perjantai 1. lokakuuta 2021

Ragdoll Kissa Luonne

Ragdoll on kissa joka hurmaa omaa lemmikkiä etsivän yleensä sinisillä silmillään ja pehmeällä ulkomuodollaan. Myöskin koiriin sopeutuminen käy yleensä ragdollilta pääsääntöisesti hyvin.


Ragdoll Cat S Jm Ragdoll

Ragdoll viisas rauhallinen ja koiramainen kissa.

Ragdoll kissa luonne. Ne ovat mielellään mukana perheen puuhissa ja. Ragdoll hurmaa ensi silmäyksellä katsojan sinisillä silmillään ja nallemaisen pehmeällä olemuksellaan. Ragdoll on tunnettu suvaitsevaisuudestaan muita eläimiä kohtaan ja se pärjää erinomaisesti lasten kanssa.

Ragdoll on rakastava ja hiljainen rotu jolla on hyvin rento luonne. Ragdolleille tyypillisintä on kuitenkin niiden luonne. Siksi hengitysongelmaa ei välttämättä tunnista.

Ei hemmetti tuon kissan kanssa mulla menee jo hermot siihen päivittäin ja monta kertaa-paskapersettä saa olla pesemässä monta kertaa päivässäviikossa kun vatsa on löysänä ja mitään vikaa ei löydy mistään. Ragdoll kasvaa hitaasti ja nykäyksittäin se on täysikasvuinen vasta kolmen vuoden iässä. Se tulee hyvin toimeen lasten sekä erilaisten lemmikkien kanssa.

Incat ry Ragdoll. Ragdoll-kissan upeaa turkkia täytyy hoitaa säännöllisesti jotta se pysyy hyvässä kunnossa. Sen paksu karvapeite tekee siitä kokoaan massiivisemman näköisen vaikkei kyseessä ole.

Royal Canin Ragdoll Adult -täysravinto auttaa tukemaan kissan luuston ja nivelten hyvinvointia. Ragdoll on erittäin lempeä seurallinen ja kiintyy omistajaansa seuraten häntä. Myös tyttäriensä sapuskat ja lihoi.

Ragdoll on kissa joka hurmaa omaa lemmikkiä etsivän yleensä sinisillä silmillään ja pehmeällä ulkomuodollaan. Suuren kokonsa takia ragdoll kehittyy hitaasti ja voi kulua 3-4 vuotta ennen kuin kissa on täysikasvuinen ja että sen kuviointi ja väritys ovat täysin kehittyneitä. Maijan mielestä Ainon luonne on kuitenkin parantunut vanhetessaan ja kissasta on tullut enemmän esiin ragdollille tyypillisiä luonteenpiirteitä.

Ragdollit ovat rauhallisia seurallisia ja syvästi ihmiseen kiintyviä. Ne ovat aina siellä missä ihmisetkin ovat ja osallistuvat kaikkeen mitä perheessä tehdään. Rakastaa noutamista ja sille voi opettaa erilaisia temppuja.

Seurallisuus leikkisyys lempeys luottavaisuus älykkyys ja huumorintaju ovat rodulle tyypillisiä ominaisuuksia Lähde. Juuri niihin sinisiin silmiin ihastuin kun aloin harkitsemaan rotukissan ostamista. Ragdoll on kookas kissa joka hurmaa sinisillä silmillään pehmeällä silkkisellä turkillaan ja rennolla olemuksellaan.

Siinä missä Aino nuorempana ei paljonkaan hakenut läheisyyttä vaan puuhaili omiaan näin. Ragdoll-kissat menevät rentoutuessaan veteläksi kuin spagetti josta ne ovatkin saaneet nimensä joka tarkoittaa räsynukkea. Se on rauhallinen seurallinen ja osallistuva ihmiseen syvästi kiintyvä kissa.

Sillä on kirkkaan siniset silmät silkkisen pehmeä turkki ja luonteeltaan se on hyvin lempeä sosiaalinen ja rauhaa rakastava. Kuitenkin kun rotuun tutustuu paremmin huomaa että ragdolleille tyypillisintä on niiden luonne. Ragdoll on varsinainen hurmuri.

Sen osallistuva luonne on yksi ragdollin parhaimpia ominaisuuksia. Ragdollit ovat rauhallisia seurallisia ja syvästi ihmiseen kiintyviä. Kaikkien kissojen tavoin myös ragdollin turkinhoito tulee aloittaa pentuna jotta kissa tottuu käsittelyyn ja oppii nauttimaan sen mukanaan tuomasta huomiosta.

