sunnuntai 16. tammikuuta 2022

Bengalin Kissa Luonne

Bengalin korkeus säkäkorkeudessa vaihtelee välillä 25 - 32 cm. Bengali ei sovi perheeseen jossa on paljon esineitä jotka menevät helposti rikki jotka eivät.


Mika On Bengalin Kissojen Luonne

Mitkä ovat tällaisten kissojen tärkeimmät edut ja haitat.

Bengalin kissa luonne. Seuralaiskissoiksi soveltuvia kissarotuja ovat yhtä temperamenttiset kissat kuin bengalikissa. Bengalin aktiivinen luonne ja ulkonäkö vetoavat onnellisiin Bengalin kissan omistajiin. Mutta myös itsepäinen äänekäs ja vaativa.

Bengalin rodunomaiset ominaisuudet tekevät siitä myös mainion harrastuskissan lajeihin kuten kissa-agility ja tietysti myös näyttelyharrastukseen. Silitettäessä se tuntuu poikkeuksellisen silkkiseltä. Kuitenkin nykykäsityksen mukaan kissa ei ole enää alalaji vaan laji.

Terveydestä puhuttaessa ei pidä unohtaa myöskään kissan tarttuvia tauteja. Myöhemmin rotuun yhdistettiin toisen sattuman kautta amerikkalaista lyhytkarvakissaa joka toi mukanaan muunmuassa kehon jäntevyyden sekä hopeavärityksen. Yleisön myötätuntojen joukossa he hakkasivat myös kaikki Bengalin kissan kirjaa.

KISSA Felis catus Kissa on villikissasta Felis silvestris aikanaan ihmisen seuraan kesytetty ja se on siten ollut villikissan alalaji. Nämä sulavat kaunottaret eivät vaadi monimutkaista hoitoa. Bengalin kissanrotu on alusta alkaen aiheuttanut suurta yleisön tunnustusta.

Bengalin luonne kuvat puhuvat enemmän kuin tuhannet sanat. Tästä huolimatta bengalin ei saisi missään nimessä myöskään antaa elää yksin. Bengalin lyhyt kiiltävä turkki ei kaipaa jatkuvaa hoitoa mutta ne nauttivat huomiosta myös turkinhoidon muodossa.

Bengalin kissa on seuraavat ominaisuudet. Suuret ovaalinmuotoiset kaukana. Elämäntapoihisi sopivin valinta Lue tärkeistä seikoista joihin kiinnittää huomiota kissaa ottaessa kuten ikä karvojen pituus ja minkä kissarodun ominaisuudet sopivat parhaiten elämäntapoihisi.

Etenkin asiantuntijoiden keskuudessa he olivat suosittuja. Kissa jolla on villi ulkomuoto ja kotikissan rakastava ja luottavainen luonne. Mutta jos opit ymmärtämään tämän itsenäisen ylpeän ja samalla leikkisän olenton et koskaan halua aloittaa toisen rodun kissaa.

Bengali vaatii ihmiseltään paljon mutta myös antaa paljon. Lemmikkimedia tapasi PETexpo -tapahtumassa Jari Siltaojan ja pienen leopardikissan. Lemmikkinä bengali on vilkas ja leikki.

Bengalin omistajat - tai pikemminkin palvelijat - aloittavat kuitenkin kissansa ylistämisen sen ihastuttavasta ja sosiaalisesta luonteesta. Bengalin kissa jonka luonne on aina yksilöllinen voi joka tapauksessa käyttäytyä eri tavalla. Jo vuonna 1991 nämä kiillotetut kaunottaret osallistuivatTINA.

Bengali on notkea ja erittäin lihaksikas. Bengali on kesykissa joka muistuttaa pientä metsässä viihtyvää Felis Bengalensista tai leopardikissaa. Bengali on kaunis ulkonäöltään pientä leopardikissaa muistuttava kesykissa joka on luonteeltaan lempeä ja ihmisrakas.

Suonissa tiikerin verta rakastava luonne ja kaunis ulkonäkö. Opi tekemään asiat mukaviksi kotona kun adoptoit kissan. Suurten kissaeläinten häntää muistuttava vahva ja keskipitkä häntä jota kissa kantaa matalalla.

Mitä arvosteluja Bengalsin omistajat jättävät. Lihaksikas ja pitkänomainen vartalo. Valitettavasti jotkut Bengalin ensimmäistä kertaa omistajat havaitsevat että kissan villi luonne on epäedullinen.

