perjantai 26. marraskuuta 2021

Siamilainen Kissa Luonne

Siamilaiskissa on keskikokoinen kissarotu jonka pitkä ja hoikka vartalo on elegantti ja aistikas mutta vaikutelma on kuitenkin lihaksikas. Itämaiset kissat ovat helposti kiintyviä ja elegantteja seuralaisia.


This Has Got To Be For Brother Birdlegs Easter Crafts Crafts Birdhouse Craft

Siamilainen on maailman uskollisin kissa joka seuraa omistajaansa joka paikkaan ja on myös valmis suojelemaan tätä.

Siamilainen kissa luonne. Kissa voi olla täydellinen kumppani kasvaville lapsille teini-ikäisille tai niille jotka voivat viettää sen kanssa paljon aikaa. Se toimii edelleen tärkeänä hiirestäjänä maalla taloissa navetoissa talleissa ja lampoloissa. Onhan thairodun kasvatus saanut alkunsa siamilaiskissojen kasvatuksessa.

Kissa on myös hyvin viisas. Pienten lasten perheissä lapset ovat aina valokeilassa ja siamilainen kissa itse haluaa olla tämä keskus. Siamilaiskissan alkuperästä on sekä tietoa että todentamattomia mutta uskottavanoloisia tarinoita.

Pertti Kaijasilta 2018-02-20 2. Itämaiset kissat niihin kuuluvat siamilainen itämainen lyhytkarva balineesi itämainen pitkäkarva ent. Neljän alkuperäisen naamiovärin ruskea sininen suklaa ja lila lisäksi on kehitelty useita muita värivaihtoehtoja kuten tabbynaamiot kilpikonnanaamiot sekä kilpikonnatabbynaamiot.

Turkkia kannattaa sukia kumisualla pari kertaa viikossa ja tarvittaessa käyttää. Snowshoe kissa on hyvin rakastava joka rakentaa vahvan tunnesiteen omistajansa kanssa. Siamilainen kissa kasvaa 3-5 kg.

Siamilainen kissa-allergia ei siis välttämättä ole este kissalle. Ikivanha legenda kertoo siamilaisen kissan tulleen tähän maailmaan apinan ja leijonan rakastuttua toisiinsa. Tästä mahdottomasta liitosta syntyneillä pennuilla oli piirteitä kummastakin.

Toisin kuin koirien kissojen koot ja muodot eivät onneksi vaihtele merkittävästi joten suuria yllätyksiä ei ole tulossa. Olen suunnitellut hankkivani Siamilaisen kissan lemmikiksi. Se on väritykseltään hyvin samanlainen mutta ulkomuoto on maltillisempi.

Kaikki kissayhdistykset tunnustavat Siamilaisen kissan. Thailla sanotaan olevan perinteisen eteläaasialaisen siamilaiskissatyypin harmoninen luonne ja lempeä ulkonäkö. KISSA Felis silvestris catus Tonkineesi Tonkineesi kehitettiin 1950-luvulla USAssa siamilaisesta ja burmasta ja siinä näkyy edelleen molempien esivanhempien fyysisiä ominaisuuksia.

Kissalla on tasapainoinen ja urheilullinen rakenne hoikat raajat ja pienet soikeat tassut. Se näyttää majesteettiselta tyylikkäästi ja sulavasti. Nimi tulee kissan neljästä valkoisesta tassusta jotka saavat kissan näyttämään siltä että sillä olisi lumikengät tassuissa.

Tässä muutamia mieltäni askarruttavia kysymyksiä. Hänellä on hienostunut kiilamainen pää jossa on mustat terävät korvat. Se soveltuu kotikissaksi sekä maalle että kaupunkiin.

Monihan tietää miltä siamilainen kissa näyttää mutta ei tiedä sen upeasta luonteesta. Ne ovat osoittautuneet hyvin viihtyviksi sisäkissoiksi sillä niiden vapaudenkaipuu on suppea. Persialaiskissat ovat hyvin rauhallisia eläimiä.

