perjantai 26. marraskuuta 2021

Persialaisen Kissan Pesu

Eli joka kerta todella hierotaan ja huuhdellaan. Myös kasvot pestään lopuksi ja kuten muutenkin pesun jälkeen korvat pitää hyvin putsata en suinkaan kastelesuihkuta kissan korvia.


Pesu Persialaiskissat Ry

Exotic pestään samalla tavalla.

Persialaisen kissan pesu. On sellaisia katteja jotka karsastavat viimeiseen asti vettä. Kun varsinainen pesu on saatu loppuun kääri märkä kissa pyyhkeeseen ja anna suurimman veden kuivua pyyhkeeseen. Persialaisen puhdas turkki on suora takuton ja ilmava.

Näin peset persialaisen ja exoticin turkin. Maaliskuussa tulevan vauvan persialaisen pojan. Viimeinen toimenpide on kuivaus.

Kissa on pyöreä pää lyhyet korvat ja nenän kuin persialainen. Kuinka voit pidentää kotimaisen persialaisen olemassaoloa. Mutta olen vasta aloittelija tässä ja toinen on persreijän pesu aina kakin jälkeen joskus kun tarttuu pitkään karvaan ulostuksethuh huh.

Eläimen hiukset ovat pitkät ja paksut värikohdassa. Persialaisen kissan alkuperä on hiukan epäselvä mutta nimensä mukaisesti se on ilmeisesti kotoisin Persiasta eli nykyisestä Iranista. 1980 luvulla geenipohja oli niin laaja että risteytyksiä lyhytkarvaisiin rotuhin ei tarvittu ja risteytykset amerikan lyhytkarvaiseen lopetettiin.

Huolellinen kuivaaminen on tärkeää aina pesun jälkeen. Persialainen on suosittu ja tunnettu kissarotu. 8 kasvonaamiota on normaalisti 26 mutta alennuksen avulla jäljelle jää 1820.

Persialaisen värimuunnoksia on peräti 300. Pitkäkarvaisen kissan pesemättömyys johtaa kivuliaisiin takkuihin ja hilseilevään ihoon. Suhtautuminen kylpemiseen vaihtelee tassuttelijasta toiseen.

Millaisia arvosteluja lemmikin omistajat jättävät. Siro aasialainen kissa on loistava ystävä ja seuralainen. Mitä tällaisten eläinten rotujen kuvaus sanoo.

Kurjin asia on se että meidän perskin nenä on usein tukossa. On myös mahdollista että se periytyy Turkkilaisesta angorasta. Mattokoneessa peseytyvät myös koiran tai kissan peti koiran valjaat tai muut pienen lemmikin tekstiilit.

Persialaisen siamilaisen kissan ylittämisen seurauksena eläin jossa oli pyöristetty runko ja lyhyet jalat osoittautui. Voit tässä vaiheessa vielä pyyhkiä märällä pyyhkeellä kissan kasvoja puhtaaksi putsata ja kuivata vanulapulla korvat. Kissan ei tarvitse saada C-vitamiinia ravinnosta sillä poikkeuksena mm.

Tuotteilla on 100 tyytyväisyystakuu joten rahat saa takaisin jos ei pidä tuotteesta. Mikäli pesuohje ei ole saatavilla tulisi ainakin huomioida että pesuaine on sopiva silkille tai. Kuivauskaapistossa mattojen kuivaaminen toteutuu oikeissa olosuhteissa tai voit kuljettaa maton myös kotiin kuivumaan.

Koska persialaisen kissan standardi edellyttää että eläimellä on pieni nenä ja suuret pyöreät silmät joillakin kissoilla voi olla vaikeuksia hengittää tai vetisiä. Viimeinen toimenpide on kuivaus. Ennen kissan hankkimista kannattaa miettiä seuraavia asioita.

Isojen mattojen pesu onnistuu sekä tasopesukoneessa että mattokoneessa. Kasvava kissa kantava tai imettävä naaras toipilas vanha tai erityisen nirso kissa vaativat erikoishuo-miota ruokinnan suhteen. Onneksi meidän tirpukka ei inhoa vettä joten noin kerran kuussa tapahtuva pesu ei aiheuta suurempaa draamaa.

