perjantai 22. lokakuuta 2021

Musta Kissa Rotu

Uskotaan että tämä auttoi brittiläisiä ja venäläisiä merimiehiä jotka vierailivat Arkangelin satamassa. Standardin mukaan villaväri on sallittu paitsi.


22 Upeaa Mustaa Kissarotua Care Com Verkkolehti

Siperian kissan rotu muodostui lähes luonnollisesti.

Musta kissa rotu. Tämä rotu on kotoisin Arkangelin alueelta. Mikäli tähän ei ole mahdollisuutta pennut lisätään listalle kasvattajan pyynnöstä. Sivuiltamme löydät tietoa rotukissatoiminnasta Suomessa kasvatuksesta kissatapahtumista yhdistyksistä sekä.

Lataa kuvapankista Sekarotuinen kissa parhaan valokuvatoimiston valokuvia - miljoonia ensiluokkaisen laadukkaita tekijänoikeusvapaita valokuvia kuvituksia ja. Pohjimmiltaan se tapahtuu vanhempien eläimiä. Siperian rotu sisältää lukemattomia värejä.

Kissa on harvinainen smaragdisilmä. Nenä ja silmänympärykset ovat mustia ja. Suomen Kissaliitto ry on suomalaisten rotukissayhdistysten keskusliitto.

Myydään kissa Maine Coon Ikä 15 vko. Turkin musta väri on seurausta genetiikasta eikä pahojen voimien koneistuksista. Rotu sai alkuunsa Kanadassa 1906-luvulla ja vaikka se onkin vielä suomessakin varsin huonosti tunnettu se on herättänyt paljon keskustelua erikoisen ulkonäkönsä vuoksi.

Egyptin kissat kuten ne jotka arvostavat eläimiä eivät jäljitelmää vaan armo ja rotu. Mikäli haluat laatan ilman siluettia eli tuota rotukuvaa ilmoita muut tiedot mutta jätä rotu pois. Tämä rotu arvostetaan sen metsästysominaisuuksista ja ylellisestä harmaasta turkista jossa on sininen sävy.

Kerttu mustaharmaa marmorikuvioinentyttö etsii rakastavaa kotiaKerttu on syntynyt 2952021on tunnistusmerkitty mikrosirullasäännöllisesti madotettu. Amerikkalaiskissan ja burmalaiskissan lyhytkarvaiset yksilöt valittiin risteyttämiseen. Messy Beastin mukaan on mustan ja valkoisen kissan asteikko.

Joissakin tapauksissa tummumista hiukset. Tummuminen hiukset genetiikan on tärkeä rooli koska esi rotu on musta kissa Persian. Ilmoita koirasi nimi syntymä- ja kuolinaika sekä rotu kassalla lisätiedot kohdalla.

Ensinnäkin sinun täytyy hajottaa myytit jotka on vuosisatojen ajan luotu kissan hiusten mustan värin ympärille. Villa käpälät nenän kärki -. Lisää pennut listalle itse SUROK Inside-palvelun kautta.

Savannah tai savannikissa on pitkä hoikka ja pitkäjalkainen kissa jonka lopullinen koko riippuu siitä kuinka lähellä kyseinen yksilö on ensimmäistä risteytettyä sukupolvea varhaisempien sukupolvien edustajat ovat varsin kookkaita. Kissan älylliset kyvyt ovat parhaimmillaan. Alkuperäinen Devon Rex-tuli siitä koska luonnollinen mutaatio joka tapahtui vuonna Devon takaisin vuonna 1959 jossa outo musta kihara-pinnoitettu kissanpentu nimeltään Kirlee syntyi pentueen moggies ajatellut isänä suuri musta kissa kanssa ringlets tämä kissanpentu jalostettiin sitten kahdeksi.

Rakastavaherttainentulee toimeen muidenkin eläintenkissakoirakanssa. Tämä on yleensä harmaa musta valkoinen ja inkivääri. Tämän rodun edustajat erottuvat tyylikkäistä turkista valtavista ilmeisistä silmistä melko suurista ruumiin kooista ja leveästä pensasista häntä.

Kissat ovat sympaattisia tällaisiin menettelyihin joten ne eivät aiheuta ongelmia. Suosituimpia ovat vaaleat värit. Jos näin tapahtuu nuoren lemmikin se on suuri haitta.

Toinen hyvin samanlainen rotu on Bombay. Kauniit ja ilmeikkäät kuparisetkultaiset silmät ovat kaukana toisistaan. Se on laajalti levinnyt ympäri maailmaa.

