maanantai 20. joulukuuta 2021

Mustan Kissa Tango

Soi mustan kissan tango tango tango se japanista lensi tänne meillekin. Hei tanssi kissa tango tango tango.


Jaana Ja Tiina Mustan Kissan Tango 1971 Youtube In 2021

Jos mustan kissan saisin mä sitä rakastaisin.

Mustan kissa tango. Nyt mustan kissan tanssi sen ikioma on. Ylhäällä näettekin mun epätoivoisen yrityksen saada kädet takaa yhteen. Soi mustan kissan tango tango tango.

Hey kitty dance tango tango tango now its the cats very own dance. Jaana ja Tiina PMMP Mandi Lampi Kirsi Ranto ja Tiina Räsänen Aak. Listen to Mustan kissan tango on Spotify.

Kun pitkän narun päähän mä laitan paperin niin kissa tanssii aivan tangon askelin. Theres the bootlegcat and the cat in stitches And Kipling has the wild jungles cat. Soi mustan kissan tango tango tango se japanista lensi tänne meillekin.

Sen mustan kissan tassut ne sitten hassut on. Aion mennä tällä viikolla ekaa kertaa ikinä joogaan. Mustan kissan tango sanoitukset.

En käsitä miten kaltaiseni wannabeekohippi ei ole vielä käynyt joogassa. Vuonna 2008 äänitetty single. Hei tanssi kissa tango tango tango nyt mustan kissan tanssi sen ikioma on.

But the cat who dances is the best cat theres nothing blacker than it under the sun. Hei tanssi kissa tango tango tango nyt mustan kissan tanssi sen ikioma on. Eläinlaulut Perinteiset laulut Rauhalliset laulut Viihde ja leikki Ei kommentteja.

Sanat ja soinnut yli 7000 kappaleeseen. Lasten laulu La-la-la-la-la-la lal-laJos mustan kissan saisin mä sitä rakastaisinSen mustan kissan tassut ne sitten hassut onKun pitkän narun päähän mä. On Saapasjalkakissa ja kissa pistoksissa Ja Kiplingillä kissa on villin viidakon.

Mustan kissan tango. Chorus Dm Am Hei tanssi kissa tango tango tango E7 Am nyt mustan kissan tanssi sen ikioma on. Laulu menestyi myös Japanissa nimellä Kuroneko no tango 黒ネコのタンゴ josta se lensi tänne meillekin kuten suomennoksessa.

Jos mustan kissan saisin mä sitä rakastaisin. Sen mustan kissan tassut ne sitten hassut on. Hei tanssi kissa tango tango tango nyt mustan kissan tanssi sen ikioma on.

Lyricsfi on yhteisöpalvelu suomalaisten kappaleiden sanoituksille. Kuroneko No Tango - Volevo un gatto neroJaana ja Tiina Tynell Esko Linnavallin orkesteriFramarlo - Soricillo - Saukki - Linnavalli. Mustan kissan tango SANAT Jos mustan kissan saisin mä sitä rakastaisinSen mustan kissan tassut ne sitten hassut onKun pitkän narun päähän mä laitan paper.

Lisää sanoitukset Etkö löytänyt etsimääsi. Soi mustan kissan tango tango tango se japanista lensi tänne meillekin. Youtube mustan kissan tango sanoitukset.

Mut kissa joka tanssi se paras kissa on sen mustempaa ei ole alla auringonHei tanssi kissa tango tango tango nyt mustan kissan tanssi sen ikioma on. Sen mustan kissan tassut ne sitten hassut on. Ole hyvä ja paranna palvelua lisäämällä etsimäsi kappaleen sanoitukset.

Maaliskuuta 1969 jolloin nelivuotias Vincenza Pastorelli esitti sen nimellä Volevo un gatto nero Halusin mustan kissan. Kun pitkän narun päähän mä laitan paperin niin kissa tanssii aivan tangon askelin. Tango damore Eino GrönTango damore On sävel liekin Se liekki kutsuu jos kohti tuhoa se viekin Tango damore On laulu öinen Alla auringon sen sävel ihmeellinen koskaan soida ei voi Lyhdyt himmeät nuo pitkät varjot kun luo tango rakkauden 6341.

Niin kissa tanssii aivan tangon askelin. Vuosi 2017 on omistettu läsnäololle en halua antaa väsymykselle valtaa. PMMP Mustan kissan tango lyrics.

Kun pitkän narun päähän mä laitan paperin niin kissa tanssii aivan tangon askelin. Kaikki sanat ja sanoitukset ovat käyttäjien lisäämiä. E7 Am Sen mustan kissan tassut ne sitten hassut on.

Mutta vuonna 2017 aion onnistua siinä. Watch the video for Mustan kissan tango from PMMPs Puuhevonen for free and see the artwork lyrics and similar artists. He olivat Jaana ja Tiina olen sitä ikäluokkaa että muistan vielä pienenä kuinka tykkäsin laulusta.

Tämä on outoa kysyä tällä palstalla mutta tiedättekö 1970-luvun alun suosikkisävelmän Mustan kissan tango jonka esittivät pienet kaksosisaret tosi muhkeat mummolasit päässä. Jos mustan kissan saisin niin sitä rakastaisin sen mustan kissan tassut ne sitten hassut on Kun pitkän narun päähän mä sidon paperin niin kissa tanssii aivan tangon askelin. Tämän ovat laulaneet suomenkielellä.

Hei tanssi kissa tango tango tango nyt mustan kissan tanssi sen ikioma on. Jos mustan kissan saisin mä sitä tansittaisin. Se japanista lensi tänne meillekin.

Am A7 Dm Kun pitkän narun päähän mä laitan paperin Am E7 Am niin kissa tanssii aivan tangon as-ke-lin. The tango of the black cat. Sen mustan kissan tassut ne sitten has.

-1971- Volevo un gatto nero Kuroneko No Tango. Jaana ja Tiina Song 2002. Mustan kissan tango on alun perin italialainen sävelmä joka saavutti suosiota ensin Kultaisen šekiinin laulukilpailussa 11.

Dm Am Soi mustan kissan tango tango tango E7 Am se japanista lensi tänne meillekin.


Finnish Paper Dolls Jaana And Tiina Early 70 S Paper Dolls Vintage Paper Dolls Fabric Doll Pattern


Tarjan Tilkkupuutarha Mustan Kissan Tango Quilts Bohemian Rug Blanket


Mustan Kissan Tango Tango Black Cat Art Cats Illustration Cat Art


Mustan Kissan Tango Tango Black Cat Art Cats Illustration Cat Art


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...