keskiviikko 13. lokakuuta 2021

Bengalin Kissa Kasvattaja

Terveydestä puhuttaessa ei pidä unohtaa myöskään kissan tarttuvia tauteja. Tapaa Alisa Coffey kasvattaja ja Bengalin rakastaja Belrouge Bengals.


Mistymoon

Egyptin mauta burmaa abessinialaista ja tabby-kuvioisia amerikkalaisia lyhytkarvarotuja.

Bengalin kissa kasvattaja. Paljonko bengali maksaa. Bengali kissa hinta hot. Tällainen kasvattaja huolehtii että bengali tutustuu jo poikasena tulevaan perheeseensä ja seuraa kissan kehitystä myös sen jälkeen kun se on muuttanut uuteen kotiinsa.

Kuriilien bobtail on keskikokoinen tai suuri lihaksikas kissa jolla on. Yleensä kasvattajaomistaja ei vie näyttelyyn sellaista kissaa joka ei. Kissan tasosta riippuen mutta lemmikkitasoisen bengalinpennun hintataso on keskimäärin noin 1000-1500 euroa.

Ässä etsii uutta loppuelämän kotia. Olen käynyt kissa kasvattaja kurssin ja olen virallinen TICA kasvattaja. Periaatteena on että kotona on vain yksi pentue kerrallaan.

Tällä sivulla ovat tiedot yhdistyksemme kasvattajien syntyneistä ja varattavissa olevista bengalinpennuista. Lisätietoja tarjolla olevien pentueiden hinnoista saat pentueen kasvattajalta kts. Yhdistys suosittelee että pennut luovutetaan aikaisintaan 14 viikon ikäisinä tai sitä vanhempina.

Bengalin hinta pyörii siinä tonnin hujakoilla hieman alle hieman yli riippuen kasvattajasta kissan tasosta näyttely siitos vai lemmikki. Vaikka tätä rotua pidetään ruma näköisenä kissan ystävät rakastavat sitä edelleen. Se on pohjimmiltaan nykyaikaisen Bengalin pitkäkarvainen versio joka on suosittu rotu joka kehitettiin 1980-luvulla ja joka hyväksyttiin rodun mukaan vuonna 1986.

Cattery Snowcupmunchkin and Hakunakisu Bastet Sugarbabies BEN24. Kaikkien kissojen tavoin rotu tarvitsee säännölliset rokotukset loishäädöt ja vuosittaisen terveystarkastuksen. Tämä tavoite mielessään tuomarit palkitsevat erityisesti niistä piirteistä bengalin ulkonäössä jotka poikkeavat muiden kesykissojen piirteistä.

Sivuiltamme löydät tietoa rotukissatoiminnasta Suomessa kasvatuksesta kissatapahtumista yhdistyksistä sekä. Kasvattaja on loistava resurssi asiantuntijavihjeille siitä miten valita bengali kissanpentu kissalle. Niin jokaisella on mielipiteensä.

Bengalin lyhyt kiiltävä turkki ei kaipaa jatkuvaa hoitoa mutta ne nauttivat huomiosta myös turkinhoidon muodossa. Suomen Kissaliitto ry on suomalaisten rotukissayhdistysten keskusliitto. Bengalin rodunomaiset ominaisuudet tekevät siitä myös mainion harrastuskissan lajeihin kuten kissa-agility ja tietysti myös näyttelyharrastukseen.

Jollain tapaa kissojen jalostus on raakaa puuhaa mutta toisaalta. Novameeran kotipesässä kasvatustoiminta tapahtuu aina kissojen hyvinvointi edellä kissojen aikataulun mukaan. Kansainvälinen kissayhdistys TICA kasvatti sitä mutta vaikka pitkäkarvaisia Bengal-kissoja kasvatettiin koko aikaa.

Heillandi Bengals Hakunakisu kissalassa Bengalin Hopea ja Ruskea täplikkäitä Pentuja vapaana. Uutta kotia etsii ikinuori 11-vuotias bengalityttö Alfajiri Mme Plantier eli ÄssäÄssä on söpö ja kaunis kissakaveri joka nauttii auringosta rapsutuksista turkin harjaamisesta ja se antaa oman luottoihmisensä hoitaa ja leikata kynsiä sekä tykkää jutella päivittäin luottoihmisensä kanssa. Cashmere-kissa tunnetaan myös nimellä Bengal Longhair.

Hakunakisu kissalassa Bengalin Hopea ja Ruskea täplikkäitä Pentuja vapaana. Jos olet kasvattaja ja sinulla ei ole vielä pääsyä kasvattajakeskusteluihin. Paikkakunnalla ei väliä voin tuoda tai tulla vastaan.

