lauantai 25. joulukuuta 2021

Siamilainen Kissarotu

Tämän kissan turkin rakenne on hyvin poikkeava sillä sen aluskarva on yhtä pitkää päällyskarvan kanssa jolloin se nousee hieman koholle. Siamilaiskissa on keskikokoinen kissarotu jonka pitkä ja hoikka vartalo on elegantti ja aistikas mutta vaikutelma on kuitenkin lihaksikas.


17 10 15 Oriental Shorthair Cats Oriental Cat Siamese Cats

Tällä lempeäluonteisella ja suurikokoisella kissalla on kaunis ja upean värinen turkki sekä kirkkaan siniset silmät.

Siamilainen kissarotu. Siamilainen kissa on hyvin leikkisä. Siamilainen on ikivanha kissarotu jonka jälkiä on pystytty seuraamaan aina 1600-luvun Siamiin asti. Siamilainen on ikivanha itämainen kissarotu.

Siamissa nykyisessä Thaimaassa näitä erikoisennäköisiä naamiokissoja pidettiin suuressa arvossa. Kissarotu - Valitse - American curl Abessinialainen Bengali Brittiläinen lyhytkarva Burma Cornish Rex Devon Rex Itämainen lyhytkarva Kartusiaani Korat Maine Coon Manx kissa Norjalainen metsäkissa Ocicat Persialainen Peterbald Pyhä Birma Ragdoll Scottish Fold Selkirk Rex Sfinski Siamilainen Siperiankissa Snowshoe Turkkilainen Angora. Sille kannattaakin kehitellä kivoja leluja sillä ne tulevat olemaan käytössä takuuvarmasti.

Se nauttii huomiosta ja kaipaa leikkiseuraa säännöllisesti. Siamilaiskissan alkuperästä on sekä tietoa että todentamattomia mutta uskottavanoloisia tarinoita. Siamilainen on erittäin kaunis ja seurallinen kissarotu.

Itämaiset ja siamilainen. Thaimaa asti missä tätä erikoisennäköistä naamiokissaa pidettiin suuressa arvossa. Ragdoll on kissarotu joka miellyttää kaikkia niitä kissojen ystäviä jotka pitävät siamilaiskissoista colourpointeista ja muista naamiokuviollisista kissoista.

Siamilainen on ollut sekä Siamin kuninkaan palatseissa että temppeleissä kasvatettu kissa. Kun sitä tapahtuu tämä johtuu heidän genetiikastaan. Thai-kissan tunnistaa sen pyöreämmästä pään muodosta hieman kiilamaisesta.

Seurallisia leikkisiä vilkkaita ja ihmisrakkaita rotuja jotka osallistuvat kaikkiin perheen toimintoihin täysin rinnoin. Turkki on lyhyt ohut ja silkinpehmeä. Suomen Kissaliitto ry on suomalaisten rotukissayhdistysten keskusliitto.

Siamilainen on luonteeltaan utelias ja vilkas kissarotu. Toimittajan huomautusTämä tarina ilmestyi alun perin Catster print -lehden maalis- huhtikuussa 2016Tilaa Catster-lehti napsauttamalla tätä. Yksinäinen siamilainen pitkästyy ja saattaa muuttua jopa apaattiseksi.

Ei siis ole ihme että moni nykyään rakastettu kissarotu on Thaimaasta lähtöisin siamilainen ja thai burma ja tonkineesi sekä korat ovat kaikki ihania älykkäitä ja ihmisystävällisiä rotuja joiden alkumuodot tunnetaan yhä Thaimaassa. Kissalla on tasapainoinen ja urheilullinen rakenne hoikat raajat ja pienet soikeat tassut. Rakenteeltaan eurooppalaiskissa on keskikokoinen tai suuri ja lihaksikas.

Voit viettää laatuaikaa sen kanssa leikkien parissa samalla pitäen huolta sen terveydestä. Englantiin ensimmäiset siamilaiset saapuivat 1800-luvun lopussa ja levisivät pian ympäri maailmaa. Ne voivat pysyä sellaisina mutta yleisemmin väri alkaa muuttua kypsyessään ja pigmentti-melaniinin tuottaminen tapahtuu.

