sunnuntai 3. lokakuuta 2021

Kissa Oksentaa Limaa Ja Verta

Jos kissa on virkeä ja suostuu juomaan sitä voidaan hoitaa kotona. Mahan ohutsuolen maksan haiman verenvuoto värjää ulosteita ruskeana tai mustana.


Veren Virtsan Kissa Hoito Ja Ennaltaehkaisy

Meillä joskus kissa onksensi samalla tavalla pelkkää limaa eikä syöny tai juonu ollenkaan.

Kissa oksentaa limaa ja verta. Meillä kissa teki äsken saman. 05 dl nestettä painokiloa kohden. Mutta ulostusväli on tiheämpi ja ulosteessa on usein verta tai limaa.

Riittävästä nesteensaannista on huolehdittava. Kun kissa oksentaa sen elimistö poistaa jo vatsassa osittain sulanutta ruokaa tai sappinestettä. Avun maalaislääkäri Tapani Kiminkinen vastaa Hyvää Elämää -lähetyksissä ja nettisivuilla katsojien kysymyksiin.

Tänään on pistänyt huolestuttamaan meidän kisusen oksennukset. Kissan äkillinen ripuli ja oksentelu. Paaston jälkeen lemmikkiä tulee ruokkia kevyesti.

Paljastunut että kissa on kasvain voi olla pelottavaa mutta monet kasvaimet ovat hyvänlaatuisia ja hoidettavissa. Kunkasvain lomakkeetvatsassa ja suolistossa tämä voi aiheuttaa joko tuoreena tai pilkottu verta näkyvän oksentaa. Ruokatorven ja mahalaukun verenvuotoon liittyy usein myös tummat ulosteet eli meleena sillä osa verestä kulkeutuu suoliston läpi ja muuttuu tummaksi.

Mikäli kissa on alakuloinen eikä suostu juomaan tai jos oksennuksen seassa on verta on syytä ottaa yhteyttä eläinlääkäriin. Kissan ulosteen epäpuhtauksien syyt. Tuloksena on hyvin tumma melkein musta ja tervamainen uloste.

Tämä edellyttää matkaa eläinlääkäriin välittömästi koska se voi tarkoittaa että kissasi kärsii mahdollisesti hengenvaarallisista terveysongelmista. Koliitti aiheuttaa paksusuolen tulehduksen joka johtaa toistuvaan ja tuskalliseen ulostamiseen. Monesti oksennus on vain limaa ja vaahtoa.

Jos kissa oksentaa säännöllisesti kissa ei selkeästi oksenna esimerkiksi sulamattomia luunpaloja tai karvoja oksentamiseen liittyy muita oireita tai oksennuksessa on esimerkiksi verta on asiaa syytä tutkia tarkemmin. Kotihoidolla oksentelun tulisi mennä ohi muutamassa päivässä. Jos kissan käytös ja syöminen.

Oksentelevan kissan matohäädöstä on huolehdittava sillä sisäloiset voivat aiheuttaa oksentelua. Jos kissasi kärsii koliitista ulosteessa saattaa olla limaa ja verta. Mikäli kissa oksentaa kaiken mitä se syö tai oksentaa verta on välittömästi oltava yhteydessä eläinlääkäriin.

Oksennuksessa tai ulosteessa on runsaasti verta edes pienet nestemäärät eivät pysy sisällä vaan kissa oksentaa kaiken heti juotuaan tai pulauttelee ruuan tai limaa voimakkaita kipuoireita kissa valittaa vatsa on kosketusarka koira köyristelee selkää. Niitä aiheuttavat yleensä kissan bakteerit ja ne voivat myös aiheuttaa ruokahaluttomuutta vaaleita ikeniä uneliaisuutta tummia ulosteita ja veristä ripulia. Tällainen lyhyt paasto usein palauttaa vatsan normaaliin toimintaan.

Kissa oksentaa limaavaaleaa vaahtomaista nestettä Viestiketjun aloittaja Vieras Ensimmäinen viesti 05012011. Jos lemmikki ei ole oksentelunsa vuoksi halunnut syödä ei tarvitse lisää paastottaa. Kissat voivat myös oksentaa karvapalloja jotka ovat joutuneet suolistoon kissan nuollessa itseään.

Saatat myös huomata että kissan uloste on pehmeämpää loppupäivästä. Kissa oksentaa säännöllisesti. Jos epäilet että kissasi oksentaa verta haavauman takia vie heidät eläinlääkäriin niin pian kuin mahdollista.

