perjantai 31. joulukuuta 2021

Kissa Raapii Ovea

Kissa raapii makuuhuoneen ovea neuvoja. The cat scratches the couch.


Kissan Koulutus Kotikaynnilla Karvoihin Katsomatta

Tuntuu että hakee huomiota jos ei heti saa sitä mitä haluaa ruokaa ovea auki leikkikaveria.

Kissa raapii ovea. Tylsistynyt kissa syö paljon koska siitä saa mielihyvää. Meidän kissa raapii eteisessä vaatehuoneen ovea herraa pitää ensin nimeltä kutsua ja sitten taputtaa sänkyä että tietää siinä olevan tilaa. MUMMO 80 seisoo hiukan kumarassa kastelukannu kädessään.

My cat meows all the time. Ares-kissakin raapii aina suihkun ovea kun Satu Päiväkkö on suihkuttelemassa. Kissani miukuu koko ajan.

Peseminen ei ole kissalle vastenmielistä sillä ne on totutettu siihen jo pieninä pentuina. Kun kissa raapii ovea tai liikkuu ulkona lähistöllä. I play with my cat.

Pidin aluksi kissan eri tilassa yön ajan koska minulla todettiin lievä allergia ja sitä suositeltiin. Kissa jäi kiinni siitä että päästi seniorihuoneen kissoja karkuun toistuvasti ja useita kertoja päivässä eläinsuoja kertoo Facebook-päivityksessään ja toteaa ettei kissa tunne lainkaan häpeää. Kissa ei juokse ja ääntele huomionhakuisuuttaan.

Pikemminkin ilveksen mietin ja muistan etten ole koskaan käynyt ullakolla jonne tuuli ja epäilemättä myös kissa. Kun uudenvuodenpäivänä kissa raapii tarmokkaasti nälissään makuuhuoneen ovea ennen sianpieremää kukonlaulua vähän ennen kello puolta yhdeksää -pysyy maailma mallillaan ja kaikkina henkilökunnan vapaapäivinä aamupala tulee kattiloille melkolailla pyhäaikataulussa. Kattilassa on jonkun tyytyväinen pää hillokkeessa.

Väärin kasvatettu on ainakin meidän kissa. Se haluaa aina syliin suihkun alle Päiväkkö nauraa. Nyt jostakin syystä kiinnostunut kylppärin matosta ja raapii kylppärin ovea öisin että pääsis sinne pissalle.

Jos laitan oven kiinni se raapii ovea niin kovaa etten pysty keskittymään. Ei johdu kaverista eikä tylsyydestä leikkiä kuuluu koko ajan välillä tullaan yöllä mukavasti huutamaan oven taakse. Karvattoman kissan hoitamisessa on muistettava se että sitä pestään säännöllisesti.

Saat ennen käyntiä hyvinvointikartoituksen täytettäväksi. Sitten tulee selälleen viereen pötköttää ja pitää mahasta rapsutella. Kevät on ihmeellistä aikaa.

Nyt tekee sellaista että joka kerta jos joku perheemme jäsen on partsilla mouruaa sinne ja raapii ovea. Kissa hyökkää toisen kimppuun. Et varsinaisesti voi syyttää mirriparkaasi jos siltäkin lähtee koronakaranteenin aikana järki.

Kylpyhuone jossa hiekkalaatikko on on jo pitkään ollut ilman mattoa koska kissa kusee välittömästi matolle tippuneelle pyyhkeelle matolle tms. Viime syksynä kissa sitten kuoli äkillisesti 15-vuotiaana. Jos sillä tuntuu olevan paljon energiaa öisin leikkikää sen kanssa enemmän päivällä jolloin illalla uni maittaa paremmin.

Päästä kissasi sisään sillä se mouruaa jo melkoisella volyymilla vaikka on normaalisti hyvin hiljainen kaveri. Sen jälkeen olen päästänyt sen yöksi samaan tilaan mutta vaiva jatkuu vaan. Nyt kuitenkin tilanne on muuttunut meille tuli vauva muutama vko.

Valo tursuaa ikkuaverhojen läpi ja kissa raapii ovea. Kuuntelen miten ulkona linnut pitävät konserttiaan ja siitä tiedän ettei kello ole vielä kuutta ei vaikka maailma ulkona herääkin jo. Jos kissa ei tule houkuttele kissaa ruoan avulla sisään.

