torstai 9. joulukuuta 2021

Kissa Uuteen Kotiin

Kissoja ei luovuteta vapaasti ulkoileviksi eikä yleensä ainoaksi kissaksi paitsi jos kodin ainoana kissana eläminen nähdään kissalle parhaaksi. Tottuminen ja tutustuminen uuteen ympäristöön kestää yleensä vähintään pari päivää joskus saat-taa mennä viikkojakin.


Jokainen Tarvitsee Oman Paivansateensa Funny Texts Quotes Wise Words

Muistathan että kissa saattaa elää 1520 vuotta.

Kissa uuteen kotiin. Kissa saattaa lymyil-lä sängyn alla naukua surkeasti ja tavallis-ta on että ruokakaan ei maistu tai vatsa. Uuteen kotiin luovutettavasta eläimestä peritään maksu joka kattaa osan sen hoidosta aiheutuneista eläinlääkärikuluista. Emme ota kissoille katsojia ketkä eivät ole sopineet vierailua ennakkoon.

Kissa ei toimi kotona koriste-esineenä vaan päinvastoin kissat hyppivät ja kiipeilevät jolloin koriste-esineet ovat vaaravyöhykkeessä. Vuosittain kauttamme uuteen kotiin lähtee noin 200 kissaa. Toinen kappale luovutussopimuksesta jää uuteen kotiin.

Kyseinen kissa otettiin minulle vuonna 86 kun olin nuori tyttö vielä. Ja myöhemmin 14 vuotiaana muutin äitini luokse jolla oli koira joten kissaa ei voitu ottaa sinne. Pentukissa on monen mielessä ensimmäisenä.

Ole sen kanssa näytä miten uudessa paikassa mennään ja mistä löytyy mitäkin. Lisää neuvoja löytyy artikkelistamme joka. Tämä on osittain myytti.

Kodin kasveja tulee harkita uudelleen ja monesti kasveja ihaillaankin kissaperheessä vain amppeleissa. Kissalle kodin löytäminen voi olla hankalaa. Osa luovutetaan vain kaksikkoina.

Kissasta maksetaan käteisellä tai pankkisiirrolla luovutusmaksu. Pennut annetaan uuteen kotiin yleensä aina kaksittain tai toisen kissan kaveriksi. Lue ensin huolellisesti Kun kissa tulee uuteen kotiin -sivuKissojen Katastrofiyhdistys KKY ryllä on jatkuvasti hienoja kissoja jotka odottavat uusia vastuuntuntoisia kotejaJos haluat tarjota kodin kodittomalle tutustu kodinetsijöissä oleviin kissoihimme.

Vanhus- ja erityisryhmien palvelutalo Kuukankodilla suoritettiin 28102021 terveyden-suojelulain 7631994 mukainen suunnitelmallinen määräaikaistarkastus. Tasainen ruokarytmi yhdistettynä laadukkaaseen ruokavalioon auttaa suolistoa toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Vanhan kissan siirtäminen uuteen kotiin.

Uudessa kodissa on oltava kaikki tuuletusikkunat verkotettuna sekä parveke tai parvekkeen oviaukko verkotettuna tai parvekelasitus ennen kuin kissa tuodaan. Kissanpennun tutustuminen uuteen kotiin. Luovutushetkellä täytetään luovutussopimus kahtena kappaleena.

Jos olet antanut uuden kodin löytökissalle kysy eläinkodin henkilökunnalta mitä he tietävät uuden lemmikkisi mieltymyksistä. Emme luovuta kissaa vapaasti ulkoilevaksi. Tarkastuksen seurauksena terveydensuojeluviranomainen kehottaa viipymättä.

Jatka synteettisen kissan feromonihaihduttimen käyttöä ja kierrätä sitä ympäri taloa huone kerrallaan. Kissa sopeutuu uuteen kotiin yleensä hyvin. Kissan saapuminen uuteen kotiin Monet kissat ovat uuteen kotiin saapues-saan arkoja ja varovaisia.

Pentu saattaa voida huonosti autossa. Pidä kissasi sisällä pari. Ota kissat mukaan vasta viimeiseen muuttokuormaan.

Jotenkin aavistin että kissan totuttaminen uuteen kissaan ei välttämättä ole yksinkertaista. Tutkin nettiä tarkoin ja monipuolisesti sekä kyselin muutamilta kissakasvattajilta ja Seyn työntekijöiltä. Ensimmäinen kissakasvattaja sanoi että päästät vain uuden kissan heti kävelemään uuteen kotiin ja sillä selvä.

Anna kissan totutella rauhassa uuden ympäristön ääniin ja hajuihin. Tyttö on vuoden vanhasyntynyt lokakuussa 2020. Kotiehdokkaan asuessa kohtuullisen matkan päässä sijaiskoti vie kissan uuteen kotiinsa.

Luovutus ikäinen tyttö etsii hyvän rakastavan kodin. Rokotusten uuteen kotiin muuttamisen ja steriloinnin väliin on hyvä jättää aikaa jotta kissa ei stressaannu liikaa ja stressistä aiheutuvat terveysongelmat voidaan välttää. Sähköpostitse ja varaudu vastamaan kysymyksiin elämäntilanteestasi ja tulevaisuuden suunnitelmista.

