sunnuntai 31. lokakuuta 2021

Kissa Neulekuvio

Hanki kauden kauneimmat pihakalusteet nyt helposti Meillä kotona -kaupoista suoraan tästä jutusta. Lähettänyt PäiviH klo 1733.


Pin Von Eva B Indahl Auf Knitting Strickmuster Stricken Socken Stricken Muster Strickmuster

Villasukkia vauvan neuleita asusteita.

Kissa neulekuvio. Apr 12 2017 - This Pin was discovered by Tiina Leikas. Malliksi joutunut Viiru kissa ei kyllä kunniastaan pitänyt. Kaulukseen nelosen puikot muuten 35 mm.

Pikku Myy sukat suunnittelu Emmi Suominen fbn Voihan Villasukka-ryhmästä Langat. Nopeammin sen tästä ehkä löytää kuin googlen avulla avaamalla linkin toisensa jälkeen. Saa säännöllisesti tiedusteluja miten voisi piirtää neulekuvioita tai esim ristipistokuvioita.

Täydellinen pihakaluste on kestävä mukava ja parhaassa tapauksessa myös monikäyttöinen. Heidi tuossa kyseli eilen postaamieni pöllösukkien ohjetta ja kommentteihin laitinkin neuvoa mistä ohjeen löytää. Katy Suen laadukas silikonimuotti jolla teet kakun tai kuppikakun päälle ihanaa neulekuviota.

Ajattelin kuitenkin helpottaa häntä ja muitakin mahdollisesti ja kirjoittaa tähän ohjeen. Näiden avulla selviät yli kantapään aina kärkeen saakka. Alla vielä neulekuvio ja muutama kuva lisää neuleesta ilman mallia.

Lankana käytin 7- veljestä. Sukan korkeus kantapohjasta resorin yläreunaan noin 58cm. Kissakasfi Jori Kallio Heli Lötjönen ja Taija Pesonen.

Muuten voi tehdä joustinta normaalisti ja kämmenpuolelle sileää oikeaa. Jos tällä ohjeella sukkia neulot ja kuvia netissä jaat niin laitathan linkin tänne kiitos. Jatka kerroksilla 2 - 6 niin kauan kun varren mitta on hyvä.

Ja vieläpä mustat traktorit kun iskällä on musta Valtran traktori. Koiriltani olen oppinut että hiiret usein samaistuvat kissaan ja kissa hiiriin mikä rtarkoittaa että hiiri voi olla lemmikkieläinmäinen. Lähettänyt Satumaisia silmukoita klo 1426.

Kuinka piirtää neulekuvioita kännykällä. 3 tai 35 käsialan mukaan. Dropsin mainiota ohjetta soveltaen tein koiran neuleen pääkallo kuvion.

Samalla piirakkasukan ohjeella olen tehnyt tällaiset jumppatanssisukat tytöille. Materiaali 93 CO 7 EA. Ohje voi vaikuttaa haastavalta.

6 o 1 n. Discover and save your own Pins on Pinterest. 6 o 1 n.

Ystäväni poika täyttää 3 vuotta ja tottahan piti pienelle maanviljelijän alulle neuloa traktorisukat. Alla vielä neulekuvio ja muutama kuva lisää neuleesta ilman mallia. 40 asteen kirjopesu ei valkaisevia pesuaineita.

Kissan uni- kirjoneulesukat by Taikutti. Poimi molemmista reunosta silmukat puikolle 14 5 ja 14 4. Kaulukseen nelosen puikot muuten 35 mm.

Nämä pihakalusteet kutsuvat nautiskelemaan auringosta ja yhdessäolosta katso 9 poimintaa ja osta suosikkisi nyt. Tästä löydät tulostettavat sukkaohjeet - anna ne lahjaksi sukkalankojen kanssa. Paljon malleja niin aloittelijoille kuin konkareille mm.

Etuosan neulekuvio tehdään 23 silmukalla 6 krsta. Lopuksi ennen kantapäätä tein kerrokset 7 ja 8 jonka jälkeen seuraavalla kerroksella kavensin 2 silmukkaa joka puikolta kuviossa seuraavasti. Selaa Lankavan neuleohjeita ja lataa ohjeet ilmaiseksi.

