tiistai 14. joulukuuta 2021

Burma Kissa Pennut

Tämä kissa rakasti minua yli kaiken kuten sitä ennen Päiviä. - Yli 6 kkn ikäisistä pennuista tulee ilmoittaa kuukausittain mikäli kasvattaja haluaa pitää ne edelleen.


Excuse Me Human Do You Have A Moment To Allcatphotos300 Bestcatclub Bestmeow Cat Cat Features Catlovers Cute Cats Cute Cats And Kittens Beautiful Cats

044 - 040 5712.

Burma kissa pennut. Jos listalta löytyi joku sinua kiinnostava kissa ota yhteyttä suoraan ilmoituksen jättäjään. Lapsoset ovat joko burma- tai tonkineesinaamioita ja värejä voikin alkaa jo tästä kuvasta arvuuttelemaan. Kissat ovat meille perheenjäseniä ja kulkevat vapaasti asunnossamme siellä missä mekin.

Mikäli et ole kasvattaja tai tähän ei ole mahdollisuutta pennut lisätään listalle kirjallisesta pyynnöstä. Rotuneuvoja atbirmafi Anneli Teikari 040 500 3146. Tervetuloa Isä-Brownin burmien pariin.

Aficats kissalan tarina sai alkunsa kun tuttavien allergian takia Raijan vanhempien luokse muutti vuoden ikäinen burmatyttö CH Kassaran Claudia Misu BUR n synt. Ulkoasun suunnittelu Julianna Hautoniemi 2021 Pyhä Birman Kissa ry Tätä sivustoa suojaa reCAPTCHA ja Googlen Tietosuojakäytäntöä ja Käyttöehtoja sovelletaan. Pentueessa on 3 poikaa ja 2 tyttöä.

Lähetä tässä tapauksessa ylimääräinen kopio astutustodistuksesta SUROKin sihteerille ja. Tai puhelimitse 358 40 7536 136. Puheenjohtaja Pia Nyman 050-5432 987 tai sihteeri Kirsi Ovaskainen 050-469 0960.

Tuolloin laivalääkäri Joseph Thomson toi Burmasta Yhdysvaltoihin ruskean kissan Wong Maun. Myydään kissa Bengali Ikä 3kk. Niina Kauraoja Sahalaistenkatu 13 28130 PORI puh.

Burma kissan esi-isät ovat siamilaiskissa ja Burmasta nykyisestä Myanmarista peräisin oleva kuparikissa. Samaan aikaan tämän kanssa uusi burma-sukupovi muutti kissa kerrallaan kotiimme. Se huolestuu jos pennut ovat lähteneet hiukan kauemmas leikkimään ja pitää tarkkaa vahtia ja lukua pennuistaan.

Burma on siis vanha alkuperäisrotu. Idän temppeleissä jo 1300-luvulla ovat olleet temppelikissoina niin siamilainen korat kuin burmalta vaikuttava tumma kissa. Shu-Shulla oli LUONNETTA mutta ei siitä sen enempää.

250921 syntyi 3 upeeta bengaali pentua 2 poikaa ja tyttö pennut tulee toimeen hyvin lapsien ja koirien kanssa. Kuvitelkaa miten onnellista olisi. Kissat ovat Felv- ja Fiv-negatiivisia ja ja hypokalemia- ja Gm2-perimältään normaaleja.

Kissala - Aficats burmat. Näyttelyissä käynti antaa meille varmuutta siitä että kissamme ovat rodunomaisia Pyhiä Birmoja. Kasvattajat voivat lisätä aikuisen uutta kotia etsivän kissan tiedot listalle itse SUROK Inside-palvelun kautta.

Veera on ehkä maailman kiltein kissa. Ulkomaille myytävät pennut tai isoon laumaan kotiutuvat rokotetaan kahdesti. Niiden uskotaan olleen temppeli- ja palatsikissoja joita papit kasvattivat ja pitivät.

Burman synnyssä käytettiin apuna ruskeanaamio siamilaista Tai-Mauta. Hilda Salonen Tampere FINLAND GSM 358 500 639 287 hildasalonenkolumbusfi. Ninellis burmien kantaemo EPEC Almonds Eleonora DSM.

Kaikki ovat kovia hyppimään ja varsinkin kiipeilypuusta. Jokainen pentu on nyt erivärinen joten saapa nähdä mitä näistä kehkeytyy. Vuonna 2013 perheeseemme liittyi komea ruskea burmauros FIKorennon Da Capo eli Pate.

Burma tarvitsee perheeltään todella paljon aikaa ja seuranpitoa. Pennut tarkastetaan eläinlääkärissä ja rokotetaan yhdesti sillä emon vasta-aineet suojaavat pentua ja se on pennun elimistölle hellävaraisempi tapa. Cindyn kasvattaja on Kyllikki Setälä Clavinova.