Aikuinen kissa on rauhallisempi ja. Kissa on puhdas lihansyöjä ja sen kunnollinen ravinto on kallista kissan pienestä koosta. Kaikki kissat tuodaan yhdistyksen toimesta uuteen kotiin.

Luultavasti pentua jännittää ja pelottaa kauheasti uuteen kotiin tuleminen joten anna sen rauhassa tutustua paikkoihin. Jos olet kiinnostunut pentujen adoptoinnista ota yhteyttä esim. Oli kissan perusluonne millainen tahansa sen tottuminen uuteen elämänmuutokseen vie aikaa muutamista päivistä pariin viikkoon.

Kissa voi elää jopa 20 vuotta ja siinä ajassa ihmisen elämässä. Oikein kiltti ja leikissä. Vie uuteen kotiin tutuntuoksuisia esineitä jo ennalta.

Voit myös laittaa meille yhteydenottopyynnön täyttämällä kissan hankkijan esitietolomakkeen. Joillakin heistä voisi olla tarjota kissalle uusi koti. Osa voi lähteä uuteen kotiin yksinkin tai toisen kissan kaveriksi.

Jos matka on pitkä pidä pieniä taukoja ja tarjoa vettä. Ota yhteys paikkakunnan eläinsuojeluväkeen eläinkauppoihin ja eläinlääkäriasemiin. Pennut ovat suloisia mutta vaativat paljon aikaa huomiota ja kärsivällisyyttä.

Sisäkissoihin tulee kiinnittää erityishuomiota koska niille uusi ympäristö saattaa olla erityisen pelottava. Kissa kyllä mielistyy ihmisiinsä. Kissanpennun 300 euron luovutusmaksu sisältää myös kissan leikkauksen.

Jos kissa ei näytä tulevan ulos kuorestaan puhu asiasta eläinlääkärin kanssa. Luovutusmaksu riippuu eläimestä ja sen iästä esimerkiksi aikuisen kissan luovutusmaksu on 200 euroa ja aikuisen kanin 100 euroa. Löydät jokaisen sijaiskotikissan luonnekuvauksen perästä puhelinnumeron josta tavoitat kyseisen kissan.

Sijaiskodeissa oleviin kissoihin voi tutustua sopimalla tapaamisen sijaiskotivastaavan kanssa. Kissa kotiutuu paremmin jos pystyt viettämään ensimmäiset muuton jälkeiset päivät ja viikot kotona kissasi kanssa. Kissat luovutetaan pysyviin koteihin loishäädettyinä rokotettuina sirutettuina FIV- ja FeLV-testattuina välittömät terveyshaitat hoidettuina sekä sterilisoituina tai kastroituina.

Kissan päivittäinen ateria siis kannattaa jakaa usealle ruokintakerralle jotta kissan ei tarvitse syödä itseään kerrallaan ähkyyn ja syömisrytmistä tulee tasaisempi. On terveerokotuksen kunnossaeu-passi olemassa. Penturokotusten antaman rokotesuojan on hyvä olla täydellinen ennen kissan leikkauttamista.

Nyt kuitenkin olen pitkään. Kymmenen vuoden ajan palvelukodissa asunutta Misu-kissaa uhkaa muutto uuteen kotiin. Nämä ovat uuden kodin kustannuksia.

Jos se nyt on ollut ainoana kissana on sen viisasta mennäkin ainoaksi kissaksi. Misu-kissa tulee siirtää uuteen kotiin terveydensuojelulain perusteella. Uuraisilla sijaitsevan vanhus- ja erityisryhmien palvelutalo Kuukankodin pitkäaikaista kissa-asukasta uhkaa nyt lopullinen häätö.

Misu-kissan muutto uuteen kotiin. Kun kissa tulee uuteen kotiinsa älä jätä sitä heti yksin. Jos löydät sivulta mieluisan kissan otathan yhteyttä kissan ilmoituksessa olevaan yhteystietoon.

Varaudu siihen että kissa voi olla aluksi hieman varautunut mutta se asettuu pian kodiksi uuteen kotiinsa ja perheeseensä. Kyselisin nyt teidän mielipiteitä vanhan 17 vuotiaan kissan siirtämisestä uuteen kotiin. Sanotaan että kissa kiintyy paikkaan ei ihmisiin.

Jos olet kiinnostunut antamaan kissalle kodin tule tutustumaan asukkaisiimme paikan päälle. Kodinetsijöissä on vain osa ensikodeissamme olevista kissoista.


Siiritheexotic Kissa Cat Instacat Catsoftheinstagram Rasymatto Ragrug Katinoravanpesa Cats Animals Instagram


Pin By Marita Nevala On Kesamokki Old House Interior Retro Homes Modern House


Good Night Good Night Parting Is Such Sweet Sorrow That I Shall Say Good Night Till It Be Morrow Funny Animals Silly Cats Funny Cat Memes


Melouwww I Card Novelty Sign Cards


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...