maanantai 13. syyskuuta 2021

Kissan Oksennus Pois Matosta

Mitään en kanssa itse ole joutunut hävittämään kissojen takia. Lemmikkien aiheuttamien tahrojen ja hajujen poisto.


Elamaa Kissojen Kanssa Hyvaa Huomenta Herra Oksennus

Onko kenelläkään kokemusta miten saisi kissan oksennuksen pois matosta.

Kissan oksennus pois matosta. Oksennuksessa on runsaasti bakteereita ja sinun on vältettävä suoraa kosketusta tartuntojen välttämiseksi. Oksennus oli sellaista vaaleaavaaleanpunaista mahanestettä jossa näkyi hieman vertakin. Kerää irtoava aines rikkalapioon Laita muovipussi rikkalapion päälle johon keräät kiinteän aineksen.

Eli rauhassa vaan se lehti siihen alle kun huomaat oksentamisen olevan alkamassa. Toinen kissani taas hieman nuorempi oksentaa vain kerran kuussa jos niinkään usein. Joidenkin frettien ominaishaju tarttuu helposti sohvaan ja vaatteisiin.

Kissanpaskan saa matosta helpoiten kun tarttuu sitä lujasti niskavilloista ja nostaa. Ostin tämän tarkoituksena saada kissan pissan haju pois matosta jotta kissa ei siihen enää pissaisi. Sooda puhdistaa desinfioi ja poistaa epämiellyttävät hajut matosta.

Ruohon syömisen sanotaan olevan. Jos matolle on päätynyt rasvaista ruokaa lapsen oksennusta tai lemmikin pissaa kokeile tahranpoistoa ruokasoodalla. Liian iso kerta-annos ruokaa tai ahmiminen aiheuttavat kissalla oksentelua.

Imeytä tahra ensin rättiin tai talouspaperiin. Syötyään hiiren kissa voi oksentaa karvakasan eli sulamattomat jätteet pois mahalaukustaan. Kissani ei juossut ovelle vastaan eikä maukunut tai ollut mitenkään pirteä tai normaali.

Muistelen että esmes bussien ja lentokoneiden oksennuspussit ovat sen takia paperia koska oksennuksen vatsahappo suolahappoa jos väärin valehtelen ei tule sellupinnasta läpi toisin kuin tulee muovipussista. Jos se kissanpaska on ehtinyt upottaa kyntensä mattoon niin suihkepullosta vettä naamaan. Oksennus jättää monesti jälkeensä ikävän hajun joka useimmiten lähtee pois tuulettamalla.

Kissanpissan haju pois matosta onkin tehtävänä hieman vaativampi sillä kissat suosivat samaa paikkaa kerta toisensa jälkeen. Mikäli tahra on vaikea eikä se meinaa lähteä useammallakaan pesukerralla voi iskeä houkutus käyttää järeämpiä pesuaineita. Tämä tuote ei auttanut meitä tässä ongelmassa.

Minulla on sininen bukleematto johon kissani sattuvat aina oksentamaan. Se kakoo aika kauan ennen oksennusta ja minä olen tullut siihen tulokseen että se saa matosta tassuillaan kynsillään kunnon otteen. Oksentaa kissa sänkyynkin onneksi harvoin.

Kissan karvojen poisto vaatteista Kissan karvoja jää väistämättä kiinni myös vaatteisiin. Kissan oksennus pois matosta. Kissa oksentaa jatkuvasti.

Meidän kissalle eläinlääkäri määräsi jotain pahoinvoinnin estävää lääkettä pariksi päiväksi ja vatsansuojalääkettä. Kissan pissan hajun koirien oksennukset ja monet muut. Juotin hänelle väkisin ruiskulla vettä jottei kissa.

Niin paljon iloa kuin lemmikeistä saakaan jokainen lemmikin omistaja tuntee varmasti kääntöpuolen. Kissankin pissan hajun voi saada pois matosta autosta sohvasta verhoista vaatteista. Löydät alta neuvot myös siihen mikäli taloudessa haisee koira.

Itselläni on ollut kissoja 43 vuotta joten tiedän mistä puhunUseimmilla kissoilla jotka pissaavat minne sattuu on joku fyysinen vaiva esim. Sohvasta oksennuksen hajun saanee parhaiten irti esmes bensalla. Toinen kissa vanhempi 15v kissa oksentaa useammin kerran viikossa joskus useammin joskus harvemmin.