Nyt tuli tämä oksennustauti jonka aikana tuli JÄRKKY paksua limaa jossa verta seassa. Mikäli kissan yleisvointi heikkenee oireet ovat rajuja tai pitkäkestoisia tai oksennus on veristä ota yhteyttä eläinlääkäriin. Kissa oksentaa limaista vaahtoa.

Jos kissa ei juo tai oksentaa juomansa on kuumeinen tai muuttuu veltoksi. Jos kissa oksentaa ja. Oksenteleva koira on syytä panna lyhyelle n12h paastolle.

Kissan päivittäinen nesteentarve on n. Jos kissa oksentaa monta kertaa päivässä tai sen yleisvointi menee huonoksi on syytä ottaa välittömästi yhteyttä eläinlääkäriin. Eläinlääkärille sitten vietiin ja syynä oli että sen oli heinä aika pitkäkin pätkä juuttunut ihmeellisesti tuonne jonnekin nenänieluun eikä saanut oksennettua sitä pois.

Tumma uloste merkitsee että vuoto on tapahtunut useita tunteja tai jopa vuorokauden aikaisemmin. Nimimerkki Iiro halusi tietää mistä johtuu että kurkussa on jatkuvasti sitkeää limaa jota pitää kakoa pois. Klo 1907 1542010.

Kissoille tarkoitettu reseptivapaa ripulilääke apteekista. Jos kissan vointi ei parane tai oireet uusiutuvat. Jos kissa oksentaa 1-2 kertaa viikossa ja aina ahmimisen yhteydessä en olisi huolissani enkä hakeutuisi jatkotutkimuksiin.

Syö sitä ja sit oksentaa just vaahtoa ja jossain vaiheessa tulee nauha pois mahasta. Kissa on 35v leikattu kolli maatiainen ja hyvin pirteä ja leikkisä ja hellyydenkipeä. Jos kissan vointi huononee äkillisesti tai sen oksennuksessa tai ripulissa on verta.

Kissat kuitenkin oksentavat useista syistä. Jos suolen alaosassa ja peräaukon ympärillä on epäsäännöllisyyksiä verta esiintyy punaisten hyytymien muodossa tippoina roiskeena tai muuttuu uloste vaaleanpunaiseksi. Useimmiten koliitin aiheuttavat kasvain tai polyyppi ruokavalion muutos allergiat myös ruoka-aineallergiat vieraiden esineiden nieleminen ja.

Satunnaiset karvapallo oksentamiset tai esimerkiksi autossa ilmenevä matkapahoinvoinnin aiheuttama oksentelu taas eivät vaadi niin välitöntä hoitoa. Myös oksenteluja vakavammista syistä kuten vierasesineiden aiheuttamista tukoksista tavataan tämä on kuitenkin harvinaisempaa. Yksi oire joka voi seurata kissan oksentelua ja jonka pitäisi aiheuttaa vakavaa huolta kaikille kissan omistajille on kissa joka oksentaa verta.

Jos aikuinen oksentaa limaa jossa seassa verta. Kasvaimet voivat olla vakavia ja ne on diagnosoitu ja hoitaaammattilainen. Pidä ulkoileva kissa sisällä jotta näet mihin suuntaan oireet kehittyvät.

Jos oksentelua on useammin ja siihen ei liity ahmimista on kyseessä krooninen sairaus jonka seurauksena oksentaminen tapahtuu. Oksentelun taustalla saattaa olla vierasesine tai. Eläinlääkäriin tulee ottaa yhteyttä pian jos oksentamiseen liittyy ripulointia tai ruokahaluttomuutta.

Minulla ja miehelläni on useampia kissojavanhin täytti 17v ja oksentaa nkahden viikon välein keltaista vaahtoa muutamia kertoja päivässämadotettu 2pv sitten ja syö kuin hevonen ja kun käy juomassa niin laatikollemissä voisi olla vikaEi kiinnostaisi puolta autoa purkaa että saa kissan ulos autosta kun murtautuu kuljetus häkistä. Äkillinen oksennustauti paranee useimmiten oireenmukaisella tukihoidolla. Hän oksentelee hyvin harvoin.

Olen lopettanut tupakoinnin kolme kuukautta sitten ja polttanut 15 v.


Kissa Oksentaa Mika Hatana Omaelainklinikka


Kissa Oksentaa Mika Hatana Omaelainklinikka


Kissa Oksentaa Mika Hatana Omaelainklinikka


Kissa Oksentaa Mika Hatana Omaelainklinikka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...