lauantai 20. marraskuuta 2021

Ragdoll Kissa Kokemuksia

Suomen Ragdoll-kissayhdistys selvitti kasvattajien ajatuksia rodun jalostuksesta syksyllä 2016. Kissa löytyi joltakin lemmikkipalstalta ja haettiin pika vauhtia Hämeenkyröstä ja siittä alkoi hurahtaminen kissoihin.


Ragdoll Luonne Rasykissat Fi

Lisää pennut listalle itse SUROK Inside-palvelun kautta.

Ragdoll kissa kokemuksia. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Pullan äiti on ragdoll isästä en tiedä mitään. Rekisteröidyt rotukissat TOP 10 vuonna 2019.

Klo 2221 772016. Pyrin pitämään kissamäärän vähäisenä. Onko paikalla Ragdollien omistajia varsinkin kerrosrivitalossa asuvat.

Varsin isokokoinen sinisilmäinen kissa. Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus 7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto sekä räikeimmissä tapauksissa. Cornish rex 231 5.

Jos kissa ripuloi useaan kertaan päivässä on sille annettava ruiskulla vettä 2 - 5 ml useasti päivässä tai käytävä nesteyttämässä kissa eläinlääkärissä muun tässä mainitun hoidon lisäksi. Pörröinen mutta silti varsin helppohoitoinen. Puheenjohtaja Pia Nyman 050-5432 987 tai sihteeri Kirsi Ovaskainen 050-469 0960.

Rahaa ajatellessa kannattaa muistaa että ostohinta on lopulta olematon osa kaikista niistä kustannuksista joita kissan elinkaaren aikana syntyy ruokinnasta. Ann Baker niminen nainen kasvatti vuonna 1963 persialaisia kissoja ja hän käytti usein pentujen isänä naapurinsa mustaa Blackie-nimistä uroskissaa. Mellin toisesta pentueestaensimmäisestä Dollyblues pentueesta s112008 kissalaani jäivät Sissi ja Sanni.

Mayapaws ja Deeamore -kissaloissa syntyneiden pentueiden lisäksi Mortin. Kissa pitää lapsien kanssa leikkimisestä kunhan tutustuttaminen tehdään asiallisesti ja lapset osaavat kohdella kissaa oikein. Ragdoll-kissa Leonardo diCatzio silittelee minipossukaveriaan Moritzia peiton alla.

Siksi hengitysongelmaa ei välttämättä tunnista. Blackien emo oli puolipitkäkarvainen valkoinen kissa nimeltään Josephine. Itsesuojeluvaisto kissalta ainakin puuttuu.

Ragdoll uros kakoo. Pulla on luonteeltaan hyvin koiramainen. Meillä on 85 vuotias ragdoll-kissa.

Omistaja voi tiedustella neuvontapuhelimestamme 044-2009817. Pentu kotiutui nopeasti uuteen kotiinsa ja oli todella kiltti ja rauhallinen. Halusimme tarjota kissalle kodin ja olimme pidemmän ajan ajatelleet ragdoll rotuista kissaa.

Se sopeutui perheen rutiineihin ja. Ensin äidin ja tyttären yhteis voimin. Mutsis 14102014 3.

Pyhä birma 275 4. Mikäli tähän ei ole mahdollisuutta pennut lisätään listalle kasvattajan pyynnöstä. Se on rauhallinen seurallinen ja osallistuva ihmiseen syvästi kiintyvä kissa ja tulee hyvin toimeen lasten sekä erilaisten lemmikkien kanssa.

Valitse sisäkissaksi sopiva kissa Lue tärkeitä vinkkejä siitä mitkä kissat soveltuvat parhaiten sisäkissoiksi ja millaiset asuintilat sopivat parhaiten millekin kissarodulle. Vinkkejä kuitenkin otetaan vastaan ja kokemuksia ragdollista tai mui. Merete Vuortenmaa Vantaa 044-0666911 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta.

Siperian kissa SIB Abbas-Coons. 20 min Tampereelta phone. Kerro kokemuksia ragdoll kissa rodusta.

Abessinialainen on siten yksi vanhimpia viralliseksi tunnustettuja kissarotuja. Ragdoll on saanut nimensä siitä että rentoutuessaan se tuntuu usein veltolta kuin räsynukke. Nämä kaikki asiat todellakin toteutuivat ensimmäisen ragdoll-pentuni kohdalla.