Kissan pesu kuuluu perushoitotoimenpiteisiin eikä siinä ole mitään sen kummempaa. Vain tässä tapauksessa saat todella terveen eläimen. Persialainen on pitkäkarvainen litteäkuonoinen kissarotu.

Kengät voidaan pestä myös koneessa 30 - 40 asteessa ilman linkousta. Ei kissoja ole välttämättä erityisesti pakotettu pesulle. Riittävästi aktiivinen tottelevainen ja oppiva.

Kissa pikkuruinen nenä on aina tukossa tai tuhisee hän on täyspersialainen papereineen ja aion viedä näyttelyyn ja pentuetta suunnittelen ehkä syksyllä. Voit tässä vaiheessa vielä pyyhkiä märällä pyyhkeellä kissan kasvoja puhtaaksi putsata ja kuivata vanulapulla korvat. Koodi on voimassa 14102018 asti.

Valitse siis huolellisesti Persian kissa ja sen kasvattaja. 1989 Pirjo Kaiste toi ensimmäisen exotic kissan USAta Sarouks Sugar Baker Muita tärkeitä ajankohtia. Kissa on pehmeä ja tasapainoinen.

Kenkien käyttöikä on huomattavasti pidempi kun pidät tennareistasi alusta alkaen hyvää huolta. Mä olen yl. Ja on sellaisia kuin oma pumpulikarvakasani joka kyllä saattaa kraanasta lipsuttaa juoksevaa.

Kun varsinainen pesu on saatu loppuun kääri märkä kissa pyyhkeeseen ja anna suurimman veden kuivua pyyhkeeseen. Lisävitamiineja kissoille Persialaisen pentu PER SUOMALAISTA. Täytyy sanoa että olen ollut todella tyytyväinen varsinkin hiekkaan koska se ei haise eikä pölise.

Kuvat ottanut kasvattaja 522013 MOI IHANAT. Ensin tuuheuttavalla hyvä pesu ja huuhtelu sitten värishampoo samoin sitten hoitoaineen vaikutusaika sekä hyvä huuhtelu myös ja lopuksi tuuheuttava. Fairya käyttävät myös monet kasvattajat kissojensa pesemiseen nimenomaan silloin kun kyse on.

Uniikin itämaisen maton kuten myös persialaisen maton valmistajalta on mikäli mahdollista hyvä selvittää juuri kyseisen maton pesuohje. Pesutapa valitaan mattotyypin mukaan. Ihmiseen kissan elimistö tuottaa itse tarvittavan määrän C-vitamiinia.

Persiakissat ovat eläimiä jotka vaativat säännöllistä huomiota ja hoitoa. Nyt exoticia saa risteyttää vain ja ainoastaan persialaisen kanssa. Persialaiskissa pestään 1-2 kuukauden välein ja pesu kuivauksineen vie noin tunnin verran aikaa.

Miltä savuinen lyhytkarvainen kissa ja kissa näyttävät. Tärkeintä pesussa on saada turkki puhtaaksi ja rasvattomaksi sillä puhdas turkki ei takkuunnu ja on helppohoitoinen. Persialaisen pitää olla puhdas näin turkkikaan ei takkuunnu.

Nahkakenkiä pestäessä täytyy myös muistaa että alkaliset eli emäksiset pesuaineet on ehdottomasti kielletty. Opetamme aina uuden pennun omistajalle persialaisen pesun ja kuivauksen jollei se ole hänelle ennestään hyvin tuttua. Kuinka kauan he asuvat kotona.

Meillä ollaan nyt viikon verran kokeiltu Compact Care hiekkaa ja pellettiä mitä saatiin testiin MustiMirri yhteistyökumppanilta. Näistä kahdesta vaihtoehdosta hiekka on kuitenkin ollut enemmän.


Pesu Persialaiskissat Ry


Pesu Persialaiskissat Ry


Pesu Persialaiskissat Ry


Pesu Persialaiskissat Ry


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...