sunnuntai 24. lokakuuta 2021

Kissa Oksentaa Raksut

Mikäli kissa syö vain raakaruokaa on täysin normaalia että sen veden juominen vähentyy merkittävästi. Osassa on lihapitoisuus jopa hälyttävän vähäinen.


Kissojen Ruoka Aineallergiat Herattavat Keskustelua Ja Jakavat Mielipiteita Ihmettelimme Miksi Tama Kissa Raapii Itsensa Verille Yle Uutiset Yle Fi

Turku Huvittaa jo valmiiksi tämä ketju.

Kissa oksentaa raksut. Apua kissan ilmavaivoihin Kissat Kissojen hoitaminen 17052013 1202. Toissapäivänä PE kissa kuitenkin oksensi kaupan raksut kiinteänä mössönä eikä ole sen jälkeen niitä suostunut syömään. Nyt raksut eivät mene oikein mitenkään alas joten jäi kokeilueräksi.

Kissa lakkaa juomasta vettä. Lihaisat raksut ja kasvispalat jäävät kuppiin. Rasvaisten ja näiden 7 sekoitukset toimivat.

Rasvaa vähemmän vaikuttaa pölyävämmältä kuin muut. Olen moneen kertaan ihmetellyt miksi kissa oksentaa aina matolle kunnes miehen työkaveri kertoi kuulleensa joltain ell. Kummankin turkki oli rasvainen ja karvaa lähti ympäri vuoden.

Kattelin tossa illalla että mitä toi kissa oikein jyystää puunsa ylimmällä tasolla. Että kissa oksentaa matolle tunteakseen olonsa turvalliseksiMikä mietittyäni kuulostaa ihan järkeenkäypältä. Luna-kissa kohta 8v oli alussa tosi innoissaan näiden raksujen perään ja ajattelin että hip hei näitä ostetaan siis uudestaankin.

2462015 Mari Yllättävän hyvää Kokeiltu kuivaruokia laidasta laitaan. Kissa tykkää erityisesti raksuista joten varsinkin niiden hotkiminen on ollut ongelma. Naapurini sanoi että se oksentaa sen takia kun se turkkia nuollessaan saa vatsaansa karvoja ja karvapalloja.

Eläinkaupasta ostan kuitenkin aina vaikka merkki olis jostakin syystä eri. Kissani ei juossut ovelle vastaan eikä maukunut tai ollut mitenkään pirteä tai normaali. Tällöin on helppo nirsoilla kun kisulla ei ole koskaan nälkä ja herkkuruokaa saa aina.

Kisu myös nuolee mahaa jos noita aineita. Kissamme oksentaa kaikki peruskaupan raksut koska ne turpoavat vatsassa ja eivät ehkä sisällä kovinkaan laadukkaita aineita. 10cm narua leikkikalu onneksi menin katsomaan ettei syönyt kokonaan olisi ollut varmaan aika hankala oksentaa.

Kissani on kaiken lisäksi rakenteeltaan suurikokoinen joten näiden raksujen koko on hänelle juuri sopiva. Raksut on hyvin monen kissan nirsoilun syy eritoten silloin kun kissa saa syödä milloin tahtoo. Laaturaksut pysyvät sisällä jos ovat nk.

Kissa saattaa myös oksentaa karvapallot jos niitä on kertynyt paljon. Tuollaiset raksut ois kyllä hyvä. Kissan luontainen ravintohan on raaka liha ja lisänä vitaminoidut raksut ja muut siihen verrattavat tuotteet.

Syö näitä mielellään mutta eivät pysy sisällä. Noin pariviikkoa sitten kun tulin kotiin toinen kissoistani oli oksennellut koko eteisen maton täyteen nestemäistä oksennusta. Meillä toinen kissa oksentaa market ruuista Meidän kissat syö pääsääntöisesti vain nappuloita märkäruoka ei tahdo kummallekkaan maistua vaan se meneepi roskiin.

Noh meni muutama viikko ja vastaanotto alkoi kangertelemaan. Jos vaihtaa äkillisesti rasvaisemmista niin jotkut kissat oksentaa herkemmin. Kissan ruokavalion täytyisi koostua pääasiassa siitä mitä hiiri on eli lihaa luuta ja sisäelimiä sekä sattumat mitä hiiren mahassa on.

Lue lisää No enpä ole ennen kuullut tuollaista selitystä että leikattu kissa ei osaisi säädellä syömisiään. Markettien raksut on kyllä sellaista kuraa ettei ihmekään jos kissa oksentaa. Kaupan raksut kelpasivatkin alkuun ihan hyvin annoimme niitä erikseen ja myös edellisten kanssa sekaisin.

