lauantai 16. lokakuuta 2021

Karvaton Kissa Kasvattajat

Kissat olivat arvostettuja lemmikkejä jo muinaisessa Egyptissä. Rotu on vielä melko uusi ja tuntematon Suomessa.


Sphynx Kitten Baby Animals Cute Cats And Kittens Cats

Lisäksi Donit tarvitsevat säännöllisesti pesua iho hikoilee riippuen kissasta kuinka usein mutta yleensä pari kertaa kuukaudessa on sopiva useimmille kissoille.

Karvaton kissa kasvattajat. Vastuulliset kasvattajat pyrkivät parantamaan rotua ja myyvät PET-pentuja pennuista kompensoidakseen kustannukset jotka liittyvät heidän käytäntöönsä rodun parantamisessa kissan kasvatuksessa ja kissojen näyttämisessä. Allergiaa aiheuttavat kissan hilse ja sylki. Rokotettu sirutettu madotettu siro tyttö painaa n2kg kaikki ruokanen täysin terve tulee toimeen muiden eläinten kanssa tyttö etsii rakastavaa loppuelämän kotia UUDELLA KODILLA TODELLA KIIREkerrothan ensinmäisessä viestissä millanen koti sinulla on tarjota.

Puhdas- tai sekarotuisen kissan valitseminen todennäköisesti vaikuttaa kissan hankkimispaikkaan. On muistettava että kissat ovat yksilöitä joten toiset rasvoittuvat enemmän kuin toiset. Kuvissa vierekkin Kanadan sfinx ja karvaton vaan sill on hieno.

Rodun historia alkaa 1980-luvun lopulta Rostov-on-Don-nimisestä kaupungista jonka kadulta löydettiin pörröinen kilpikonna värinen kissanpentu. Niitä kutsutaan ensisijaisesti karvaton kissana. Karvattoman kissan alkuperäinen nimi oli Kanadan karvaton mutta lopulta Amerikkaan päästyään se löysi nimen Sfinski.

Vaikka tätä rotua pidetään ruma näköisenä kissan ystävät rakastavat sitä edelleen. Yhdistyksen toiminta on tarkoitettu niin näyttelyissä käyville kasvattajille kissojensa kanssa kotona viihtyville kuin roduista kiinnostuneillekin. Myös kissan pitoon liittyvät velvollisuudet on tultava jokaiselle selväksi.

Karvaton eläin jolla on lyhyet jalat Kun amerikkalaiset kasvattajat Pat ja Stephanie Osborne ylittivät lyhyen jalan Munchkinin Sphynx-karvattoman kissan kanssa vuonna 2005 he ajattelivat. Tervetuloa Sfinxit ryn sivuille. Kasvattajat varmasti mielelln antavat itselt osallistuvia Cv Esittelyteksti ja vaativat paljon.

SPH n 31 -ruskea burmanaamio sfinx. Kissa pestään säännöllisesti koska sen iholta erittyvä rasva ei imeydy turkkiin. Sfinx on keskikokoinen lihaksikas kissa.

Karvattomia kissoja on esiintynyt aika ajoin eri puolilla maailmaa. DSP n 03 33 - ruskeanaamio bicolor don sfinx. Sekä lyhytkarvainen geeni että karvaton geeni jotka ovat luonnollisesti esiintyviä löytyvät tästä kittestä koska kasvattajat tarkoituksellisesti yhdistivät ne luomaan Bambinoa.

Don sfinx on karvaton kissarotu Venäjältä. Tämä kissa on hyvin koiramainen kumppani viihtyen parhaiten omistajan sylissä tai jaloissa. Maatiainen 250 Maatiainen Järvenpää ID 1699825 Leikkaamaton tyttö kisu 15v.

Lojaali ja ihmisiä rakastava Peterbald on karvaton tai lähes karvaton kissa joka on kotoisin Venäjältä. Pää on kiilamainen hieman leveyttään pidempi. Kuten muutkin kissat se tarvitsee paljon huomiota sopivan ruokavalion kynsien leikkauksen säännöllisesti jne.

Vaikka sfinx on karvaton se tarvitsee ihonhoitoa. Pesu onnistuu nopeasti ja helposti kun pennut totutetaan pienestä pitäen veteen. Kasvattajat saattavat toisinaan myös etsiä kotia eläköityneille kissoilleen vaikka useimmat kasvattajat pitävät eläköityneet kasvatuskissansa kun ne on steriloitu.

