tiistai 26. lokakuuta 2021

Kissan Karvaton Vatsa

Muuten se näyttää nauttivan elämästään. Viikko sitten alkoi yhtäkkiä kissalla lähtemään karvoja laikkuina.


Tie Kissan Sydameen Loytyy Ja Sailyy Vatsan Kautta Purrfulness

Sitten ja nyt alkaa olla ihan kalju maha ja sisäreidet.

Kissan karvaton vatsa. Kissa jolta karvat tippuvat helposti ja niiden nyppimien ei vaadi kuin karvan koskemisen ja iho on kiiltävä täysin karvaton voi sairastaa vakavaakin nk. Nämä ovat joitakin venäläistä alkuperää olevan rodun Donskoy -kissan ominaisuuksia. Myös eläimen virtsa ja uloste allergisoivat.

Kun kissa kesytti ihmisen ja raivasi ensimmäiset polkunsa ihmisen sydämeen se tapahtui vatsan kautta kissan vatsan. Juttelin eläinlääkärin kanssa tästä asiasta jo mutta koska kissa on muuten terve ei pissaa vääriin paikkoihin ja on muuten terve asian annettiin olla. Karvaton tai huomaamaton turkkikerros.

Mistä erottaa kaninpoikasen sukupuolen. Joidenkin kissojen turkkiin ilmaantuu jossain elämän vaiheessa karvaton alue tai useampia. Meijän 4- vuotiaan tyttökissa on maha on ollut aina karvaton.

Alue on karvaton ja ärtynyt mutta avoimia haavoja tai märkiä ja tulehtuneita kohtia ei ole. Usein karvat lähtevät vatsan alta takareisien sisäsivuilta jatai nivusalueelta. Vuosi sitten kissaa haettaessa huomasimme että kissa oli nuollut karvattomaksi takajalkojen sisäpinnat sekä vatsan alueen.

Kun parantumisen merkkejä ei näkynyt päätimme käydä näyttäytymässä eläinlääkärillä. Alueet joista karva lähtee lisääntyy koko ajan. Kissa nuolee maha- ja jalkakarvat pois.

Koirilla ja kissoilla voi olla iho-ongelmia jolloin niistä erittyy enemmän hilsettä ja samalla enemmän allergeeneja. Karvaton alue on reilusti miehen kämmenen kokoinen ja on viime aikoina levinnyt taimpien nisien luota peräaukon ympäristöön ja reisien sisäpinnalle. Nyt vielä jännitämme onko kissa vielä tiineenä.

Tuttu lääkäri totesi saman kuin me. Turkki voi kantaa kissan hilsettä ja sylkeä siten että se joutuu kosketuksiin ihmisten kanssa mikä taipumus lisätä allergista reaktiota. Miksi kanissani on karvaton läikkä.

Murphy on oksennellut nyt tahtia 1krtvko. Jo useampana talvena kissan vatsan takaosa on kaljuuntunut. Jopa karvaton kissa tuottaa hilseä ja sylkeä.

Kun ruokavalio on saatu nyt kuosiin kutina on oleellisesti vähentynyt ja myös turvonnut suolisto on normalisoitunut. Viisainta on ensin tutkia kissa yleinen terveydentila koska sillä on ikää runsaasti. Kokemukseni mukaan vanhan kissan vatsan nuolemisessa on usein kyse joko rakon virtsan tai suolen muutoksesta jota kissa nuolemalla hoitaa.

Kuumina päivinä ulkoiluta koiraa sellaisella alustalla ettei maa polta sen anturoita esimerkiksi asfaltti. Huopaantuma muodostuu ylikypsästä karvasta jonka olisi jo pitänyt lähteä mutta se on jäänyt yhdeksi isoksi levyksi ihon pintaa pitkin. Kissa itse vaikuttaa vatsansa kaljuuntumiseen innokkaalla nuolemisella ja ilmeisesti myös karvaa poikki purren.