Sfinx-kissa tai karvaton sfinx-kissa kanadalainen kissa karvaton meksikolainen kissa tai egyptiläinen kissa nimetty egyptiläisen sfinksin mukaan on 1960-luvulla kehitetty kissarotu jolla on hyvin erottuva ulkonäkö karvaton. Bengalin vatsanalunen on aina täplikäs ja vaaleampi kuin muu väritys riippumatta siitä onko kissa marmori- vai klassisesti kuvioitu. Kissakin voi kiintyä omistajaansa syvästi ja ainakin pennusta asti vain ihmisen kanssa kasvanut kissa voi leimautua ihmiseen.

Bengali on atleettinen eläin kiinnostunut ympäristöstään ystävällinen utelias ja itsevarma kissa joka on. Kissat ovat läpäisseet kaikki FIFen vaatimat testit. Bengalin pentujen keskimääräinen hintataso vaihtelee eri kasvattajilla mm.

Samoin tassunpohjien ja hännänpään tulee olla aina ehdottomasti tummat lähes mustat. Kissan elinikä on 1015 vuotta. Yhdistyksen tarkoitus on tukea kissojen terveystutkimustyötä ja kannustamme kaikkia bengalinomistajia osallistumaan terveyskartoituksiin sekä avoimesti puhumaan kissojen mahdollisista terveysongelmista.

Sijoitusta ei voi keskeyttää oman tilanteeni takia joten jos sopimus tehdään ja otat kissat sinun on hoidettava ne koko sijoitusajan loppuun saakka. Kasvattaja ilman muuta ottaa tuontikulut ostajalta ja se käsittää esim. Suomen bengalikissat ry on tehnyt rahalahjoituksen prof.

Huom kissat eivät ole myynnissä. Myös Amerikassa on muutama kasvattaja. Hannes Lohen johtamaan kissojen geenitutkimukseen.

Heillandi Kissalassa Bengalin Pentuja. 040 082 0642 Sähköposti. Kasvatusjärjestön jäsenenä hän osaa kantaa vastuuta kissan terveydestä eikä pelkästään siitä että kissa on rotuominaisuuksiltaan oikeanlainen.

Bengalin kissat ovat kauniita eksoottisia ja niin räjähdysmäisesti suosittuja kuin varsin uusi rotu. Keskustelu Bengalin kissan kasvattajan kanssa. Toisaalta voi mennä pitkäänkin että kotipesässä ei ole pentuja ollenkaan.

Sirutukset ja rabies-rokotukset heisimatomadotukset pakollisia tuotaessa kissaa Suomeen ja EU-passi jossa näistä edellä mainituista merkinnät passissa. Kissa vaatii omistajaltaan huomiota hellyyttä huolenpitoa ja rahaa. Siitokseen käytettäviltä valkoisilta kissoilta vaaditaan eläinlääkärin todistus siitä että kissa kuulee.

Ja bengalihan on aika kookas kissarotu. Kahden bengalin lyöttäytyessä yhteen ikäänkuin olisivat tajunneet olevansa paitsi rotukavereita myös siskopuolia. Taudinaiheuttajia voivat olla virukset bakteerit sienet alkueläimet ja parasiitit.

Tuo kissa vei heti venäjänsinisen sy-dämen jos myös ihmisten sydämet ja. Varausmaksu jää kasvattajalle koska kasvattaja on pitänyt pentua varattuna. Kasvattaja- ja siitosurossopimuksen myötä allekirjoittanut sitoutuu kissojen pidossa sekä kasvatuksessaan noudattamaan Kissaliiton määrittelemiä periaatteita jotka samalla ovat edellytyksenä kasvattajanimen saamiseksi.

N lisäksi bengalin luomisessa on rodun alkutaipaleella käytetty myös useita eri rotuja olevia kesykissoja mm. Bengalin juurilla Kissarotujen jalostuksesta on monia mielipiteitä puolesta ja vastaan. Korvien taustat ovat mustat ja niissä on näkyvät valkoiset pilkut suuret silmät.

On kallista ja kissan tulo rahtina vieläkin kalliimpaa Euroopasta noin 300-500 e rahtikulut. Kuten useimmat lyhytkarvaiset kissat myös bengalit hoitavat oman turkkinsa erittäin tehokkaasti. Kissa voi elää jopa 20-vuotiaaksi mutta se on moneen muuhun eläimeen verrattuna varsin helppohoitoinen edullinen ja vaivaton lemmikki.

044 200 9005 Sähköposti. Väliin toki voi käydä niin että isot pennut ovat vielä kotona kun seuraava pentue syntyy. Emon tilanne ja pentujen kehitysvaihe vaikuttavat siihen mikä on sopiva luovutusikä.

044 200 9005 Sähköposti.


Kasvatus Bengalikissayhdistys Ry


Cattery Bengalin Kissat


Kasvatus Bengalikissayhdistys Ry


Cattery Bengalin Kissat


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...