Novitan 7 veljestä nyöri Nallea Puikot. Kaartaen juokseva hevonen vapaan tunteidenmukaisen elämän malliksi hevosaiheinen neulekuvio. Linkki Dropsin ohjeeseen Lankana käytin 7- veljestä.

Pitkävartiset Aallokko-sukat koristellaan sinisävyisellä kirjoneuleella joka muistuttaa auringon leikkiä veden pinnalla. Villasukan ohjeita on helppo seurata paperilta. Novita-klubi vain jäsenille Pirkka - käsityöt ja askartelu.

Lähettänyt Päivi Lankakomero klo 1710. Silmukkamäärä on nyt 29 mutta yksi silmukka saa jäädä kissan naaman puolelle ylimääräiseksi ja kantapään kohdalla vuorotellen 1s pohja ja 1s perusväriä ks. -juttu on julkaistu myös Kissafani-lehdessä 52016.

Malliksi joutunut Viiru kissa ei kyllä kunniastaan pitänyt. Alize Superwash 100 valkoinen ja Drops Fabel punainen. Kyllä perinteinen excel on yllättävän näppärä kuvioiden tekemiseen.

Kas lisää kissamaisia pieniä ja isompia käsitöitä Kissakkaassa. Musta Nalle ja sininen Nalle color. Graafiset Tatti-villasukat valmistuvat helpolla kahden värin kirjoneuleella.

Kohteen lähettäminen sähköpostitseBloggaa tästäJaa TwitteriinJaa FacebookiinJaa Pinterestiin. Cat model Tuppo. Miken pukeutumisvinkit - kissan villapaita ym.

Aug 29 2013 - Koko n. 39-40 puikoilla 35 lanka Novitan Seitsemän veljestä Luo puikoille 56 silmukkaa ja aloita neule 1 oikein 1 nur. Ohut swetarineulos painettu neulekuvio.

Jälkimmäiseen löytyy varmasti enemmän ohjelmia ja myönnän tekeväni peruskuviot yhä excelissä. Nyt silmukoita per puikko 12. Langan vahvuudesta ja sukan koosta riippuen muuta silmukkamäärää kuvio-osan lisäksi.

Se siis elelee vähän sillä tyylillä kuin asukkaatkin. Ilmaisia villasukkaohjeita moneen makuun. Punaista meni vähän enemmän noin 75 g.

Monivärisyydestään huolimatta sukissa käytetään vain kahta lankaa. Koko 38-39 suht ohuelle pohkeelle. Tulosta täältä itsellesi ja ystävillesi kuvitetut villasukan neulomisohjeet.

Ei arvosteluita Arvostele tämä tuote. Lankamaailman myymälöistä ja verkkokaupasta löydät laajan valikoiman käsityölankoja neulepuikkoja virkkuukoukkuja käsityötarvikkeita norjalaisneuleita ja paljon muuta kymmeniltä eri valmistajilta - lahjaksi tai. Lankavan laajasta valikoimasta löydät varmasti itsellesi sopivan ohjeen etsitpä sitten haastavaa tai helppoa palmikkoa tai pitsiä.

Dropsin mainiota ohjetta soveltaen tein koiran neuleen pääkallo kuvion. Jatka neulomista kahdella puikolla kissakuviota huom. 2 yhteen 4 o 1 n.


Mellun Hollywool Silmuresoria Ja Kissoja Cat Cross Stitch Pattern Knit Stitch Patterns Knitting Charts


Shema Uzora Koshka Fair Isle Knitting Patterns Cat Pattern Chunky Knitting


Krasivye I Teplye Noski Svyazannye V Tehnike Zhakkard Predlagayu Neskolko Shem Na Vash Vybor Koshachij Uzor Noski Uzory


Pin By Terhi Sundholm On Sokid Cat Cross Stitch Pattern Knitting Charts Small Cross Stitch


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...