maanantai 25. lokakuuta 2021

Annetaan Kissanpentuja 2021

Kissanpennun hankkiminen Päätös kissanpennun hankkimisesta kannattaa tehdä huolellisen harkinnan pohjalta sillä se on koko kissan eliniän mittainen sitoumus. Täällä olisi kaksi suloista kissanpentua vailla kotia.


Lasten Sivut On Alakouluikaisille Lapsille Suunnattu Nettisivu Sivulla Kerrotaan Lapsen Oikeuksista Ja Annetaan Vinkkeja Ongel Social Studies School Vault Boy

All cats up for adoption have been vaccinated at least once chipped spayedneutered dewormed and tested for FIV and FeLV.

Annetaan kissanpentuja 2021. Torifissä on tällä hetkellä 192 Lemmikkieläimet ilmoitusta alueella Koko Suomi. Kaikki kissat ovat rekisteröityjä. Vuosittain kauttamme uuteen kotiin lähtee noin 200 kissaa.

Ennen yhteydenottoa luethan usein kysytyt kysymykset kuten mitä toivomme. Kissapennut on madotettu kynnet leikattu ja ovat tott. Poikapentu on kauniin oranssi ja tyttö on kirjava.

Emä rauhallinen rakastava ja suojeleva. If you adopt two cats from the same foster home the adoption fee is 280 euros. Ennen luovutusta eläimet on hoidettu asianmukaisesti.

Pennut ovat eläinlääkärin tarkistamiamadotetturokotettusirutettu. Posted on 15 joulukuun 2021 by kissanpentuja Kissoja voi kysellä esimerkiksi kasvattajilta eläinsuojeluyhdistyksiltä tutuilta ja lehti-ilmoituksen tai muun ilmoituksen perusteella. Pentu 250.

Jos olet kiinnostunut antamaan kissalle kodin tule tutustumaan asukkaisiimme paikan päälle. Pääsääntöisesti myös kissat kaipaavat lajikumppaniensa. Suomalaisten eläinsuojeluyhdistysten hoitokodeissa ja eläintaloissa olevia kotia etsiviä lemmikkejä.

7 pennusta 2 vapaana. Ovat nyt kahdeksanviikkoisia eli alkavat olla luovutusiässä. Emme myöskään luovuta ainoaksi kissaksi sellaista kissaa joka on aina jakanut elämänsä toisentoisten kissojen kanssa ja joka saa lajitoverinsa seurasta turvaa ns.

Uros energinen ja leikkisä laumanvartija. Meillä on ihania kissanpentuja. Uusi Kissakoti Kattila on normaalisti avoinna kaikille kissojen ystäville päivittäin alkaen 10102021 klo 12-15.

Jos olet kiinnostunut niin ota yhteyttä sähköpostiin. Eläinsuojeluyhdistyksiä löytyy ympäri Suomea ja niiden hoivissa on paljon kodittomia kissapentuja ja iäkkäämpiäkin kissoja. Kotia etsivät lemmikkit.

Kissakoti Kattilasta lemmikin hankkineet sitoutuvat noudattamaan seuraavia ehtoja. Pennuissa on sekä kiharia että yksi poikapentu variantti suorakarva. Minä olen McCartney tuttujen kesken Mac ja tuo oranssi kisu tuossa on velipoikani Lennon eli Lennu.

Kissanpentuja luovutamme vain pareittain tai kotiin jossa on jo entuudestaan toinen kissa. Pentujen syntymäaika 21092021 ja 15102021 Pennut ovat valmiita muuttamaan uuteen taloon 28122021 ja 21012022. Meillä on ihania kissanpentuja.

Hoidan huostaani luovutettua kissaa hyvin. Aikaisempaa kokemusta on nuoresta kissasta ihan pennusta mutta oma toiveeni olisi hieman vanhempi 2-4vuotta esimerkiksi olisi aivan mahtavaa tarjota jollekkin pörröpäälle eläimiä rakastava ihminen ihanaa olisi myös jos jollain ihmeen kaupalla. Yhdistyksellä on keräyslupa Sisä-Suomen poliisilaitoksen toimialueelle hädänalaisten kissojen auttamiseen.

Kissanpennun voi saada rakastavaan kotiin täysin ilmaiseksikin. Täällä kaksi kissaa ihanaa Olli ja Olavi noin 2014 vuonna syntyneet kaverukset etsivät yhteistä. Eläinlääkärin tarkastamia sirutettu ja madotettu.

