tiistai 19. lokakuuta 2021

Kissa Sfinx

 Sfinxit tunnetaan myös älykkyydestään ja kiintymyksestään omistajiinsa. Nenävarressa pitäisi olla pieni tai keskikokoinen painauma.


Sphynx Clothes Sfinx Vaatteet Kissan Vaatteet Huuinni Boston Terrier Security Signs Animals

Vailla syytä kissalla alkoi karvanlähtö puolen vuoden iässä.

Kissa sfinx. Tietysti puuttuva karvanlähtökin vaikuttaa. Sfinx on keskikokoinen lihaksikas kissa. You can also find us in Facebook.

Pentujen vanhemmat olivat itämainen lyhytkarva ja don sfinx. Korvat ovat suuret pystyt avoimet ja tyvestään leveät. Kissan nenä on keskipitkän pituinen kuono on pyöristettävissä helposti pienellä puristuksella.

Muutaman vuoden kuluttua samainen kissa astutettiin kotikissalla ja yksi. Pää on kiilamainen hieman leveyttään pidempi. Sfinxit ovat myös hieman koiramaisia käytökseltään esimerkiksi tullen ovelle tervehtimään kotiintulevaa omistajaa.

Sfinx tervehtii innoissaan jokaista vierailijaa ja tulee hyvin toimeen niin koirien kuin muidenkin lemmikkien kanssa. Mutta ei koskaan välinpitämättömyyttä. Koska sfinxiä on kuitenkin pestävä usein on allergisen juuri siitä syystä mahdollista pärjätä tämän rodun kanssa.

Sfinx on keskikokoinen lihaksikas kissa. Monet ovat siinä uskossa että sfinx on kissa-allergikolle soveltuva rotu karvattomuutensa vuoksi mutta itse asiassa kissojen pahimmat allergeenit ovat syljessä ja hilseessä. Don Sfinx herättää ihmisissä monenlaisia tunteita.

Sfinx saattaa sopia allergiselle mitään takuuta tästä ei kuitenkaan voi antaa. Myydään Sfinx kissoja vailla kotia. Yhdistyksen toiminta on tarkoitettu niin näyttelyissä käyville kasvattajille kissojensa kanssa kotona viihtyville kuin roduista kiinnostuneillekin.

Sfinx-kissa vaatii erityistä ihonhoitoa. Jokaisen Don Sfinxin iho on erityinen lämmin ja herkkä kasvot ovat ilmeikkäät ja koko kissan olemus puhutteleva - jokainen kissa on ulkonäöltään tavoiltaan ja tottumuksiltaan omanlaisensa. Myydään Sfinx kissoja vailla kotia.

Ne ovat myös ystävällisiä vieraille. Kyläkauppias Vesa Keskinen paljastaa että hän on aina ollut kissaihmisiä. Sfinx-korvat on asetettu korkealle hieman kallistettuina eteenpäin ja pyöristetyillä päillä.

Lisäksi Donit tarvitsevat säännöllisesti pesua iho hikoilee riippuen kissasta kuinka usein mutta yleensä pari kertaa kuukaudessa on sopiva useimmille kissoille. Jalostus alkoi vuonna 1966 Ontariossa Kanadassa kun lemmikkikissa synnytti karvattoman urospennun. Don Sfinx kaipaa hieman normaalia enemmän huolenpitoa.

Pää on kiilamainen hieman leveyttään pidempi. Kissat olivat arvostettuja lemmikkejä jo muinaisessa Egyptissä. Videolla Jane kertoo millainen isä Vesa Keskinen on.

Sfinx-kissa tai karvaton sfinx-kissa kanadalainen kissa karvaton meksikolainen kissa tai egyptiläinen kissa nimetty egyptiläisen sfinksin mukaan on 1960-luvulla kehitetty kissarotu jolla on hyvin erottuva ulkonäkö karvaton. Sfinxit ovat erittäin älykkäitä leikkisiä ja huomionkipeitä. Ensimmäiset rodun kantapennut syntyivät Pietarissa tammikuussa 1994.

Kuten muutkin kissat se tarvitsee paljon huomiota sopivan ruokavalion kynsien leikkauksen säännöllisesti jne. ID 1690221 Päivitetty 16072021 facebook twitter. Sen jalat pitkät ja vartalo pitkiä ja lihaksikas.

Don sfinx on karvaton kissarotu Venäjältä. Our cattery is located in Finland in Klaukkala near Helsinki. Sfinx on karvaton kissarotu.

