sunnuntai 24. lokakuuta 2021

Bengali Kissa Marmori

Bengaleilla on kaksi peruskuviointia täplikäs klassinen leopardi sekä marmori. Tuo musta tuossa korvien välissä ei ole maton kuvio vaan se on minun lempparilelu eli pieni hiiri jota mamma heittää minulle ja minä juoksen hakemaan sen ja leikin sillä tovin ja vien sen sitten mammalle joka heittää sen taas minulle.


Bengalin Kissa Kesykissa Vai Villi Pikkutiikeri 2021

Parhaiten tunnettu bengalin kuvio-väri-yhdistelmä on ruskeatäplikäs.

Bengali kissa marmori. Onko mahdollista villiä bengaliaa harjoittaa. Täplissä voi olla myös musta reunus joka saakin sen muistuttamaan vielä enemmän isompaa serkkuaan. Caligula on rodultaan bengali maatias mix.

Marmori raidat ja avioerot tiikeri. Risteyksen seurauksena on rakastava ja samalla pieni luonnonvarainen Bengal-kissa. Rodun kuvaus on erittäin hyödyllistä tietää varsinkin jos päätät saada tällaisen lemmikin.

Ensinnäkin sen että bengali on tabby eli sillä on siis tabby-kuviointi täplikäs tai marmori. Poseerauskuva eli minä ja osa leluista. Lumiväreillä glitterin väriä kuvaa ehkä parhaiten sana kristalli.

Myydään Bengali marmori tyttö 1v 5kk. Avonainen kuviointi on toivottavaa. Cali on syntynyt 25122012.

September 9 at 1112 AM. Video aasialaisesta leopardikahvasta Asuminen mini-leopardilla. ID 1697493 Päivitetty 09092021 facebook twitter.

Tassuruusuke joka muistuttaa kissan. Ns 24 - hopeatäplikäs. N 22 33 - marmori-himalajanaamio lynx n 22 32 - marmori-tonkineesinaamio mink kuva.

Bengalit ovat myös erittäin älykkäitä ja ne voivat oppia useita erilaisia temppuja. Tämä kuvioperimä on ainutlaatuinen sillä se periytyy luonnonvaraisista kissoista joten tätä piirrettä ei esiinny millään muulla kesykissarodulla. Myydään Vuokrataan ja Ostetaan kissat.

Bengali oppii myös kulkemaan valjaissa mikä onkin huolellisesti aidatun kissatarhan lisäksi sisäkissalle ainoa turvallinen tapa tutustua ympäröivään luontoon. Ensimmäinen kissa jolla oli tämä kimallus oli Tory of Delhi jonka Jean Mill löysi 1980-luvun alussa Delhin kadulta. Kiinalainen bengali kissa Himalajan Bengalin kissa Kaukoidän kissa tai Amurin metsäkissa Iriomotey-kissa usein se on eristetty erillisessä lajissa jne.

Vaikka väriä yleisesti kutsutaankin ruskeaksi huomataan dominoivasta B-alleelista että ruskea bengali on kuitenkin geneettisesti musta. Nosta tulosten kärkeen. Myydään Marmori bengali tyttö 3kk.

Pieni villikissa jota löytyy Aasiasta. Valkoisia kissoja rakastetaan usein puhtaudesta viattomuudesta ja kauneudesta. Ne liittyvät usein henkisiin tunteisiin ja vaikuttavat usein omistajiinsa rauhoittavasti.

Täplää ja marmoria ruskeaa ja lunta. Bengal-kissat - erittäin kiinnostavia kissan edustajia. Kissan turkista on olemassa kaksi peruskuviointia täplikäs klassinen leopardi sekä marmori.

Bengali on luonteeltaan rakastava älykäs ja leikkisä. Hauska Lemmikit kodikas paju kori. Kaksi viikkoa vanha kissanpentu.

Marmori joka on eräänlainen tabby-kuvio. Bengalin turkissa on mahdollista kaksi erilaista peruskuviointia täplikäs tai marmori. Hän on hybridi kissa myytävänä Bengalin kissanpennut myytävänä rag-doll kissanpennut myytävänä Bengal kissat myytävänä persialaiset kissanpennut aikuinen bengali kissa myytävänä aikuinen bengali kissa Bengali kotikissan ja Aasian leopardin Prionailurus Bengalensis välissä.

Cali on vanhemman kissani Lakun siskonpoika. Myydään- Vuokrataan- ja Ostetaan-ilmoitukset löytyvät Nettimarkkinassa täältä. Tämä teksti kertoo Caligula-minus nimisestä 3-vuotiaasta kissa pojasta.

