lauantai 15. tammikuuta 2022

Kissa Kiipeilypuu

Kissan Raapimispuu 166cm Valkoinen Kissallasi ei tule tylsää. Tämä on asia jonka kanssa minä ainakin olen tuskaillut useasti.


Kissan Kiipeilypuu Diy Cat Tree Cat Diy Home Deco

Tasoilta ja luolista kissa voi turvallisesti tutkia myös ympäristöään.

Kissa kiipeilypuu. MDF-lauta polyesteri ja sisalköysi. Yli 50 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi kotiovelle jopa 1-2 arkipäivässä. Jokainen kissan omistaja sen varmasti tietää kissa tarvitsee kiipeily- ja raapimapuun mutta miten ihmeessä sen saisi sovitettua sisustukseen.

Raapiminen ja kiipeily kuuluvat kissan lajityypillisiin aktiviteetteihinErilaiset kissan kiipeilypuut ja raapimispuut toimivatkin yhtenä parhaista kissan ajanviettotavoista. Kissan kiipeilypuu sisal-pylväillä 246-280cm beige ja ruskea - Beige. Kissan kiipeilypuu varaosat Nobby kissan kiipeilypuiden varaosilla saat uudistettua nykyisen raapimispuun sillä voit vaihtaa kissan kiipeilytelineeseen vain ne osat jotka on vaihdon tarpeessa ja saat kissasi kiipeilytelineelle jatkoaikaa.

Sisäsyntyinen kynsimistarve ei ainakaan kokonaan katoa vaikka kotikissan kynsiä leikattaisiin säännöllisesti. Meiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita ja tukevia Nobbyn kiipeilypuita ja raapimapuita - suoraan kotipihaasi toimitettuna. Kissallasi ei tule tylsää.

Raapima- ja kiipeilypuu houkuttelee kissaa myös leikkimään ja liikkumaan enemmän. Kissan kiipeilypuu voi olla matala tai korkea ja siinä voi olla joko yksi tai useampi taso jolle kissa voi kiivetä aikaansa viettämään. Valkoinen 160cm pitkä kissan raapimispuu on oiva vaihtoehto koteihin joissa on tilaa korkeussuunnassa.

Kissan kiipeilypuun tai kissan raapimatolpan avulla kissasi luvallisen paikan kynsien hoitamiseen sekä kiipeillä ja tarkkailla ympäristöään. Useita näköalapaikkoja ja lepopaikka korkeimmalla tasolla. Sen leveys 64cm ja syvyys 66cm joten se ei vie liikaa tilaa mutta samalla se pitää kuitenkin massiivipuualustansa johdosta raapimapuun tukevasti paikallaan.

Erikokoiset kissan raapimispuut ja kiipeilypyyt monipuolisesta valikoimasta. HUOMTarkista säännöllisesti että raapimistolppa on vakaa ja että kaikki osat ovat ehjiä. Voit turvata parvekkeen parvekeverkolla jos se ei ole lasitettu.

Isokokoinen ja tukeva raapimis- ja kiipeilypuu joka sopii myös isoille kissoille. Sivu 12 Seuraava sivu. Yksikköhinta kohti.

Tilaa kissan edullisesti kotiinkuljetettuna. Kissan kiipeilypuu sisal-pylväillä 60 cm tassunjäljet harmaa. Kissan raapimispuu 160cm Harmaa 1.

Trixie Kitty pentu-näyttelyvessa 27 x 9 x 37 cm eri värejä. Elegantti kissan kiipeilypuu jota kissasi rakastavat. Etsi Meistä Ota yhteyttä Käyttöehdot.

Helsingin asuntooni rakensin itse sen asunnon tyyliin sopivan kiipeilypuun mutta nykyiseen kotimme olemme. Trixie Pehmosiili äänellä ja kissanmintulla 8 cm. Kissan kiipeilypuu ja kissan raapimispuu.

DIY - Kissan kiipeilypuu. Kissan kiipeilypuu toimii leikki- ja nukkumapaikkoina ja sopivat myös kynsien teroittamiseen. Freedog Keops kissan raapimapuu.

Kissat - Kiipeilypuut ja raapimispuut. Kissa löytää kyllä tähystyspaikkansa ikkunalaudalta tai. Tuotteet Kissat Raapimispuut Korkeat yli 160cm raapima-ja kiipeilypuut.

Koko 60 x 60 x 187 cm. Kissan kiipeilypuu kiipeilyteline kissanpuu raapimapuu raapimispuu raapimistolppa raapimistynnyri - kissojen huonekaluilla on monta nimeä. Kissan kiipeilypuu VIPstore Tassutapuli 240-280x70x50cm eri värejä.

Kissapuu on tehty laadukkaista materiaaleista jotka sopivat kotisi sisustukseen. Paljon hauskoja leikkimismahdollisuuksia kissoille. Toki vauriot huonekaluille ovat silloin vähäisemmät.

Normaalihinta 11900 Myyntihinta 11900 Normaalihinta. Kissoille turvallinen pehmeä kiipeilypuu ilman teräviä osia. 40 x 30 x 60 cm P x L x K Sisältää kopin raapimispylväät ja tasot.

Todella iso ja tukeva raapimapuu joka sopii isoillekin kissoille tai monen kissan tallouteen. Kissan kiipeilypuu jossa kaksi tasoa raapimistolppa ja mukava tunneli loikoiluun. Joissakin kiipeilypuissa on myös suljettuja pesiä joissa on juuri sopivan kokoinen käyntiaukko ja jotka tarjoavat lemmikille suojaisan ja rauhallisen lepopaikan leikkihetkien välillä.

Tässä mallissa on yhteensä 7 tasoa joten kissa voi valita vaikka. Kissan kiipeilypuu tarjoaa kissalle lajityypillistä virikettä. Jos kissa tykkää enemmän raapimisesta kuin kiipeilystä kannattaa hankkia leikkipaikka jossa se voi teroittaa kyntensä pitääkseen ne hyvässä kunnossa.

Lämpimänä vuodenaikana kissan kiipeilypuu parvekkelle tarjoaa kissalle mukavan tarkkailupaikan. Nobby Kissan raapimapuu Rubi. Jos kissa tykkää nukkumisesta tiiviimmässä tilassa kuten korissa valitse kissan kiipeilypuu jossa on pyöreitä tai ovaalin muotoisia petejä ja nukkumapaikkoja.

Tutustu ja tilaa kotiinkuljetuksella. Useita pesäkoloja ja makoilutasoja sekä raapimapintaa tolpissa. Meiltä löydät vaihtoehtoja oli etsinnässä sitten kissan kiipeilypuu kattoon asti moderni kissan kiipeilypuu tai kissan kiipeilypuu.

Real Cat Kissan kiipeilypuu Real Cat 4 tasoa 138 cm. Freedog Keops kissan raapimapuu on erittäin korkea kiipeilypuu jossa on tekemistä aktiivisemmallekin kissalle. Tässä mallissa on yhteensä 8 tasoa joten kissa voi valita vaikka jokaiselle viikonpäivälle oman tasonsa2 tilavaa luolaa takaa kissallesi myös turvallisen lepopaikan leikkien jälkeen.

40 x 40 x 84 cm.


Piilopaikka Kissan Raapimispuu Modern Cat Furniture Pet Friendly Furniture Cat Furniture


Keltainen Kahvipannu Diy Kissan Kiipeilypuu Decor Home Home Decor


Katt3 Evo Kissan Kiipeilypuu In 2021 Dining Table Decor Home Decor


Kissan Kiipeilypuu Cat Furniture Bird House Outdoor Decor


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...