lauantai 25. syyskuuta 2021

Siamilainen Kissa Pennut

Felv ja fiv virustestit kunnossa. Ostetaan kissa, siamilainen/balineesi/bengali/thai 2 kpl. Devon rex, itämainen lyhytkarva, siamilainen. Pentuja tarjotaan toisinaan myös sijoitukseen, suomen kissaliitto on koonnut oppaan,. Persialainenpyhä birmaragdollmaine coonneva masqueradesiamilainensomalivenäjänsininenabessinialainencornish rexitämainen lyhytkarva .

Kuopio call 0405829238 email stivrug@gmail.com home. Kissaeläimet Felidae - Leijonanpennut
Kissaeläimet Felidae - Leijonanpennut from www.tunturisusi.com
Kuopio call 0405829238 email stivrug@gmail.com home. Persialainenpyhä birmaragdollmaine coonneva masqueradesiamilainensomalivenäjänsininenabessinialainencornish rexitämainen lyhytkarva . Ja harvinaista rotua (itämainen pitkäkarva) niin meillä on pentuja vain ajoittain, . Turkissa on siamilaisen tapaan naamioväritys. Ostetaan kissa, siamilainen/balineesi/bengali/thai 2 kpl. Pentujen isä on kaunis pitkäkarvainen kotikissa. Pennun isä oli sinitabbyvalkoinen kotikissa. Ihannekissamme on rohkea ja puhelias, kaikkeen osallistuva sylikissa.

Trendi värikkäät maine coon pennut etsivät kotia.

Turkissa on siamilaisen tapaan naamioväritys. Persialainenpyhä birmaragdollmaine coonneva masqueradesiamilainensomalivenäjänsininenabessinialainencornish rexitämainen lyhytkarva . Ostetaan kissa, siamilainen/balineesi/bengali/thai 2 kpl. Ihannekissamme on rohkea ja puhelias, kaikkeen osallistuva sylikissa. Heinäkuun 2021 näyttelykutsu on nyt . Pentuja tarjotaan toisinaan myös sijoitukseen, suomen kissaliitto on koonnut oppaan,. Kuopio call 0405829238 email stivrug@gmail.com home. Pennun isä oli sinitabbyvalkoinen kotikissa. Devon rex, itämainen lyhytkarva, siamilainen. Pentujen isä on kaunis pitkäkarvainen kotikissa. Trendi värikkäät maine coon pennut etsivät kotia. Fi*arkhitekton ulla mattila oulu p. Punainen tabbynaamio siamilainen variantti uros (sia d 21 var).

Kuopio call 0405829238 email stivrug@gmail.com home. Ihannekissamme on rohkea ja puhelias, kaikkeen osallistuva sylikissa. Pennun isä oli sinitabbyvalkoinen kotikissa. Fi*arkhitekton ulla mattila oulu p. Pentuja tarjotaan toisinaan myös sijoitukseen, suomen kissaliitto on koonnut oppaan,.

Punainen tabbynaamio siamilainen variantti uros (sia d 21 var). Kissaeläimet Felidae - Leijonanpennut
Kissaeläimet Felidae - Leijonanpennut from www.tunturisusi.com
Pennun isä oli sinitabbyvalkoinen kotikissa. Pentuja tarjotaan toisinaan myös sijoitukseen, suomen kissaliitto on koonnut oppaan,. Ja harvinaista rotua (itämainen pitkäkarva) niin meillä on pentuja vain ajoittain, . Devon rex, itämainen lyhytkarva, siamilainen. Kuopio call 0405829238 email stivrug@gmail.com home. Felv ja fiv virustestit kunnossa. Pentujen isä on kaunis pitkäkarvainen kotikissa. Heinäkuun 2021 näyttelykutsu on nyt .

Ihannekissamme on rohkea ja puhelias, kaikkeen osallistuva sylikissa.

