tiistai 21. joulukuuta 2021

Annetaan Kissanpentuja Pirkanmaa

Etsitään kissakaveria kissalle 24H PÄIVITETTY 24H. Erityisesti kissoja päätyy paljon löytöeläintaloihin ja niistä vain noin neljännes haetaan takaisin alkuperäiselle omistajalleen.


Myydaan Kissanpentuja Kangasala Pirkanmaa Nettimarkkina

Kissanpentuja luovutamme vain pareittain tai kotiin jossa on jo entuudestaan toinen kissa.

Annetaan kissanpentuja pirkanmaa. Kissat saavat tilapäiskodin yhdistyksen toimitilalta tai sijaiskodista ennen loppuelämän kodin löytämistä. Pennuissa on sekä kiharia että yksi poikapentu variantti suorakarva. 1 500 18 jou 1500 Varsinais-Suomi.

Otamme liinavaatteita vastaan joka kuukauden ensimmäisen sunnuntaina. 350 18 jou 1518 Pirkanmaa Myydään. Ei hintaa Koko Suomi.

Aina kun joku lähtee joku toinen kissa tulee tilalle. Kotisivut ja Nikin Wonder World Nikita pentuja. Pentujen syntymäaika 21092021 ja 15102021 Pennut ovat valmiita muuttamaan uuteen taloon 28122021 ja 21012022.

Osaa syödäkin ihan itse niin voi jo lähteä omaan kotiin. Emo pentu 400. Löytöeläimet ja muut kodittomat eläimet työllistävät paljon Suomen eläinsuojelukenttää.

400 27 mar 1706 Satakunta. Maksun suorittamisesta on esitettävä kuitti noudettaessa kissaa ensikodista. The adoption fee for a cat is 160 euros.

Sijaiskodeissa oleviin kissoihin voi tutustua sopimalla tapaamisen sijaiskotivastaavan kanssa. Rokotusohjelmaan vaikuttavat kissan elinympäristö lauman muut kissat sekä se onko kyseessä koti- näyttely- jalostus- tai vaikkapa tallikissa. Etsimme yhteistä kotia.

Herrasmies Teddy etsii omaa kotia. Luettu 630 krt. If you adopt two cats from the same foster home the adoption fee is 280 euros.

Ennen yhteydenottoa luethan usein kysytyt kysymykset kuten mitä toivomme. Mikäli bongaat hakemistosta puuttuvan jonkin aihepiiriin sopivan kissatalon tai muun sellaisen tai haluat antaa täydentäviä tietoja ja olemassa olevalle esittelysivulle laita toki palautetta. 4 Maine Coon kissat.

2132021 alkaen kissojen luovutusmaksu on 200. Kaikki Myydään Ostetaan Vuokrataan Halutaan vuokrata Annetaan. Kaksi aikuista kissaa 350.

Aikaisempaa kokemusta on nuoresta kissasta ihan pennusta mutta oma toiveeni olisi hieman vanhempi 2-4vuotta esimerkiksi olisi aivan mahtavaa tarjota jollekkin pörröpäälle eläimiä rakastava ihminen ihanaa olisi myös jos jollain ihmeen kaupalla. Pennut ovat eläinlääkärin tarkistamiamadotetturokotettusirutettu. Pentu 250.

Pääsääntöisesti myös kissat kaipaavat lajikumppaniensa. Ennen luovutusta eläimet on hoidettu asianmukaisesti. Kaikki kissat ovat rekisteröityjä.

450 28 mar 1411 Pirkanmaa Myydään. Selkirk Rex -kissala Shock-Headille on syntynyt 1382021 kissanpentuja. Kaksi pentua 450.

Annetaan kissa annetaan kissanpentuja keltainen pörssi kissat. Löydät jokaisen sijaiskotikissan luonnekuvauksen perästä puhelinnumeron josta tavoitat kyseisen kissan. Annetaan hyvä ja huolehtiva koti kissanpennulle ikä väh14 viikkoa.

Meillä on ihania kissanpentuja. Myydään pienet papillonpomeranian sekoitus pennut. Emme ota kissoille katsojia ketkä eivät ole sopineet vierailua ennakkoon.

