maanantai 1. marraskuuta 2021

Sininen Persialainen Kissa

Myydään kissa -ilmoitukset Jätä oma ilmoitus tämän sivun alareunan lomakkeella. Tabby Tabby Cat-presidentti Abraham Lincoln.


Ilmaisia Kuvia Hiukset Kukka Koti Elain Lemmikki Kissanpentu Kissan Nena Poskiparta Selkarankainen Persialainen Makrokuvaus Pienille Ja Keskisuurille Kissoille Kissa Kuten Nisakas Persiankissa Persian Sininen 2194x2596 1181989

Colourpoint on yksi persialaisen kissan värimuunnoksista.

Sininen persialainen kissa. Pitkäkarvaisena roduna pidetyllä Nebelungilla on keskipitkä turkki joka on aina sininen. Ensimmäisen kerran Venäjänsininen oli mukana kissanäyttelyssä Lontoon kristallipalatsissa vuonna 1875. Väriltään sininen aivan brittiläisen näköinen kissa.

Itse asiassa nämä siniset kissat muistuttavat venäläisiä pitkäkarvaisia kissoja jotka olivat suosittuja 1800-luvun lopulla. Bugs Bunny on Fun Tunesin pupu. Myydään kissa Persialainen Ikä 12viikkoa.

Rotua kuvailtiin erittäin komeaksi ja pörröiseksi. Aikuiset kissat joilla on sinisilmäinen eivät ole yleisiä. Virossa rotukissat ovat halvempia kuin Suomessa.

Persialaiset kissat eivät ole äänekkäitä. Se on leikkisä kissa joka sopii erinomaisen hyvin sisäkissaksi. Kisu sai tarvittavat rokotteet ja hänelle on.

Graham Ed Sheeran Kissa. Kairossa räppärin Maclemoren raidallinen peto. Persialainen kissanpentu sininen poika.

Persialainen kissanpentu tunnetaan parhaiten oppivasta ja rauhallisesta luonteestaan ja hellästä luonteestaan. Rakenteeltaan exotic on lyhyentanakka keskisuuri tai suuri kooltaan ja vahva rakenteinen kissa. Puheenjohtaja Pia Nyman 050-5432 987 tai sihteeri Kirsi Ovaskainen 050-469 0960.

Kaunis nukkekasvo persialainen Se on pieni ja lihaksikas puolipitkäkarvainen kissa jolla on pehmeä ja silkkinen turkki. Perinteiseltä Persiasta tunnettu kansainvälisesti Iranista vuodesta 1935 lähtien tyylikäs ja uber-glamorous Persian kissa erottaa ylellinen silkkinen pitkäkarvainen takki ja litteä pyöreä orvokasvainen kasvot jossa on pieni napin nenä asetettu suurten ilmeikäs silmien väliin. Persialaisia ottaisin ehkä juurikin kaksi persialaista niin luonne ja temperamentti on samantapainen.

Exotic on leikkisä kissa joka sopii erinomaisen hyvin sisäkissaksi. Persialainen kissa Murlyka Silo Green. He voivat tervehtiä ihmisiä hiljaisella meowlla mutta he eivät huijata tai huutaa jos he ovat järkyttyneitä.

Sen äiti on täysverinen persialainen sininen väriltään ja isä tavallinen maatiais-kolli ainakin mitä luultavimmin. Persialainen on maailman suosituin rotukissa. Kissan jalat ovat lyhyet ja paksut ja sen häntä on tuuhea.

Persialainen on luonteeltaan ystävällinen ja rauhallinen. Ne voivat pysyä sellaisina mutta yleisemmin väri alkaa muuttua kypsyessään ja pigmentti-melaniinin tuottaminen tapahtuu. Kun persialainen kissa antaa äänen se on yleensä vaatimaton ja melodinen.

Persialainen kissanpentu sininen poika. Kyseessä on noin 35-6 kg painoinen keskikokoinen tai suuri kissa jolla on pyöreä iso pää suuret silmät lyhyt nenä ja pienet korvat. Valkoisen värin siniset silmät voivat kuulua useimpiin eri rotuihin - tällaisia eläimiä löytyy Maine Coon brittiläiset ja skotlantilaiset kissat persialaiset ja monet muut.

Väritys on kissan kasvoissa korvissa jaloissa ja hännässä. Myydään kissa Persialainen Ikä 12viikkoa. Kissanpennut syntyvät sinisillä silmillä.

Kissa sai lempinimeksi Arkkienkelikissa koska rodun uskottiin tulevan Venäjän arkkienkeli -saarelta. Brittiläinen lyhytkarva syntyi 1800-luvun loppupuolella Englannissa jalostustyöstä jossa käytettiin. Persialainen sopii monenlaisille ihmisille ja erilaisiin perheisiin mutta se ei sovellu ulkokissaksi pitkän turkkinsa takia.

Mikäli tähän ei ole mahdollisuutta pennut lisätään listalle kasvattajan pyynnöstä. Persialainen kissammerotu on valkoisilla silmillä ja enimmäkseen harmaita ja valkoisia kuvioita. Hyväksyttyjä naamiovärejä ovat ruskea sininen suklaa lila punainen creme kilpikonna ja sinikilpikonna sekä vastaavat tabbynaamiot.

Kuten monet puhdasrotuiset kissat persialaiset joutuvat tiettyjen sairauksien kohteeksi. Niin tai sitten se saattaa olla persialainen jolla ei ole papereita. Yleinen hinta- ja palkkataso on muutenkin siellä aivan eri kuin meillä.

Tom on kuuluisa kissa Tomista ja Jerrystä. Persialainen voisi stressaantua siamilaisen aktiivisuudesta. Eli taitaa tulla kaikin puolin huomattavasti edullisemmaksi se että ostaa persialaisen Suomesta.

Tärkeitä tietoja persialaisesta kissasta. Näyttelyssä oli muitakin samanvärisiä kissoja joita vastaan rotu kilpaili. Turkki on pitkä tuuhea ja pehmeä.

Sopuisana se tulee toimeen myös muiden rotujen kanssa. Kissa täytti vähän aikaa sit 4kk syntyi 04082021 ja on luovutettavissa heti. Mutta kerrotaan teille niistä roduista joiden villan ja sinisen silmän valkoinen väri on tärkeä rotuominaisuus.

Pää on pyöreä silmät suuret ja avoimet. Persialainen on kiltti kissa ja mukana perheen tohinoissa On myös hyvä sisäkissana. Pentu syntyi 97ja on nyt 12viikon ikäinen eli luovutusiässä.

Nenä on lyhyt ja leveä korvat pienet ja pyöreäkärkiset. Suosittelen kahta kissaa niin heille tulee omat rutiinit joita hauska seurata. Sopuisana se tulee toimeen myös muiden rotujen kanssa.

Tyylikäs ja tasaisesti siniharmaa kissa Nebelung verrataan usein pitkäkarvainen venäjän sininen. Lisää pennut listalle itse SUROK Inside-palvelun kautta. Kun sitä tapahtuu tämä johtuu heidän genetiikastaan.

Voit palauttaa mieleen moni- elokuvahahmot jotka liittyvät jotenkin väri. Pitkäkarvainen nuori tyttökisu etsii rakastavia huoltajia. Vartalon väri on vaalea.


Mimosan Persians Exotics


Persialainen Kissa Trampoliinilla Persian Cat Escapes From Trampoline Youtube


Honeydew Persialaiset


Persialainen Persialaiskissat Ry


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...