sunnuntai 3. lokakuuta 2021

Karvaton Kissa Sfinx

Näkyvät ihopoimut erityisesti päässä ovat tervetulleita. Sfinxit ry perustettiin 2572013 ja on karvattomien sfinx don sfinx ja peterbaldkissaharrastajien ja näistä roduista kiinnostuneiden oma rotuyhdistys.


Catsfunnyhumorous Sphynx Kittens For Sale Rare Cats Hairless Cat

Sfinx on ensimmäinen karvaton kissarotu joka on jalostettu nimenomaisesti tämän ominaisuuden vuoksi.

Karvaton kissa sfinx. Ylläpito tarvikkeet HCM-sydäntutkimukset verikokeet ja eläinlääketieteellinen hoito maksavat sfinxin kasvattajille yleensä noin 1000 dollaria per kissa kissa 1. Sfinxit ovat myös hieman koiramaisia käytökseltään esimerkiksi tullen ovelle tervehtimään kotiintulevaa omistajaa. Keskinen perheineen sai todeta tämän itsekin viime viikon alussa kun Johnny sairastui nuhaan.

Kissan omistaminen ei ole edellytys. Kissan karvattomuudesta voisi päätellä että se on kotoisin jostakin todella lämpöisestä maasta mutta se tuleekin Kanadasta ja Venäjältä. Sfinx -kissan hoito 2021 Katso täältä.

Yhdistyksen toiminta on tarkoitettu niin näyttelyissä käyville kasvattajille kissojensa kanssa kotona viihtyville kuin roduista kiinnostuneillekin. Don sfinx on karvaton kissarotu joka on perisin Venjlt. Sfinxin iho tarvitsee hoitoa ja siksi kissa tulee pestä säännöllisesti.

Muutaman vuoden kuluttua samainen kissa astutettiin kotikissalla ja yksi. Korvat ovat suuret pystyt avoimet ja tyvestään leveät. Yhdysvaltalainen nainen maksoi 700 dollaria sfinx-kissasta.

Sfinxit tunnetaan myös älykkyydestään ja kiintymyksestään omistajiinsa. Sfinx on mutaationa syntynyt karvaton kissarotu joka sai alkunsa Kanadassa 1960 luvulla. Sfinx pestään säännöllisesti koska sen iholta.

Näyttää täysin karvattomalta mutta iho on hennon untuvan peittämä ja säämiskämäisen pehmeä. Jalostus alkoi vuonna 1966 Ontariossa Kanadassa kun lemmikkikissa synnytti karvattoman urospennun. Nenävarressa pitäisi olla pieni tai keskikokoinen painauma.

Uudistuksen myt sislt pivitetn ja. Jos harkitset toisen kissan hankkimista sfinxin seuraksi lue vinkkimme kissojen tutustuttamiseen. Sfinxin silmiinpistävin piirre on sen turkittomuus.

Sfinx on karvaton kissarotu. Sfinx kissa pedigreed kissa kalju karvaton krapula. Sfinx on keskikokoinen lihaksikas kissa.

Rodun historia alkaa 1980-luvun lopulta Rostov-on-Don-nimisestä kaupungista jonka kadulta löydettiin pörröinen kilpikonna värinen kissanpentu. Sfinx tervehtii innoissaan jokaista vierailijaa ja tulee hyvin toimeen niin koirien kuin muidenkin lemmikkien kanssa. Sfinx on omistajansa huomiota jatkuvasti hakeva kissa jolla on tapana liimautua ihmiseen kuin tarra.

Karvattomat kissat tosiaan tuntuvat koskettaessa lämpimämmältä koska lämpöä eristävä karvapeite puuttuu mutta niiden ruumiinlämpö on sama kuin muillakin kissoilla eli. Vailla syytä kissalla alkoi karvanlähtö puolen vuoden iässä. Kaikki värit ja kuviot ovat sallittuja.

Jalostus alkoi vuonna 1966 Ontariossa Kanadassa kun lemmikkikissa synnytti karvattoman urospennun. Pää on kiilamainen hieman leveyttään pidempi. Aikuisille suunnattu sisältö Turvallinen haku.