Kissa jossa on vähän valkoista katsotaan olevan matala-asteista valkoista leikkausta jossa alle 40. Tämä rotu tulee Arkangelin alueelta. Lähetä tässä tapauksessa ylimääräinen kopio astutustodistuksesta SUROKin sihteerille ja.

Musta Siperian kissa on kaikkialla musta. Syyrän värjäykseen kutsutaan sitä usein Siperian värikohdaksi. Väri on peritty äidiltä pojalle - Useimmissa tapauksissa musta kissa synnyttää pentuja joilla on täsmälleen sama takki.

Mielenkiintoista on että Bombay on rotu joka syntyi amerikkalaisen lyhytkarvan ja burman kissojen risteytyksestä 1950-luvulla. Siperian kissa paino - noin 6 kg kun taas kissat ylittävät ne huomattavasti ja saavuttavat 12 kg. SFINXS-kissa Sfinx rotu Sfinx eli Sphynx on harvinainen kissarotu joka luonnollisen mutaation aiheuttaman geenivirheen vuoksi on lähes karvaton.

Nenä- ja tassutyynyt ovat vaaleanpunaisia sinertävän harmaita tai vaaleanpunaisia ja sinertävän harmaita pilkkuja. Musta kissa on kuitenkin luonteeltaan erilainen. Tulokseksi saatiin kissarotu jolla on pitkänomainen ruumiinrakenne ja harvinaislaatuinen turkin väritys ja joka villistä sukuperästään johtuen kaipaa aina silloin tällöin kokenutta kissanomistajaa.

Tämä rotu ilmestyi amerikkalaisen kasvattajan ja kasvattajan Nicky Hornerin ansiosta joka halusi saada täydellisen kopion intialaisesta villikissasta kotonaan. Vartalo on kiinteä ja lihaksikas ja selkä voimakas ja suora. Siitä on tullut laajalle levinnyt kaikkialla maailmassa.

Tätä rotua on saatavana monissa väreissä mukaan lukien kiinteä musta. Bombay on keskikokoinen kissa jonka kiiltävän musta turkki hohtaa kiiltonahan tavoin. Musta kissa - tuhma hauska ja ei lainkaan haitallinen rikkoa stereotypioita.

Tämä kiehtova rotu sai alkunsa Yhdysvalloissa vuonna 1986 kun Judee Frank risteytti siamilaisen kissan servaalilla servaalit ovat. Hän ei tule hyvin. Jalostuksessa tämä väri esiintyy useimmiten persialaisissa itämaisissa brittiläisissä rotissa yksinomaan kissoissa.

Punainen kissa - tuo hyvää onnea ja tulee olemaan niin optimistinen kuva sisustasi. Devon Rex kissa rotu historia. Mikäli haluat nähdä etukäteen minkä näköinen sivuprofiili laattaan kaiverretaan laita meille sähköpostia talentidaaniella niin voimme.

Toinen pää on mitä kutsutaan joskus nimellä a locket kissa enimmäkseen musta kissa jonka vatsan tai kurkun valo on valkoista - se voi olla niin pieni kuin muutama karva. Musta kissa valokuva kissa kuva. Aloitetaan juuri sillä inspiraation antaneella savannikissalla joka myös savannah-nimellä tunnetaanSuomessakin sallittu vaikkei virallinen varsin isokokoinen kissa on kesykissan ja servaalin afrikkalaisen villikissan risteymä.

Pää ja korvat ovat kauniin pyöreitä ja kuono leveä ja tylppä. Kissa katolla - aivan kuin lapset. Puheenjohtaja Pia Nyman 050-5432 987 tai sihteeri Kirsi Ovaskainen 050-469 0960.

Musta Kissa Eläin Olento Kissan- Kotimainen Rotu Taikausko Lemmikki- Illustration. Tuloksena oli uusi puhdas musta rotu joka on melkein pantterimainen. Omavarainen kissa ei ole kovin kiintynyt taloon sietää rauhallisesti liikkumista ja tunnetaan stressinkestävyydestään.


Ilmaisia Kuvia Musta Kissa Poskiparta Selkarankainen Maine Coon Norjalainen Metsakissa Pienille Ja Keskisuurille Kissoille Kissa Kuten Nisakas Petoelaimet Nebelung Kotimainen Lyhytkarvaista Kissa Kotimainen Pitkakarvainen Kissa 3707x2854


Naantali Varsinais Suomi Kissa Kotiutunut 31493 Karkurit Fi


Kissa Kotikissa Rotu Ilmainen Valokuva Pixabayssa


Bombay Rotukirjasto Kissat Purina Suomi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...