sunnuntai 28. marraskuuta 2021

Persialainen Lyhytkarvainen Kissa

Persialaiset kissanpennut etsivät sitä omaa rakastavaa kotia. Tarkoituksena oli saada aikaan kissa joka olisi lyhytkarvainen mutta muistuttaisi muuten persialaista muilta ominaisuuksiltaan.


Top 12 Ystavallista Kissatyyppia

Sen Persiaan viittaava nimi on peräisin farsinkielen sanasta Gorbe-ye irāni eli suomeksi käännettynä iranilainen kissa.

Persialainen lyhytkarvainen kissa. Persialainen voisi stressaantua siamilaisen aktiivisuudesta. Toisin kuin persialaiset eksoottisia lyhytkarvaisia on erittäin helppo hoitaa. Karvaton kissa vaatii yllättäen enemmän hoitoa kuin tavallinen kissa.

Ihan ensimmäinen rotustandardi oli lyhytkarvaiselle hopean väriselle persialaiselle vaikka muutkin värit olivat sallittu. Muuttaessa ovat madotettuja rokotettuja ellterveystarkastamia ja TICA-rekisteröytyjä. Syntyneet 229 ja voivat muuttaa alk 14 vkon iässä.

Abessinialainen balineesi cornish rex devon rex don sfinx german rex itämainen lyhytkarva itämainen pitkäkarva japanin bobtail peterbald sfinx siamilainen somali thai venäjänsininen. Toisena osapuolena on brittiläinen lyhytkarvainen kissa. Lue alta vinkit oman kissakaverin etsintään.

Pirkanmaan Rotukissayhdistys auttaa ja neuvoo mielellään mikäli sinua on päässyt kissakuume puraisemaan ja pahasti. Kuulin jostain että exotic kissa kuolaa jatkuvasti koska sen suu kääntyy alaspäin. Persialaista ja exoticia voidaan yhdistää keskenään ja samassa.

Koska sen kuono on litteä ja lyhyt eksoottista ne voivat aiheuttaa hengitysvaikeuksia tyypillisiä lyhytkasvuisia rotuja mutta tapauksia on huomattavasti vähemmän kuin edeltäjillään persialaisia. Suurin poikkeama nykyisiin oli ettei siinä vaadittu lyhyttä nenää koska sitä ei amerikkalaiselta lyhytkarvaiseltakaan vaadittu. Eksoottinen lyhytkarvainen hoito.

There are many different breeds of cats kissanrotu. Ihmettelin tuota väitettä koska itselläni oli aikaisemmin persialainen kissa eikä sekään kuolannut vaikka sen suu oli samanlainen. Se on kehitetty yhdistämällä persialaiseen amerikkalainen lyhytkarvakissa ja helppohoitoisen turkkinsa ansiosta siitä on tullut suosittu rotu tavallisen persialaisen rinnalle.

Exotic on persialaisen lyhytkarvainen muunnos ja turkin pituutta lukuunottamatta samanlainen kuin persialainen. Hae vahvistamattomat 2021 - Suomen Kissaliitto ry Kehätieto OySuomen Kissaliitto ry Kehätieto Oy. Myydään kissa Persialainen golden poika ja shaded silver tyttö ja poika Ikä.

Pitkäkarvainen nuori tyttökisu etsii rakastavia huoltajia. Vuonna 2017 Suomessa rekisteröitiin 4 128 kissaa ja kärkipaikkaa 15 vuoden ajan on pitänyt ragdoll. Yksi haara josta rotu on kehitetty ovat exotic kissat tarkemmin ottaen persialainen.

Persialaisia ottaisin ehkä juurikin kaksi persialaista niin luonne ja temperamentti on samantapainen. Mikäli etsit kotikissaa suosittelemme sinua tutustumaan esimerkiksi yhteistyökumppaneinamme toimivien eläinsuojeluyhdistysten kotisivuille joista löydät aina kotia etsiviä pentuja sekä. Standardin mukaan kissa on helppohoitoinen persialainen lyhyellä turkilla.

Näyttelykissan turkin hoito ja pesu on tärkeää. Pitkäkarvainen kissa ei pysty pitämään turkkiaan puhtaana yksin vaan se tarvitsee omistajansa apua. Pesemisen tarve riippuu kissan turkin rasvakerroksesta mutta yleensä kissan peseminen joka toinen kuukausi riittää.

Kisu sai tarvittavat rokotteet ja hänelle on. Ulkonäöltään pehmoinen persialainen kissa on yksi suosituimmista kissaroduista. Tämä lempeä luonteinen kissa ei ole kovin riehakas.

My cat is a mixed breed sekarotuinen and is short-haired lyhytkarvainen. Turkki on selkeimmin erottuva piirre ja se onkin upean plyysikankaisen tuntuinen. Vaikka persialainen vaatii päivittäistä harjaamista ja kampaamista voit odottaa kampaavan eksoottisen lyhytkarvaisen turkin kerran tai kahdesti viikossa teräskammalla.

Suosittelen kahta kissaa niin heille tulee omat rutiinit joita hauska seurata. On siis lyhytkarvainen persialainen ja niitä syntyy samoissa pentueissa kuin pitkäkarvaista. Sfinx pestään säännöllisesti koska sen iholta erittyvä rasva ei imeydy.

Risteyttäminen on kuin kenon pelaamista. Eksoottinen lyhytkarvainen kissa on yleensä terve ja kestävä mutta erilaisia terveyteen liittyviä kysymyksiä ei pidä unohtaa. Alkuperältään rotu on kotoisin Yhdysvalloista joissa niiden jalostus alkoi 1960 -luvulla.

Nämä kissat elävät pitkälti yli kymmenenvuotiaiksi ja ovat yleensä melko terveitä. Kissa täytti vähän aikaa sit 4kk syntyi 04082021 ja on luovutettavissa heti. Nimestään huolimatta nykyisellä persialaiskissalla ei kuitenkaan katsota olevan orientaalisia esivanhempia.

Some of them are long-haired pitkäkarvainen like Persian cats persialainen. Persialainen on kiltti kissa ja mukana perheen tohinoissa On myös hyvä sisäkissana.


Lataa Kuva 4k Exotic Lyhytkarvainen Inkivaari Kissa Lemmikit Surullinen Kissa Kissat Sopoja Elaimia Inkivaari Exot Persialainen Kissa Kotimaan Kissat Lyhytkarvainen Kissa Ilmaiseksi Kuvat Ilmainen Tyopoydan Taustakuvaksi


Incat Ry Exotic


Rotukuvaus Persialaiskissat Ry


Eksoottinen Lyhytkarva Rotutiedot Purina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...