tiistai 30. marraskuuta 2021

Persialainen Kissa Paino

Kissan turkin väri ja kuviot vaihtelevat loputtomasti. Niiden elinajanodote on 1113 vuotta.


Persialainen Kissa Majesteettinen Sisakissa 2021

Siperiankissojen keskihinta on noin 900 ja se johtuu niiden suuresta kysynnästä.

Persialainen kissa paino. Opi tekemään asiat mukaviksi kotona kun adoptoit kissan. PERSIALAINEN on kasvojensa muodon ja turkkinsa pituuden puolesta erikois-laatuinen rotu. Ei vain kaunis kasvot myös persialainen.

Persialainen kissa on tietenkin yhtä puhdas kuin kissa yleensä. Sen Persiaan viittaava nimi on peräisin farsinkielen sanasta Gorbe-ye irāni eli suomeksi käännettynä iranilainen kissa. Sosiaalisena kissana se viihtyy muidenkin kissojen sekä koirien ja lasten seurassaTyyni rauhallinen ja vähän liikkuva kissa naukuu hiljaa ja harvoin.

Ulkonäöltään pehmoinen persialainen kissa on yksi suosituimmista kissaroduista. Kissat ovat yleensä hieman vähemmän niiden paino on yleensä enintään 4-45 kg. Nämä kissat voivat kuitenkin maksaa puhdasrotuisina mitä tahansa 1000-3300 väliltä.

Sinisillä kissoilla on kiehtova ja kiehtova ulkonäkö. Persialainen kissa on siitä ikävä että ongelmia on niin rähmivissä silmissä kuin myös hampaissa joita persialainen tuppaa menettämään helposti elämänsä aikana. Etsinnässä hyväluonteinen terve rokotettu ja madotettu pitkäkarvainen uroskissa.

Persialainen chinchilla vaatii erityistä huolellisuutta ja huomiota. Jos näin tapahtuu koko ajan voi esiintyä suoliston tukkeutumista ja tukkeutumista. Perinteiseltä Persiasta tunnettu kansainvälisesti Iranista vuodesta 1935 lähtien tyylikäs ja uber-glamorous Persian kissa erottaa ylellinen silkkinen pitkäkarvainen takki ja litteä pyöreä orvokasvainen kasvot jossa on pieni napin nenä asetettu suurten ilmeikäs silmien väliin.

Kissanpennut syntyvät sinisillä silmillä. Täysikokoisen koiran säkäkorkeus on noin 4550 cm ja uroksen paino noin 29534 kg nartun 25295 kg. 8 sinisen kissan rodut.

Jos sinulla on suunnitella kasvattaminen sinun kannattaa ottaa huomioon myös seuraavat kustannukset. Sinisillä turkiksilla varustettujen kissojen tapauksessa laimennettu geeni tuottaa kuitenkin turkin värin joka on siniharmaan eri sävyjä. Clumberinspanieli on suurikokoinen vahva koira muita spanieleita painavampi ja kookkaampi.

Tukeva keskikoko tai suuri kissa jolla on pitkät silkkiset hiukset ja terävät merkinnät. Valkoinen sininen musta punainen kermainen suklaa ja. Vuonna 2011 Yhdysvalloissa tehdyn tutkimuksen mukaan jopa yli 50 kissoista on ylipainoisia.

Sillä ei ole niin lättänä kuono mitä Peke-Persialaisella. Miesten paino voi olla jopa 7 kg kissat - jopa 6 kg. Persialainen on keskikokoinen kissa mutta se voi näyttää suuremmalta runsaan turkkinsa ja aluskarvansa vuoksi.

Riesana ovat jatkuvat ientulehdukset vaikka kuinka niitä hoitaisi. Etsitään pitkäkarvaista uroskissaa 24H. Kissat ja kissat chinchillat ovat hyvin oikeasuhteisia ja lihaksikkaita mutta koska suuri määrä hiuksia jalat eivät ole kovin näkyviä ja ne näyttävät olevan hieman.

