torstai 4. marraskuuta 2021

Kisu Kodittomat Kissat

Kisun kotia etsivät pennut on rokotettu sekä madotettu aikuiset kissat on lisäksi leikattu. Kaikki kissat saavat myös turvasirun.


Etusivu Kisu

All cats up for adoption have been vaccinated at least once chipped spayedneutered dewormed and tested for FIV and FeLV.

Kisu kodittomat kissat. Tarkoituksena on auttaa hädänalaisia kissoja etsiä kodittomille kissoille uusi koti edistää. Happi ja Hiili ovat keväällä 2020 syntyneet tyttökanit. Pidämme erityisesti syömisestä rappukäytävässä ulkoilusta älypelien ratkaisemisesta sekä pahvilaatikoiden tuhoamisesta.

Kisu ry ei luovuta etenkään pentuja ja nuoria kissoja ainoaksi kissaksi. Nosta kissa pöydälle. Huomioittehan ettemme luovuta alle vuoden ikäisiä kissoja yksin ennestään eläimettömään talouteen.

May 12 at 556 AM. Jokainen kissa on omanlaisensa yksilö toinen ei saa paijauksesta tarpeekseen millään siinä kun toisesta ei ikinä tule sylikissaa. Etusivu Kissat Kodittomat kissat Maksuohje Kissan suojamaksu maksetaan Kisun tilille IBAN FI40 1146 3001 1286 66 viitenumeron saa ensikodilta viestikenttä jätetään tyhjäksi.

Ähtäri pelokas pentu löytynyt. 8 464 tykkäystä 478 puhuu tästä. Sivuston tarkoituksena on etsiä koteja Pohjois-Karjalan alueella sijoituksessa oleville kissoille.

Kaksi mainiota raitapaita-neitoa tässä etsimässä yhteistä kotia. 5962 likes 255 talking about this. Suurin osa ihmisistä jotka etsivät Kisu ryn kautta itselleen uutta perheenjäsentä toivovat kissan olevan pentu tai muutaman vuoden ikäinen nuori.

Kisun tarkoituksena on auttaa hädänalaisia kissoja etsiä kodittomille kissoille uusi koti edistää eläinsuojelutyötä ja vastustaa kaikenlaista. September 11 at 1230 AM. 320 sisältää 2 x 20 leikkauspantin Yksi aikuinen leikattu kissa ja yksi pentu.

Kodittomatinfo on luotettava kanava. Minä olen McCartney tuttujen kesken Mac ja tuo oranssi kisu tuossa on velipoikani Lennon eli Lennu. Aloita täyttämällä tämä lomake.

Their acute ailments have been treated. Kissatalotinfo Kissatalotinfo-hakemisto ei voi taata tietojen oikeellisuutta. Täällä kaksi kissaa ihanaa Olli ja Olavi noin 2014 vuonna syntyneet kaverukset.

Kissojen Katastrofiyhdistys KKY ry Kisu Ry kodittomat eläimet kodittomat kissat Pesu Ry PSEY Ry rekku rescue. Myös vanhemmat kissat tarvitsevat koteja. Aikuiseen ikään ehtineet kodittomat joutuvat usein odottelemaan sen oman perheen löytymistä hyvinkin kauan.

Kodittomat Kissat Pohjois-Karjalan maakunta. Minä olen McCartney tuttujen kesken Mac ja tuo oranssi kisu tuossa on velipoikani Lennon eli Lennu. Kisun kissojen suojamaksut ovat.

Täällä kaksi kissaa ihanaa Olli ja Olavi noin 2014 vuonna syntyneet kaverukset etsivät yhteistä loppuelämän kotia tositarkoituksella. Kodittomat Kissat toivottaa rauhallista joulunaikaa ja entistä parempaa ja turvallisempaa uutta vuotta 2021. Toivottavasti saa aikanaan hyvän kodin.

Kisu sai tarvittavat rokotteet ja hänelle on myös tehty madotus. Monessa tapauksessa pennun tai nuoren. Joulukalenterin LUUKKU 24.

260 ei koske pentuja alle 6kk Pentu alle 6kk. Haluatko lemmikin HESYn kautta. September 11 at 255 AM.

Hylätyt Kadonneet ja Kotia etsivät Kissat - HKKK. Kodittomatinfo on palvelu jossa suomalaisten eläinsuojeluyhdistysten eläimet etsivät uusia. Kisu ry ei luovuta etenkään pentuja ja nuoria kissoja ainoaksi kissaksi.

