perjantai 14. tammikuuta 2022

Kissa Burma

Mikäli etsit kotikissaa suosittelemme sinua tutustumaan esimerkiksi yhteistyökumppaneinamme toimivien eläinsuojeluyhdistysten kotisivuille joista löydät aina. Burman omistaminen vaatii huumorintajua vaikka kissa suostuukin kompromisseihin se ei suostu alistumaan.


Sign In Burmese Cat Beautiful Cats Cats And Kittens

Se jopa yllätti emäntänsä antamalla vierailevan lapsen silittää itseään.

Kissa burma. Ipan poistuttua paremmille hiirestysmaille Pate kaipasi lisää seuraa ja meille tarjoutui mahdollisuus hankkia Enjoy burmalasta hurmaava FIEnjoy Queen of Puddings eli Ella. Burma tarvitsee perheeltään paljon aikaa ja seuranpitoa. Lähimmäisilleen burma osoittaa loputonta rakkauttaan se sopii erinomaisesti sekä lapsiperheisiin että elämään toisten eläinten kanssa.

- Yli 6 kkn ikäisistä pennuista tulee ilmoittaa kuukausittain mikäli kasvattaja haluaa pitää ne edelleen. Siihen yritän nyt hieman vastata. Rotu on erittäin utelias ja voisikin sanoa että tästä uteliaammaksi ei kissa enää voi muuttua.

Tai puhelimitse 358 40 7536 136. Isosta-Britanniasta lähtöisin olevan eurooppalaisen burman vartalo on sen sijaan. Alunperin kaikki burmat ovat olleet tummanruskeita mutta nykyisin burmalla esiintyy myös muita värejä.

Burma tarvitsee perheeltään paljon aikaa ja seuranpitoa. Pentuvälittäjänä toimii Johanna Lähdekorpi. Nykyaikaisen burmankissan matriarkka oli pieni tummanruskea kissa nimeltä Wong Mau.

1930-luvulla laivastolääkäri Joseph Thomson toi Burmasta Yhdysvaltoihin ruskean kissan Wong Maun joka on burmankissojen esiäiti. Burma on hyvin itsepäinen otus ei suostu uskomaan sanomalla vasta kun on itse kokeillut uskoo Burmakin. Rakenteeltaan burma on keskikokoinen elegantti kissa jossa on aistittavissa aavistus itämaista alkuperää.

Se on myös oppivainen. Uutta kotia etsivät aikuiset kissat ovat listan lopussa. Pyhän birman hankinnassa ja rotua koskevissa kysymyksissä ota yhteyttä rotuneuvojiin.

En alunperin ollut ottamassa rotukissaa vaan tarkoitus oli antaa hyvä koti jollekin Helsingin Eläinsuojelukeskuksen huostassa olevalle kisulle. Niiden uskotaan olleen temppeli- ja palatsikissoja joita papit kasvattivat ja pitivät. Vaikka burma on leikkisä ja ilkikurinen se on myös hyvin hellä.

Burma on lyhytkarvainen kissarotu. Luonteeltaan burma on eloisa ja leikkisä vielä vanhanakin. Wong Mau astutettiin ruskeanaamioisella siamilaisuroksella ja burma-rotu syntyi.

Burman päälle on ominaista lyhyt kuono joka pehmeälinjaisesti yhtyy leveisiin poskiin. Burma ei ole tuhti brittikään vaan se on yksinkertaisesti burma passeli kissa. Burma on keskikokoinen lihaksikas kissa se painaa paljon enemmän kuin syliinottaja voisi arvata.

Lähimmäisilleen burma osoittaa loputonta rakkauttaan se sopii erinomaisesti sekä lapsiperheisiin että elämään toisten eläinten kanssa. Burmankissa on ensimmäinen ihmisen kehittämä rotu. Jääräpää-burma osoittaa tahtonsa hyvin voimakkaasti käyttäen myös äärimmäisiä keinoja tahtonsa perille viemiseen.