Nainen järkyttyi - kallis karvaton kissa olikin vain tavallinen kissa ajeltuna. Jos aiot ottaa käyttöön a sfinksi tai sfinksi kissa joka tunnetaan paremmin nimellä karvaton kissa sinun on otettava huomioon sen hoidon yksityiskohdat kuten ruoka tai dermis välttääksesi mahdolliset terveysongelmat. Kissanpentu näytti aluksi sfinxiltä eli sphynxiltä.

Siihen mennessä kun kissa on kasvatettu ensimmäisen kerran noin vuoden ikäisenä kasvattaja on investoinut useita tuhansia dollareita. Useimmat nykyään syntyvät sfinxit polveutuvat kuitenkin kolmesta Torontossa vuonna 1978 syntyneestä kissanpennusta. Sfinx eli Sphynx-kissalla on todella erikoinen ja niin makea ulkomuoto.

Kissa on oikealta nimeltään Lucky boy mutta sitä kutsutaan Johniksi tai Johnnyksi. Pää on kiilamainen hieman leveyttään pidempi. Sfinx on hyvin seurallinen utelias kehitetn nyt.

Sfinxin luonnetta kuvataan kissan koiran ja vilkas kissa ja. Kissa ei kuitenkaan ole täysin karvaton vaan sillä on hieno untuvainen karvapeite joka on kuin persikkaiho. Sfinxi-rotuisen kissan hoidossa saa olla tarkka sillä karvaton kissa vilustuu helposti.

Don sfinx on karvaton kissarotu Venäjältä. Sfinx on keskikokoinen lihaksikas kissa. Sfinxin erikoinen ulkonäkö ihastuttaa ja vihastuttaa mutta kun sen luonteeseen tutustuu sydän on menetetty.

Sfinx-kissa tai karvaton sfinx-kissa kanadalainen kissa karvaton meksikolainen kissa tai egyptiläinen kissa nimetty egyptiläisen sfinksin mukaan on 1960-luvulla kehitetty kissarotu jolla on hyvin erottuva ulkonäkö karvaton. Kissa ei todellakaan ollut oikeasti sfinx-rotuinen. Sfinx on mutaationa syntynyt karvaton kissarotu joka sai alkunsa Kanadassa 1960 luvulla.

Karvaton kissa tuntuu kuumalta onko sillä korkeampi ruumiinlämpö kuin muilla kissoilla. Rodulla on Kukonkoivu St1 eri astetta apinan ja lapsen risteytykseksi ja. Sfinx on ensimmäinen karvaton kissarotu joka on jalostettu nimenomaisesti tämän ominaisuuden vuoksi.

Rodun historia alkaa 1980-luvun lopulta Rostov-on-Donista jonka kadulta löydettiin pörröinen kilpikonnavärinen kissanpentu. Rotu on vielä melko uusi ja tuntematon Suomessa. Tämä naku ihanuus on erittäin ulospäinsuuntautunut ja energinen.

Ne ovat hauskoja persoonia ja niiden ulkonäkö on cool se näyttää aivan pikku alienilta. Dehofman 1 kuva Kahvi Seuraa. Mutaationa syntynyt karvaton kissa jonka luonteen sanotaan olevan kissan koiran apinan ja lapsen risteytys.

Tämä rotu on peräisin Kanadasta ja sen kaljuuntuminen johtuu. Kissa ei kuitenkaan ole tysin Lkeinteraktiot ja -haitat. Vaikka tätä rotua pidetään ruma näköisenä kissan ystävät rakastavat sitä edelleen.

Sfinx on käytännössä karvaton mutta ihoa peittää hentoinen untuva. Karvaton kissa vaatii yllättäen enemmän hoitoa kuin tavallinen kissa. Sfinx on mutaation avulla syntynyt karvaton kissarotu.

Kyläkauppias Vesa Keskinen hankki muutama viikko sitten karvattoman Sfinx-kissan. Useimmat nykyään syntyvät sfinxit polveutuvat kuitenkin kolmesta Torontossa vuonna 1978 syntyneestä kissanpennusta. Don sfinx on karvaton kissarotu Venäjältä.

Ne ovat myös ystävällisiä vieraille. Sfinx on lempeäluonteinen eloisa ja älykäs kissa joka suorastaan rakastaa kosketusta.


Cat S Toilet Kissa Kuvagalleria Karvat


Sirpa Sylissaan Karvaton Kissa Animals Method Best


Kissaelaimet Felidae Sfinx Karvaton Kissa Kauniit Kissat


Sphynx Cat Sphynx Cat Cat Portraits Cats


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...