Karvan sijaan eläimen hilse allergisoi ja siksi karvattomatkin rodut aiheuttavat oireita. Kissan harjaaminen auttaa myös vähentämään kotona leijailevan irtokarvan määrää ja vähentämään jopa karvapallojen muodostumista. Kissa pyydysti ihmisen asumuksista ja ruokavarastoista pikkujyrsijät oman mahansa täytteeksi ja voitti siten ihmisen sydämen.

Alun perin nimeltään Don Sphynx ensimmäinen kissa jolla. Muuten turkki on ihan ok kunnossa. Jos menet ulos koirasi kanssa pidä mukanasi aina vettä jota voit antaa koiralle janoisuuden merkkien ilmetessä.

Joten yleensä kissat jotka leviävät vähemmän voivat yleensä aiheuttaa vähemmän allergisia reaktioita. We would like to show you a description here but the site wont allow us. Vatsan alla jo lähtenyt paljon karvaa.

Puoli vuotta sitten siitä otettiin sieninäyte joka. Kissan selän päällä oleva karvamuutos on todennäköisesti karvanhuopaantuma. Jo kahden viikon eliminaatiodieetti tässä tilanteessa auttoi ja vatsan turvotus laski.

Jos koirasi tuntuu kuumalta vie se välittömästi varjoon jatai kastele sen tassut kainalot ja vatsa viileällä. Kissa on tosin aika lihava. Huopaantuman alla iho hautuu ja hilseilee siellä saattaa olla jo infektio.

Kissan kynnet tulisi leikata säännöllisesti mutta sopiva huoltoväli riippuu yksilön elämäntavasta. Aluksi kissa vähensi nuolemistaan ja karvat kasvoivat mutta nyt se alkoi uudestaan. Kissa raivasi tien ihmisen sydämeen vatsan kautta oman vatsansa.

Tavallisin syy kaljuille alueille on se että kissa on itse nuollut karvat pois. Oksennus on pelkkää ruokaa ei karvapalloja eikä vierasesineitä. Kissan ihon pinnalla asusteleva Demodex gatoi aiheuttaa karvan nuolemista ja nyppimistä.

Mitä tulee ottaa huomioon kun koiralla on immuunivälitteinen trombosytopenia verihiutaleiden liian vähäinen määrä. Kissa aloitti nuolemaan itseään paljaaksi n. Vatsa alkaa pian olla jo lähes karvaton taipeet on karvattomat ja myös kyljistä myös on alkanut lähteä karvaa.

Erittäin älykäs hellä ja leikkisä. Meidän 9-vuotiaalla sisäkissalla on sama vika. Kortisonivoidetta ei vatsa-alueelle voi.

Kun kissa nuolee karvat pois. Paraneoplastista alopesiaa taustalla usein kasvainsairaus. Kissa nuolee mahakarvat pois ja nyt nuoleminen on levinnyt jalkoihin asti.

Bambino -kissojen ominaisuudet Yleensä luokitellaan kääpiökissaksi bambino -kissat jakavat lyhyet jalat muiden rotujen kuten Dwelf Minskin ja. Kun irtokarvat on harjattu pois kissa tulee nielleeksi niitä vähemmän. Koska kyseessä on ihon pinnalla asusteleva sikaripunkki muut alalajit elävät karvatupessa niin tämä demodex gatoi tarttuu helposti muihin kissoihin.

Samat lemmikit myös aiheuttavat eniten allergioita. Kliinisen tutkimuksen jälkeen selvittäisin veren ja virtsan tutkimukset sekä ottaisin rtg- ja ultraäänitutkimuksen. Kissat myös oksentelevat karvapalloja.

Bambino-kissa on pieni karvaton lyhytjalkainen kissa joka varmasti voittaa koko perheen sydämet hauskalla ja rakastavalla luonteellaan. Ajattelin sen johtuvan hoitokotielämän stressistä.


Kun Kissalla Allergia Puhkeaa Ruoka Aineallergioista Pissasirkus


Kun Kissalla Allergia Puhkeaa Ruoka Aineallergioista Pissasirkus


Xq1l2w4pntzjym


Kissanpentu Sai Pahan Ripulin Tautirumba Kesti Kuukausia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...