perjantai 3. joulukuuta 2021

Annetaan Kissa Hyvnnn Kotiin

Dana Kaisla ja Tytsy odottavat malttamattomina uuteen kotiin pääsyä. Jos löydät sivulta mieluisan kissan otathan yhteyttä kissan ilmoituksessa olevaan yhteystietoon.


Lasten Kissa Ja Koira Aiheiset Kirjoneulesukat On Tehty Novitan Nalle Langasta Tassa Ohjeessa On 2 K Knitting Socks Sock Knitting Patterns Knitting Patterns

Voit myös laittaa meille yhteydenottopyynnön täyttämällä kissan hankkijan esitietolomakkeen.

Annetaan kissa hyvnnn kotiin. Tytsykin on ollut Kattilalla jo 3 vuotta. Kissoja on neljä erilaista jokaisessa paketissa 30 kissaa. Ikää vaikea arvioida 7.

Täällä kaksi kissaa ihanaa Olli ja Olavi noin 2014 vuonna syntyneet kaverukset etsivät yhteistä loppuelämän kotia tositarkoituksella. Kissa on terve rokotettu iloinen reipas kiltti suloinen ja leikkisä. Annetaan valkoinen naaras kissa uuteen kotiin kun itse emme pysty pitämään koiriemme vuoksi.

Dana on odottanut sitä melkein koko ikänsä. Torifissä on tällä hetkellä 192 Lemmikkieläimet ilmoitusta alueella Koko Suomi. Myydään kissa Maatiaiskissa Ikä 7-11.

Mikä on kissan luovutusmaksu ja mitä se sisältää. Kotia etsivät koirat Eläinten suojakoti Toivo ry. Annetaan hyvään kotiin puolipitkäkarvainen sinicreme kotikissanaaras 6 kk.

Etsinnässä hyväluonteinen terve rokotettu ja madotettu pitkäkarvainen uroskissa. Jos olet kiinnostunut antamaan kissalle kodin tule tutustumaan asukkaisiimme paikan päälle. Se vietiin Someron löytöeläintalolle josta Slek ry otti kissan kotihoitoon TurkuunKotihoidossa Miina sai ensimmäisen nimensä Pikku-Kisu.

Sijaiskodeissa oleviin kissoihin voi tutustua sopimalla tapaamisen sijaiskotivastaavan kanssa. Kissat koirat kanit ja muut suuremmat eläimet tunnistusmerkitään mikrosirulla ja tatuoimalla. Pennut ovat suloisia mutta vaativat paljon aikaa huomiota ja kärsivällisyyttä.

Aikuinen kissa on rauhallisempi ja. Kissan luovutusmaksu on 160 euroa. Löytöeläintalo sijaitsee Kytäjällä noin 10 kilometrin päässä.

Kaisla on tuoreempi tulokas mutta ei enää ihan mikään nuori neito. Virheellisesti usein ajatellaan että kissat ovat omissa oloissaan viihtyviä erakoita mutta tämä johtuu pennun saamista varhaisista kokemuksista. Asumme Haukiputaalla joten annetaan mieluiten Oulun seudulla asuville.

Etsimme yhteistä kotia. Etsitään pitkäkarvaista uroskissaa 24H. Löydä nopeasti parhaat Annetaan lahjoitetaan tarjoukset Ilmoitusopasfi sivustolta.

Pennut 200 kissa ja 350 kaksi kissaa. Happi ja Hiili ovat keväällä 2020 syntyneet tyttökanit. Kaikki kissat luovutetaan vastuullisiin koteihin sisäkissoiksi.

Mikäli haluat kissasta. Jos samasta tilapäiskodista lähtee kaksi kissaa samaan kotiin luovutusmaksu on yhteensä 280 euroa. 74-03 syntyi kolme pentua ja kaikki tarvitsevat kodin.

Annetaan kissa hyvään kotiin. Lisäksi ne rokotetaan ja niille annetaan matokuuri. Hyppää sisältöön Valikko Sulje.

Kaikki ovat nyt kesyyntyneet siihen pisteeseen että olisi aika saada heille omat kodit. Arvon tähän postaukseen kommentin jättäneiden kesken yhdeksän kissalaatikkoa randomisti. Pentukissa on monen mielessä ensimmäisenä.