Kissat eivät perustarpeiltaan kovinkaan paljoa eroa toisistaan mutta eri rotujen välillä on paljonkin. Minut loukutettiin veljieni Sintsin ja Silkin kanssa loppukesästä ja olen siitä asti asunut täällä sijaiskodissa. Meillä on ihania kissanpentuja.

Annetaan hyvä ja huolehtiva koti kissanpennulle ikä väh14 viikkoa. The adoption fee for a cat is 160 euros. Kissakoti Kattilan toiminnan tarkoituksena on tarjota kaikille kissoille turvallinen paikka odottaa uuden sopivan kodin löytymistä.

Torifissä on tällä hetkellä 215 Lemmikkieläimet ilmoitusta alueella Koko Suomi. Kaksi aikuista kissaa 350. Pentujen syntymäaika 21092021 ja 15102021 Pennut ovat valmiita muuttamaan uuteen taloon 28122021 ja 21012022.

Lemmikkinä elävien kissojen keskimääräinen elinikä on nykyään noin 15 vuotta joskus jopa 20 vuotta. Happi ja Hiili ovat keväällä 2020 syntyneet tyttökanit. Täällä olisi 19v nuori nainen kempeleestä ja haluaa kissakaverin.

Kaksi pentua 450. Aikuinen kissa 200. Pennut ovat Veran ks.

Voit myös laittaa meille. Otamme liinavaatteita vastaan joka kuukauden ensimmäisen sunnuntaina. Tiesitkö että voit hankkia kissanpentuja myös eläinsuojeluyhdistysten kautta.

Muuton aikaan pennut ovat. Selkirk Rex -kissala Shock-Headille on syntynyt 1382021 kissanpentuja. Jos haluat adoptoida kissan tapaamisesta on sovittava erikseen sähköpostitse.

Luovutusikäiset 18102021 synt pennut hakevat rakastavaa kotia. Taloudessa ei muita eläimiä joten. Muuton aikaan pennut ovat.

FI45 5730 0821 0718 48. Pentujen syntymäaika 21092021 ja 15102021 Pennut ovat valmiita muuttamaan uuteen taloon 28122021 ja 21012022. Emo pentu 400.

Tulen lähelle ja jopa. Posted on 8 joulukuun 2021 by kissanpentuja. Tiesitkö että voit hankkia kissanpentuja myös eläinsuojeluyhdistysten kautta.

1942021 Naaras Olen Sifonki hyvin sievä tyttöpentu. Etsimme yhteistä kotia. Täällä kaksi kissaa ihanaa Olli ja Olavi noin 2014 vuonna syntyneet kaverukset etsivät yhteistä loppuelämän kotia tositarkoituksella.

Olin alkuunsa varsin arka ja hirmu sähisevä mutta olen jo alkanut oppimaan että ihmisten kanssa voi olla ihan mukavaa. Their acute ailments have been treated. Herrasmies Teddy etsii omaa kotia.

Otan yhteyttä eläinlääkäriin jos kissa sairastuu. Kissanpentuja Myydään 4kpl kissanpentuja. Eläinsuojeluyhdistyksiä löytyy ympäri Suomea ja niiden hoivissa on paljon kodittomia kissapentuja ja iäkkäämpiäkin kissoja.

2132021 alkaen kissojen luovutusmaksu on 200. Syntyneet 28102021 ja luovutusisässä 1612022. 14112021 syntyneestä pentueesta vielä muutama pentu etsii kotia.

Kotisivut ja Nikin Wonder World Nikita pentuja. Huolehdin siitä että kissan rokotukset pysyvät voimassa ja madotan kissan säännöllisesti vähintään kaksi kertaa vuodessa. Kaksi mainiota raitapaita-neitoa tässä etsimässä yhteistä kotia.

Kissanpentuja on vapaana 4 pentua 3 poikaa 1 tyttöä pennuista tulee pitkäkarvaisia. Muuton aikaan pennut ovat.


Tavallisen Maatiaiskissan Pennusta Pyydetaan Nyt Jopa 900 Euroa Hinnat Jo Rotukissojen Tasolla Ihan Alytonta


My Lazy Cat Sleeping Aww Cute Animals Cats Dogs Kucing Dan Anak Kucing Anak Kucing Lucu Piaraan


Myydaan Kissanpentuja Seinajoki Etela Pohjanmaa Nettimarkkina


Myydaan Kissanpentuja Orimattila Paijat Hame Nettimarkkina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...