Viivi lakkasi jo kiipeilemästä kun paino kävi nivelten päälle Nekulla oli usein tapana ahmia raksut kokonaisena ja oksentaa. Laihduttaminen ei meinannut onnistua millään kokeiltiin pienempiä annoksia kevytraksuja jne. Jostain syystä oksentaa nopeasti nämä raksutpoika kissa 15 v.

Jos kissa oksentaa ei uutta ruokaa voi antaa yli tuntiin koska kissa oksentaa myös uuden ruuan saman tien ulos. Pistin valot päälle ja menin katsomaan niin oli syönyt n. Jos jätän esimerkiksi raksut ruokapaikalle niin se viihtyy ruokapaikalla koko päivän syömässä ja oksentaa jossain vaiheessa.

Ylihinnoiteltuja ja mainettaan huonompia kun otetaan huomioon että viljaraksuja ovat nekin. Etenkin toinen kissa on aina raksujen perään mutta näitä vain nuuskaisee ja kävelee pois. Yhden raksun halkaisija on n1cm joten näitä ei pureksimatta niellä Raksut tuntuvat maunkin puolesta maistuvan hyvin.

Kissani on tosi epäluuloinen ruuan suhteen. Minusta myöskään Royal Canin raksut eivät ole kummoisia. Kokeile nappuloita joissa ei ole viljaa ja kalaa.

Minun kissa oksentaa jatkuvasti jos noita on ruuassa. Tämä raksu on ollut suorastaan taivaanlahja kahden kissan taloudessa jossa toinen kissa huolehtii molempien kissojen turkkien pesusta ja näin ollen oksentelee karvapalloja tuon tuosta. Ja sitten vaan vetämään varovasti pois ja siitähän meidän sissi ei.

Skip to content. Vanhempi kissamme syö kyllä mutta oksentaa lähes heti syönnin jälkeen ja huutaa sitä ennen omituisesti En tiedä aiheuttaako pahaa oloa ja vatsakipuja myös sillä vatsakin on löysällä. Tämä upposi kahdelle kolmesta.

Onneksi ostimme vain kokeilupaketit. Seuraavana aamuna eli eilen kissa oli oksentanut runsaasti kirkasta nestettä moniin eri kohtiin. Eli ensimmäinen askel nirsoilun lopettamiseen on säännölliset ruoka-ajat.

Eläinlääkäri suositti pistämään moiset boikottiin. Kissa oksentaa jatkuvasti. Kissat syö kuitenkin mielellään melkeinpä ylensyövät verrattuna rasvaisempiin.

Kolme eri-ikäistä leikattua kollia. Juotin hänelle väkisin ruiskulla vettä jottei kissa kuivuisi. Mutta hyvät neuvot kalliit kaasunaamarit ovat vähän turhan extremeä arkeen.

Tämä johtuu raakaruoan korkeasta kosteusmäärästä eli kissa saa tarvittavan nesteen ruoastaan. Eipä ole enää oksuja näkynyt kun nämä raksut tulivat käyttöön. Meillä raksujen saanti on rajoitettu joskus toinen katti ahmii niitä niin nopeasti että oksentaa ihan sen takia mutta ehkä n.

Kun kissa alkaa kakomaan oksennusta ei se pysty kontrolloimaan itseään kakomis-refleksi minkä vuoksi tukeva alusta. Kissa on herkkien vaistojensa ohjaama ja hajut laukaisevat. Kun kissat aiemmin söivät omista ruokakupeistaan Roope saattoi pelkällä uhkaavalla katseellaan keskeyttää Ilmon ruokailun ja syödä oman ruokansa lisäksi loput Ilmon ruuasta.

Lisäksi kissat tykkäävät syödä heinää joka pieninä määrinä auttaa karvapalloja tulemaan suolistosta pois. Royal Canin ruokia käytetään meillä useimmiten. Raakaruokavaliolla olevan terveen kissan juomisesta ei tarvitse siis olla huolissaan.

Paras ei-kalallinen on jos ei edes. Raksut ovat kuitenkin aika huono vaihtoehto kissan ravinnoksi ainakaan pääasialliseksi sellaiseksi.


Kivuton Suu Onnellinen Kissa Omaelainklinikka


Vesikuppi Vaarassa Paikassa Voi Sekoittaa Kissan Paan Hyvaa Tarkoittava Omistaja Aiheuttaa Lemmikilleen Stressia Tietamattaan Yle Uutiset Yle Fi


Kissojen Ruoka Aineallergiat Herattavat Keskustelua Ja Jakavat Mielipiteita Ihmettelimme Miksi Tama Kissa Raapii Itsensa Verille Yle Uutiset Yle Fi


Kissa Oksentaa Ell Asema Koira Kissaklinikka Oy Turku


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...