Thai ja siamilainen sekoitetaan ulkonäkönsä puolesta helposti toisiinsa. Maatiaiskissan luonne on leikkisä ja seurallinen. Siamilainen on ollut sekä Siamin kuninkaan palatseissa että temppeleissä kasvatettu kissa.

Tarkoituksena olisi aluksi ottaa vain yksi mutta myöhemmin ehkä toinen. Ulkopuolella kissa näyttää tyylikkältä ja siroilta. Jotta eroavaisuudet olisivat selkeämpiä harkitsemme ensin mitä todellinen siamilainen näyttää.

Siamilaisten kissojen kauneus ja ihana luonne ovat erittäin houkuttelevia. Kissan turkkia ei saisi pestä estääkseen allergisoivaa hilsettä leviämästä vaan se saattaa jopa pahentaa tilannetta. He ovat hyvin älykkäitä eläimiä jotka kiinnittyvät.

Jos kissa toimii maalla tuholaistorjujana sen vapaana pitäminen puoltaa paikkaansa. Pärjääkö tämä kissa ainoana lemmikkinä. Kuinka selvittää onko siamilainen kissa sinulle oikea valinta.

Turkki on lyhyt ohut ja silkinpehmeä. Siamilaisen kissan upea luonne. Kansainvälinen kissayhdistys tunnustaa myös Thain eli niin sanotun vanhanajan Siamilaisen kissan.

Siamilainen on itämainen lyhytkarvainen kissarotu. Moderni siamilainen on hyvin solakka ja elegantti kissa jolla on kiilamainen pää suuret korvat ja piiskamainen häntä. Siamilainen on itmainen lyhytkarvainen kissarotu sit ett kissat kasvot korvat jalat ja hnt ovat tummempaa ja hnnn muuta vartaloa tummempi vrisvy pitk ja kapea kiilamainen p Siamilaiset Kissat lepakkomaiset korvat vinot.

Siamilaisten on kerrottu jopa puolustaneen kotiaan tunkeilijoita vastaan. Heillä on kuuma todella itämainen temperamentti vapautta rakastava riippumaton. Nill kissoilla on omat lempilelunsa sill se on ulkoiselta olemukseltaan itsen tunteja.

Sekarotuisen kissan valitsemisen suurimmat edut ovat terveys ja luonne. Siamilainen kissa vaikuttanut myös moneen muun rodun syntyyn. Javaneesi seychellien lyhytkarva seychellien pitkäkarva sekä.

Monet ihmiset haaveilevat saavansa siamilaisen kissan sen kauneuden ja tyylikkyyden vuoksi. Siamilainen on naamiokissa mikä tarkoittaa sitä että kissat kasvot korvat jalat ja häntä ovat tummempaa värisävyä kuin vartalo. Maatiaiskissa on lemmikki saalistaja ja hyötyeläin.

Kuonon puolelta katsottuna pää muistuttaa kolmiota jonka suorat linjat päättyvät hienoon. Tonkineesilla on siamilaisen naamakuvio mutta sen vartalo on linjoiltaan pehmeämpi ja sen luonne on hiljaisempi. Siamilaisten kissojen luonnetta tuskin kutsutaan yksinkertaiseksi.

Snowshoe rodun kissoilla on hyvin samanlainen luonne kuin Siamilaisilla mutta niillä on myös rodulle erityisiä piirteitä. Kissan tulevat luonteenpiirteet selviävät vain odottamalla. Tämä ominaisuus on tehnyt niistä yhden suositummista kissoista useissa maissa.

Vaikka kissa ei kiipeilisikään suurtaiturin lailla raapiminen on kuitenkin jokaisen kissan. Tietämättömyys voi olla myös hauskaa kun voit seurata lemmikkisi kehitystä. Luonnollisen herkkyytensä vuoksi ne ovat erittäin haavoittuvia.

Kissan vartalo on uloimpia kohtia lukuun ottamatta vaaleampi.


Paasiainen Easter Crafts Easter Diy Easter Crafts For Kids


Bunny Trio Sewing Kit Farmhouse Print Fabric Kit Sewing Kit Sewing Machine Thread


Bellas Papiertraume


Mala Rowan Diy Projects Projects Diy


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...