Ne ovat myös mestarillisia kehrääjiä. Niillä on hyvä olla kaveri mieluiten joko toinen sfinx tai muu luonteeltaan aktiivinen kissa. Joskus riittää myös jos on kaverina esim koira tai lapsia.

Sfinx on ensimmäinen karvaton kissarotu joka on jalostettu nimenomaisesti tämän ominaisuuden vuoksi. Welcome to the pages of Hobbitqueens Sphynx cattery. Suomessa on eniten maatiaiskissoja rotukissoista suosituin on ragdoll.

Sfinx on mutaationa syntynyt karvaton kissarotu joka sai alkunsa Kanadassa 1960 luvulla. Peterbald on elegantti keskikokoinen kissa. Oikea ruokavalio auttaa hallitsemaan Sphynx-kissan ihon rasvaisuutta jossain määrin mutta likaa ja.

Miten peterbald eroaa sfinxistä ja don sfinxistä. Kyläkauppias Vesa Keskinen on hankkinut kolme viikkoa sitten karvattoman sfinx-rotuisen kissan. Tarkalleen ottaen sfinx ei ole karvaton vaan.

Tekijät 2 02082019 klo 2129. Sfinx on seurallinen leikkisä ihmisrakas ja huomionkipeä kissa. Karvattomana ja usein pestävänä kissa ei juurikaan hilseile mutta allergiaoireita saattaa aiheuttaa myös mm sylki ja virtsa lisäksi esim itselle sopivan hiekan löytäminen voi olla haasteellista.

Sfinxin erikoinen ulkonäkö ihastuttaa ja vihastuttaa mutta kun sen luonteeseen tutustuu sydän on menetetty. Rodun historia alkaa 1980-luvun lopulta Rostov-on-Don-nimisestä kaupungista jonka kadulta löydettiin pörröinen kilpikonna värinen kissanpentu. Tämä naku ihanuus on erittäin ulospäinsuuntautunut ja energinen.

Älä ota kesäkissaa vaan valmistaudu pitämään lemmikkieläimestä huolta koko sen eliniän ajan. Sfinx on omistajansa huomiota jatkuvasti hakeva kissa jolla on tapana liimautua ihmiseen kuin tarra. Sfinx on lempeäluonteinen eloisa ja älykäs kissa joka suorastaan rakastaa kosketusta.

Don Sphynxissä on vahvat ja suuret hampaat pitkät yläklipit jotka voivat jopa katsoa ulos huulien alla. Kissa tulee usein tervehtimään omistajaa tämän tullessa kotiin ja ne ovat usein kovia puhumaan. Sfinx on mutaationa syntynyt karvaton kissarotu joka sai alkunsa Kanadassa 1960 luvulla.

Sfinx -kissan hoito 8 de octubre de 2021 Jos aiot ottaa käyttöön a sfinksi tai sfinksi kissa joka tunnetaan paremmin nimellä karvaton kissa sinun on otettava huomioon sen hoidon yksityiskohdat kuten ruoka tai dermis välttääksesi mahdolliset terveysongelmat. Peterbald eroaa kummastakin sfinx-rodusta eniten ulkonäkönsä kohdalta. Rotu on vielä melko uusi ja tuntematon Suomessa.

Alustavan hyväksynnän peterbald sai Fifessa 2007 ja täyden hyväksynnän 2012. Hobbitqueens is registered in FIFé in 2007. Nosta tulosten kärkeen.

Sfinxit ry perustettiin 2572013 ja on karvattomien sfinx don sfinx ja peterbaldkissaharrastajien ja näistä roduista kiinnostuneiden oma rotuyhdistys. Useimmat nykyään syntyvät sfinxit polveutuvat kuitenkin kolmesta Torontossa vuonna 1978 syntyneestä kissanpennusta. Jos sfinx-kissan iho muuttuu liian rasvaiseksi huomaat öljyisiä jälkiä kaikkialla missä se nukkuu ja niiden poistaminen on vaikeaa.

Our only breed is Canadian Sphynx. 20 Ilmaisia kuvia aiheesta Sfinx. Vaikka tätä rotua pidetään ruma näköisenä kissan ystävät rakastavat sitä edelleen.

Kissanpennut ovat luovutusikäisiä 14 viikon ikäisinä.


Kuvahaun Tulos Haulle Sfinx Kissa Teddy Teddy Bear Animals


Calico Sphynx Sphynx Sphynx Cat Hairless Cat


Sphynx Hairless Cat Breed Information And Photos Cute Cats Cat Breeds Hairless Cat


Sensory Sphynx Cat Pretty Cats Spinx Cat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...