maanantai 13. syyskuuta 2021

Musta Kissa Unessa

Jos kissa on vihainen sinulla on ongelmia oman feminiinisen puolesi kanssa. Kissa on perinteisesti feminiinisen.


Musta Kissa Unessa Unien Tulkinta

Mainos artikkeli jatkuu alla Jos unessa vierailee musta kissa se tuo onnea tai varoittaa pelosta.

Musta kissa unessa. Valkoinen tai vaalea hevonen taasen on puhtauden vaurauden ja hyvän onnen symboli. Valkoisen kissan unelma Merkitys. Jos näet hännättömän kissan sinulla ei ole itsenäisyyttä.

Unessa jossa pelasit mustan koiran kanssa ei ole positiivista symboliikkaa. Aika tiukkaa linjaa pidän ns. Kauneus voi yllättää pinnan alta.

On mahdollista että ystäväsi pettää sinut ja olet pettynyt kyseiseen henkilöön koska luotit häneen. Kissa unessa voi käsittääkseni viitata myös sisäiseen eläinoppaaseen tai vahvaan naiseuteen riippuen tietysti siitä millaisena uni kissan näyttää ja mitä unessa tapahtuu. Seksuaalista itsetuntoa ja itsemääräämistä yksilöllisyyttä itsekeskeisyyttä ja riippumattomuutta.

Kreikkalaisessa mytologiassa mustaa kissaa pidetään onnekkaana enteenä Eli yleensä musta kissa unessa on täydellinen merkki. Musta kissa unessa. Mustalla koiralla on negatiivinen merkitys tässä unessa joten sinun on varauduttava tulevaan huonoon jaksoon.

Valkoisen kissan unelma on merkki epätavallisesta ongelmasta. Musta - avoin vihollinen. Jos olet kuitenkin kissaihminen uni kertoo itsenäsestä hengestä feminiinisestä seksuaalisuudesta luovuudesta ja voimasta.

Myös tällä unelmalla voi olla toinen tulkinta. Omissa unissani on ollut mm. Kissa kuvastaa myös hellyyttä erityisesti kun kyseessä on kissanpentu.

Jos soitat itse unessa kitaraa kohtaat miellyttävän ihmisen. Ehkä unelma ehdottaa että ympäristö on turhaan ihmisiä jotka tuovat sinulle suurta epäonnea. Jos unelmoit että sinua ympäröivät unessa monet kissat tämä unelma on merkki petoksesta.

Joten jos sinulla on unelma mustasta kissasta rentoudu vain ja yritä kuunnella enemmän itseäsi ja vähemmän muita tietyissä elämäntilanteissa. Usein uni voittaa näyttää oman tilan eläimenkissan kautta tuolloin uni kuvannee vaistokerrosta jolle ei ole annettu tietoista merkitystä. Kissa on hieno varas.

Olemme aika hyvissä väleissä. Kun jotenkin taloon ilmestyi piki musta kissa. Kuoleman kielissä ja erittäin pahasti henkitoreissaan olevia kissoja useita kertoja menneiden vuosien varrella samoin kissoja joita.

Saatat tarkkailla jotakin tilannetta ja jopa vetäytyä siitä. Välttelykäyttäytyminen voi kuvastaa pelkojasi. Muutoin unienteiden mukaan kissa on huono enne.

Unessa joutsen saattaa kertoa viestiä ennakkoluulottomuudesta. Omissa unissani on ollut mm. Kuoleman kielissä ja erittäin pahasti henkitoreissaan olevia kissoja useita kertoja menneiden vuosien varrella samoin kissoja joita.

On kissa liha unessa tai saada ihon kissa merkitsee paluuta varastettu kohdetta. Unessa muistan että Vättelin sitä ja ajattelin sen olevan kulku kissa joten en halunnut koskea Kissa oli vihainen ja lähestyi agressiivisesti yritän joillain tavaroilla työntää sitä pois ja löinkin jollain kupilla päähän ja kisalta meni taju. Jos unelmoit nähdä mustan kissan unessa tämä unelma osoittaa erittäin voimakkaan vihollisen läsnäolon elämääsi.

Kissa edustaa myös tiettyjä naisen ominaisuuksia. Mustan kissan vierailu talossa tietää hyvää onnea mutta huonoa jos se asettuu taloksi. Jos olet kuitenkin kissaihminen uni kertoo itsenäsestä hengestä feminiinisestä seksuaalisuudesta luovuudesta ja voimasta.

Unelma nähdä musta kissa. Haaveilee musta kissa voi olla merkki pelosta käyttää intuitiota ja luottaa siihen. Takkuinen kissa kertoo että sinun olisi ehkä syytä karsia ystäväpiiriäsi.

