lauantai 25. joulukuuta 2021

Kissarodut

Alkuperäinen burmalainen oli väriltään tummanvärinen kiinteän ruskea jota kutsutaan nimellä sable mutta nykyään sitä on saatavana myös muita sävyjä kuten sinistä samppanjaa ja platinaa. Tämä johtuu siitä että kissoilla on aina ollut lähinnä vain kaksi tarkoitusta.


9 kissarodut Aasiasta.

Kissarodut. Sivujen kokonaismäärä luokassa on 54. 8 min 22 Cornish Rex Yleensä ajatellaan että kissoja on vain joko lyhyt- tai pitkäkarvaisia. Määrä on paljon vähäisempi kuin koiralla sillä koirarotuja on kaikkiaan yli 350.

Sivuiltamme löydät tietoa rotukissatoiminnasta Suomessa kasvatuksesta kissatapahtumista yhdistyksistä sekä. Kissarodut Suomen Kissaliitto ry. Tässä ovat Suomen suosituimmat kissarodut lempeä jätti nousi ykköseksi voi painaa yli 10 kiloa.

Monen mielestä kissa on kissa vaikka voissa paistaisi olkoon katti sitten perinteinen maatiainen tai jokin eksoottinen rotukissa. Erilaiset kissarodut muistuttavat selvästi enemmän toisiaan kuin erilaiset koirarodut. Virallisia kissarotuja on tällä hetkellä noin 40.

Kuvia tai muita. Kissaeläimet muodostavat petoeläinten lahkossa hyvin yhtenäisen ryhmän. Pohjoismaissa kasvatus alkoi Tanskassa 1940-luvulla josta rotu levisi Ruotsin kautta Suomeen.

Itämaisiin kissoihin puolipitkäkarvaisiin kissoihin pitkäkarvaisiin ja exotic-kissoihin sekä lyhytkarva- ja somalikissoihin. Rotu on Suomessakin suosittu sen luonnollisuuden rotevuuden ja miellyttävän luonteen ansioista. Kissarotuja on useita kymmeniä mutta rotukissat jaetaan yleisimmin neljään eri luokkaan.

Yleinen neuvo on että kissan vyötärön tulee erottua ja kylkiluut hieman tuntua painettaessa. Hiirten loitolla pitäminen ja ihmisen lemmikkinä toimiminen. 1 Aasiankultakissa 2 aasianmetsäkissa leopardikissa 3 afrikankultakissa 4 andienkissa 5 borneonkissa 6 borneonpuuleopardi 7 etelänonsilla 8 gepardi 9 hietakissa 10 iberianilves espanjanilves 11 ilves 12.

Aasian mantereella on tuotettu lumoavia pörröisiä kissoja joita usein esiintyy kissanruokamainoksissa pitkiin laihoihin ja teräväpiirteisiin kissoihin jotka on kuvattu antiikin taiteessa. Kansainvälinen kissaliitto FIFe luokittelee kissarodut neljään eri kategoriaan turkin pituuden ja rakenteen perusteella. Roduista noin 16 voidaan pitää erityisinä perusrotuina loput rodut ovat.

5 min 134 Maine Coon Maine coon on nykyään yksi suosituimmista kissaroduista koko maailmassa. Kaikkien kissojen turkki vaatii jonkun verran hoitoa mutta pitkäkarvaisten kissojen kohdalla säännöllinen harjaaminen on erityisen tärkeää. Kun sitä tapahtuu tämä johtuu heidän genetiikastaan.

Ne voivat pysyä sellaisina mutta yleisemmin väri alkaa muuttua kypsyessään ja pigmentti-melaniinin tuottaminen tapahtuu. Monet kissarodut ovat kooltaan hyvinkin erilaisia ja niille on määritelty ihannepaino mutta painoa parempi mittari löytyy kuitenkin kissan ruumiin rakenteesta. Kissarodut Rotukissat jaetaan neljään ryhmään eli kategoriaan turkin pituuden rakenteen yms.