Auringossa kimalteleva leopardikuvioinen turkki ja täyteläisen vihreät silmät - bengali on upea ja huomiota herättävä kissa joka ei jää ohikulkijalta huomaamatta. Onko kissanpentujen ja tämän rodun aikuisten käyttäytyminen erilaista. Bengali on atleettinen eläin kiinnostunut ympäristöstään ystävällinen utelias ja itsevarma kissa joka on.

Bengaalit värjätään tai marmoroidaan. Siihen asti kun vanha ikä on Bengalin kissapitää leikkisä ja utelias. Kuten useimmat lyhytkarvaiset kissat myös bengalit hoitavat oman turkkinsa erittäin tehokkaasti.

Kaikkien kissojen tavoin rotu tarvitsee säännölliset rokotukset loishäädöt ja vuosittaisen terveystarkastuksen. Näiden eläinten paino on yleensä 5 - 6 kg. Bengalin kissa jonka hahmoa voidaan kutsua erittäin rakastavaksi jakaa omistajan ja sängyn kanssa.

Suomen bengalikissat ryn verkkosivusto. Lemmikkieläin voi painaa 57 kiloa ja elää keskimäärin 1215 vuotta. Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat bengalinystävät sivuillemme tutustumaan tähän monella tapaa ainutlaatuiseen kissarotuun.

Bengalin pennut Bengali kissa on pieni ihme luonnolle. Vilkas eloisa älykäs rakastava. Rauhalliset kissat kuten persialainen ja brittiläinen lyhytkarva eivät sovi bengalikissan kaveriksi.

Pienet pyöreäkärkiset matalalle asettuneet korvat. Usein huonojen tutkimusten vuoksi ennen niiden ostamista monet Bengalin kissat sijoitetaan uudelleen tai luovutetaan eläinsuojille. Ocicat oli syntynyt ja sen suunnitelmallinen kasvatus alkoi.

Pienehkö pää suhteessa vartaloon. Kissan villi ulkonäkö ja sen vastapainona avoin ja mukava luonne olivat ohittamaton yhdistelmä. Bengalin perimästä löytyy pieni villikissa Aasian leopardikissa ALC jolta bengali on perinyt ulkonäköönsä erityispiirteitä.

Rotujen erityispiirre on leopardin väri mustat jalat ja hännän kärki. Bengalin kissa nauttii nykyään suurta suosiota kissankasvatuspiireissä - eikä syyttä. Paras paikka nukkua on peiton alle omistajan puolella.

Hän on hybridi kissa myytävänä Bengalin kissanpennut myytävänä rag-doll kissanpennut myytävänä Bengal kissat myytävänä persialaiset kissanpennut aikuinen bengali kissa myytävänä aikuinen bengali kissa Bengali kotikissan ja Aasian leopardin Prionailurus Bengalensis välissä. Yhtä kaikki bengali on kissa johon ei voi olla rakastumatta. Et voi ostaa hänelle henkilökohtaista pentua tai taloa - hän kuitenkin jättää ne huomiotta.

Mikä on kuvaus Bengalin kissan rodusta ja luonteesta. Bengali on melkoisen vekkuli kissa. Katso bengalikissan esittely niin saat tietoa rodun luonteesta ja hoidosta.

Taudinaiheuttajia voivat olla virukset bakteerit sienet alkueläimet ja parasiitit. Siron ja sopivan nimen löytäminen lemmikille josta hän pitää ei ole ollenkaan helppo kysymys. Bengalin turkki on lyhytkarvainen ja erittäin tiivis.

Tällaisen lemmikin elinajanodote on 1215 vuotta. Millaiset pitäisi olla puhdasrotuisen bengalin silmät ja hiukset. Vaikka kissa onkin kesytetty ja ihmisen seurassa elävä lemmikkieläin on se varjellut alkuperäistä villiä itsenäisyyttään.

Harmaa Bengalin kissa on pieni eläin jossa on kehittyneitä lihaksia tyylikäs kuono ja pienet korvat. Tämä tavoite mielessään tuomarit palkitsevat erityisesti niistä piirteistä bengalin ulkonäössä jotka poikkeavat muiden kesykissojen piirteistä. Jos talossasi on ilmestynyt tällainen ylellinen ja kaunis eläin kuten Bengalin kissa sinun tulee valita sille yhtä alkuperäinen ja eksoottinen lempinimi.

Ssa ja vuonna 1998 - ACFA.


Bengalikissa Kissarotuja Zooplus Tietonurkka


بشكل أساسي بدون لحم خنزير Bengali Hinta Noaresort Com


Bengali Rotukirjasto Kissat Purina Suomi


Bengalin Kissa Hoidon Luonne Ja Ominaisuudet


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...