Sitä lehteä siihen alle tuot kissa vaistoaa sen heti ja kääntyy tietysti pois kun pelästyy. Mikäli oksennus on tullut esimerkiksi matolle tai muulle tekstiilipinnalle saattaa oksennuksen haju jäädä huoneeseen tuulettamisesta huolimatta. Jos oksennuksen hajua ei halua asuntoon riesakseen tulee mahdolliset oksennustahrat poistaa aina nopeasti.

Kissanpissan haju on myös pistävä ja se tarttuu tekstiileihin hanakasti. Voihan se paska aikansa hanttiin laittaa ehkä yrittää jopa purra tai kynsiä mutta nostat vaan rivakasti. Kovalta lattiapinnalta ylimääräinen neste kannattaa määrästä riippuen imeyttää talouspaperiin tai roskiin joutavaan pyyhkeeseen.

Kissa ei näin ollen reagoi sinuun juuri. Älä hankaa tahraa. Edellä mainitun teippivinkin käyttö sopii myös joillekin vaatteille.

Kissan ruuansulatuskanava reagoi hyvin herkästi ärsykkeisiin. Olen koittanut vaikka mitä aineita ja pessyt kesällä koko matonkin mutta tahrat eivät lähde Ihan kun tahra olisi syöpynyt. Jonka jälkeen lattia voidaan pestä kostealla mopilla.

Jos sun kissalla sama tilanne niin siitä ei kannata huolestua. Mun kissa myös oksentaa aina matolle. Kirjoittanut tsalo - 20032017.

Jos sä itse olet paniikissa kun esim. Millä saa pissan hajun pois matosta. Mutta ennen kuin harkitset todella kallista otsonointia tai alat kärräämään vain puoli vuotta vanhaa sohvaa kaatopaikalle pysähdy hetkeksi.

Kissan pissan haju lähtee pois oikeilla puhdistuaineilla. Suojaa kätesi kumihanskoilla Suojaa kätesi kumikäsineillä. Vaatteiden kanssa on monesti viisainta käyttää teippiharjaa tai samettista vaateharjaa.

Ja oksentaminen on sen ainoa huono puoli. Virtsatiet tai munuaiset vaivaavat. Ja niin opin että sooda tosiaan irrottaa varsin hyvin pahan.

Oksennuksen poistaminen matosta 1. Tästä syystä oksennuksen poisto matosta tulisi tehdä aina viivyttelemättä vaikka edessä ei olekaan erityisen miellyttävä urakka. Lämpimän tai kuuman veden käyttö ainoastaan voimistaa oksennuksen hajua.

Liukkaalla lattialla tassut eivät pidä. Kissojen kohdalla väitetään aina tuota että terve kissa ei pissaa muualle kun astiaansa ja väite ei pidä paikkansa. Oksennuksen poisto Mikäli oksennustahran poistoon liittyy veden käyttöä tulee varmistaa että käytettävä vesi on kylmää.

Lemmikin karvat irtoavat sohvasta matosta ja vaatteista näppärästi kumihanskojen ikkunalastan ja pesusienen avulla. Noin pariviikkoa sitten kun tulin kotiin toinen kissoistani oli oksennellut koko eteisen maton täyteen nestemäistä oksennusta. Imuroi lopuksi huolellisesti sooda pois matolta.

Kissanpissa lähtee matosta tai lattiasta tuoreeltaan melko helposti pois usein riittää pelkkä vesipesu. Koira kusi matolle jonka jälkeen matto on pestysuihkutettu ollut parvekkeella monta päivää tuulettumassa pesty höyrypesurilla ja. Aina karvapalloja melkein ja yleensä matolle joskus paljaalle lattialle.


Nain Siivoat Oksennuksen Matosta Tehokkasti Ja Pysyvasti Siivouspalvelu Kotisiivous


Kissan Pissan Haju Pois Koira Haisee Cleanipedia


Kodin Siivous Koirataloudessa


Nain Siivoat Oksennuksen Matosta Tehokkasti Ja Pysyvasti Siivouspalvelu Kotisiivous


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...