torstai 21. lokakuuta 2021

Musta Kissan Tango Sanat

Kun pitkän narun päähän mä laitan paperin niin kissa tanssii aivan tangon askelin. Soi mustan kissan tango tango tango.


Mustan Kissan Tango Susanna Lonnberg Shazam

Nyt mustan kissan tanssi sen ikioma on.

Musta kissan tango sanat. Hei tanssi kissa tango tango tango nyt mustan kissan tanssi sen ikioma on On saanut tunnustusta jo tämä kissa musta ja siitä kissa kiittää - - - nyt kaikkein kauneimmin. Tässä tulee hirmuinen Rölli on Toivelaulukirja 13ssa. Browse for Musta Kissa song lyrics by entered search phrase.

Hei tanssi kissa tango tango tango nyt mustan kissan tanssi. Youtube mustan kissan tango sanat mustan kissan tango sanat Mustan kissan tango Musta Ruusu tango sanat musta takki kissan karvoissa tango karaoke suomalaiset tangot sanat ja savelet Sydän tango sanat hurmio tango sanat tango kuuluu kaikillesanat tango karaoke suom tangot sanat ja savelet. Maaliskuuta 1969 jolloin nelivuotias Vincenza Pastorelli esitti sen nimellä Volevo un gatto nero Halusin mustan kissan.

Hei tanssi kissa tango tango tango nyt mustan kissan tanssi sen ikioma on. Mustan kissan tango on alun perin italialainen sävelmä joka saavutti suosiota ensin Kultaisen šekiinin laulukilpailussa 11. On saapasjalkakissa ja kissa pistoksissa.

Soi mustan kissan tango tango tango se japanista lensi tänne meillekin. Nuotteja voi etsiä itsekin kirjaston internet-sivuilta Aineistohaku- tai Tiedonhaku -kohdasta. Kun pitkän narun päähän mä laitan paperin niin kissa tanssii aivan tangon askelin.

Sen mustan kissan tassut ne sitten hassut on. Soi mustan kissan tango tango tango se Japanista lensi tänne meillekin. Tango Sinikalle Taisto Tammi.

PMMP Mustan kissan tango Lyrics La-la-la-la-la-la lal-la. Niin kissa tanssii aivan tangon askelin. Lasten laulu La-la-la-la-la-la lal-laJos mustan kissan saisin mä sitä rakastaisinSen mustan kissan tassut ne sitten hassut onKun pitkän narun päähän mä.

Hei tanssi kissa tango tango tango nyt mustan kissan tanssi sen ikioma on. Mustan kissan tango SANAT Jos mustan kissan saisin mä sitä rakastaisinSen mustan kissan tassut ne sitten hassut onKun pitkän narun päähän mä laitan paper. Sen mustan kissan päivät on aidot kissanpäivät sen mustan kissan posket jo ovat säämiskää.

Ja musta kissa tähti on television -sen tango kansainvälinen ja kaunis on. Soi mustan kissan tango tango tango se japanista lensi tänne meillekin. Suuri toivelaulukirja osa 8 sekä Suuri lastenlaulukirja osa 2.

Jos mustan kissan saisin mä sitä rakastaisin. Sen mustan kissan tassut ne sitten hassut on. Mustan kissan tango sanat sanoitukset.

Kuroneko No Tango - Volevo un gatto neroJaana ja Tiina Tynell Esko Linnavallin orkesteriFramarlo - Soricillo - Saukki - Linnavalli. Hei tanssi kissa tango tango tango nyt mustan kissan tanssi sen ikioma on. Jos mustan kissan saisin mä sitä tansittaisin.

Mustan kissan tango. Sen mustan kissan tassut ne sitten hassut on. Soi mustan kissan tango tango tango se japanista lensi tänne meillekin.

Sanat ja soinnut yli 7000 kappaleeseen. Se tango Kari KuuvaSe tango kadonneen hetkeks sai palaamaan Ei satumaata tuolla puolen meren löydy. Hei tanssi kissa tango tango tango nyt mustan kissan tanssi sen ikioma on.

On saanut tunnustusta nyt tämä kissa musta ja siitä kissa kiittää näin kaikkein kauneimmin Lal-lal-lal-la-la-la miii-au. Ja musta kissa tähti on television - sen tango kansainvälinen ja kaunis on. Se Japanista lensi tänne meillekin.

Soi mustan kissan tango tango tango se japanista lensi tänne meillekin. Sen mustan kissan päivät on aidot kissanpäivät sen mustan kissan posket jo ovat säämiskää. Mustan kissan tango.

Choose one of the browsed Musta Kissa lyrics get the lyrics and watch the. Tango merellä soi Ja se mietteeni saa Kotimaahan ja rakkaani luo Tango merellä soi Siintää syntymämaa Tuuli viestin jo luotasi tuo Saavu jälleen sä hiljaa vain Lausuit lähtöön kun käskyn sain Tango merellä soi Ja se 3688. Kun pitkän narun päähän mä laitan paperin niin kissa tanssii aivan tangon askelin.

Sen mustan kissan tassut ne sitten hassut on. Ja musta kissa tähti on television - sen tango kansainvälinen ja kaunis on. 11 rows Musta ruusu Veikko TuomiVanhan linnan puistossa on musta ruusu piilossa ja taru.

Ja Kiplingillä kissa on villin viidakon. Mustan kissan tango SANAT Jos mustan kissan saisin mä sitä rakastaisin. Chorus Hei tanssi kissa tango tango tango nyt mustan kissan tanssi sen ikioma on.

Sen mustan kissan tassut ne sitten hassut on. Hei tanssi kissa tango tango tango nyt mustan kissan tanssi sen ikioma on. Tunnen huolen Ohjelmoitu rytmi taivaan täyttää Ei primas soita Unkarissa Diskoks muuttui musta kissa jossa tangon taitojaan sai käyttää 5963.

Illan viimeinen tango sanat Illan viimeinen tango Musta Ruusu tango sanat Sateen tango sanat tango karaoke suomalaiset tangot sanat ja savelet anna-liisa tango sanat mustan kissan tango sanat unikuva tango. Hei tanssi kissa tango tango tango nyt mustan kissan tanssi. PMMP Mustan kissan tango lyrics.

Kun pitkän narun päähän mä laitan paperin niin kissa tanssii aivan tangon askelin. Sen mustan kissan tassut ne sitten hassut on. Jos mustan kissan saisin mä sitä rakastaisin.

Soi mustan kissan tango tango tango. Hei tanssi kissa tango tango tango nyt mustan kissan tanssi sen ikioma on. Jos mustan kissan saisin mä sitä rakastaisin.

Kun pitkän narun päähän mä laitan paperin niin kissa tanssii aivan tangon askelin. Jos mustan kissan saisin niin sitä rakastaisin sen mustan kissan tassut ne sitten hassut on. Hei tanssi kissa tango tango tango.

Laulu menestyi myös Japanissa nimellä Kuroneko no tango 黒ネコのタンゴ josta se lensi tänne meillekin kuten suomennoksessa. Säestys kappaleeseen Mustan kissan tango löytyy useastakin kokoelmasta. Kun pitkän narun päähän mä laitan paperin niin kissa tanssii aivan tangon askelin.

Sen mustan kissan tassut ne sitten hassut on. Kun pitkän narun päähän mä laitan paperin niin kissa tanssii aivan tangon askelin.


Pmmp Mustan Kissan Tango Lyrics English Translation


Mustan Kissan Tango Susanna Lonnberg Shazam


Raggars Mustan Kissan Tango 2008 Cdr Discogs


Raggars Mustan Kissan Tango 2008 Cdr Discogs


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...