perjantai 31. joulukuuta 2021

Musta Kissa Loru

Kissat innostuu onhan maaliskuu. __ Nyt aurinko pilvistä kurkistelee ja luonnon kevääseen herättelee.


Zetta S Aprons Spooky Spoolies Swap Vintage Halloween Cards Halloween Images Vintage Halloween

__ Lämmin auringonsäde silittelee ja pajunkissakin unestaan heräilee.

Musta kissa loru. Tässä ensimmäisenä esittelyyn unikkoaiheisia tuotoksia. Valitettavasti kissa alettiin yhdistää pahante-koihin sairauksiin ja ilkitöihin. Chorus Ja musta kissa tähti on.

Meerin kotisivut - laulut. Rannalla on hyttysiä kokkoon. __ On aika nostaa malja keväälle kukille auringonpaisteelle.

Tiellä liikkuu musta kissa ilmassa on arvoitusta. Se on hengen hengitystä taikaratsun kengitystä. Mustareunaisessa kaikki kolme lankaa ovat heijastinlankaa kuten salama kuvassa paljastaakin.

Mitä tehtäis - sika pestäis mikä sika - maan sika mikä maa - isänmaa mikä isä - taivaan isä mikä taivas - tähti taivas mikä tähti - pohjantähti mikä pohja - kengän pohja mikä kenkä - juhlakenkä mikä juhla - ruusujuhla mikä ruusu - puna ruusu mikä puna. Hei tanssi kissa tango tango tango nyt mustan kissan tanssi sen ikioma on. Yön musiikki Yön musiikki on musta hius mustalla.

Musta pieni muurahainen. Mukanasi ilon tuot hyvän mielen meille suot. Kissa se hyppäsi kiikun laidalle -.

Aalto vapautuu onhan toukokuu. Kuun säde pihan valaisee ovi hiljaa jo narisee. Jokainen lapsi ottaa itsellensä tyynyn ja asettuu sille istumaan rinkiin.

Nauraa täysikuu onhan huhtikuu. Tässä kuussa se on seuraavanlainen. Juustoksi sua ennen luulin saduksi sen eilen kuulin.

Luuta sillä suuri on huivi päässä hulvaton. Mustan kissan paksut posket ja muut vastaavat lauseet jotka on siis aivan kamalaa sanoa kun menee kieli solmuun. Alas maahan lähtemään aivan aivan yksinään.

Seisoo kÄrsÄ sojossa pieni hÄntÄ ojossa. Musta reunus vaikutti siinä teko- tai valmistumishetkellä niin synkältä että tein vielä toisen kukan vaaleanpunaisella. Tuuli puhuu kuusikossa susi ulvoo kuutamossa aukoo suurta suutaan alkaa kuulle huutaa.

Voit myös kuulla sienten soivan pienten torvien pirinän vaikka luulet soittaa tuuli. Sen mustan kissan tassut ne sitten hassut on. Kissa hyppäs puuhun pisti nakin suuhun.

Satumainen musta soppa joka syksy kuusen alla keikkapaikalla kohisten. Ja Kiplingillä kissa on villin viidakon. Niin kissa tanssii aivan tangon.

Koriin yllätyksen jättää salaa vuorelle noitien jälleen palaa. Oli vakassa musta noitapilli ja pillissä noitasävel villi. Elefanttimuori takamus kuin vuori.

Pii paa puu terve toukokuu. Jos mustan kissan saisin mä sitä tanssittaisin. Joulukuuta 06 2021.

Ennen tytön perässä kulki myös musta kissa. Kun pitkän narun päähän mä laitan paperin niin kissa tanssii aivan tangon askelin. Tehdään kepeistä kehykset taideteokselle maahan.

JÄnÖjussi puputtu juu juu juputti suu supussa suputti korvat hupussa huputti. Sen mustan kissan tassut ne sitten hassut on. Kohta kevät tekee terää pajunkissa oksaan herää.

Ja noita pani pillinsä noitavakkaan sillä uni tarttui myös noita. Pitkä matka maahan on pimpeli pompeli pom. Mustaan kissaan liittyvä taikausko on elänyt pitkään.

Liru laru loru moni turha poru. Kun noita pilliä kolmesti soitti tuli uni ja kaikki ihmiset voitti. Liru laru loru moni turha poru.

Kohta ollaan joulussa ja tämän syksyn - ja kesänkin - käsityötuotokset ovat pääasiassa esittelemättä täällä blogissa. Mitä muita vastaavia muistatte. Musta varjo musta tie mukaansa se värit vie.

Sitä kutsutaan oravan lihaksistoksi vaikeampaa sanoa jos ei ole samalla luettavissa. Pii paa puu terve kesäkuu. __ Luontokin lumen alla odottaa uutta kevättä saapuvaa.