Olkapään kohdalta mitattuna ne ovat 40 cm korkuisia ja saavuttavat jopa 120 metrin pituuden nenästä hännänpäähän. Koiralla on runsas silkkinen turkki joka on väriltään valkoinen ja siinä on keltaiset tai oranssit merkit ja kuono. Suuret pyöreät kirkkaan siniset silmät ovat ragdollrodun tunnusmerkki samoin kuin niiden erikoinen väritys.

Kaikkein ikävin puoli persialaisessa kissassa on kuitenkin se että iäkäs persialainen menehtyy. 10 - 12 kiloa. Elämäntapoihisi sopivin valinta Lue tärkeistä seikoista joihin kiinnittää huomiota kissaa ottaessa kuten ikä karvojen pituus ja minkä kissarodun ominaisuudet sopivat parhaiten elämäntapoihisi.

Ja lisäksi kissan nuolemisen aikana se varmasti nielee sen pitkät hiukset. En kaipaa saarnoja tmv maatiaiskissojen teetättämiseen joten sellaiset viestit voi jättää pois. Nukkekasvoinen Persialainen kissa on enemmän vanhanaikainen ilmestys.

Vääränlaisesta ruokinnasta johtuvat sairaudet kuten ylipaino ovat lisääntymässä räjähdysmäisesti. Aikuiset kissat joilla on sinisilmäinen eivät ole yleisiä. Turkki voi olla sinetti sininen suklaa punainen kerma ja kilpikonnankuori terävinä tai ilveskuvioin.

Kun persialainen kissa antaa äänen se on yleensä vaatimaton ja melodinen. Mutta hän ei yksinkertaisesti kykene tarttumaan pitkään sotkeutuneeseen turkiaan kielellään. Ragdoll on keskikokoinen kissa - naaraat painavat enintään 65 kg kollit jopa 95 kg.

Persialainen on rakententeeltaan lyhyen tanakkakeskisuuri tai suuri kooltaanSe on vahvarakenteinen kissaPää on pyöreäsilmät suuretnenä lyhyt ja leveäkorvat ovat pienet ja pyöreäkärkisetJalat ovat matalat ja paksuthäntä lyhyt ja tuuhea ja tassut vankat turkki on hyvin hoidettuna upeasiksi sitä pestään ja hoidetaan säännöllisestiPersialainen pitää turkin. Säkäkorkeus on 25-38 cm persialaisten kissojen kypsyys on 2 vuotta. Nimestään huolimatta nykyisellä persialaiskissalla ei kuitenkaan katsota olevan orientaalisia esivanhempia.

8 sinisilmäistä kissarotua. Teknisesti tämä turkin väri on laimennus geenistä joka vastaa mustan turkin tuottamisesta kissoissa. Kuten monet puhdasrotuiset kissat persialaiset joutuvat tiettyjen sairauksien kohteeksi.

Persian Adult Loaf -ruokavalion antamisen ohella on suositeltavaa harjata ja selvittää persialaiskissan turkki joka päivä. Ne voivat pysyä sellaisina mutta yleisemmin väri alkaa muuttua kypsyessään ja pigmentti-melaniinin tuottaminen tapahtuu. Mieti että kissallasi voi olla seitsemän väriä.

Kissa on lihansyöjä joten sen pääasiallisen. Kissan ruokinta vaikuttaa suoraan kissan hyvinvointiin ja elinikään.


Persialainen Kissa Majesteettinen Sisakissa 2021


Persialainen Kissanpentu 3 Kuukautta Vanha Istuu Juliste Pixers Elamme Muutoksille


Edesta Katsottuna Hermostunut Persialainen Kissa Pain Katsot Kameraa Juliste Pixers Elamme Muutoksille


Persialainen Kissa Majesteettinen Sisakissa 2021


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...