torstai 25. marraskuuta 2021

Burma Kissa Pentu

Kylmissä ruumiinosissa kun muita kehon kohtia hallitsee valkoinen väri. Myydään kissa Ragdoll pyhä birman pentu varattavissa Ikä Pentu.


Burma Kissanrodut Zooplus Tietonurkka

Veera on ehkä maailman kiltein kissa.

Burma kissa pentu. TURKIN VÄRIT JA KUVIOT. Pyhän birman hankinnassa ja rotua koskevissa kysymyksissä ota yhteyttä rotuneuvojiin. Burma on keskikokoinen lihaksikas kissa se painaa paljon enemmän kuin syliinottaja voisi arvata.

Pidä sen kiireiset aivot aktiivisina palapelileluilla ja sen keho liikkeellä kiusaajaleluilla joita se voi jahdata sekä isolla kissapuulla johon se voi kiivetä. FINCattish Hello Oscar BUR n Emo. Kaikessa rauhassa katsomme miten kasvatusasiat lähtevät.

Kasvatajakurssin kävimme 142017 Kuopiossa. Tutustuttuani kuitenkin kaverini burmaan terkut vaan Ellalle aloin. IC FINAmicus Luna.

Ruskeatäplikäs bengali on alkuperäinen väri jota on bengalikissan jalostuksessa pyritty kehittämään. Kissa muodostaa läheisen siteen omistajaansa josta se onkin hyvin riippuvainen. Kissat siinä kärsii kun luonnossa sinnittelevätKaikkia ei kukaan pelasta monet menehtyyKissoja on jo liikaa 20 000 joka vuosiLopettakaa siis niiden teettäminen.

Kasvattajien toivotaan lähettävän pentulistan muutokset sähköpostilla. Amerikkalainen burma on tanakkavartaloinen ja leveärintainen kissa jolla on leveä pää ja lyhyehkö kuono. Ruotsi oli vuorossa 1950-luvulla ja Suomi tuli perässä 1960-luvulla.

Aasian leopardikissan väri on luonnollisesti täplikäs. Bengalirodun harrastajilla on tavoitteena jalostaa mahdollisimman paljon Aasian leopardikissaa muistuttava kissa joka on kuitenkin täysin kesykissa. Jotta ne kissat säästyy kärsimyksiltä joihin ostajat ne päästääKun kissoja olis vähemmän hinta ja arvostus nousisSiruttakaa omanne niin voitte saada ne takaisin.

Standardin mukaan kissa on helppohoitoinen persialainen lyhyellä turkilla. Rotuneuvoja atbirmafi Anneli Teikari 040 500 3146. Kissa B2 x poskisoluharja Kissa.

Se kykenee täysin avaamaan ovia ja laatikoita tai penkomaan käsilaukkuasi. Jos listalta löytyi joku sinua kiinnostava pentu ota yhteyttä suoraan kasvattajaan. Sivuiltamme löydät tietoa rotukissatoiminnasta Suomessa kasvatuksesta kissatapahtumista yhdistyksistä sekä.

1 pentu varattavissa enään. Tulee täyteetÄiti musta valkoinen väri maatiaiskissa isä on sekarotuinen lupakorvanen skotish fold ja bengali rotujen. Suomen Kissaliitto ry on suomalaisten rotukissayhdistysten keskusliitto.

Mikäli tähän ei ole mahdollisuutta pennut lisätään listalle kasvattajan pyynnöstä. BURMA-PENTU SYNTYNYT 25112009. Isosta-Britanniasta lähtöisin olevan eurooppalaisen burman vartalo on sen sijaan.

Kuitenkaan jokainen naamiovärinen kissa jolla on valkoiset. Vaikka burma on leikkisä ja ilkikurinen se on myös hyvin hellä. Pentuvälittäjänä toimii Johanna Lähdekorpi.

Geneettisesti kissan naamioväritys näkyy sen ns. Burma on yksi harvoista kissaroduista jolla on kaksi erilaista rotustandardia sen mukaan onko kyse eurooppalaisista vai merentakaisista kissoista. Luovutus aikaisintaan 10102021 Emo.