Emme luovuta kissoja myöskään vapaasti ulkoileviksi. Hopefully will get a good home eventually. Yhdistys toimii Pirkanmaalla Uudellamaalla ja Keski-Suomessa.

Uutta loppuelämän kotia etsimässä. Minä olen McCartney tuttujen kesken Mac ja tuo oranssi kisu tuossa on velipoikani Lennon eli Lennu. If you adopt two cats from the same foster home the adoption fee is 280 euros.

Kaksi aikuista leikattua kissaa. Kissa täytti vähän aikaa sit 4kk syntyi 04082021 ja on luovutettavissa heti. Etusivu Kissat Lue tämä ensin.

KISSA Felis silvestris catus Kodittomat kissat - kissat etsivät kotia Kisu Kissojen suojelu ry - Kissojen suojelu - Kisu ry on hädänalaisten kissojen oma yhdistys joka toimii Pirkanmaan alueella vapaaehtoisvoimin kissojen tarpeen mukaan. The adoption fee for a cat is 160 euros. Täytä kysely huolellisesti ja kohta sinullakin voi olla uusi kissakaveri.

8459 likes 535 talking about this. Olen 8-vuotias kollipoika ja veljeni Lennu on noin 3-vuotias. Vuonna 2020 Anun luota ja sijaiskodeista on päässyt uusiin koteihin 33 kissaa joista suurin osa on tässä kollaasissa.

180 sisältää leikkauspantin 20 Kaksi pentukissaa alle 6kk. Found a scary puppy. Puuhastelut vieraita Täti-ihminen bileet rescue tavarataivas sisustus Mässyt sairastelu videostar ihmisihmisen puuhastelut kodittomat kissat.

Hylätyt Kadonneet ja Kotia etsivät Kissat - HKKK. Kissojen suojelu Kisu onnittelee Eläinklinikka AlmaVet ia. Omaa kotia etsivät rescue kissat.

Kaksi mainiota raitapaita-neitoa tässä etsimässä yhteistä kotia. Leikattu kissa yli 6kk. Haluamme auttaa kissoja ja sinua löytämään toisenne.

Sadat kissat etsivät joka vuosi itselleen omaa elämänkumppania Kisu ryn kautta. Ei lapsille ja yliherkille aikuisille. Kisu ryn Keski-Suomen ensikotikissojen luottoeläinklinikka AlmaVetin eläinlääkärit Suvi ja Teppo Heinola on valittu vuoden 2021 eläinlääkäreiksi.

Osa oli kodinvaihtajia osa ensi kertaa uuteen kotiin menossa. Jos huomaat kissatalon tietojen puuttuvan tai olevan virheellisiä lähetä toki. Sivuston tarkoituksena on etsiä koteja Pohjois-Karjalan alueella sijoituksessa oleville kissoille.

Kissojen suojelu Kisu ry on hädänalaisten kissojen oma yhdistys jonka tarkoituksena on parantaa kissojen eläinsuojelullista tilannetta maassamme. Huomaathan että lomakkeen täyttäminen on mahdollista vain arkisin klo 8-23 välisenä aikana. Kodittomat Kissat Pohjois-Karjala Finland.

Minä olen McCartney tuttujen kesken Mac ja tuo oranssi kisu tuossa on velipoikani Lennon eli Lennu. Tutustuthan ennen lomakkeen täyttämistä sijoitusmaksuihin sekä sopimusehtoihimme. Halutessasi antaa kodin kodittomalle kissalle suosittelemme olemaan yhteydessä Suomalaisiin kissataloihin.

Kissojen suojelu Kisu ry. Sivu pyrkii auttamaan niin kissoja kuin kissojen omistajia. Minä olen McCartney tuttujen kesken Mac ja tuo oranssi kisu tuossa on velipoikani Lennon eli Lennu.

Kissoja ei myöskään ikinä luovuteta vapaana ulkoileviksi. Kulkukissapopulaatio on Suomessa todella iso ja sen pienentämisen eteen tehdään paljon töitä jotta kissat eivät joutuisi asumaan kaduilla ja metsissä ja kissaa ei otettaisi Suomessa vain.


Etusivu Kisu


Kodittomat Kissat Kisu


Etusivu Kisu


Kodittomat Kissat Kisu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...