Tulee lähes aina ovelle vastaan pyörii paljon jaloissa jne. Aija Narvi Tampere 044 317 1757 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Meri-Lapin eläinsuojeluyhdistys on hakenut kissan sillä Ylitornion kunnalla ei ole lakisääteistä löytöeläinsopimusta minkään toimijan kanssa.

Kissa voi pihistä ja niiskuttaa mutta se ei rohise samaan tapaan kuin bulldogit äänet eivät ole niin raakoja. Veltoksi heittäytyminen sylissä ei tosin pidä tällä yksilöllä paikkansa vaan vetää itsensä kangeksi ja rimpuilee pois sylistä jos ei siinä halua olla. Ragdoll on kookas kissa joka hurmaa sinisillä silmillään pehmeällä silkkisellä turkillaan ja rennolla olemuksellaan.

Kaunis poikavauva muutti meille kolmen kuukauden ikäisenä. Ragdoll-kissa sopeutuu yleensä nopeasti uuteen perheeseensä. Maine coon 595 2.

Ragdoll on Suomen suosituin kissarotu ja yhdistykseen kuuluu 70 kasvattajaa. Kasvattajanimeni hyväksyttiin Fifessä 2082007 ja alkoi ensimmäisen oman pentueen suunnittelu. Kuvan kissa haettu talteen Ylitornion Taroniemestä.

Lähetä tässä tapauksessa ylimääräinen kopio astutustodistuksesta SUROKin sihteerille ja. Ragdoll-rotu on kotoisin Yhdysvalloista Kaliforniasta ja sen historia ulottuu 1960 luvulle. Ripuloivan kissan nestetasapainosta on pidettävä huolta.

Joten etsin aina yhteistyökykyisiä sijoituskoteja. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Täytyy myöntää että vaikka rotu on itessään erirtäin kaunis ja se oli osa syynä päätöksen teossa niin olen yllättynyt kuinka upea luonne tällä kissalla on.

Lue lisätietoja sijaisvanhemmaksi ryhtymisestä ja pitkään sijaisemona toimineen hyödyllisiä kokemuksia. Suomeen ensimmäiset abessinialaiskissat tuotiin. 040 847 6224 Ragdoll kissojen kasvatusta kotioloissa alkaen jo vuodesta 2004.

Nyt sen ohitti toinen pitkäkarvainen selittää Suomen kissaliiton puheenjohtaja Veikko Saarela. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä. Näin voin itse varmistua parhaiten siitä että koko perhe suhtautuu kissan ostoon myönteisesti ja on valmis ottamaan pennun vastaan.

Mortilla on jälkeläisiä kolmen pentueen verran. Ragdoll oli suosituin kissa kahdeksan vuotta. Myöskin koiriin sopeutuminen käy yleensä ragdollilta pääsääntöisesti hyvin mikäli koira osaa vain käyttäytyä kissan kanssa.

Vuonna 2011 Suomen suosituin kissarotu rekisteröintien perusteella. Ennen kuin teen sopimuksen kissan myymisestä haluan nähdä koko sen tulevan perheen. Nimensä mukaisesti ragdoll käyttäytyy kuin räsynukke.

Nykysin kissa vain makaa ja hyvä että. Kissalassamme ei ole koiria joten pennuillamme ei ole niistä kokemuksia. Ensi viikolla mennään katsomaan ragdollpentua ja luulen että siihen päädytään.

Tullessa minulle poika oli kova juttelemaan ja muutenkin oli todella sosiaalinen. Ragdoll kehittyy nimittäin hitaasti eikä kokenutkaan pysty aina ennustamaan pikkupennusta millaiselta se näyttää aikuisena mitä se on aikaisintaan 3 vuoden ikäisenä. 2018 siirtyen tyttärelle ja hänen perheellee.

Abessinialaiskissoja tuotiin vähän sen jälkeen myös USAhan ja Cat Fanciers Association CFA hyväksyi rodun USAssa virallisesti vuonna 1911. Kissa ihminen 13102014 2 sitä kissa rotua ei kannata viedä eläin lääkäriin tai linja autoon koska rag dollilla voi tulla hätä kakka. Minulla on uusi tulokas perheessä neljä vuotias Ragdoll uros.


Ragdoll Suomi


Ragdoll Luonne Rasykissat Fi


Ragdoll Rotu Rasykissat Fi


Kokemuksia Arjesta Siitoskollin Kanssa Fi Minmin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...