Sirutettuna madotettuna ja eläinlääkärin tarkastaminakuvia onvarausmaksu 300 ja loppu pentua hakiessa. Jos on tietoa mistä kissanpentu kaveriksi voitko ottaa viestillä yhteyttä numeroon 0449801416 ja annetaan kisulle rakastava ja huolehtiva koti. Annetaan uusi elämä kodittomille kissoille.

Täällä kaksi kissaa ihanaa Olli ja Olavi noin 2014 vuonna syntyneet kaverukset etsivät yhteistä loppuelämän kotia tositarkoituksella. Jos haluat adoptoida kissan tapaamisesta on sovittava erikseen sähköpostitse. Happi ja Hiili ovat keväällä 2020 syntyneet tyttökanit.

Täällä olisi 19v nuori nainen kempeleestä ja haluaa kissakaverin. Emme myöskään luovuta ainoaksi kissaksi sellaista kissaa joka on aina jakanut elämänsä toisentoisten kissojen kanssa ja joka saa lajitoverinsa seurasta turvaa ns. Tässä hakemistossa listataan juurikin kotimaisia kissataloja ja muita löytöeläinkoteja joihin sijoitetaan kissoja.

Näin pyritään varmistamaan eläimen terveys ja tarvittava hoito ennen luovutusta pysyvään kotiin. Maukula ry on maaliskuussa 2019 perustettu eläinsuojeluyhdistys jonka tavoitteena on auttaa populaatiokissoja Pirkanmaalla uudelleen elämän syrjään kiinni. Kisun kissojen suojamaksut ovat.

All cats up for adoption have been vaccinated at least once chipped spayedneutered dewormed and tested for FIV and FeLV. Uusi Kissakoti Kattila on normaalisti avoinna kaikille kissojen ystäville päivittäin alkaen 10102021 klo 12-15. Ensimmäinen penturokotus annetaan 8-12 viikon iässä ja se uusitaan kuukauden kuluttua.

Torifissä on tällä hetkellä 215 Lemmikkieläimet ilmoitusta alueella Koko Suomi. Jos olet kiinnostunut antamaan kissalle kodin tule tutustumaan asukkaisiimme paikan päälle. Pennut ovat Veran ks.

Aikuinen kissa 200. Pirkanmaa 36200 Kangasala 1500 Kääpiörotuiset koiranpennut. Kissan suojamaksu maksetaan Kisun tilille IBAN FI40 1146 3001 1286 66 viitenumeron saa ensikodilta viestikenttä jätetään tyhjäksi.

159 syntyneitä luovutus 1111. Herpes- ja calicivirukset aiheuttavat limakalvo- hengitystie- ja silmätulehduksia. Kissakoti Kattilan toiminnan tarkoituksena on tarjota kaikille kissoille turvallinen paikka odottaa uuden sopivan kodin löytymistä.

Suomalaisten eläinsuojeluyhdistysten hoitokodeissa ja eläintaloissa olevia kotia etsiviä lemmikkejä. Voit myös laittaa meille. Muuton aikaan pennut ovat.

Kissanpentuja on vapaana 4 pentua 3 poikaa 1 tyttöä pennuista tulee pitkäkarvaisia. Kaikki Myydään Ostetaan Vuokrataan Halutaan vuokrata Annetaan. Tyhjää täällä ei ole koskaan on monen löytöeläintalon viesti.

Kaikki kissat ovat Fiv- ja Felv- testattuja mutta eläimillä voi olla sairauksia ja vammoja aiemmasta. Their acute ailments have been treated. Taloudessa ei muita eläimiä joten.

Vuosittain kauttamme uuteen kotiin lähtee noin 200 kissaa. Popopetin eläimet asuvat sijaiskodeissa joissa ne elävät kodinomaisissa olosuhteissa osaavan ihmisen tarkkailtavana ja huolehdittavana. Kissanpentuja Myydään 4kpl kissanpentuja.

August 23 2016 Sastamala Finland. Jos löydät sivulta mieluisan kissan otathan yhteyttä kissan ilmoituksessa olevaan yhteystietoon.


Kissat Kissanpentuja


Myydaan Kissanpentuja Lempaala Pirkanmaa Nettimarkkina


Myydaan Kissanpentu Punkalaidun Pirkanmaa Nettimarkkina


Myydaan Kissanpentu Punkalaidun Pirkanmaa Nettimarkkina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...