Pennut luovutetaan aikaisintaan 12-viikkoisina rekisteröityinä madotettuina rokottetuina mikrosirutettuina ja eläinlääkärin tarkistamina. Nykyaikaisen burmankissan matriarkka oli pieni tummanruskea kissa nimeltä Wong Mau. Nita Nitan emo Fia ruskea burma ja Nitan pennut.

Lisää pennut listalle itse SUROK Inside-palvelun kautta. Pennut yhdeksän viikon iässä 28813. Kuvassa kissoja kolme sukupolvea.

Zeitgeist Berlioz BUR a Emo. Yksinäinen burma pitkästyy helposti joten lajitoverin seura on sille melkeinpä välttämättömyys. Kasvattajien toivotaan lähettävän pentulistan muutokset sähköpostilla.

Pienin pennuista Vihreänä tunnettu tyttö on kärsinyt silmätulehduksesta ja sitä on hoidettu koko elämänsä ajan. Purmelitas-pennut ovat kasvaneet kohta kuukauden ajan. Isä-Brownin Monte Velho BUR n Syntynyt 11072011.

Rakenteeltaan burma on keskikokoinen elegantti kissa sen välkkyvän turkin alta näkyvät hyvin kehittyneet vahvat lihakset ja se on painavampi kuin ulkoisen olemuksen. Pennut tulevat luovutusikään lokakuussa. Mikäli tähän ei ole mahdollisuutta pennut lisätään listalle kasvattajan pyynnöstä.

Rotukissasta innostuneena koko perhe päätti vierailla kissanäyttelyssä. En kaipaa saarnoja tmv maatiaiskissojen teetättämiseen joten sellaiset viestit voi jättää pois. Etsinnässä hyväluonteinen terve rokotettu ja madotettu pitkäkarvainen uroskissa.

Clavinova Kiwie Cindy syntyi Porvoon Hinthaarassa 26102017. Hän eli kanssani onnelliset yhdeksän vuotta kunnes viikkoa vaille 17 vuotta. Läntiseen maailmaan burma saapui vasta 1930-luvulla.

Ipan poistuttua paremmille hiirestysmaille Pate kaipasi lisää seuraa ja meille tarjoutui mahdollisuus hankkia Enjoy burmalasta hurmaava FIEnjoy Queen of Puddings eli Ella. Kaikilla pennuilla aukesivat silmät jo ensimmäisen kahden viikon aikana. Pyhän birman hankinnassa ja rotua koskevissa kysymyksissä ota yhteyttä rotuneuvojiin.

Siitä tuli kaikkien nykyisten länsimaisten burmien kantaemo. Pennut kasvavat kodissamme perheenjäseninä ja ovat tottuneita lapsiin koiriin ja vierailijoihin. Etsitään pitkäkarvaista uroskissaa 24H.

Olipa kerran burma nimeltään Isä-Brownin Shu-Shu ruskea iso naaras joka kahdeksan vuoden iässä palasi synnyinkotiinsa ja laumaansa. Pentujen vilkkaus ja vauhti vain kovenee. Ninellis burmat vuodesta 1996.

IC Fleas Alofa Salote BUR d Nimiteema. Fleas Fenua Nehenehe ruskeakilpikonna naaras BUR f Fleas Miti Tahutahu punainen uros BUR d CH Fleas Motu Napenape punainen uros BUR d. Suomen ensimmäinen LaPerm-pentue on syntynyt Oulussa.

Ne madotetaan useasti niille asennetaan mikrosiru ja pennut rekisteröidään. Burmankissa eli kotoisasti burma on siitä erikoinen että se on ensimmäinen ihmisen kehittelemä rotu. Se on meidän kissalan pahnan pohjimmainen eli kolmen vanhemman kissan ja Kimulin lellimä ja hellimä.

Pentuvälittäjänä toimii Johanna Lähdekorpi. Uutta kotia etsivät aikuiset kissat ovat listan lopussa. Essi 935gr Carmen 850gr Santtu 1000gr ja Mersu 895gr.

Nyt näyttäisi siltä että pieni Vihreä kuitenkin jää henkiin ja kehtittyy aivan. Kissa yksi maailman vanhimmista asukeista on saavuttanut uudenlaisen aseman.


Ja Nyt Sisalle Cats Animals


Tap The Link Now To See All Of Our Cool Cat Collections Beautiful Cats Cute Cats Pretty Cats


Pin By Tuula On Cats Sopot Kissat Banjo


Elegant Dog Burmese Mountain Dogs Bernese Mountain Dog Puppy Mountain Dogs


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...