tiistai 26. lokakuuta 2021

Musta Kissa Rotu

Devon Rex kissa rotu historia. Toinen pää on mitä kutsutaan joskus nimellä a locket kissa enimmäkseen musta kissa jonka vatsan tai kurkun valo on valkoista - se voi olla niin pieni kuin muutama karva.


Bombay Rotukirjasto Kissat Purina Suomi

Tämä on yleensä harmaa musta valkoinen ja inkivääri.

Musta kissa rotu. 1980-luvulla aloitettiin tiukka jalostusohjelma jonka tavoitteena oli karsia rodun villit ominaisuudet ja varmistaa sen. Tällä lempeäluonteisella ja suurikokoisella kissalla on kaunis ja upean värinen turkki sekä kirkkaan siniset silmät. Suomen Kissaliitto ry on suomalaisten rotukissayhdistysten keskusliitto.

Kaikki pentueen pennut olivat mustia mutta niillä oli burman hieno silkkinen ja kiiltävä turkki. Rotu on kehitetty Englannissa tavallisten kotikissojen valioyksilöistä 1880-luvulla. Syyrän värjäykseen kutsutaan sitä usein Siperian värikohdaksi.

Värit ovat hopea sininen savu ja musta. Sivuiltamme löydät tietoa rotukissatoiminnasta Suomessa kasvatuksesta kissatapahtumista yhdistyksistä sekä kissaroduista. Kissa Aita Puu Aita.

Se ei ole rotu kissa ja vielä kissojen kanssa tämän väritys eivät yleensä on yleinen persoonallisuus joka. Aloitetaan juuri sillä inspiraation antaneella savannikissalla joka myös savannah-nimellä tunnetaanSuomessakin sallittu vaikkei virallinen varsin isokokoinen kissa on kesykissan ja servaalin afrikkalaisen villikissan risteymä. Bombayn luonteessa yhdistyvät burman ja amerikkalaisen lyhytkarvan parhaat puolet.

Egyptin kissat kuten ne jotka arvostavat eläimiä eivät jäljitelmää vaan armo ja rotu. Mutta aina on ollut olemassa muunkin värisiä brittejä. Tämä rotu on peräisin Norjan maasta.

Persialainen kissa on erehtymätön rotu kotikissaeläinten runsaan turkin ja leveiden litteiden kasvojen vuoksi. Rotu syntyi 1960-luvulla USAssa yrityksessä risteyttää aasianmetsäkissasta leopardikissa ja kotikissasta villin näköinen mutta luonteeltaan rauhallinen kissa. Siperian kissa paino - noin 6 kg kun taas kissat ylittävät ne huomattavasti ja saavuttavat 12 kg.

Tämä kiehtova rotu sai alkunsa Yhdysvalloissa vuonna 1986 kun Judee Frank risteytti siamilaisen kissan servaalilla servaalit ovat Yhdysvalloissa laillisia. Kissa jossa on vähän valkoista katsotaan olevan matala-asteista valkoista leikkausta jossa alle 40. Kissat voivat tulla eri värejä ja kuvioita.

Lataa kuvapankista Sekarotuinen kissa parhaan valokuvatoimiston valokuvia - miljoonia ensiluokkaisen laadukkaita tekijänoikeusvapaita valokuvia kuvituksia ja kuvia kohtuulliseen hintaan. Yksi silmiinpistävimmistä on smokki kissa kontrasti mustavalkoinen sekä kontrasti gregariousness ja riippumattomuus. Kissa katolla - aivan kuin lapset.

Alkuperäinen Devon Rex-tuli siitä koska luonnollinen mutaatio joka tapahtui vuonna Devon takaisin vuonna 1959 jossa outo musta kihara-pinnoitettu kissanpentu nimeltään Kirlee syntyi pentueen moggies ajatellut isänä suuri musta kissa kanssa ringlets tämä kissanpentu jalostettiin sitten kahdeksi. Bombay on lyhytkarvainen kissarotu joka luotiin Yhdysvalloissa vuonna 1958 parittamalla musta amerikan lyhytkarvainen ja ruskea burma. Musta kissa - tuhma hauska ja ei lainkaan haitallinen rikkoa stereotypioita.

Lataa kuvapankista Valkoinen kissa parhaan valokuvatoimiston valokuvia - miljoonia ensiluokkaisen laadukkaita tekijänoikeusvapaita valokuvia kuvituksia ja kuvia kohtuulliseen hintaan. Messy Beastin mukaan on mustan ja valkoisen kissan asteikko. Toisen maailmansodan jälkeen brittejä oli.

Se rakastaa lapsia ja itвђ s kissan maailman koira joka saattaa tarjota vähän molempia maailmoja sinulle ja perheellesi kun on löydettävä kissa jota. Aavemainen eläin tumma lemmikki- halloween kissan- pimeys musta kissa keltainen oppilas lähikuva katse kisu iiris silmä. Kissan keskimääräiset kustannukset ovat välillä 500 ja 800 dollaria.

Siperian rotu sisältää lukemattomia värejä. Kissa lemmikki- Mieze lyhyet hiukset kotikissa brittiläinen lyhytkarva kissa täysiverinen eläinten maailma rotu kissa BKH makea Public Domain. Tämä upea musta kissa on täydellinen kissa-koira perheellesi.

Ragdoll on kissarotu joka miellyttää kaikkia niitä kissojen ystäviä jotka pitävät siamilaiskissoista colourpointeista ja muista naamiokuviollisista kissoista. Alkuun tavallisin väri oli sininen ja vielä nykyisinkin monet uskovat että British Blue on kissan ainoa oikea väri ja rotunimitys. Punainen kissa - tuo hyvää onnea ja tulee olemaan niin optimistinen kuva sisustasi.

Lataukset Ilmaisia Kuvia. Norja Forest Cat. Emme tiedä tarkkaa päivämäärää jolloin tämäntyyppinen kissa ilmestyi ensimmäisen kerran mutta joidenkin tietojen mukaan se on melko vanha.

Pennut ovat sydämen avaamista söpö ja aikuiset ovat ainutlaatuisesti houkuttelevia. Kitten Musta Kissa Pet. Se on suuri kissa joka painaa 8.

Vauva Kissa Kissa Vauva. Musta kissa kissa musta eläin lemmikki- tumma kissanpentu kissan- valkoinen katse näköinen Public Domain. Itвђ s kissa joka rakastaa hakea voi olla hihnassa koulutettu ja se on erittäin leikkisä luonteeltaan.


Naantali Varsinais Suomi Kissa Kotiutunut 31493 Karkurit Fi


Kissaelaimet Felidae


Black Beauty Norwegian Forest Cat Forest Cat Norwegian Forest


22 Upeaa Mustaa Kissarotua Care Com Verkkolehti


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...