Rodun voit huomata viihtyvän seurassasi myös öisin kainalossa peiton alla luonnollisesti. Ragdoll on kissarotu joka miellyttää kaikkia niitä kissojen ystäviä jotka pitävät siamilaiskissoista colourpointeista ja muista naamiokuviollisista kissoista. Nykyiset siamilaiset on siis jalostettu toiseen suuntaan.

Aikuiset kissat joilla on sinisilmäinen eivät ole yleisiä. Siamilainen on itmainen lyhytkarvainen kissarotu sit ett kissat kasvot korvat jalat ja hnt ovat tummempaa ja hnnn muuta vartaloa tummempi vrisvy pitk ja kapea kiilamainen p Siamilaiset Kissat lepakkomaiset korvat vinot. Kissanpennut syntyvät sinisillä silmillä.

Siamilainen on itämainen lyhytkarvainen kissarotu. Eurooppalainen on maanosamme vanhin alkuperäinen kissarotu. Se on leveärintainen vahva ja tanakkatassuinen.

Siamilainen on mahdollisesti maailman tunnetuin rodullinen kissarotu. 1800-luvun loppupuolella siamilaiset löysivät tiensä Englantiin ja levisivät pian sieltä ympäri maailmaa. Siamilainen on äärimmäisen hoikka ja elegantti pitkävartaloinen ja korkeajalkainen.

Äärettömän sosiaalista kissaa ei pidä jättää liian pitkäksi aikaa yksikseen ja se kaipaakin ihmisten lisäksi nelijalkaista seuraa. Se on puhdasrotuinen ja valmis sellaisenaan. Rodun jälkiä on pystytty seuraamaan 1600-luvun Siamiin nyk.

Siamilaisten on kerrottu jopa puolustaneen kotiaan tunkeilijoita vastaan. Kuonon puolelta katsottuna pää muistuttaa kolmiota jonka suorat linjat päättyvät hienoon. Kissanpennut syntyvät sinisillä silmillä.

Tällä lempeäluonteisella ja suurikokoisella kissalla on kaunis ja upean värinen turkki sekä kirkkaan siniset silmät. Venäjänsininen on keskikoinen kissa jonka silmiinpistävin piirre on sen kaksinkertainen hopeanhoitoinen siniharmaa turkki. Kuka tuo kissa on.

Ne voivat pysyä sellaisina mutta yleisemmin väri alkaa muuttua kypsyessään ja pigmentti-melaniinin tuottaminen tapahtuu. Sivuiltamme löydät tietoa rotukissatoiminnasta Suomessa kasvatuksesta kissatapahtumista yhdistyksistä sekä. Nill kissoilla on omat lempilelunsa sill se on ulkoiselta olemukseltaan itsen tunteja.

Sitä ei ole tarvinnut jalostaa valinnalla tai parantaa muiden rotujen avulla. Thai kissa Thai on kissarotu ns. Rotu sai alkunsa 1950luvulla kun muutamat kasvattajat ympäri maailmaa jatkoivat vanhaa tyyppiä olevien siamilaisten kissojen kasvattamista.

Jos eivät saa huomiota tarpeeksi osaavat myös vaatia sitä hyvin äänekkäästi. Siamilainen kissa-allergia on samanlainen riski kuin muidenkin kissojen kanssa. Ja jos seurana on toinen siamilainen aina parempi.

Leikkisänä pysyvä kissa on myös terve kissa. Aikuiset kissat joilla on sinisilmäinen eivät ole yleisiä. 8 sinisilmäistä kissarotua.

Suomeen ensimmäiset siamilaiset on tuotu jo ennen.


Longest Lived Cat Breed The Siamese Cat Breeds Siamese Cats Cats


Arhantin Primrose Ja Macarena Cats Animals Siamese


Arhantin Merida


Pin By Paivi Avotie On Cats Cats Animals Siamese


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...