Aasian mantereella on. Kissanpennut syntyvät sinisillä silmillä. Itämaisia kissarotuja ovat balineesi itämainen lyhytkarva ja itämainen pitkäkarva peterbald seychellien lyhytkarva ja seychellien pitkäkarva sekä.

Exotic persialainen pyhä birma ragdoll turkkilainen van. Venäjänsininen kissa kuuluu niin sanottujen alkuperäisrotujen pieneen joukkoon. Ragdoll joutui luopumaan kärkipaikastaan 16 vuoden jälkeen.

Siirry navigaatioon Siirry hakuun. Kissat ovat äärimmäisen elegantteja ja hienostuneita eläimiä ja etenkin pitkäkarvaiset kissarodut ihastuttavat monia. 9 suosittua ja kaunista kissaa.

Kategoriaan I kuuluvat pitkäkarvat ja exotic II puolipitkäkarvat III lyhytkarva- ja somalikissat ja IV itämaiset kissat Pollard 2006 s. FIFessä venäjänsininen on ollut hyväksytty rotu alusta asti eli vuodesta 1949. Ruumiinrakenteellisesti aktiivisuustasoltaan kooltaan sekä luonteeltaan.

Ennen kissan hankkimista on hyvä tutustua erilaisiin rotuihin jotta omaan elämäntyyliin harrastuksiin sekä mieltymyksiin sopiva rotu löytyy. Ketterät ja urheilulliset kissat tunnetaan rakkaudestaan korkeuksiin vilkkaasta luonnosta ja sammuttamattomasta uteliaisuudesta. Kissarodut on jaettu neljään eri kategoriaan turkin pituuden ja rakenteen yms.

18 huhtikuun 2020. Myös lannerangan pehmustus on usein merkki kissan ylipainosta. Se on myös sosiaalinen ja tulee hyvin toimeen muiden eläinten kanssa mutta tarvitsee paljon tilaa.

Kissarodut voi karkeasti lajitella joko lyhytkarvaisiin puolipitkäkarvaisiin tai pitkäkarvaisiin rotuihin. Burma kissaa kuvataan usein silkkiin käärityksi tiiliskiveksi mikä on osoitus sen kiinteästä ja lihaksikkaasta kehosta. Abys ovat erittäin energisiä ja se yllättää jotkut ihmiset sanoo Linda Kay.

Kissarodut ovat myös koirarotuja nuorempia sillä suurin osa roduista on syntynyt viimeisen 50 vuoden aikana. Seuraavat 54 sivua kuuluvat tähän luokkaan. Kissarodut eroavat toisistaan mm.

Kissarotuja on useita kymmeniä mutta rotukissat jaetaan yleisimmin neljään eri luokkaan. Aikuiset kissat joilla on sinisilmäinen eivät ole yleisiä. Oikean kissanrodun valitseminen voi olla hankalaa.

Abessinilainen Abessinialaisessa aakkosessa A on aktiivinen M on ilkikurinen ja S on erittäin älykäs. Suomen Kissaliitto ry on suomalaisten rotukissayhdistysten keskusliitto. Eri kissarodut kuitenkin eroavat huimasti paitsi ulkonäöltään myös luonteenpiirteiltään.

Tutustu vinkkeihimme kissojen tutustuttamiseen. Sivut jotka ovat luokassa Kissarodut. 8 sinisilmäistä kissarotua.

Suurikokoinen ja näyttävä Maine coon on tasapainoinen ja rauhallinen kissa. Itämaisiin kissoihin puolipitkäkarvaisiin kissoihin pitkäkarvaisiin ja exotic-kissoihin sekä lyhytkarva- ja somalikissoihin. Exotic persialainen pyhä birma ragdoll turkkilainen van.


Arhantin Merida


Astounding Beautiful Cats Videos Dailymotion Kissarodut


Kissarodut Art Cat Art Character Design


Cats Bday Norjalainen Metsakissa Kissarodut Sopoja Elaimia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...