torstai 2. syyskuuta 2021

Ragdoll-kissarodut

Ragdoll on tunnettu suvaitsevaisuudestaan muita eläimiä kohtaan ja se pärjää erinomaisesti lasten kanssa. Ragdoll on kissarotu joka miellyttää kaikkia niitä kissojen ystäviä jotka pitävät siamilaiskissoista colourpointeista ja muista naamiokuviollisista kissoista.


Meet My Sister S Ragdoll Cat Sopoja Elaimia Kissarodut Sopot Kissat

Suomen ragdoll kissayhdistys ja Suomen Ragdollystävät-seura ry S Rotu EMS-koodi Kategoria.

Ragdoll-kissarodut. Tämä on kuitenkin 99 vähemmän kuin vuonna 2015. Vuonna 2020 ragdoll palasi 579 rekisteröidyllä pennulla suosituimmaksi roduksi. Ragdoll on keskikokoinen kissa - naaraat painavat enintään 65 kg kollit jopa 95 kg.

Ragdoll säilytti kärkipaikkansa rekisteröintimäärissä nyt jo 16. Ragdoll653 69617 75016 2. Rekisteröidyimmät kissarodut vuonna 2018 suluissa vuosien 2017 ja 2016 määrät 1.

Tältä sivulta voit katsoa valmiit kissarodut muistomerkkeihin ja nimilaattoihin. Vuosikausia rekisteröintitilastoja johtanut rotu putosi vuonna 2019 toiselle sijalle kun maine coon kiri ragdollin ohi. Suomessa rekisteröitiin viime vuonna yli 4300 rotukissaa.

Sen kantaemo on valkoinen Josephine-niminen angoratyyppinen kissa. Myös seuraavaksi suosituimman rodun eli maine coonin. Sen aktiivisuustaso on kohtalainen ja rajoittuu muutamaan aktiiviseen leikkiminuuttiin päivässä.

Tällä lempeäluonteisella ja suurikokoisella kissalla on kaunis ja upean värinen turkki sekä kirkkaan siniset silmät. Suuret pyöreät kirkkaan siniset silmät ovat ragdollrodun tunnusmerkki samoin kuin. Ragdoll -Muki Kissarodut Molemminpuolisesti painettu.

Sitä verrataan usein koiraan jota sen ystävällisyys ja älykkyys muistuttavat. Kuten kaikki pitkäkarvaiset ja puolipitkäkarvaiset kissarodut myös ragdoll vaatii omistajaltaan turkinhoitoon paneutumista. Suuri ja lihaksikas ragdoll on rekisteröity Guinnessin ennätysten kirjaan suurimpana kesykissarotuna.

Materiaali laadukas valkoinen keramiikka. Tässä ovat Suomen suosituimmat kissarodut lempeä jätti nousi ykköseksi voi painaa yli 10 kiloa. Rotukissanäyttelyissä nämä kaikki itämaiset kissarodut on luokiteltu kategoriaan IV.

Rotukissanäyttelyissä nämä kaikki itämaiset kissarodut on luokiteltu kategoriaan IV. Rotu on Suomessa suosittu. Kissarodut Rotukissat jaetaan neljään ryhmään eli kategoriaan turkin pituuden rakenteen yms.

Rodun rekisteröintimäärä oli 653 kappaletta. Määrä on paljon vähäisempi kuin koiralla sillä koirarotuja on kaikkiaan yli 350. Kaikkien kissojen turkki vaatii jonkun verran hoitoa mutta pitkäkarvaisten kissojen kohdalla säännöllinen harjaaminen on erityisen tärkeää jotta eläin ei saa karvoja elimistöönsä itsensä pesemisen aikana.

Sivuiltamme löydät tietoa rotukissatoiminnasta Suomessa kasvatuksesta kissatapahtumista yhdistyksistä sekä kissaroduista. Ragdoll joutui luopumaan kärkipaikastaan 16 vuoden jälkeen. Suomen Kissaliitto ry on suomalaisten rotukissayhdistysten keskusliitto.