Kissanpennut ovat luovutusikäisiä 14 viikon ikäisinä. SPH n 33 - ruskeanaamio sfinx. Kasvattajat tykästyivät karvattoman kissan ulkomuotoon ja alkoivat kasvattaa yksilöitä jotka synnyttäisivät myöhemmin lisää karvattomia kissoja.

Tämä kissa on mitä kissan kasvattajat viittaavat selektiivisenä kissan rotuun. Merkittävin on luultavasti meksikon karvaton kissa jonka uskotaan olevan peräisin esikolumbiaaniselta ajalta ja joka on mainittu 1900-luvun alussa Frances Simpsonin tunnetussa kirjassa The Book Of The Cat. Bambino -kissat ovat niin suloisia ja rakastavia että kuten heidän italialainen nimensä viittaa ne muistuttavat sinua vauvasta tai pienestä lapsesta.

Karvatonkaan kissa ei välttämättä sovellu allergikolle. Kun kissa adoptoidaan perheeseen on otettava kaikkien perheenjäsenten toiveet ja odotukset huomioon. Kun kissa totutetaan pesuun jo pentuna sujuu kylpyhetki nopeasti.

Älä ota kesäkissaa vaan valmistaudu pitämään lemmikkieläimestä huolta koko sen eliniän ajan. Karvaton kissa tuntuu kuumalta onko sillä korkeampi ruumiinlämpö kuin muilla kissoilla. Rotu on myös erittäin vokaali ja ilmaiseekin itseään äänekkäästi.

Sfinxej kuvaillaan usein kissan. Karvattomat kissat tosiaan tuntuvat koskettaessa lämpimämmältä koska lämpöä eristävä karvapeite puuttuu mutta niiden ruumiinlämpö on sama kuin muillakin kissoilla eli noin 38-385 astetta. Sfinxin erikoinen ulkonäkö ihastuttaa ja vihastuttaa mutta kun sen luonteeseen tutustuu sydän on menetetty.

Sfinx-kissa tai karvaton sfinx-kissa kanadalainen kissa karvaton meksikolainen kissa tai egyptiläinen kissa nimetty egyptiläisen sfinksin mukaan on 1960-luvulla kehitetty kissarotu jolla on hyvin erottuva ulkonäkö karvaton. Sfinx on mutaationa syntynyt karvaton kissarotu joka sai alkunsa Kanadassa 1960 luvulla. Sfinxit ry perustettiin 2572013 ja on karvattomien sfinx don sfinx ja peterbaldkissaharrastajien ja näistä roduista kiinnostuneiden oma rotuyhdistys.

Ja karvaton kissahan on nopeasti kuivattu. Esimerkiksi näyttelylaadukkaan naisen ostaminen jalostusoikeuksilla voi maksaa 30005000 dollaria. Vailla syytä kissalla alkoi karvanlähtö puolen vuoden iässä.

Don Sfinx kaipaa hieman normaalia enemmän huolenpitoa. N ensisijainen ominaisuus on sen turkis takki. Muutaman vuoden kuluttua samainen kissa astutettiin kotikissalla ja yksi.

Yleensä omistaja itse huomaa ja tuntee koska kissa olisi syytä pestä. Tätä pidetään myös uudena roduna kuten Stephanie ja Pat Osborne rekisteröivät ensimmäisen Bambinoksen vuonna 2005. Suomessa on eniten maatiaiskissoja rotukissoista suosituin on ragdoll.

SPH d 09 32 - punainen tonkineesinaamiovalkea sfinx. On hyv olla kaveri mieluiten Don sfinx kumpikin aikuisia naaraita. Myydään kissa Maatiainen Ikä 15v.

Nämä kissat eivät kuitenkaan ole täysin karvattomia. Tavoitteena on että sekä kissa tai useammatkin kissat että ihmiset ja mahdollisesti myös muut lemmikit voivat elää yhdessä voiden hyvin sekä sopuisasti. Kissa ei kuitenkaan ole tysin apinan K Rauta Nurmes lapsen sekoitukseksi ja.


No Photo Description Available Pretty Cats Hairless Cat Beautiful Cats


Do U Love Cat On Twitter In 2021 Cute Hairless Cat Baby Cats Pretty Cats


Happy Clients In 2021 Macrame Design Macrame Patterns Macrame Patterns Tutorials


Pin On Cuteness Animals


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...