Kissa tulee joka kerta tutkimaan värisevää vibraattoriani kun pidän omaa kivaa makuuhuoneessa. Ihminen vaivautuu ylös täyttää ruokakupin vaihtaa varmuuden vuoksi kaksi tuntia vanhan veden ja tarkistaa hiekkalaatikon siisteyden. En pystynyt nukkumaan öitä koska kisu raapi ovea aina vaan.

Meidän kissa pissaili sänkyyn matoille yms. Dont scratch the couch. Ja raapii ovenpielet.

Kissa raapii makuuhuoneen ovea koska haluaa ruokaa. Kuppi on vain puolillaan. Häiritsee vain siksi koska herään helposti ääniin voisi sijoittaa korvatulppiin tms.

Kun kissa menee ovea raapimaan ja kiljumaan älä reagoi mitenkään älä yritä houkutella pois älä komenna tai edes tuhahda sillä kissalle negatiivinenkin huomio on huomiota ja sitähän se tässä loppupeleissä hakee. Herään jostain syvästä syvästä uneta yllättäen aivan pirteänä. Avaa ovi ja päästä kissa sisään.

PALOAUKEANKAARIETEINEN -- HETI PERÄÄN Mikko seisoo eteisessä oven edessä. Jos emme päästä kusee oven eteen matolle. Yleensä syy oli joko siinä et kissa oli kipeä tai hiekkaloota ei ollut tarpeeksi puhdas.

Meillä 3 kissaa ja vain yksi tekee näin. Kevät keikkuen tulevi. Jos et saa kissaa sisään toimi näin.

Se juoksee heti tassut mutaisina mun huoneeseen missä se pomppaa mun sänkyyn. Kolme kissaa pyörii hänen jaloissaan. Minun on pakko päästää se takaisin huoneeseen jolloin palaamme alkuperäiseen ongelmaan-Nimimerkki kissanainen 37 vuotta.

Kaverilla on kissa joka ennen imeskeli korvaa öisin Nyt. Kissan ensimmäinen kotikäynti kestää noin 15 tuntia. Oletko jo ruokkinut kissan.

Se tulee keittiöön ja puhaltaa hellaan tulen. Eli viestitä sille että oven raapiminen ei ole mitenkään erityisen mielenkiintoista. Jos pidätte makuuhuoneen ovea kiinni avatkaa se.

On siinä hetken ja siirtyy sitten jalkopäähän nukkumaan. Kissa mouruaa ja raapii vaatekaapin ovea. Käännä sille selkäsi ja ole kuin kissa ei tekisi mitään erityistä.

Kuivaruoan tilanne on huolestuttava. Tätä voi joutua tekemään jopa kuukausia ennen kun kissa luovuttaa kun huomiota ei tipu. Seuraavaksi naukuu kissa ja raapii kaksin tassuin työhuoneen ovea.

Kissat 2kpl ovat aiemmin päässeet vapaasti kaikkiin huoneisiin yöllä ovat tulleet välillä sänkyynkin nukkumaan pääsääntöisesti kuitenkin nukkuneet olohuoneessa sohvalla tai kiipeilypuussa. MUMMO off Miulta meni melkosen monta aikaa tolkuttaa niille etten olt soittanu. The cat scratches the door.

Älä katso kissaan kun se raapii ovea. Elikä semmonen ongelma että kissani pentu raapii hullun lailla ovia. Kissa takajaloillaan korkokengissä kysyy onko hän mielestäni oravan näköinen.

Sen jälkeen se haluaa tuoretta märkäruokaa kun se illalla klo 2100 aikoihin annettu ei oo enää tuoretta Kun se saa ruokaa se syö ja tulee kiehnäämään. Siinä meni nekin lakanat. Kissa pissaa vääriin paikkoihin.

Nuppu raapii ulko-ovea yöllä kahden aikaan että pääsisi sisään. Silittele kissaa ja juttele sille kun se tulee ovelta pois. Tuuli sulkee ikkunan ja raapii ovea.


Kissan Kaytos Askarruttaa Osa 5 Biofarm Elaintarkealla Asialla Jo Vuodesta 1988


Maatiaiskissa Felixin Lempinimi On Punainen Paholainen Mtvuutiset Fi


Yon Elaimet Kuoleman Vasymys Ja Minka Mokan Vasyneena Taas Teinkaan Tiia Koivusalo


Random Words 2 Kissa Cat Finnish Vocabulary Uusi Kielemme


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...