maanantai 11. lokakuuta 2021

Tonkineesi Kissa

Harmi etten yhtään yksilöä ole nähnyt ihan livenä mutta seuraavalla Kaakkois-Aasian matkallani toivon näkeväni tämän ihan itse Singaporessa synnyinseuduillaan. Tonkineesi on erittäin seurallinen kissa ja elää mieluiten toisten kissojen seurassa.


Insecurity Zach Kornfeld Fanfic Cute Cats And Dogs Pretty Cats Kittens Cutest

Born from the crossbreeding of the Siamese and the Burmese cat the Tonkinese cat was first.

Tonkineesi kissa. Klo 2157 Osta heti Yksityinen myyjä. Tämä kissa on erityinen risteytys siamilaisen kissan ja burman kissan välillä ja sillä on erittäin upea turkki. Kissani kissa nisäkäs selkärankainen pienille ja keskisuurille kissoille Felidae Tonkinese lihansyöjä thaimaalainen.

Lataukset PiMaChet Ilmaisia Kuvia. Kissat voivat olla monen värisiä vaikka useissa rotumääritelmissä sallitut värit on rajattu muutamaan. Kissojen värit muodostuvat tummasta pigmentistä eli eumelaniinista ja kellertävästä pigmentistä eli feomelaniinista jotka molemmat ovat melaniinejaLisäksi kissojen väritys muodostuu pigmentin puutteesta eli valkoisesta.

Siamilaisen tavoin tonkineesi on hyvin äänekäs kissa jolla on jatkuvasti paljon kerrottavaa. NPPE Base Search Text. At first glance you might think its a Siamese cat or even a Burmese cat but the Tonkinese cat lovingly nicknamed Tonk is a whole separate cat breed thats indeed worthy of praise.

Klo 910 Osta heti. TURKIN VÄRIT JA KUVIOT. Kaikki naamiovärilliset siamilais- tonkineesi- tai burmanaamio musta sininen suklaa lila kaneli beige punainen creme kaikki kilpikonnavärit.

Quite frankly we are obsessed. Sen turkki on tropiikin kissan turkki hyljemäinen eikä. Etsi kaupunki tai alue.

Amerikkalainen burma on tanakkavartaloinen ja leveärintainen kissa jolla on leveä pää ja lyhyehkö kuono. Uudelle kissan ostajalle on hyvä ja tarpeellista kertoa kaikista rodun mahdollisista vioista tätä kuitenkaan pelästyttämättä. Tonkineesi ei viihdy yksin joten se tarvitsee seurakseen toisen kissan jos se joutuu viettämään pitkiä aikoja yksin.

Tonkineesi on aktiivinen utelias ja leikkisä eläin joka tarvitsee paljon seuraa. Bengalirodun harrastajilla on tavoitteena jalostaa mahdollisimman paljon Aasian leopardikissaa muistuttava kissa joka on kuitenkin täysin kesykissa. Väri n musta ruskea a sininen b suklaa c lila o kaneli p beige d punainen e creme f kilpikonna g sinikilpikonna h.

Burma on yksi harvoista kissaroduista jolla on kaksi erilaista rotustandardia sen mukaan onko kyse eurooppalaisista vai merentakaisista kissoista. Auringossa kimalteleva leopardikuvioinen turkki ja täyteläisen vihreät silmät - bengali on upea ja huomiota herättävä kissa joka ei jää ohikulkijalta huomaamatta. Tonkineesi-kissa isohko kortti TURKU.

Siksi joillekin ihmisille voi olla shokki että tämä kissa ei irtoa pienintäkään. Postikortti - kulkematon - Paperitaide - 7818. Tärkeimmät tiedot ja ominaisuudet World Cat Congressin WCC materiaaleista.

Älykkäät ja hellyydenkipeät tonkineesit pyrkivät osallistumaan kaikkiin kodin puuhiin. Lataukset Dmitri Leiciu Ilmaisia Kuvia. Se onkin onnellisimmillaan saadessaan jakaa kodin lajitoverinsa kanssa.

Myös valkolaikullisina sekä näiden agouti muunnokset. Kissa eläin koira lemmikki- söpö kissanpentu turkki nisäkäs luonto pentu siamilainen valkoinen kissan. Yhtä kaikki bengali on kissa johon ei voi olla rakastumatta.

Hae vahvistamattomat 2021 - Suomen Kissaliitto ry Kehätieto OySuomen Kissaliitto ry Kehätieto Oy. Displaying both Siamese and Burmese features the Tonkinese is. Isosta-Britanniasta lähtöisin olevan eurooppalaisen burman vartalo on sen sijaan.

Rotua ei yleisesti pidetä parhaana rotuna lapsiperheisiin mutta kaikki kissat ovat erilaisia. Bengalin omistajat - tai pikemminkin palvelijat - aloittavat kuitenkin kissansa ylistämisen sen ihastuttavasta ja sosiaalisesta luonteesta. Huolellisen totuttelun myötä kissa voi oppia elämään lasten kanssa.

Tonkineesilla on siamilaisen naamakuvio mutta sen vartalo on linjoiltaan pehmeämpi ja sen luonne on hiljaisempi. 180 Hyvä. Tarjoa lemmikillesi parasta - 100 luonnollista ruokaa Britiltä.

Ei siis ole ihme että moni nykyään rakastettu kissarotu on Thaimaasta lähtöisin siamilainen ja thai burma ja tonkineesi sekä korat ovat kaikki ihania älykkäitä ja ihmisystävällisiä rotuja joiden alkumuodot tunnetaan yhä Thaimaassa. Rotu on varsin äänekäs ja se jutteleekin omistajalleen mielellään ja seuraa tätä paikasta toiseen. Ruskeatäplikäs bengali on alkuperäinen väri jota on bengalikissan jalostuksessa pyritty kehittämään.

Eihän kissa ole luomakunnassa mikään poikkeus jota ei koskisi vajavuuden laki. Aasian leopardikissan väri on luonnollisesti täplikäs. The Tonkinese cat is a friendly people-oriented and playful breed.

KISSA Felis silvestris catus Tonkineesi Tonkineesi kehitettiin 1950-luvulla USAssa siamilaisesta ja burmasta ja siinä näkyy edelleen molempien esivanhempien fyysisiä ominaisuuksia. Seuraava kissa luettelossa kissoista jotka eivät irtoa on Tonkinese-kissa. Jokaisella elollisella on huonoja geenejä jopa.

Eri kissarotujen sallitut värit. Jostain syystä tämä singapura on sirolla olemuksellaan ja suurilla silmillään oikea söpöläinen ja luonteeltaan tyypillinen aasialainen kissa.


Burmese Cat Veikko Burmese Cat Cat Breeds Types Of Cats Breeds


Pin On Felines


Pin By Marina Forsten On Mina Burmor Cats Animals Mina


Pin By Tanja Sutinen On Beneloben Cattery Cattery Cats Animals


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...