ovat kasvattajien itsensä ilmoittamia ja vastuu tietojen oikeellisuudesta kuuluu heille. Sivustolla voit tutustua yli 200 rodun esittelyihin ja parhaillaan myytävien pentujen tietoihin tehdä suuntaa-antavan testin sinulle sopivasta rodusta ja Koiranomistajan testin. Työssään se on herkkähaukkuinen.

Suomenlapinkoira 1181 1281 Kultainennoutaja 1149 1193 Shetlanninlammaskoira 1098 918 Jackrussellinterrieri 929 876 Kääpiösnautseri 908 762 Harmaa norjanhirvikoira 771 921. Lisää koiran hankintaan voit tutustua Kennelliiton kokoamalla sivustolla hankikoirafi joka on kerätty kaikille koiraa harkitseville tai koiran jo. Osta pentu vastuulliselta koirankasvattajalta.

Lisätietoja Karposta sen omalla sivulla Karpo Koiranetissä. Tältä sivulta näet Kennelliiton pentulistalle ilmoitetut myytävät koiranpennut roduittain. Matti Takanen ja Riitta Takalo Sannäsintie 340 10300 KARJAA Puh.

Paimennusvietti on voimakas ja vahtimisvietti selvä. Hyvinvointi alkaa ymmärryksestä luento. Hallakedon Lumimarja x Katajavaaran Menninkäinen.

Lapinporokoira on hyvähermoinen rauhallinen oppivainen tarmokas ja palveluhaluinen. Jalostustoimikunta Sairauskysely Uroksen jalostuskäyttölomake Urostiedustelulomake Uroslista Polvi-ilmoituslomake Pentuekyselylomake Jalostustoimikunta tiedottaa Vinkkejä pentueen suunnitteluun Jalostustarkastukset. Suomenajokoira on kotimainen Suomen suosituimpiin rotuihin kuuluva koirarotu jota käytetään lähes pelkästään jäniksen tai ketun ajometsästykseen.

Oheisella listalla ovat pentueet jotka täyttävät kaikki Lappalaiskoirat ryn pentuvälityskriteerit ja kaikki jalostustoimikunnan hyväksymät yhdistelmät. Nelli on kokkerin ja walesinspringspanielin sekoitus. Mittelspitz on hyvin vanha rotu ja alkuperältään saksalainen.

Suomenlapinkoira on älykäs rohkea rauhallinen oppivainen ystävällinen ja melko nöyrä. Pentueeseen syntyi vain yksi urospentu ja yksi kuolleena syntynyt narttupentu. Kaikki värit ovat sallittuja tavallisimmat värit ovat mustaparkki joko merkein tai ilman riistanvärinen soopeli ja vehnä.

Suomenlapinkoira soveltuu hyvin erilaisiin olosuhteisiin ja käyttötarkoituksiin. Torifissä on tällä hetkellä 175 Lemmikkieläimet ilmoitusta alueella Koko Suomi. Pentueen mukana kasvoi myös meille adoptoidut bordercolliepennut.

Ulkonäöltään suomenlapinkoira on keskikokoinen ja sen turkki on runsasta ja karheaa. Varauduthan siis että hyvää pentua voi joutua odottamaan pitkään. Kun koira lasketaan maastossa irti sen tehtävänä on etsiä riistaeläimen yöllä tekemä jälki seurata jälkeä riistan makuupaikalle ja.

Oheisella listalla ovat pentueet jotka täyttävät kaikki Lappalaiskoirat ryn pentuvälityskriteerit ja kaikki jalostustoimikunnan hyväksymät yhdistelmät. Lapinporokoira Suomenlapinkoira Ruotsinlapinkoira. Oppimisen taidot naksutin ja kohteen kosketus.

Se on ihmisille ystävällinen mutta ei sovellu pelkästään seurakoiraksi vaan. Sitä voidaan pitää niin maaseudulla kuin kaupungissa mutta sen tulee saada päivittäin riittävästi liikuntaa ulkoilua ja ihmisten seuraa. Alla olevat tiedot ovat kasvattajien itsensä ilmoittamia ja vastuu tietojen oikeellisuudesta kuuluu heille.

Väriltään enemmän walesinspanieli eli valkoinen ruskein merkein. Yksinäiseksi pihakoirakasi lapinporokoira sopii huonosti koska se. Pentulistan sivuilta pentua etsivä pääsee tarkastelemaan roduittain myytävänä olevia koiranpentuja.

Jos et löydä etsimääsi rotua kysele sinua kiinnostavasta rodusta ja sen pennuista rotuyhdistykseltä. 044 - 323 6052 0400 - 680 583 Riitta. Hankikoirafi on Kennelliiton kokoama luotettava tietopaketti kaikille koiran hankintaa harkitseville tai koiran jo omistaville.

Copyright Suomen Kennelliitto - Finska Kennelklubben ry.


Pin On Dog


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...