Kiukkuisesta kanista tuli rento ja seurallinen kani joka kotona makoilee käytävällä. Amerikkalainen burma on tanakkavartaloinen ja leveärintainen kissa jolla on leveä pää ja lyhyehkö kuono. Burma-rotu saapui ensimmäisen kerran Yhdysvaltoihin 1930-luvulla kun laivastolääkäri Joseph Thomson toi Burmasta nykyinen Myanmar ruskean kissan nimeltään Wong Mau jota pidetään burmankissojen esiäitinä.

Burma on silkkiturkkinen kultasilmäinen hurmaaja ja miellyttävä seurakissa. Rakenteeltaan burma on keskikokoinen elegantti kissa jossa on aistittavissa aavistus itämaista alkuperää. Pirkanmaan Rotukissayhdistys auttaa ja neuvoo mielellään mikäli sinua on päässyt kissakuume puraisemaan ja pahasti.

Burma on keskikokoinen kissa jolla on pyöreä pää ja elegantin lihaksikas vartalo. Kun vain annat burman tulla luoksesi kaikki muu järjestyy itsestään. Burma on sosiaalinen ilmeikäs kotikehrääjä se on ensimmäinen ihmisen kehittelemä kissarotu.

Burmalla on kiiltävä silkkinen vartaloa myötäilevä turkki. Burma on yksi harvoista kissaroduista jolla on kaksi erilaista rotustandardia sen mukaan onko kyse eurooppalaisista vai merentakaisista kissoista. Rakenteeltaan burma on keskikokoinen elegantti kissa jossa on aistittavissa aavistus itämaista alkuperää.

Burma tarvitsee perheeltään paljon aikaa ja seuranpitoa. Wong Mau astutettiin ruskeanaamio siamilaisuroksella Tai Maulla ja tästä sai. Kissa muodostaa läheisen siteen omistajaansa josta se onkin hyvin riippuvainen.

Rotu ei ole yhtä kookas ja roteva kuin brittiläinen lyhytkarva eikä yhtä hoikka ja siro kuin siamilainen. Sillä on suuret ja kirkkaat silmät joiden väri heijastaa kultaa ja näyttää usein vaihtuvan eri valoissa. Burma myös burmankissa tai burmakissa on kaakkoisaasialainen kissarotu.

Burma kissan esi-isät ovat siamilaiskissa ja Burmasta nykyisestä Myanmarista peräisin oleva kuparikissa. Rohingya News Culture Documentary Religious Educational and Empowerment ProgramsPlease subscribe for free to get hot news Arakan TimesAT Vision TV Cover. Häntä on suora ja sen.

Monikissatalouden Burma-kissat lopettivat keskinäisen kähinöinnin. Rotuneuvoja atbirmafi Anneli Teikari 040 500 3146. Burmankissaa ei tule sekoittaa.

Päälaki on leveä ja sen tulisi olla pyöreähkö. Ne ovat myös erittäin. Lue alta vinkit oman kissakaverin etsintään.

Kun pyysin postaustoiveita blogiarvonnan yhteydessä joku heitti kysymyksen miksi otin juuri burman. Vuonna 2013 perheeseemme liittyi komea ruskea burmauros FIKorennon Da Capo eli Pate. Burma on elegantti itämaista tyyppiä oleva kissa mutta se ei saa ruumiinrakenteeltaan muistuttaa siamilaista sen enempää kuin tonkineeseja vuosikymmenien takaisia esivanhempiaan.

Kasvattajien toivotaan lähettävän pentulistan muutokset sähköpostilla. Lähimmäisilleen burma osoittaa loputonta rakkauttaan se sopii erinomaisesti sekä lapsiperheisiin että elämään toisten eläinten kanssa. Samaan aikaan tämän kanssa uusi burma-sukupovi muutti kissa kerrallaan kotiimme.


My Handsome Burmese Boy His Name Is Mauno Burmese Cat Beautiful Cats Pretty Cats


Burmat Net Burmilla Animals Cats


Download Wallpapers Birman Cat Domestic Cat Breed 4k Pets Fluffy White Cat Sacred Cat Of Burma Besthqwallpapers Com Domestic Cat Breeds Birman Cat Cats


Download Wallpapers Burmese Cat Black Fluffy Cats Pets Green Grass Cat Besthqwallpapers Com Gatitos Esponjosos Gatos Mascotas


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...