perjantai 22. lokakuuta 2021

Lumibengali

Jokainen täplä tai ruusuke tulee rajata selvästi. For sale Lumibengalivauvat.


Pin On Cats

Nad armastavad inimestega suhelda ja neid võib alati leida perekonna tegevuste keskelt.

Lumibengali. Lauma sai viimeisimmän jäsenen ihanaisen Lara-tyttösestä talvella 2006 joka tuli meille sijoitukseen SiruCatsilta. Tästä saat tietoa syntyneistä myytävistä pennuista. Vaalea himalajannaamioinen pääsi isosiskonsa kanssa samaan kotiin ja tummemmat tonkineesinaamioiset pääsivät.

Hyvästien aika Nämä pienet muuttivat loppuelämän koteihinsa tänään. Torifissä on tällä hetkellä 419 Lemmikkieläimet ilmoitusta alueella Koko Suomi. Matka meni kivasti autolla Tallinnaan ja takaisin siinä välissä siis kaksi yötä hotellissa.

Meidän kissalassa on pentuja hyviltä ja arvokkailta rotulinjoilta. Heidän kultainen hohma tulee heidän leopardikissansa syntyperästään ja heidän takkeissaan voi olla pilkkuja ruusukkeita nuolenpäät merkkejä. Lumi bengali poika.

2-vuotias himalajanaamio bengalinaaras lumibengali sekä pian 3-vuotias marmoritabby uros Jos kiinnostaa - ota yhteyttä kerron lisää. Tyttö on seurallinen tulee hyvin toimeen muiden kissojen kanssa. Bengalin kissa on kotieläin kissarotu luotu kotikissat erityisesti täplikäs Egyptiläinen Mau kanssa Aasian leopardikissa Prionailurus bengalensisRodun nimi tulee leopardikissan taksonomisesta nimestä.

Kysäisepä ukki niiden rotu kun ehdit. Värit voivat olla erilaisia rodustandardit sallivat useita perusvärejä yleisimpiä niistä ovat leopardi ruskea välilehti hopea lumi lumi-bengali hiili. Vastasyntynyt pentue on Pamin ensimmäinen pentue.

Stella sai molempina päivinä sertinsä ja lauantaina oli vielä tuomarin paras kastraattinaaras. Mutta kauneimpia kissoja ne kyllä on ja niin kevyitä ja ketteriä. Uutta kotia etsivät aikuiset.

Kissalamme oma kasvatti joka on menestynyt näyttelyissä upean ulkomuotonsa ansioista. Kissalamme oma kasvatti joka on menestynyt näyttelyissä upean ulkomuotonsa ansioista. Meilläkin on bengali neljävuotias lumibengali.

Hän rakastaa mökkielämää seikkailuja ja sorsien perässä uimista. Luonteeltaan Pami on erittäin sosiaalinen ja aktiivinen. Bengali kassid on äärmiselt intelligentsed kassid kes loovad oma omanikega tugevaid sidemeid.

Vanhemmat tarkistetaan geenitesteissä ettei. Kai bengalitkin on niin yksilöllisiä siinä kuinka seurallisia ne on. Hän rakastaa mökkielämää seikkailuja ja.

Luonteeltaan Pami on erittäin sosiaalinen ja aktiivinen. Bengali kass on keskmise suurusega või suur kodukass kes pärineb Aasia leopardkassi ja kodukassi ristamisest. Bengali kassid on väga aktiivsed ja armastavad.

En kasvata bengaleita mutta meillä näki päivänvalon. Kun näkis kuvan niin tietäisin. Kokeiltiin poikien kanssa ja täplikäs lumibengali Attila kävikin sitten näyttelemässä premioriksi asti.

Mutta jos kissat oikeasti näyttävät lähes valkoiselta ja niissä on mustat täplät tai raidat vähän kuin valkoinen tiikeri niin ainoa mahdollisuus on lumibengali. Voi miten ihana kissa. Se on tavallaan vaan pikkusiskon kissa muiden syliin se ei tule tai mene viereen nukkumaan.

Lumibengali bengalikissa bengalipentu. Stella nautti hotellielämästä täysillä. Bengali-kissojen malli on hyväksyttävä täplien pistorasioiden ja raitojen muodossa.

Lumibengali tyttö syntynyt 1212021 etsii rakastavaa kotia. Tyttö on rekisteröity 2x rokotettu madotettu sirutettu. Myydään lemmikiksi luovutus heti.

Vastasyntynyt pentue on Pamin ensimmäinen pentue. Bengaleilla on villi ulkonäkö.


Seal Lynx Snow Bengal Kitten Ghost Orchid Bengal Cat Bengal Kitten Bengal Cat Kitten


Lumi Bengali Prinssi Bengal Cat Cats Bengal


Tica Cfa Bengal Kittens For Sale Extraordinary Bengals In 2021 Bengal Kitten Bengal Kittens For Sale Bengal Cat Price


Lydia And Ali With Lumi The Looney Snow Bengal Bengal Kitten Bengal Cat Cats


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...