Ihanat sisäsiisti kerrostalo elämään tottuneet kaikkiruokaiset kissapojat. Kissat koirat ja kanit leikataan. Löydät jokaisen sijaiskotikissan luonnekuvauksen perästä puhelinnumeron josta tavoitat kyseisen kissan.

Kissoja ei luovuteta vapaasti ulkoileviksi eikä yleensä ainoaksi kissaksi paitsi jos kodin ainoana kissana eläminen nähdään kissalle parhaaksi. Kaikista tärkeintä on tietenkin hyvä koti ja hyvä omistaja ja täältä sitä. Hyvinkään eläinsuojeluyhdistys ryn eli HELSY n kissatalon puhelinnumero on 019 464 200.

Kaikki uusiin koteihin luovutettavat kissat on rokotettu vähintään kerran turvasirutettu steriloitukastroitu madotettu ja testattu FIV- ja FELV. Eläimiä rakastava ihminen ihanaa olisi myös jos jollain ihmeen kaupalla saisikin ilmaiseksi hyvään kotiin. Muistathan että kissa saattaa elää 1520 vuotta.

Ennen uuteen kotiin luovuttamista kaikki eläimet käyvät eläinlääkärin tarkastuksessa. Emme ota kissoille katsojia ketkä eivät ole sopineet vierailua ennakkoon. Ne toimivat oivina kirjanmerkkeinä tai pieninä post it -lappuina.

Hän oli arviolta vain viisi tai kuusi viikkoa vanhajoten eipä ihmekään että neiti vierasti ja pelkäsi. Kissa on moneen kotiin erinomainen lemmikki ja maailmalla suurissa kaupungeissa kissa on usein ohittanut koiran lemmikkinä. Kissa toimitetaan perille pahvilaatikossa postin välityksellä.

Kissanpennun hankkiva sitoutuu tuomaan pennun leikattavaksi HESY. En kaipaa saarnoja tmv maatiaiskissojen teetättämiseen joten sellaiset viestit voi jättää pois. Kissanpennun ensimmäinen rokotus annetaan rokotusohjelman mukaisesti 12 viikon iässä.

2 yhdessä1 myös itsekseen tai kaikki kolme samaan kotiin. Aikuiset 150 kissa ja 250 kaksi kissaa. Tämä rokote on yleensä kolmoisrokote joka sisältää suojan kissaruttoa sekä kissaflunssaa vastaan.

Itsellä ei ole kauhean hyvä rahatilanne maksimissaan voin maksaa 30e. Annetaan kissa hyvään kotiin. Herrasmies Teddy etsii omaa kotia.

Olemme keränneet sinulle 171 ilmoitusta monilta ilmoittelusivustot. Täältä löydät kaikki kotia etsivät kissat MirriRescue luovuttaa kaikki kissat leikattuna madotettuna rokotettuna Fiv- Felv testattuna sirutettuna ja rekisteröitynä Turvasirufi palveluun. Kissat luovutetaan pysyviin koteihin loishäädettyinä rokotettuina sirutettuina FIV- ja FeLV-testattuina välittömät terveyshaitat hoidettuina sekä sterilisoituina tai kastroituina.

Kissatalo tunnetaan nimellä Kytäjän Kissatalo. Annetaan maatiaiskissan pentuja hyvään kotiin. Annetaan kissa annetaan kissanpentuja keltainen pörssi kissat.

Toinen rokote annetaan noin 16-20 viikon iässä jolloin kissa saa uuden kolmoisrokotteen rokotesuojan tehostamiseksi. Neiti oli hyvin arka ja peloissaan uudessa paikassa. Pennut annetaan uuteen kotiin yleensä aina kaksittain tai toisen kissan kaveriksi.

Vuosittain kauttamme uuteen kotiin lähtee noin 200 kissaa. Yhteyden otot GSM 0400-998192 Tuusulan Jokelassa. Kolme maatiaiskissa poikaa etsii kotia.

Voidaan antaa myös muualla asuville jos ottajat hakevat.


Vauvansukkia Sairaalaan Baby Knitting Knitting Socks Woolen Socks


Teetee Alpakka Baby Knitting Patterns Knitting For Kids Baby Knitting


Tiput Ilmapallosta Ja Sanomalehdesta Easter Crafts Crafts Easter Spring


Omppumadon Kasityokori Beaded Necklace Crochet Necklace Beaded


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...