Vielä hieman kuolemasta unessa. Koira unessa voi edustaa monia asioita. Musta kissa on onnen enne ja valkea kuvaa hengellisyyttä tosin voi olla myös kuoleman enne.

Unella jossa musta kissa naarmuuntui on sama merkitys. Kissa unessa Kissa voi kuvastaa luonteenpiirteitä ja kodin asioita. Musta tai tumma hevonen liitetään mysteeriin sekä kesyttämättömään ja tuntemattomaan energiaan.

Jos unelmoit olet naarmuuntunut kissa se ennakoi. Musta kissanpentu unessasi tarkoittaa että et ole varma mitä odotat elämästäsi. Paljon surua ja kärsimystä odottaa sinua seuraavana ajanjaksona.

Jos olet haaveillut mustavalkoisesta kissanpennusta se ei ole hyvä merkki. Unien tulkinnan suhteen eritoten siinä että unia ei pitäisi tulkita kirjaimellisesti. Musta kissa voi myös symboloida rationaalista ja loogista tapaa jolla aiot tehdä päätöksiä tulevaisuudessa.

Jos uskot henkilökohtaisesti että mustat kissat ovat huonoa onnea unelmointi niistä voi symboloida jotain. Kissa unessa voi käsittääkseni viitata myös sisäiseen eläinoppaaseen tai vahvaan naiseuteen riippuen tietysti siitä millaisena uni kissan näyttää ja mitä unessa tapahtuu. Olet mieluummin mukavasti kotioloissa kuin haastat itsesi.

Jos unissasi oleva musta kissa on purrut sinua se tarkoittaa että menetät luottamuksen ystäviisi seuraavalla jaksolla. Valkoinen - petollinen ystävä. Jos unelmoit juoksit tien musta kissa niin todellisuudessa sinun pitäisi varoa vaaroja.

Jos näet hännättömän kissan sinulla ei ole itsenäisyyttä. Kissa voi merkitä myös naisen tunneolemuksessa olevaa viisautta jota on vaikea sanoittaa. KISSA Kissa unessa symboloi epäonnea vaaraa ja huonoa onnea.

Haaveilee loukkaantuneesta mustasta koirasta. Unelma mustasta kissasta edustaa sitä että pelkäät käyttää sisäistä ääntäsi ja intuitioasi tosielämän tilanteissa ja että sinusta tuntuu että sinun on luotettava enemmän itsesi ja ketään muuhun. Japanissa musta kissa on onnentuoja.

Kissa Kissa unessa symboloi epäonnea vaaraa ja huonoa onnea. Jos joku oli unelma että hän taistelee kissa tai tappoi hänet hän kiinni varas ja pani hänet vankilaan. Raapiva povaa pahoinvointia agressiivinen varoittaa varkaista ja tappeleva kissa povaa sairautta.

Olen nähnyt kaksi kertaa unen jossa on musta kissa. Se varoittaa vihamiehistä ja juonitteluista. Et vieläkään tiedä mitä todella haluat ja mistä taistelet.

Onkohan uni varoitus katalasta ihmisestä. Katso unessa nähdä miten kissa kiinni hiiri ja näytä kärsi sen saalis muiden kissojen - merkki siitä että tosielämässä olet erittäin turha ihminen. Voi olla että joku manipuloi sinua.

Unessa puuttuva kissa voi symboloida tarvetta antaa itsesi olla vapaa eikä antaa kenenkään tai minkään pidättää sinua. Tämä unelma kertoo monista ongelmista ja vaikeuksista joita joudut kohtaamaan tulevalla kaudella. Jos kissa on makuulla kertoo se että melkein onnistut yrityksissäsi.

Juuri tämän vuoksi en oikeastaan haluaisi puhua unien tulkinnasta vaan käyttää ilmaisua unen merkitysyhteyksien löytäminen tai. Jos kissa on vihainen sinulla on ongelmia oman feminiinisen puolesi kanssa. Paljon riippuu myös iästä ja väri tämän viehättävän ja majesteettinen kehrääEsimerkiksi musta kissa unessa ennustaa pettämistä ja tapaaminen salakavala nainen valkoinen puolestaan varoittaa vaaroista ja mahdollisista petoksistaMutta pennut unessa - hyvä merkkiPörröinen ja leikkisä lapset kaikki unelma menestystä kaikissa ponnisteluissaJos näet useita nuoria.


Musta Kissa Unessa Unien Tulkinta


Kissa Unessa Unien Tulkinta


Musta Kissa Pahanilmanlintuna Ja Onnentuojana Lue Uskomattomat Uskomukset Mtvuutiset Fi


Musta Kissa Kissa Musta Elain Lemmikki Tumma Kissanpentu Kissan Valkoinen Katse Nakoinen Pikist


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...