Bengaleille on hyvä olla virikkeitä sillä ne ovat aktiivisia kissoja. Haaveissa onkin joskus omistaa ruskea marmori bengali. Se ei kuitenkaan ole ainoa mahdollinen bengalin ulkoasu.

Yhtä kaikki bengali on kissa johon ei voi olla rakastumatta. Klassinen täplikäs sekä marmori. Myydään Bengali marmori tyttö 1v 5kk.

Mutta se on sitten todella kaukaisen tulevaisuuden haave se. Se voi olla joko kuparin kullan pronssin tai hopean väristä. Id like to fly but my wings have been so denied 08.

709 tykkäystä 43 puhuu tästä. 80-luvun alussa bengali vakiinnutti asemansa ja se rekisteröitiin TICAan The International Cat Association vuonna 1984. Lisäksi bengalin täplät voivat olla ruusukemaiset mikä tarkoittaa tummareunaista täplää jossa on vaaleampi keskus.

Bengalin pennut Bengali kissa on pieni ihme luonnolle. Hopea on TICAssa hyväksytty viralliseksi väriksi myös näyttelyissä mutta ei FIFéssä. Paino ja pituus Lihaksikas ja notkea bengalin kissa voi painaa jopa 6 kg ja se voi kasvaa korkeintaan 30cm korkuiseksi.

Marmorimainen kuviointi muistuttaa muiden kissarotujen raitakuviointia mutta sen pitäisi silti muistuttaa kotikissan turkkia mahdollisimman vähän. On olemassa kaksi peruskuviointia täplikäs klassinen leopardi sekä marmori. Uuden asuntoilmoituksen voit jättää täältä valitsemalla kategoriaksi Asunnot tilat ja tontit.

Bengalit ovat sosiaalisia kovasti juttelevia voimakkaan atleettisia ja ulkonäöltään kovin vaikuttavia sillä niiden turkin kuviointi on uskomattoman upea. Vapaana ulkoilemaan bengalia ei pidä päästää kissan vietit vievät sen nopeasti pitkille retkille joilta paluu on aina epävarmaa. Tuloksena oli kaunis elegantti ja leopardimainen kissa jonka olemus on silmiinpistävän valpas.

100 valkoisen kissan nimeä. Lataa tekijänoikeusvapaasti Kaksi pientä kissanpentua kahden viikon iässä. Rotu oli kasvatettu Amerikassa ylittämällä leopardikissa jolla oli sellaisia kotimaisia kissoja kuin Abessinian Shorthair American jne.

Glitter on yleensä metallinhohtoista kimallusta riippuen kissan väristä. Söpö lemmikki elämäntapa kuva valokuvaa 487627586 Depositphotos-kokoelmasta jossa on miljoonia korkearesoluutioisia kuvapankkikuvia vektorikuvia ja. Mutta Munchkin on täysin eriasia lyhyet jalat riistävät kissalta sen mahdollisuuden olla normaali kissa sillä se ei pysty normaalisti kiipeämään eikä hyppimään.

On olemassa useita kissaluokkia jotka voivat. Tästä bengalin ilmiasussa kertoo ensisijaisesti musta. Riippumatta kuviotyypistä bengali kuvioinnin tulee olla selkeää ja joko horisontaalisesti tai satunnaisesti asettunutta.

Ns 22 - hopeamarmori Muut värit. Vertikaalisuus kuvioinnissa on ei toivottua se viittaa kesykissan perimään. Bengalin kissa on kuin pantteri pienoiskoossa uros painaa joskus jopa 10 kg.

Pitkä suuri ja lihaksikas kissa jonka vartalo on pitkä. Täplikkään lisäksi bengalin kuviona voi olla ns. Puntus on marmori ja hänen turkissaan on myös aivan erityinen kimallus jota kutsutaan glitteriksi.

Bengaleiden kasvatusta vuodesta 2003. N 22 31 - marmori-burmanaamio seepia Hopea. Caligula sai alkunsa kun Calin emo päätti karata kasvattajalta ja hankkia itselleen sulhasen.


Bengal Kittens Baby Animals Cute Animals Bengal Cat


Charcoal Bengal Cats Kittens For Sale Wild Sweet Bengals Bengal Cat Kitten Bengal Kitten Bengal Cat


Best Pic Bengal Cats Kitten Concepts In 2021 Beautiful Cats Bengal Cat Kitten Pretty Cats


Latest Photo Bengal Cats Spotted Popular In 2021 Kittens Cutest Bengal Kitten Cute Cats


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...