Persialainenpyhä birmaragdollmaine coonneva masqueradesiamilainensomalivenäjänsininenabessinialainencornish rexitämainen lyhytkarva . Punainen tabbynaamio siamilainen variantti uros (sia d 21 var). Fi*arkhitekton ulla mattila oulu p. Devon rex, itämainen lyhytkarva, siamilainen. Pysyviin, rakastaviin uusiin koteihinsa aikaisintaan 14 viikon ikäisinä. Ihannekissamme on rohkea ja puhelias, kaikkeen osallistuva sylikissa. Ja harvinaista rotua (itämainen pitkäkarva) niin meillä on pentuja vain ajoittain, . Pentuja tarjotaan toisinaan myös sijoitukseen, suomen kissaliitto on koonnut oppaan,. Trendi värikkäät maine coon pennut etsivät kotia. Ostetaan kissa, siamilainen/balineesi/bengali/thai 2 kpl. Pennun isä oli sinitabbyvalkoinen kotikissa. Felv ja fiv virustestit kunnossa. Heinäkuun 2021 näyttelykutsu on nyt .

Felv ja fiv virustestit kunnossa. Devon rex, itämainen lyhytkarva, siamilainen. Ja harvinaista rotua (itämainen pitkäkarva) niin meillä on pentuja vain ajoittain, . Pysyviin, rakastaviin uusiin koteihinsa aikaisintaan 14 viikon ikäisinä. Heinäkuun 2021 näyttelykutsu on nyt .

Ja harvinaista rotua (itämainen pitkäkarva) niin meillä on pentuja vain ajoittain, . Vuoden kissa - www.finticat.fi
Vuoden kissa - www.finticat.fi from cdn.simplesite.com
Persialainenpyhä birmaragdollmaine coonneva masqueradesiamilainensomalivenäjänsininenabessinialainencornish rexitämainen lyhytkarva . Heinäkuun 2021 näyttelykutsu on nyt . Punainen tabbynaamio siamilainen variantti uros (sia d 21 var). Devon rex, itämainen lyhytkarva, siamilainen. Kuopio call 0405829238 email stivrug@gmail.com home. Turkissa on siamilaisen tapaan naamioväritys. Trendi värikkäät maine coon pennut etsivät kotia. Ostetaan kissa, siamilainen/balineesi/bengali/thai 2 kpl.

Pysyviin, rakastaviin uusiin koteihinsa aikaisintaan 14 viikon ikäisinä.

Felv ja fiv virustestit kunnossa. Devon rex, itämainen lyhytkarva, siamilainen. Trendi värikkäät maine coon pennut etsivät kotia. Ihannekissamme on rohkea ja puhelias, kaikkeen osallistuva sylikissa. Pennun isä oli sinitabbyvalkoinen kotikissa. Ostetaan kissa, siamilainen/balineesi/bengali/thai 2 kpl. Turkissa on siamilaisen tapaan naamioväritys. Pysyviin, rakastaviin uusiin koteihinsa aikaisintaan 14 viikon ikäisinä. Punainen tabbynaamio siamilainen variantti uros (sia d 21 var). Fi*arkhitekton ulla mattila oulu p. Pentuja tarjotaan toisinaan myös sijoitukseen, suomen kissaliitto on koonnut oppaan,. Heinäkuun 2021 näyttelykutsu on nyt . Ja harvinaista rotua (itämainen pitkäkarva) niin meillä on pentuja vain ajoittain, .

Siamilainen Kissa Pennut. Ostetaan kissa, siamilainen/balineesi/bengali/thai 2 kpl. Devon rex, itämainen lyhytkarva, siamilainen. Ja harvinaista rotua (itämainen pitkäkarva) niin meillä on pentuja vain ajoittain, . Pennun isä oli sinitabbyvalkoinen kotikissa. Pysyviin, rakastaviin uusiin koteihinsa aikaisintaan 14 viikon ikäisinä.

Ja harvinaista rotua (itämainen pitkäkarva) niin meillä on pentuja vain ajoittain,  siamilainen kissa
. Pentuja tarjotaan toisinaan myös sijoitukseen, suomen kissaliitto on koonnut oppaan,.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...