Lapsoset ovat joko burma- tai tonkineesinaamioita ja värejä voikin alkaa jo tästä kuvasta arvuuttelemaan. Puheenjohtaja Pia Nyman 050-5432 987 tai sihteeri Kirsi Ovaskainen 050-469 0960. Ensimmäinen kissa Cindy löytyi Porvoosta ja toinen Stella Oulunsalosta.

Jokainen pentu on nyt erivärinen joten saapa nähdä mitä näistä kehkeytyy. Lisää pennut listalle itse SUROK Inside-palvelun kautta. Toisen maailmansodan jälkeen burma otti tassuihinsa Englannin ja pian sen jälkeen astui maihin Euroopan mantereelle.

Tai puhelimitse 358 40 7536 136. Uutta kotia etsivät aikuiset kissat ovat listan lopussa. GIC FI Pirimirrin Lanarkiitti Utu.

Suurin poikkeama nykyisiin oli ettei siinä vaadittu lyhyttä nenää koska sitä ei amerikkalaiselta lyhytkarvaiseltakaan vaadittu. Se on meidän kissalan pahnan pohjimmainen eli kolmen vanhemman kissan ja Kimulin lellimä ja hellimä. Kissa syö normaalisti ja sen turkki ja silmät voivat hyvin.

Väritys onkin yksi tämän kissarodun tärkeimmistä rotumääritelmistä. Burma myös burmankissa tai burmakissa on kaakkoisaasialainen kissarotu. Kolmaskin kissan hankinta tuntui luontevalta meille ja niinpä Viola haettiin meille Tiistenjoelta Lapualta.

Mutta vain aika näyttää varmasti kumpi pentu on. Burmankissa on ensimmäinen ihmisen kehittämä rotu. Siihen yritän nyt hieman vastataEn alunperin ollut ottamassa rotukissaa vaan tarkoitus oli antaa hyvä koti jollekin Helsingin Eläinsuojelukeskuksen huostassa olevalle kisulle.

GM2 gangliosidoosi burma BHK GM2 gangliosidoosi BHD burma GM1 GM2 Korat GM1 PRA rdAc Siamilainen PK def PRA rdAc. Teksti kopiotu Wikipediasta ja Kissat tietokirjasta. Terve kissa on energinen aktiivinen valpas ja utelias.

Geenitutkimuspaketit Geenitestit kissoille ja koirille. Tietoja burmasta Burman persoonallisuus on johtanut rodun laajaan suosioon. 1930-luvulla laivastolääkäri Joseph Thomson toi Burmasta Yhdysvaltoihin ruskean kissan Wong Maun joka on burmankissojen esiäiti.

Kasvatus alkoi kiinnostaa meitä harrastuksena. Se on todella leikkisä kuten kuvasta näkyy ja on säilyttänyt hellyyttävän pentumaisuutensa. Lots Of LoveKun pyysin postaustoiveita blogiarvonnan yhteydessä joku heitti kysymyksen miksi otin juuri burman.

En tarvitse kirjeenvaihtoystäviä keskustelkaa kotona asiasta onko kaikki samaa mieltä kissan hankkimisesta näin vältytään turhista yhteydenotoista ja säästetään kaikkien aikaa. Kissa pysyy terveenä kun sille annetaan päivittäin sopivaa ja hyvänlaatuista ruokaa sekä raikasta vettä ja sen elinympäristö kuten kissankoppi ruokailuastia ja nukkumapaikka pidetään puhtaana. - Yli 6 kkn ikäisistä pennuista tulee ilmoittaa kuukausittain mikäli kasvattaja haluaa pitää ne edelleen.

Joten burma ja venäjän sininen ovat jo todella kaukana sukutauluissa. Itämainen lyhytkarva on erittäin älykäs ketterä ja urheilullinen ja se rakastaa leikkiä. Tyttö kissan pentu 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 20112021 syntynyt tyttö kissa luovutettavissa 260222 jolloin 14 vk.

Suomen ensimmäinen LaPerm-pentue on syntynyt Oulussa. Pennut tulevat luovutusikään lokakuussa. Pentueessa on 3 poikaa ja 2 tyttöä.


Burma Kissa Silkkiin Kaaritty Tiiliskivi 2021


Pennut Fi Seirene


Burma Kissanrodut Zooplus Tietonurkka


Ninelli S Burmat


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...