Ragdoll on keskikokoinen kissa - naaraat painavat enintään 65 kg kollit jopa 95 kg. Ragdoll tulee hyvin toimeen sekä lasten että erilaisten lemmikkien kanssa. Kuitenkin syy miksi se löytää tiensä helposti niin yksin elävän kuin lapsiperheenkin kotiin on kissan ainutlaatuinen luonne.

Ragdollien hurmaavin piirre on niiden luonne. Jokainen ragdoll on yksilö ja oma ihana persoonansa. Opi tekemään asiat mukaviksi kotona kun adoptoit kissan.

Ragdollit ovat rauhallisia seurallisia ja syvästi ihmiseen kiintyviä. Ragdoll on Suomen suosituin kissarotu ja yhdistykseen kuuluu 70 kasvattajaa. Vuoden Ragdoll kissa kisan tuloksia.

Urokset painavat 6-10 kg naaraat 4-5 kg. Lisäksi ragdollin kauniit siniset silmät tekevät rapsutuksen laiminlyönnistä vaikeaa. Olkapään kohdalta mitattuna ne ovat 40 cm korkuisia ja saavuttavat jopa 120 metrin pituuden nenästä hännänpäähän.

Ragdoll on seurallinen kissa joka touhuaa mukana arjen askareissa. Ragdoll on kissa joka hurmaa omaa lemmikkiä etsivän yleensä sinisillä silmillään ja pehmeällä ulkomuodollaan. Aikuinen ragdoll on komea suuri ja lihaksikas kissa.

Kissa pitää lapsien kanssa leikkimisestä kunhan tutustuttaminen tehdään asiallisesti ja lapset osaavat kohdella kissaa oikein. Rotu on peräisin 1960-luvun Yhdysvalloista ja on nykypäivänä yksi suosituimmista kissaroduista. LUONNE Ragdoll on myös erittäin koiramainen kissa se mm.

Suomen Ragdoll-kissayhdistys selvitti kasvattajien ajatuksia rodun jalostuksesta syksyllä 2016. Suuret pyöreät kirkkaan siniset silmät ovat ragdollrodun tunnusmerkki samoin kuin. Elämäntapoihisi sopivin valinta Lue tärkeistä seikoista joihin kiinnittää huomiota kissaa ottaessa kuten ikä karvojen pituus ja minkä kissarodun ominaisuudet sopivat parhaiten elämäntapoihisi.

Ragdoll-kissa sopeutuu yleensä nopeasti uuteen perheeseensä. Kissa voi pihistä ja niiskuttaa mutta se ei rohise samaan tapaan kuin bulldogit äänet eivät ole niin raakoja. Se on hyvin sosiaalinen ja viihtyy erinomaisesti niin omistajien kuin näiden vieraidenkin seurassa.

Ne ovat aina siellä missä ihmisetkin ovat ja osallistuvat kaikkeen mitä perheessä tehdään. Ragdolleille tyypillisintä on kuitenkin niiden luonne. Luonne Ragdoll on erittäin seurallinen syvästi ihmiseen kiintyvä rauhallinen ja sopeutuvainen kissa.

Klo 1242 4112011. Koiramaisuus tulee esille myös siinä että ragdollin on aina ehdottomasti oltava kaikessa mukana mitä ikinä teetkin. Olen muistaakseni maininnut tästä asiasta blogissa joskus ennenkin mutta kertaushan on tunnetusti opintojen äiti.

Se sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja EPA DHA jotka yhdessä tauriinin kanssa auttavat sydänlihasta toimimaan ihanteellisesti. Suomen suurin ragdoll painaa yli 10 kg. Tasapainoinen kivennäisainekoostumus auttaa ylläpitämään täysikasvuisen kissan virtsateiden hyvinvointia.

Otettiin edesmenneen maatiaiskissan jälkeen Ragdoll ja oli kyllä vikatikki. Rapsuta ruoki ja rakasta minua.


Ragdoll Kissarotuja Zooplus Tietonurkka


Rotuesittely


Ragdoll Kissa Aino Rapsuta Ruoki Ja Rakasta Minua Koululainen Fi


Ragdoll Rotutiedot Purina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...