Puolipitkäkarvaisia kissarotuja ovat american curl maine coon neva masquerade norjalainen metsäkissa siperialainen metsäkissa eli siperiankissa pyhä birma ragdoll sekä turkkilainen angora ja turkkilainen van. Neljättätoista vuotta peräkkäin rekisteröidyin rotu on ragdoll joita rekisteröitiin vuoden aikana 750. Exotic persialainen pyhä birma ragdoll turkkilainen van.

Maine coon485 54217 46916 3. Tämä käy ilmi Suomen Kissaliiton julkaisemasta rekisteröintitiedotteesta. Pysyviin rakastaviin uusiin koteihinsa aikaisintaan 14 viikon ikäisinä.

Kissarodut ovat myös koirarotuja nuorempia sillä suurin osa roduista on syntynyt viimeisen 50 vuoden aikana. Olkapään kohdalta mitattuna ne ovat 40 cm korkuisia ja saavuttavat jopa 120 metrin pituuden nenästä hännänpäähän. Ragdoll Kissarotu Maine coon syrjäytti ragdollin maailman suurin kissa on nyt Suomen suosituin rotukissa.

Virallisia kissarotuja on tällä hetkellä noin 40. Kaikkien kissojen tavoin myös ragdollin turkinhoito tulee aloittaa pentuna jotta kissa tottuu käsittelyyn ja oppii nauttimaan sen mukanaan tuomasta huomiosta. Roduista noin 16 voidaan pitää.

Ragdoll-kissan upeaa turkkia täytyy hoitaa säännöllisesti jotta se pysyy hyvässä kunnossa. Ragdoll on jälleen Suomen suosituin kissarotu kertoo Kissaliitto tiedotteessaan. Persialainen joka esiintyy artikkelin pääkuvassa on epäilemättä yksi tunnetuimmista pitkäkarvaisista kissoista.

Rotu kehitettiin Kaliforniassa Yhdysvalloissa 1960-luvulla. Ragdollin turkki ei ole vaikeahoitoisammasta päästä mutta viikottainen harjaus pitää turkin hyvänä sekä ehkäisee karvapalloja. Yksi niistä on Tampereella sijaitseva FI Cats JM kissala.

Perhe mieltyi isoihin lihaksikkaisiin kissoihin nyt talon ihmisillä on työvuorot ja kissanruoka tuodaan kotiovelle Saksasta. Kissarodut Suomen Kissaliitto ry. Ragdoll on suurikokoinen kissarotu jolla on keskipitkä turkki.

Ragdoll on kissa jolla on puolipitkä turkki ja kiilamainen pää. Ragdoll kissan pentuja on saatavilla eri kasvattajilta. Ne ovat kahteen kertaan rokotettuja madotettuja tai testattu madottomiksi ja eläinlääkärin tarkistamia.

Puolipitkäkarvaisia kissarotuja ovat american curl maine coon neva masquerade norjalainen metsäkissa siperialainen metsäkissa eli siperiankissa pyhä birma ragdoll sekä turkkilainen angora ja turkkilainen van. Koko 96 cm korkea 8 cm halkaisija. Heidän kuvauksen mukaan ragdoll pentuja annetaan.

Ragdoll on yhä rotukissoista suosituin. Vailla rekisterikirjaa olevien kotikissojen tarkkaa määrää on vaikea laskea mutta arviolta se on 70 000 - 100 000. Maatiaiskissa Pyhä Birma Ragdoll Sfinx.

Rennoksikin luonnehdittu ragdoll elää keskimäärin 12-17 vuotta. Korvat ovat tyvestä leveät ja vähän eteenpäin kallistuneet sekä sijaitsevat kaukana toisistaan. Siperiankissa264 28317 21516 4.


Traditional Siamese Kittens In Louisiana Applehead Lynx Point Catsandkittens Pretty Cats Siamese Kittens Siamese Cats


Anyal Cat Breeds All Cat Breeds Common Cat Breeds


Pyha Birma Animals Cats


Pin By Kawaii Kitty On Cats Cat Breeds Birman Cat Cats


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...