Jos sinulla on joku erityinen loru tai laulu mielessä vinkkaathan minulle niin laitetaan sanat muistiin. Voi lentää linnun untuvalla nukkua orvokinlehden alla kun on oikein pieni. Chorus Sen mustan kissan päivät on aidot kissanpäivät sen mustan kissan posket jo ovat säämiskää.

Nakki meni poikki kissa pakoon loikki. Musta kivi musta kuu mustaan satuun piiloutuu. Virkkasin ystävänpäivälahjaksi muutaman heijastimen afrikankukan mallilla.

Pieni pilvi pehmoinen pimpeli pompeli pom heitti lumihiutaleen pimpeli pompeli pom. On mummolla musta kissa kutakuinkin vasikan kokoinen se puhuu saksat ruotsit englannit ja on selvänä melkein kuin ihminen. Luudan päässä musta kissa istuskelee aatoksissa.

Voidaan vaihtaa eläintä väriä nimeä ja tekemistä esim. Hämärä on mustaa karvaa pehmoista ja harvaa. Joulu on hetki ja hetkessä ohi Korvatunturilla odottaa muorin toti.

Jälleen saavut pohjolaan hiivit tupaan valoisaan. Saimme sen tavallaan talokauppojen mukana mutta nyt siitä on jo aika jättänyt kertoo Seija. Lapset tukeutuvat kiertäessään omaa kotikatuaan perinteiseen Virvon varvon.

Yritän korjata tilannetta tässä loppuvuoden aikana mutta se saattaa osoittautua aika mahdottomaksi. Kootaan luonnon materiaaleista omat. Valokuvaaja Ina Liljeqvist ja kissa.

Kun noita puhalsi kertaa kaksi kissa kasvoi taloa suuremmaksi. Kun pitkän narun päähän mä laitan paperin. Hei tanssi kissa tango tango tango.

Tahtoo maissa lorvia heilutella korvia. Heittäkäämme kengät sukat linnut laulaa kukkii kukat. Iso musta kissa istui ikkunalaudalla -laulu.

Jos mustan kissan saisin mä sitä rakastaisin. Kun sinivuokot untuvaisin lehdin sulavan hangen alta nosti pään. Kun on oikein pieni voi keinua heinässä heiluvassa levätä kukassa tuoksuvassa kun on oikein pieni.

Mut kissa joka tanssi se paras kissa on sen mustempaa ei ole alla auringon. Ja musta kissa tähti on television - sen tango kansainvälinen ja kaunis on. Merta pelkÄÄ kamalasti mielii rantaan sukkelasti.

Loru on harjoiteltu valmiiksi ja vitsat tehty lähinnä äidin toimesta. Pitää sokerista unta näkee onnellista. Sanotaan että jos musta kissa ylittää tien edestäsi pi-täisi sylkäistä vasemman olkapään yli kolme kertaa välttääkseen huonon onnen.

Vaan ei pääty matka ei tuuli eteenpäin sen vei. Kun noita puhalsi pilliin kerran satoi karamelleja tonnin verran. Pii paa puu terve huhtikuu.

- Mustan kissan tango -Volevo un gatto nero-. Ilmoita asiaton viesti. Kissa tanssii jÄÄllÄ sukat kengÄt kainalossa hieno paita pÄÄllÄ.

Joulupukki nukkuu joskus kuin tukki herätyksen antaa muorin rukki. Pieni harmaa hiiri ajeli moottoripyörällä ja Hipsu oli sen nimi Tarvitset kännykän tai padin kuvaamista varten. Löpö löpö löpö se on ihan höpö joka leikistä suuttuu.

Nurkan takaa hiljaa kurkkii pian kohta sisään luikkii. Kun on oikein pieni. Oli kerran pikkuinen noita-akka ja noidalla pieni noitavakka.

Musta siemen musta maa maassa siemen hehkun saa. Päivittäinen aamupiiri on hetki keskittymiselle oppimiselle ja rauhoittumiselle leikkien ja puuhien keskellä ennen ulkoilua. Kuusen oksa koetti pimpeli pompeli pom.

Ja musta kissa tähti on television - sen tango kansainvälinen ja kaunis on. Joulu on valkoinen ja joskus musta juhlan fiilis riippuu susta. Aluksi lauletaan kuukausittain vaihtuva alkulaulu.

Tarttua se tiukasti pimpeli pompeli pom. Silkkiturkkiruususuu pieni kissa Krumeluu pienen pieni kissa.


Selvisi Miten Kissan Loinen Sekoittaa Ihmisen Aivojen Kemian Diabetes Cat Cats Veterinary Hospital


Kamala Kissa Ja Katinperan Lorut Epakohteliaita Runoja Parodioita By Eeva Liisa Manner


Pin By Paivi Jarvilehto On Biancoenero Cats Cute Animals Animals


Pin By Maija Korsu On Il Rosso E Il Nero Cat Art Cat Drawing Cat Illustration


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...